Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 27
ceela spune:
Buna mamici,
azi am intrat putin la mail si am citit:
Hello mar_apr2006
Ai primit un mesaj de la : aalina2003 (alinaboiangiu@yahoo.com)
La: http://forum.desprecopii.com/forum/
Desi va urmaresc de vreo 3 luni, abia acum, la indemnul lui noe, ma inscriu si eu pe lista voastra.
Fetita mea Ana, s-a nascut pe 15 martie, prin cezariana cu rahianestezie, la spitalul Filantropia, in Bucuresti (desi noi suntem din Tulcea), Apgar 9-9, Dr. Radulescu Razvan
cum se procedeaza?
bine ai venit aalina2003
Traian 24.02.2006
poze
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ceela
Buna mamici,
azi am intrat putin la mail si am citit:
Hello mar_apr2006
Ai primit un mesaj de la : aalina2003 (alinaboiangiu@yahoo.com)
La: http://forum.desprecopii.com/forum/
Desi va urmaresc de vreo 3 luni, abia acum, la indemnul lui noe, ma inscriu si eu pe lista voastra.
Fetita mea Ana, s-a nascut pe 15 martie, prin cezariana cu rahianestezie, la spitalul Filantropia, in Bucuresti (desi noi suntem din Tulcea), Apgar 9-9, Dr. Radulescu Razvan
cum se procedeaza?
bine ai venit aalina2003
Traian 24.02.2006
poze
welcome!!!!!1

Noe si Anne-BiancaBebeBlog-Cooking for my Baby
serendipindity spune:
Pispi, inca n-am ajuns la plaja, desi stau la 2 minute de ea. Glezna mai e un pic umflata, dar nu ma mai doare, imi trece pana ma marit!![]()
Maine ma duc iar sa dau ochii cu functionara aia batuta-n cap, dar il iau si pe tati cu mine si il las pe el sa vorbeasca cu ea, daca mai face gura. Tati e foarte diplomat, io nu pot avea rabdare cu asa specimene. Vineri o sa fiu in Bucuresti mai mult ca sigur, sa bat coclaurii. Cred ca o sa iau toate agentiile imobiliare la rand, pana oi gasi 4 pereti de inchiriat la un pret mai acatari. Vrem sa ne mutam cat mai repede, inainte de botezul lui bebe. Pe tzupurash il las cu mama, ca lucreaza de dupa-masa, si dupa ce pleaca ea la serviciu, vine taica-miu de la munca si ramane el cu bebe.
Mariana, 

! Multzam de sustinere! Stiam eu ca ma pot baza pe tine, chiar si virtual!
Adar, ne autoinvitam la nunta Maiei, ne primiti? Pupam printesa pe ochisorii ei frumosi, ca e tare dulce!
Catrinel, tu de cand ai pus-o pe Oana in marsupiu? Ca pediatra noastra zicea ceva de 4 luni, insa Iustin al meu a inceput deja sa-si tina caputzul. Cum ajung in Capitala, aterizez in primul hipermarket si prospectez piata.
Nshiro, poate Maria plange pentru ca ne le-a placut de mutra alora. Am auzit ca astia mici simt felul omului mai ceva decat animalele. Desi Iustin al meu sta in brate la toata lumea, n-are nici o treaba. Dar ma gandesc ca fetitele sunt mai sensibile. Intr-un fel e normal sa rada la tati si la straini sa planga. Las' ca nu-i bai. Se face ea maricica si sa vezi ce mandra o sa fie! Cat despre papa, si bebele meu mai face mofturi si asta cand ii e foarte cald. Io ii mai dau apa fiarta si racita la temperatura camerei, ca ceaiul nu-i place sub nici o forma.
Ce, a disparut tantzarul??? Asa repede???
adar spune:
Mara, Pispi / sarumana de complimente .... mai, noi am vrea sa ne maritam, da iote ca cuscra se tine tare ...
, nu ne vrea ... si ochisorii raman nemaritati ...
TINO - gata, sa stii ca ne-ai pierdut, noi nu mai suportam indiferenta voastra, renuntam. O fi David englezoi, da nici chiar asa...![]()
FETELOR - Maia e disponibila rau de tot.... asteptam pretendentii...![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
adar spune:
ALEXANDRU - LA MULTI ANI FERICITI SI MULTE BUCURII !!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
mariana_1976 spune:
Catrinel, eu tot marsupiu Baby Bjorn am!("bjorn" inseamna urs in suedeza
)
Markus se scula de citeva ori pe noapte, dar acum de cind cu "exersatu´" intazarcatului, mi-a facut capu´calendar. Da´las´ca trece si faza asta in curind (sper
).Tu ai o bafta enorma cu buni care se ocupa de Oana!Tot legat de marsupiu,eu am un carut Emaljunga foarte "corpolent" si cu niste roti mari sa pot merge si pe munte pe zapada (glumesc, da´ cind te uiti la el ai impresia ca asta ii e menirea).Din cauza asta nu il bag prin magazinele mai mici cu trepte la intrare si prefer sa-l pun pe bebe in marsupiu.
