Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

nshiro, de loz am si uitat , ce prostie pe capul meu, poate ma faceam si eu cu nitcavai avere .

Catrinel, eu folosesc deja marimea 3 la pampers, Iulia are 6,100 kg, marimea 2 n-o mai cuprinde la burtica. Nu stiu ce sa zic, o fi marimea 3 prea mare, sa fie altfel mai tarziu ... oricum ma dispera ca de fiecare data ea se mizericeste toata. As incerca si alta marca de pampers, oare Huggies or fi de ceva treaba?
Sa stii ca pana acum, piersica mi-a mancat-o cel mai bine si nici cu burtica n-are treaba de la ea. Cateodata ii mai fac suc de piersica combinat cu morcov, ii place si ala dar tot prefera piersica facuta pireut. Tare fericita trebuie sa fii ca-ti doarme Oana toata noaptea. Nici eu nu pot sa ma plang, Iulia se trezeste odata pe noapte, papa si adoarme la loc ... fata de trezitul din 2 in 2 ore, asa e suuuper .

Pispi, fata frumusica si tu, lasa vinisoara fetii in pace, ce-ai cu ea? Asa-s mamele astea panicate, cunosc si eu una .

ama_kaly, si eu trebuie neaparat sa am insotitor cand ies la plimbare cu pishcoata. La un moment dat se plictiseste si zau ca nu pot tine fata-n brate si cu cealalta sa imping carutul. Asa ca patrulam tot 2 cate 2 . Si eu i-am luat Iuliei marsupiu, de la Chicco, cel in 3 pozitii dar nu-i place domsoarei nici o pozitie ... trebuie musai sa fie lipita de corpul meu, altfel e jale.
frumusetea chelioasa si cu ochi mari albastrii ... asa suntem si noi, ma tot intreaba lumea daca am tuns-o .

doublemom, gogosile, tare dulci sunt in poza "pe burtik". Visul meu a fost sa am 2 fetite gemene, acuma eu nu stiu tu cum te descurci dar Iulia mea face cat 10, sa fi avut inca una ca ea cred ca o luam razna. Cand simt cateodata ca nu mai pot ma gandesc la tine si la Mariana si parca parca prind nitcavai putere .

Bine-ai venit Alina si bebe Ana, sa ne scrieti mai multe despre voi.
, fug la pishcoata

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Da, PISPI, chiar asa, sapt trecuta avea Oana 5760 cind era de varsta Perlutzei! Nu era mai grasa nici ea. Vorba lu’ mama “e numai bine” Deci v-a dat unguent si cu antibiotic? Numai pt bubitzele de caldura? Ca ii iesisera si oanei, dar dupa ce a scazut un pic temperature fro doo zile-trei, i-au trecut de la sine. Eu am spalat-o numai cu apa s ii-am dat ca de obicei cu crema hidratanta.
Sa stii ca si Oana are ceva vinisoare sub nas... de la nastere. Si s-au mai estompat!
Pup cupilu’ frumos!

NOE, pai asta-i tot??? mai zi si tu ce-i nou!

MARA, am pus-o. De pe la 2 luni jumate. Si a si dormit in el, fara problem. Atarna de parca era agatzata in cuier

MARIANA, stiu, mi.a zis prietena mea Si tot ea mi.a zis ca in nord pe la voi, se poarta mai mult rotile alea mari, gen Emaljunga… Stiu Emaljunga, ne gindeam si noi sa ne luam, arata bine. Numai ca voiam un carutz care musai sa aiba rotzile din fatza mobile (sa se miste in toate partile, ca rotzile de la carutzuri prin supermarket-uri). E foarte practic.
Gata cu buni, pleaca luni. A intzarcat balaia.... Apropo de intzarcat, nu mai stiu daca te-am intrebat daca ai incercat sa ii dai lui Markus cereale in bibele de seara, ca sa il sature mai mult...

DOUBLEMOM, unde, unde, unde ai pus pozele? x2 gogosicile!

MICAALSA, Trecem si noi in curind la nr 3... pai mai dureaza vrreo saptamana doua si ajungem si noi acolo... am auzit ca atunci cind incepi cu diversificarea, stagneaza puii in greuitate... Uof...
Asa, cu piersica mi.a recomandat si mie pediatra sa incep! Stie ea ce stie!! (SPER!!)
Cu Huggies – nu stiu... dar mamicile de ian-feb am citit ca nu prea erau multzumite de ei. Dar incearca! Daca ii priesc Iuliei ar fi super!

Azi am fost in parc si 2 mamici s-au extaziat fata de motzul Oanei... M-am dus cu oana spre ele, erau si niste copii pe acolo ce se dadeau in leagan... si de unde oana se uita cu ochi mari la ei la inceput, dupa vreo 5 minute s-a pus pe un plins... am linistit-o, ne-am dus la alti copii, dupa 5 minute iar daaaa-i si plinge. Am pus-o in carucior, am linistit-o si am plecat. Acasa, o plimbam dupa ce a papat, trecem pe linga oglinda, stam putin acolo, se vede in ea (adica vede o alta fetitza in ea) si iarasi pune buza... Ce naiba, ii e frica de alti copii? Trebe sa mai exersam iesitul in parc si privitul de copii, cred.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mariana - azi nu i-am mai dat nici un fel de suculet, am tinut-o cu ceai de colici Baby Calm toata ziua si se pare ca e bine. Saracuta, tare s-a mai chinuit ...
In fine, bine ca atrecut si cu siguranta nu voi mai incerca curand cu portocala. Voi continua cu sucul de morcovel si, daca tu crezi ca e bine sa-i dau suc de pepene rosu, poate incerc ... dar numai daca tu l-ai testat si e bun ...
Cu manushitele ... sunt de acord, voi sunteti pretendenti vechi , aveti prioritate ...
Acum sa vedem ce va fi bebe 4, ca tare frumos ar fi sa fie fetita ... cu 3 frati mai mari, va fi super protejata ...

