Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 30
mariana_1976 spune:
Dragi mamici,
Am deschis deja capitolul cu nr. 11.
V-as ruga frumos sa postati in continuare AICI
Va
pe toate
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
micaalsa spune:
In primul rand vreau sa urez 

la urmatorii bebei:
Matei-Calin - MP
Anne Bianca - NOE
Stefan- ROROSU
fetita lui Chichina
sa cresteti mari, sa fiti cuminti si sa iubiti pe mami si pe tati 
nshiro, eu ii fac sucul la storcatorul de fructe si le pun crude. Pana acum i-am dat morcov combinat cu portocala si cu piersica, intr-adevar de la cel combinat cu portocala o durea burtica (poate ca nici portocalele nu-s mai asa bune in perioada asta a anului) si nu i-am mai dat. In schimb, cel combinat cu piersica ii place la nebunie. Si ce ma incanta mult pe mine e ca a inceput sa faca kk singurica, fara supozitoare sau alte tratamente ca m-am saturat de ele. Noi am avut probleme mari cu kkletul asta
. Eu nu stiu ce sa zic daca e bine sau nu ca le dau crude, mie dr. pediatru mi-a zis sa-i dau asa, sper ca stie ce vorbeste.
Noe, sanatate multa la Biuta, ne rugam sa treceti cat mai repede peste raceala asta. Stiu ca-i groaznic sa-ti vezi puiul bolnavior.
Catrinel, si pe mine ma nerveaza la culme oamenii care se reped la copil chiar daca-l vad ca doarme
. Cica sa se obisnuiasca cu galagia, sa invete sa doarma si in zgomot. Dar ce, de ex. noua ne-ar placea sa fie galagie cand dormim? Asta nu pot eu intelege in mentalitatea unora. Oricum, eu multe certuri am bagat cu unii altii referitor la aspectul asta.
Si, ca de obicei, scriu dupa tine. E super ca nu ai invatat-o pe Oana in brate, si eu am avut intentii din astea dar n-a fost cu putinta. Din cauza colicilor, o tineam pe Iulia mult in brate cu burtica lipita de a mea si asa se linistea. Si acum doar in brate adoarme, e drept ca-mi rupe mainile si spatele dar din fericire eu mai am ajutoare.
Eveniment la noi, a fost prima noapte cand pishcoata mi-a dormit de la 10 seara la 5 dimineata ... inca nu-mi vine sa cred ca s-a putut asa ceva
.
Va pupacim, merg sa fac o praji rapida cu fructe.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)