Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru doar citeva minute ca sa-i felicit pentru implinirea lunisoarelor pe:

Eduard Gabriel, Krisztian,Bogdan, David Nicholas, Filip Andrei

Am avut o noapte infernala, Markus s-a trezit din 2 in 2 ore fiindca incerc sa-l intarc noptiile si ziua a dormit doar putin in masina ca am colindat orasul cu diverse "trebshoare".De-abia acum o ora a adormit de-a binelea si sper sa nu se trezesca noaptea asta.

Pispi multumesc pt. gindurile bune.Tot nasol ma simt da´ am incredere ca nu mai dureaza mult...Bravo pentru calatorie reusita!Sper sa aveti timp bun la mare si in delta!

Noe pai felicitari pentru inscrierea la licenta! Daca ai deja totul gata de anu´ trecut trage-i citeva citiri si...gata,nu? Sper sa fie mai bine astazi micuta.Despre febra cauzata de dintisori,aici nu se da nimic in cazul in care tine mai putin de 3 zile.Eu sunt pt. tratamentele naturiste la adulti si pe cit se poate si la copii...

Kim iti multumesc pentru raspuns.Imi pare bine ca ati fost la iarba verde.Noi n-am mai fost de o groaza de ani...Nici unul dintre copiii mei nu a avut pina acum pasaport romanesc fiindca ne deplasam din an in paste in tara si atunci max.2-3 saptamini.Nici nu stiu daca mai e cazul sa-mi fac eu pasaport romanesc(avindu-l pe cel suedez valabil inca multi ani) cind va expira ceea ce "posed"...Pe de alta parte, e singura dovada ca sunt cetatean roman...Sau as mai putea dovedi si prin altceva, ce parere ai?

Adar ce frumos ca Maia e cumintica.Cind eram sa spun ca nu ma pot plinge nici de Markus, a dat-o in bara (sau eu am dat-o) fiindca "de 2 zile-ncoace...gura nu-i mai tace..."iarba" nu-i mai place...".Incerc sa-l obisnuiesc sa doarma noptiile fiindca incep in august serviciu´ si...nu iese(deocamdata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Irina si aici am vazut de curind borcanase "Hipp" dar sunt facute in Germania si majoritatea costa mult fiind din legume/fructe "cultivate natural.Nu stiu daca "spanacul" se "tragea" din faptul ca era fabricat in Ungaria...

Catrinel tu ai vazut vreodata pe la voi in Germa HIPP cu mancare pt. bebe continind spanac?!(ca aici nu se da la bebe sun 1 an)

Mara aia sunt cam "sariti" cu mormanul lor de idei birocratice.Aoleu, bine ca nu sunt eu acolo sa le trag niste replici din "modelul suedez"...(ca ar ramine fara raspuns la logica suedeza,pun pariu) Hai ca nu esti singura suparici, nu vezi cit ma lamentez eu aici zilnic off topic? Sper ca totusi sa rezolvati "razboiul hirtzoagelor".

Ciuf poznici tari de tot ati facut!Ce mai, toata lumea va observa ca sunt fratiori si tu esti mamica!Semanati cu totii f. bine, dupa parerea mea!

Serj si eu am pastrat unele jucarioare si hainute de marca pt. bebe de la copii mai mari...(tocmai vroiam sa le vind cu putin inainte sa aflu ca eram gravi cu Markus).E drept, am dat cea mai mare parte la prietene si rude, dar tot am ramas cu citeva acolo...Cind citesc cite probleme au unii copilasi nevinovati,nu-mi mai doresc decit un bebe sanatos.Dar daca ar fi dupa dorinta lui tati, ar trebui sa fie o fetita sanatoasa!(ei lasa ca nici cu 3 fii nu s-o supara el )

Polixeni ce super pozici aveti voi acolo! Aratati tare bine, atit mamica cit si "baietica"!

Delia vreau sa-ti spun ca am ramas tablou cind am citit ca Rudy vrea sa stea in picioruse! Sa stii ca n-am mai auzit pe nimeni la virsta lui sa aiba asemenea "dorinte"! In schimb, am o prietena a carei fetita merge in picioare SINGURA la 9 luni!

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

MARAAAAAAA !!!!!!
L-AI NENOROCIT PE ADMIN !!!!

Hai c-ai fost de comaaaaa...
Pupici,

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

MESAJ PENTRU GINERICA!

DRAGUL NOSTRU DAVID NICHOLAS,

DE ZIUA TA, ITI URAM DIN INIMA TOATA FERICIREA DIN LUME, MULTA SANATATE, BUCURII SI VISE IMPLINITE, O MAMICA RABDATOARE SI UN TATIC CU TOLBA PLINA , CARE SA-TI CUMPERE TOATE JUCARIILE DIN LUME!
SA NU UITI CA NOI TE IUBIM SI CA TE LUAM DE GINERICA LA 18 ANI CA SA NU FIE CORUPERE DE MINORI, BINE???