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare ...
Ce fel de laptic le dati voi bebeilor care sunt alimentati artificial? Ca eu am vrut sa scap de milumil 2, care se pare ca ar avea o aroma ciudata de vanilie si am comandat Humana 2 ... apoi am aflat ca si asta ar avea ceva probleme ... stie cineva despre ce probleme e vorba, ca nu mai stiu ce sa fac ....

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ADAR, eu ii dau Beba. Ii dadusem si Humana la inceput de tot, si l-a halit si pe ala. Vrei sa renunti la Humana, deci? ce ai auzit despre el?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

nimic concret,imi zicea cineva ca s-a discutat pe forum despre humana 2, ca n-ar fi bun, dar nu stia exact...
o sa caut sa vad despre ce e vorba/

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Pup fetele si bebeii,
intru si eu dupa f. mult timp (dar daca nu am scris sa nu credeti ca nu am mai tras cu ochiul...).
La Multi Ani, sa cresteti mari si sanatosi..

9:
Ambra - SERJ
Mario Valentin - - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana
10:
Eduard Gabriel - - Simona Toma
Krisztian - - Otilica
11:
Bogdan - DIANA1968
David Nicholas - - TINA WELSH
Filip Andrei -- Ioana22
12:
Alexandru - - DIANAD
13:
Alesia Ioana - - BITAB
Ana Alexia -- Lady Hawk

Pupici tuturor!!

Vorbeati de scutece, noi folosim Fixies, mie astea-mi plac cel mai mult.

Tcelen, cum mai e cu Ana Maria? Sper sa fie totul bine. Pupici frumoasei!

Adar deci cauti pretendenti? De noi ce zici?! Facem curte...

Mariana cum te mai simti?

Catrinel, ce mai face Oana? Pup motuletul ei...

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

http://www.dropshots.com/cosmina

cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done

Mergi la inceput

Cosmina / va primim pe listuta, ca sunteti frumusei foooocccc.... Pupam ochisorii aia mumosi si ciuful lui Harris

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani Ambra, Mario Valentin, Andrei-Ioan, Eduard Gabriel, Krisztian, Alexandru !

Tcelen, tot am vrut sa-ti spun ce rau imi pare de ce ti-a zis dr., sper sa nu fie nimic grav, poate chiar alarma falsa, in orice caz nu te necaji, fa masaj si tot ce trebuie, si tine-ne si pe noi la curent.

Ciuf, dar eleganta e Eva ta! Nu ma stiu trandafirii aceia minunati cu ce ocazie sunt?

Poli, v-am vazut pozele de la mare, superbe! Vrem si noi la plaja!

Mariana, tot am vrut sa te intreb cum le spune la scutecele acelea frantuzesti. Si cum de nu iesiti voi intr-o vacanta binemeritata inainte sa te intorci tu la lucru?

Catrinel, mersi, asa zice cam toata lumea ca seamana cu mine, dar tati gaseste multe asemanari cu el (deh, ca doar n-am facut-o singura).

Nshiro, si Alicia mea papa si doarme mai rau de la caldura, ii fac baita si se simte f bine dupa. La persoane straine a plans o singura data din cauza vocii stridente (s-a speriat), in rest n-are treaba, ii place in special de copii.

AmaKaly, mersi de compliment, nici cu voi nu ma plang, Sebi e un scump cum se uita el la tine, cred ca a prins figura cu brate si se rasfata mitetelu'...

Pispirica, mersi draga, intr-adevar avem mare grija sa nu racim. Tati umbla cu masca, se abtine sa nu o ia in brate, etc... trist moment. dar sper sa nu raceasca cat timp papa de la san.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupim papusile vii!Noi bine,....am fiert in suc propriu azi,la propriu,...caci am plecat cu bebe dupa mine la cumparaturi,am uitat cheile de la casa si....mandrul sot n-o auzit nici telefonul nici suneria si.....statui vreo 4 ore si jumate,fara exagerare in fata casei,noroc ca eu cand plec imi iau provizii de parca m-as duce in vacanta;Asta e ,bine ca a trecut dar....imi venea sa-l iau pe sus pe consort cand o sinchisit sa deschida usa.Rudy ,in schimb e un....smecher,rade la toata lumea si toate cucoanele sunt topite dupa el.

INTREBARE: cum sa-i fac cereale micutului,Ciuf,scumpa,ia treci tu la apel si invata o nepriceputa caci tu ai draga experienta!Invatati-ma si pe mine ca daca puiul asta al meu papa asa de putin lapte,....sa compensez cu fructe si cereale,nu?Mami1976, si orice-i mai priceputa,ziceti-mi ,va rog!

Mergi la inceput