Serj din pacate va trebui sa il intarc noaptea fiindca altfel nu as rezista la serviciu in august si nu voi avea pe nimeni care sa ma ajute noaptea cu biberoanele.Chestia e ca el noaptea se trezeste in general din 3 in 3 ore, altfel,o data de 2 ori pe noapte nu ar fi mare problema...Bravo Ambrei pentru intoarcerea pe burtica!
Amakaly daca nu doarme in carut incerca sa-l dezbraci cit mai mult posibil,poate i-o fi prea cald "la adapost"?Eu am insistat cu plimbari de 1-2 ore pina cind de voie, de nevoie mi-a adormit si in carut.(primul bebe).Ce super e poza aia in care ii dai bibe in carut!
Rocsana sper sa gasiti o locuinta asa cum va doriti in curind.Mda, eu incep serviciul din august fiindca promisesem sa ma intorc in dec 2006, dar fiind gravi nu voi putea lucra decit pina la sf. lui ianuarie 2007.Asadar 6 luni de serviciu si iar concediu.Foarte interesanta alegerea numelor in Japonia!Nici la noi nu a fost usor sa impacam suedeza cu romana si cu..."globalizatia", da´ chestia cu numarul liniutelor din semnele grafice m-a dat gata!
Kim vai ce eleganta printesa e Alicia!As zice ca e "miss ghiocica" in verde deschis!
Vad eu gresit sau are ea cumva bratarusha la manuta?Nu stiu ce sa zic de certificatul de nastere romanesc,fiindca in cazul in care as renunta la cetatenia romana tot as avea dreptul sa am certificatul ala vechi...Altfel cine m-ar crede fara dovezi ca m-am nascut in Ro?
Singurul "bolentin" pe care l-am avut vreodata mi-a expirat de nu stiu citi ani.Ceea ce precis stiu e ca la vot la ambasada de aici nu imi primeste decit buletin sau pasaport valabil.Asadar poate ca o sa intru "oficial" in ilegalitate!![]()
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Adar aici nu se da portocala nici macar sub forma de suc pina la 1 an! Sper ca azi Maia s-a refacut cu ceiutul!Poate ca nu ar fi o idee rea sa incerci sa-i dai citeva lingurite de suc de pepene rosu.Eu i-am dat dovlecel-bineinteles fiert si fara seminte- si am amestecat cu lapte formula ca sa fie cit mai lichid posibil si...l-a infulecat fara probleme.Sa ne spui ce i-a placut Maiei,da?
Eu m-am inscris deja in
pt."manushita printesei",sper ca mai tii minte,nu-i asa?
Si daca mai fac un "cavaler",sunt pe locul 1 la "oferte", nu?
Anamaria/Alba-Iulia noi nu folosim nici Pampers nici Libero, nici Huggies.Asta fiindca Markus s-a iritat de la ele si cind i-am cumparat o marca "necunoscuta" si evident, mult mai ieftina (frantzuzeasca)a avut pielea catifelata tot timpul.Din proprie experienta pot spune ca Pampersul vindut in diferite tari este de calitati diferite.(din pacate).Sa nu uiti sa ne scrii ce vi s-a potrivit voua, cind gasiti, da?
Pispirica chestia cu "vinisoara" de la baza nasului care se observa mai bine cind se incrunta "perlutza" este probabil din cauza pielii mai subtiri a sugarilor.La ingerasii astia blonzi de aici de multe ori li se vad vinisoarele de pe capusor, mai ales cind nu au perishor...
Mara desi sunt total impotriva acestor "obiceiuri la romani" eu am impresia ca functionara aia asteapta ceva mai..."substantial" de la voi decit o simpla discutie.Cu diplomatia lui tati al vostru sunt de acord, ca cine stie, poate s-o rezolva si fara "atentii".Repet, eu sunt adversara acestor "practici" da´ cum stii si tu, uneori nu prea avem de ales...(sper totusi sa invinga "diplomatia").
[/font=Arial]
Mariana
doublemom spune:
hello fetili !!
Pentru ca data trecuta mi se duse dracu conexiunea si nu am reusit sa incarc decat 4 poze, revin cu o noua serie de 10 pozute nou noutze!!
pe toata lumea si sper sa ma credeti si de data asta ca mi-a fost dor de voi. Nu am apucat sa citesc din urma dar cu o mana pe bibi si una pe mouse si tot reusesc sa vad ce mai faceti si sa ma uit la poze.
Dupa cum se vede din poze, cu cat sunt eu mai flenduri cu atat sunt gogosile mai happy
.
In rest, hlizeala, gangureala si spectrul dintzisorilor la gingiutzele lor!!
Sper sa mai fiu capabila sa scriu ceva cand termin de citit, azi sau poate maine
!
Pupici la bebici si la tinere mamici!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
mariana_1976 spune:
La multi ani Alexandru!
DianaD,te asteptam la "shezatoarea de martie-aprilie" sa ne povestesti ce mai faceti!
Bun venit Alina si bebelusa Ana!
Mariana