LA MULTI ANI !!!

minunea mea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si multe bucurii va dorim si voua dragii nostri BOGDAN si FILIP ANDREI! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

minunea mea

Mergi la inceput

Mariana - Ce sa zic, imi pare rau pentru micut ca va ramane singurel ... eu inca n-am curajul vostru. La faza cu intarcatul, sper ca-i dai bibe, nu??? Dar el mai papa inca noaptea??????????????? Ca eu nici nu mai stiu cum e sa te trezesti noaptea, de fapt nici nu prea am avut tangente cu chestia asta, ca in perioada in care se trezea Maia, era mama aici si ii dadea ea saraca. Apoi, cand am ramas singura, cred ca a mai papat intr-o noapte si apoi, ca o binecuvantare, de parca ar fi zis: "Hai mami, ca stiu ca esti bolnavioara si ca trebuie sa te odihnesti, nu te mai trezesc noaptea ...", s-a facut dimineata si Maia de atunci nu a mai papat noaptea. Iubita de ea ...offf, ca acum a adormit micuta, dar tare s-a mai chinuit ... a papat suculet de portocala si nu i-a placut, o doare burtica de la el. Asa s-a chinuit saracuta ...
nu mai stiam ce sa-i fac ... Am culcat-o in pat la noi, i-am dat ceai Baby Calm si se pare ca s-a linistit. Of, de maine nu-i mai dau decat morcovel...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

la multi ani bebelusilor care fac azi o luna in +!!!! Bogdan, David Nicholas si Andrei Filip, sa fiti sanatosi si parintilor numai bucurii sa le aduceti!

catrinel stii ca si ambra de la 2 luni nu mai manca noaptea, dar de vreo 2 sapt s-a schimbat, se trezeste pe la 4 dimineata (asta nu ma supara, daca ar manca bine). ei fac multe schimbari pana la 1 an.
eu am inceput cu fructe la diversificare, mar si para pt inceput. apoi biscuit si faina de orez. cereale am luat eu din initiativa, dar nu i-au placut. si ped mi-a spus ca mai mult in supica se pun.
mariana atunci sa aveti parte de ce va doriti si sanatos/sa.
stii, am pastrat destule dar fiind fetita, si avand o mama fixata cu roz , nu prea le-am folosit.
dar de ce trebuie scos laptele noaptea, eu am dat la cerere la baiat si ambra daca vrea tot primeste, pe mine ma bucura cand cere de mancare.
nshiro bine ai revenit, sa gasiti casa care va place repede. uite ca piersica mie inca nu mi-a dat, dar caisa a fost printre primele fructe pe care le-am dat.
azi ambra a fost foarte agitata si m-am uitat putin in gurata ei si mi se pare ca gingia este putin umflata si rosie. asa ca am dat fuga la farmacie si i-am luat acele inele de cauciuc "roz" (cele de la baiat erau albastre) care o ajuta la ros si au pe o parte niste stelute proeminente. am intrebat si de inelul refrigerant si mi-au spus ca inca este devreme si ca ar trebui sa-l tin eu ca ea nu poate. ca sa stiti ca un semn ca vin dintisorii se inroseswc gingiile si sunt putin umflate, iar cand baga manuta in gurita freaca nervos.
pe cine intereseaza; ped. mi-a prescris "Zymafluor" picaturi (4 pic/zi), este bun pt dintisori.
sa va spun ca dim am gasit-o stand pe burtica (este prima data ca reuseste singurica)in timp ce eu pregateam lapticul, o auzeam plangandu-se,iar eu credeam ca de foame, dar ea mititica nu reusea sa se intoarca sau sa-si scoata manuta de sub ea, boh nu stiu. cert este ca a avut o zi de exercitii si acum doarme pe burtica.
va spun noapte buna si pupici la bb-i

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ma scuzati, scriu repede cu mititica-n brate. Mergem imediat afara ca tati e bolnav si nu vrem sa luam si noi virusul, ceva gripa.
La multi ani sarbatoritilor Bogdan, David Nicholas, Filip Andrei!
Mariana, poti dovedi si cu certificatul de nastere si cu buletinul daca n-a expirat.
Noe, mersi de intrebare, Alicia e tot mai activa ziua, dar si rea de caldura, azi am cantarit-o, are 6500 la 3 luni jumate, puteti s-o vedeti oricand in pozele de la semnatura, mereu adaug poze noi.
Serj, am luat si eu un degetar periuta fina pt masat gingiile fetei, e super moale. si previne aparitia tartrului, curata in acelasi timp.
pupilici la toate mamicile si toti bebeii

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Wooow!! Ce tzintzar era ala de care zice MARA, ca sa pot sa o sustin si eu?

CIUF, misto pozele, cei doi fratiori sunt grozavi, frumosi trandafirii, haioasa “gradinitza”! In Aspen! Wow, am auzit ca e superb acolo, sa pui poze!!! Eva papa numai san inca?

MARA, chiar ca trebe sa fii suparata! Naiba sa le ia de acte, de parca asta lipseste cind ai atitea pe cap cu bebe! Ufffff, birocratia asta! Incearca sa-l pui pe bebe in marsupiu, macar ai bratzele libere, daca tot vrea la vericala!

NOE, unde-mi umbli? Te-au furat furnicile?

MARIANA, Markus incepuse sa doarma noptile si acuma se scoala din nou, sau de ce ai dat-o in bara? Sper sa-ti reuseasca faza! Daca Oana se mai trezea asa des, cre ca o luam razna!

SERJ, ma sperii! Brrr, nu vreau sa se mai trezeasca nopatea, e asa de bine cum e acuma… dar, ce sa zic, daca se va trezi, o sa ii dau, dar o sa incerc si cu ceai, ma gindesc cum e acuma asa cald la noi, poate se trezeste si de sete. Cind ii e sete, se enerveaza daca ii dau lapte. Complicat! Imi sarise peste masa de seara in weekend, de 2 ori, si m-am speriat, dar tot nu s-a trezit nopatea. In schimb dimineata m-a desfiintat, nu i-a mai ajuns sanul, a trebuit sa ii dau completare. Acuma iar s-a linistit, la prima masa, la 6.30 ii ajunge de la mine. E singura masa complete de san ce i-o mai pot da. Se duce de tot laptele meu. Dar am intins-o destul de mult, sunt multzumita. Deci ii ies dintzisorii Ambrei? Si bratzarile alea de pus in guritza se iau de la farmacie? Nu am stiut… Trebuie sa intreb si aici. Am gasit ceva de genul ala si la magazine, dar sunt asa de mari! Pai nici nu ii intra in guritza!

Wow, aici e furtuna dis de dimineata – tocmai tuna. Oana doarme, PISPI ma ice te invidiez ca te calatoresti atita!!! Invetzi perlutza sa fie mobile, mi se pare super. Incercam si noi un weekend, dar tot io trebe sa ma ocup, sa gasesc unde, etc…

KIM, Alicia seaman cu tine. Mai ales in poza aia cu “smecherutza”

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Polixeni, nu-i obligatoriu sa inceapa distractia cu dintisorii daca a inceput sa-si bage manutele in gurita. Eu am o prietena a carui copil a inceput de pe la vreo 3 luni sa-si manance pumnisorii, sa saliveze si sa-l doara gingiile, la fel ca la pishcoata mea, si doar la 7 luni i-a iesit primul dintisor. Acum are 1 an si 2 luni si inca nu i-au iesit cei 2 de sus. Cred ca la fiecare copil poate fi altfel ... ferice de cei la care le ies peste noapte, ca si cazuri din astea am mai auzit, ca s-or trezit dimineata cu un dintisor nou . Tare scumpic Nikolas, de la Iulia .

Tcelen, tinem pumnisorii stransi tare pentru Anamaria, sa fie bine si sa treceti peste asta usor. Sper sa se fi inselat primul dr. ca se mai intampla pe la noi. Eu una, pana nu consult cel putin 3 medici, cand am vreo problema, nu ma las. Anul trecut, de ex, un medic i-a spus surorii mele ca are o gaura in inima, iti dai seama ce sperietura pe noi toti, nici cu operatie nu s-ar fi rezolvat mare lucru, si cand am mers la institut la Cluj pentru mai multe investigatii ... nici vorba de asa ceva.

adar, "laptarese" sefe , hai ca la asta nu m-am gandit , de cand imi caut o porecla ... ca vesnic sunt cu in vazul lumii.

Noe, cred ca de vreo 2 - 3 ori i-am pus supozitor de novocalmin, sincer nu stiam ca americanii au scos algocalminul de p piata ....dar eu am o vorba "cate bordee atatea obicee" .

Pispi, pai stai sa vezi ca si eu patii ceva de genul cu pishcoata mea. Ea era pe spate pe pat, in fundicu gol ca tocmai ma pregateam sa-i schimp pampersul si ... se incoarda a mea dintr-o data si din cap pana-n picioare ma umplu cu ... noroc . Sa ma fi vazut ce moaca aveam. Pacat ca n-a fost hazbandul meu acasa sa ma pozeze . De atunci, cand e in aceeasi pozitie, eu ma pun asa mai lateral ca doara "paza buna trece primejdia rea".

nshiro, eu i-am dat la pitica mea piersica, mar i-am dat dar a durut-o groaznic burtica si de atunci nu-i mai dau. Dar piersica-i place la nebunie.

Catrinel, cum ne nimerim noi mai tot timpul sa scriem una dupa alta. Cred ca din cauza ca ale noatre-s din aceeasi zi, ne lasa-n pace sa ne facem mendrele in acelasi timp. Pupici la Oana si mamica ei.

LA MULTI ANI!!! Alexandru - DIANAD

Mei fetelor, voi ce marca de pampersi mai folositi ca eu is tare nemultumita de Pampers. Pai nu exista data cand pishcoata face kk sa nu-i iasa pe spate-n sus, eu asa ceva n-am mai vazut.

Brrr, vreme tare urata afara, frig si vant. Azi nu cred sa putem iesi la plimbare mai ales c m-am trezit azi dimineata cu Iulia umflata la un ochi. Sa fie oare vreun curent? Sau sa-i fi intrat ceva praf in ochisor? Ce ziceti?

S-a trezit piticutza, la toate mamicile si bebeii ... si-asa m-am lungit ca o zi de post

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput