Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 26
liliprejbeanu spune:
salut, salut,...
la multi ani sarbatoritilor sa bea laptic sa creasca mari!
Daca la voi este frig trimiteti-ne si noua niste racoare ca noi scoatem limba cu 30° de dimineata buna
.
Venim cu prichindelul pentru 2 saptamani in RO si va imaginati ca sunt stresata pana peste cap cu organizarea voiajului caci intendenta este capitala ( scutece, medicamente, lucrusoare, jucarii, lapte praf,...). Mai inainte spuneti-mi ce apa utilizati voi pentru facut lapticul? (de la robinet fiarta,.. apa plata care marca...). Va rog dati un sfat! Voi cara cutiile cu lapte praf dar nu si apa
ca n-am loc in masina.
Ce scutece sa cumpar in RO sau mai bine zis ce scutece sa nu cumpar caci voi le-ati testat
.
In RO este lapte Guigoz?
bon, v-am zapacit de cap si pe voi?
pupici si multumersiuri
Liliana
nshiro spune:
Ciuf la multi ani sotului! Mai ce plimbareti suntetivoi. Eva e superba, seamana tare bine cu fratiorul ei, iar poza cu Luca langa buchetul de trandafiri m-a dat gata. E de reclama ce mai... Distractie placuta si sa va intoarceti cu bine. Felicitari pt prograsele micutei.
Mara imipare rau ca tre sa treci prin atatea... lasa ca dupa nori iese el soarele!
Mariana pai cum tu incepi serviciul insarcinata fiind? O sa te poti descurca? Succes la intarcat bebe Markus! Ma intrebai mai demult si nu am mai apucat sa raspund daca Maria are si un nume japonez. Ei bine Maria e si nume japonez, se scrie din 3 caractere, primul "ma" inseamna intr-adevar, al doilea "ri" inteligent si al treilea "a" asia (asta nu-mi prea place dar alt caracter pt "a" nu am gasit) plus ca se face un calcul al liniutelor care compun numele si daca nu e un numarul rezultat are o anumita insemnatate, poate fi un nr bun sau rau, deci e mare bataie de cap cu alegerea numelui aici in Japonia.
Serj multumesc pt raspuns si felicitari pt prima intoarcere a Ambrei. Maria nu are de gand, dimpotriva daca o pun eu pe burtica se enerveaza si incepe sa tipe. Nu-i place decat cu picioarele in sus sa poata da la pedala...
Catrinel, Oana cand are ultima masa? Maria desi adoarme inainte de 9 eu ii dau la 9 sa pape prin somn si inca o data pe la 12, chiar daca ea nu-mi cere... oare o indop prea tare?
Micaalsa multumesc pt raspuns. Imi pare rau ca pe puiuta ta a durut-o burtica de la mar. Ai cumparat si tu un loz macar cand te-a umplut de noroc?
Lili drum bun in Romania, sa nu aveti parte de peripetii neplacute si sa va intoarceti cu bine.
Maria azi a mancat tare prost la masa de la 11 (bea din 3 in 3 ore ziua) nu a vrut decat 50 de ml
(de obicei bea 120) si nici la celelalte mese nu a vrut mai mult de 100.
Bebeii vostri plang la persoane straine? Maria mi-a facut figura pana acum de vreo 3 ori, s-a pus pe un plans cand s-au apropiat de ea si au inceput sa-i vorbeasca... la mine cand vin de la servici si nu o iau direct in brate, ducandu-ma sa ma apal pe maini mai intai, incepe sa scangeasca si face un ditamai taraboiul iar la tati e numai un zambet si se uita fix in ochii lui, nu mai conteaza jucarii, biberon, mami, nimic...
rocsana si bebe maria
Catrinel_17 spune:
MICAALSA
mai stii? Poate de-aia!! Ma bucur ca intri mai des! Deci i-ai dat piersica Iuliei? Si nu a durut-o burtica? sau a durut-o de la mar? Nemtzii inca folosesc Algocalmin, se cheama Novalgin... Io folosesc pampers... Sunt inca la nr. 2, ca oana-i mai mika, sapt trecuta avea 5700. Iulia cit are?
NSHIRO, Oana papa pe la 8-8.30 ultima masa. Nu pot sa o mai trezesc sa ii dau, nu mai maninca nimica dupa aia. Am incercat mai demult, dar m-am lasat pagubasa, nu are rost. Doarme pina la 6.30 dimineata fara probleme. sa bat in lemn
, ca ui' ce zice Serj... Fix asa face si Oana cu tati... ieri la ultima masa venise tati mai devreme si se uita asa gales la el, ca nu a mai vrut sa pape! Numai dupa vreo juma de ora. Nu te speria, si oana saptamanile trecute a papat mai prost, din cauza caldurii, e cald la voi?
Si oana plinge la straini... dar nu la toti. Nu vreau asa, trebuie sa o obisnuiesc cu lumea.
PISPI, azi bintui prin coclauri?
Azi am fost cu masina la cumparaturi, singura, oana era in parc cu mama. A mers bine, nu am uitat
asa ca vineri o car si pe Oana. O pun in scaunelul de masina in spate, si prin magazin o car in marsupiu. Asa m-am gindit io ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Pispirica spune:
Va pup mey fetili mey
. ce mai faceti voi dreagelor? iote la noi tocmai ce-a fost doctora si problema stacam asa:
greutate: 5790 gr, lungime 61 cm. cica curba ponderala este foarte buna, asa incat vom continua numai cu laptic de la san. mai pot sa-i dau apica dar ca si data trecuta mi-a recomandat sa-i dau numa Evian sau Vittel. 
are o pielicica foarte fina, motiv pentru care i-au aparut neste bubitze pe corp cica ii zice "sudamina de caldura" pentru care mi-a dat neste treburi de trebuie sa le cumpar si sa le prepar io si cu ele s-o ung de 2 ori pe zi. in rest cica am un cupil perfect sanatos si frumos foc.
asa o zis doctora, io asa va zic, adica nu mint ca e cupil frumos ![]()
acu io am intrebat-o ce are la nasuc ca are o vinisoara chiar la baza nasucului care se vede foarte tare mai ales cand plange sau se incrunta. si iar mi-a zis ca cica io n-am ce face si-i gasesc cupilului neste chestii de cica te si minunezi. mi-a zis sa las cupilu ca n-are nik si ma amuzat ca mai avea putin si-mi zicea ca sa ma caut io mai bine. da e tare simpatica doctoritza asta asa ca nu zik nik. cam asa iesiram noi la control.
urmeaza sa ne faca o programare si la un dermatolog sa vedem ce sa facem cu pielicica asta fina.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
ama_kaly spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI:11:
Bogdan - DIANA1968
David Nicholas - TINA WELSH
Filip Andrei - Ioana22
12:
Alexandru - DIANAD
kim Alicia e o scumpa si chiar ca seamana cu tine!
Monica cum se mai simte Vladutul? I-a trecut? Pupam baiatul bolnavior si pe mamica lui sa nu mai fie suparata!!
Am pus poze noi cu Seby, le gasiti aici: http://daily.webshots.com/photo/551887948/2362825050080086297UBOIlCMai nou noi nu mai vrem sa stam in carut si de fiecare data cand mergem in parc ne intoarcem asa: tati impinge carutul gol si eu stau la mami in brate.
M-am gandit sa ii iau un marsupiu sa nu mai fie nevoie sa caram la fiecare iesire afara carutul dupa noi, intrebarea mea este il pot pune in marsupiu de acum? (2,5luni) Si daca da, pls recomandati-mi si mie unu bun!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Catrinel_17 spune:
PISPI, greutatea fix ca oana acum o saptamana. Numai ca oana e mai...desirata... e mai inalta un pikutz. Paaai, potzi sa fii mindra de perlutza ta! 
ce chestii ti-a dat pt bubitzele de caldura?
AMA, aici un marsupiu foarte fain este "Baby Björn" si costa cam 50 de euro, daca nu ma insel.
Acuma am reusit s-o instalez pe mamzel in bouncer (nu prea ii place
de obicei) si i-am atarnat jucarii si vorbeste cu ele de zor. Pocneste o ratza de numa', ca a fost rea. Ratza, adica. ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Pispirica spune:
ciuf o splendoare pozicile. sa-ti traisca spiridusii astia mici care seamana leit cu tine. da acu am si io intrebare, tati lor nu prea a participat asa-i?
ca ambii seamana leit cu tine 
serendipindity nu te mai nervoza ca nu-i bine. toate se rezolva pana la urma. si oricum de cate ori te vei mai duce sa discuti cu functionarii statului sa te inarmezi cu foarte multa rabdare caaltfel nu rezolvi nik.
ti-a trecut piciorul? te duci la plaja? ca poate ne vedem la mare ca si io totla Constanta o sa stau.
mariana multumim. situ sa ai grija de tine in continuare. 
adar gata o si pregatisi pe Maia de maritis, hai?
serj felicitari pentru intoarcerea pe burtica a Ambrei. ce fetitza viteaza ai. 
mey kim Alicia e o scumpete de fata, sa-ti traiasca ca tare frumoasa este. aveti grija sa nu raciti. 
Catrinel cum si io si tati suntem neste plimbareti cum altfel sa fie cupilu? ca asa ne-a zis si tante doctor, ce-or avea copii astia frate din Medlife, ca toti sunt niste plimbareti.
da noua ne place plimbreala.
micaalsa si Catrinel deci avem cupii cacaciosi si norocosi.
sa ne traiasca.
liliprejbeanu aci mai toata lumea foloseste "Pampers" si e multumita. eu nu folosesc niciodata apa de la canal. este groaznica si mai e si cu rugina cateodata. pentru prepararea lapticului iti recomand "Izvorul alb" este o apa plata buna. cel putin asta e parerea mea. eu de baut ii dau Vittel. banuiesc ca de ea stii ca e imbuteliata in Franta. sau Evian care este la fel de buna. sunt mai scumputze ce-i drept dar sunt foarte bune. cat despre lapticul acela io n-am auzit, dar poate fetele care dau completare stiu mai bine. noi deocamdata papam numai san. cam asta e treaba. pupici si drum bun. aveti grija. 
nshiro ma bucur ca Maria este bine. succes sa va gasiti casuta perfecta.
ce complicat este sa alegi un nume in Japonia. ce chestie. ![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Catrinel da Onika nu-i cu o saptamana mai mare ca Biutza? de aia e un pic mai grasutza si mai deshirata.
acu retzeta trebe descifrata da e cam asa:
1. fucicort 1 tub (aici am indoieli, da xam asa am descifrat)
2. talc
3. oxid de zinc (dar nu inteleg cantitatea)
4. vitamina A uleioasa 25 ml
5. eritromicina 300 mg.
cam asa ar fi. acu ma duc diseara la farmacie si om vedea ce ne da.
ama kali uite asa imi face si mie mandrutza de multe ori cand iesim afara. io o car imbrate si imping si la carut daca nu-i tati cu noi. aseara cel putin ne-a spetit pe amandoi. ete ca seamana cu tine Erik frumuselul sa-ti traiasca.
iote ce tuna afara. 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
ama kali noi i-am luat marsupiu dar nu vrea sa stea in el nici moarta. incepe sa planga si se ratzoieshte la noi pana o scoatem de acolo. asa ca nu stiu ce sa zic... i-am luat unul din Cora la vreun milion jumate. e molicel asa placut la atingere da lu coana mare nu-i place. incercam sa o mai plimbam prin casa sa se obisnuiasca.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
ama_kaly spune:
Pispi seamana cu mine? Mie mi se pare ca seamana mai mult cu taica-su'..are okii albastri ca el!Aaa, apropo de asta..cand li se definitiveaza culoarea ochilor ca mor de curiozitate sa vad daca lu' fi-miu ii raman okii asa?
Si Perlutza ta e o dulceata, m-am uitat la toate pozele voastre!
Peste cativa ani vreau sa ii fac si eu o surioara lu' Seby ca si fetitele sunt tare scumpe!
Legat de marsupiu, mersi pt raspuns..o sa ii iau si eu sper sa stea ca vad ca in carut nu-i mai place..
am Perlutza si mamica ei!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian