Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

tcelen acu vazui raspunsul tau. da intr-adevar a plouat rau. da io cu ai mei am plecat la tzara la reshedintza de vara a sorei lu tata, unde sta si bunica mea de 93 de ani. asa tare s-a bucurat cand si-a vazut stranepoata. ca zicea saraca ca cine stie cat o mai trai si n-apuca s-o vada pe Bia. da ne-am dus la ea si i-am fracut surpriza. a fost emotionant asa, ca nu se astepta sa ma duc la ea cu asta mika. si vreau sa zic ca a ras intr-una la bunica-mea, aicala strabunica-sa.

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Ne-au trecut si noua bubitele. Am dat cu Bepanthene de vreo 2-3 ori si gata. De acum nici nu o sa mai folosesc pudra. Si eu folosesc ulei de masline, dar il folseam doar la masaj, nu si la uns asa mai mereu...

Pupici tuturor sarbatoritilor si La multe lunite!!!

Laura si Eric (17 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

bebicilor:BOGDAN (DIANA),DAVID NICHOLAS (TINA),FILIP ANDREI (IOANA)!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!!Mamicilor sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei!!!

Dar sa va invit la frappe ...am vazut ca va place!!!
Pozele sunt facute in Pilos,un mic orasel din afara Kalamatei,plin de turisti si de peisaje superbe!Atunci fusesem si la taverna exact pe malul marii...superb!!!!
Deja incep sa fac bagajul ca nu mai am rabdare!!

Noe cum merge cu invatatul pt licenta?Multa multa bafta!!!
Referitor la Algocalmin nu stiu...aici pastilele sunt diferite.Singurele care coincid sunt Panadol si nurofen.(din cate stiu eu).Oricum eu m-am aprovizionat cu pastile din Ro.Si in loc de Algocalmin iau ori Piafen ori Panadol.

Meeeei piticu meu scoate mai nou niste tipete de veselie de mi-e mai mare dragu sa-l ascult!!!! Isi scoate limbutza de un cot si da-i si tzipa de ne aud vecinii.

Pupicei voua!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

In primul rand, La multi ani !! bebeilor nascuti intr-o zi de 11 :
martie - Bogdan - DIANA1968
aprilie: David Nicholas - - TINA WELSH
aprilie: Filip Andrei -- Ioana22
Sa traiti si sa fiti sanatosi, copii !!

Mariana, borcanelul cu spanac + cartof este de la firma Hipp (scrie pe el ca se da dupa 4 luni), contine si smantana ! (3%) si este produs in Ungaria. Nu i-am dat inca.

Tcelen, tin pumnii sa nu aiba Anamaria nimic grav ! Asa am patit noi, din maternitate a fost suspect de displazie de sold si pana la 3 luni am purtat 2 pampersi, unul peste altul ! Dar a fost alarma falsa si sper ca asa sa fie si la tine ....

Noi incepusem diversificarea, adica i-am dat 2 zile suc de morcov (ras pe razatoare si stors in tifon) vreo 3-4 lingurite. Dar ... a facut diaree De la ce, nu stiu. De la rosiile mancate de mine ? (ca si alaptez) De la faptul ca nu am mai fiert biberoanele, ci le-am sterilizat in sterilizator ? (tocmai primisem unul de la nasa) De la sucul de morcov ? (cu toate ca eu stiam ca morcovul constipa - sau e vorba de morcovul fiert care constipa ?) Nu stiu ....
Si suntem pe mucilagu de orez si ceai de menta ....
Daca nu-i trece, se mai da si altceva ? medicamente, ca eu nu stiu ?

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

mey fetelor da uni' suntetzi mey? chiar nu e nimeni pe aici? faceti nani de pranz? somnul de frumustze, hai?

honeypuma ma bucur ca a trecut iritatia lu bebe.

Polixeni savuros frapeul sa mai dai da?

irina e posibil sa fi facut diaree de la morcovel pentru ca e un aliment nou introdus si poate trebuie sa se obisnuiasca stomacelul cu el. sa treaca repede

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

PISPI - hop si eu! Maaai, haioasa treaba cu perlutza fara pampers! Ai mers sa joci la loto? sau astepti data viitoare? tii minte ca si Oana a facut pe mine cind o tineam in brate - nu in palma, ci s-a prelins asa, incet pe mine in jos
Cu kk - a fost atunci odata asa mai apatos, dupa aia nu a mai avut nimika. Nu ma gindeam ca poa' sa faca si de la un pik de apa...

IRINA- eu ma gindeam sa ii dau lui Oana Beba sensitive (impotriva diareii) daca ar fi avut. Cre' ca morcovul fiert stringe la burtica, da' vorba lui Pispi, e aliment nou introdus...

PISPI, unde citesti tu, de stii atatea, mey?

MARIANA, aici sunt ceva geluri de dat pe dinti, dar parca vad ca moasa si doctoritza imi vor zice sa ii dau sa rontzaie...cum te mai simti?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Pupici la mamici si bebici. Tare imi pare rau dar nu mai reusesc sa tin pasul cu voi... nici macar din urma nu am terminat de citit. Va multumesc din suflet pt urarile de 4 luni si va doresc si eu sa aveti numai bucurii de pe urma puilor vostri, sa va creasca mari si sanatosi!
Noi facem bine in general, acum suntem in verva cautarilor, vrem sa ne luam o casa, de fapt inca nu ne-am hotarat daca luam un teren si construim noi sau ne oprim la una gata facuta. De la scoala nu mai am timp sa intru pe net iar acasa cum vin fetele mele (Maria si mama vor scoase, plimbate, rasfatate), asa ca timp pt mine ioc! Maria e ok, am fost pe 29 la control avea 6600 la 4 luni fara 4 zile, cu diversificarea ni s-a spus sa asteptam pana la 5 luni dar eu am inceput sa-i dau suc de mar si de piersica. Nu stiti, caise are voie? Dar pepene galben? Ce alte fructe mai sunt permise? Va pupic si incerc sa mai citesc din urma un picut desi e aproape 12 noaptea aici la mine iar maine tre sa fiu in picioare la 6.30. Asta daca nu imi da Maria trezirea mai devreme...

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
La multi ani prichindeilor nascuti in ziua de 11:
Bogdan, David Nicholas, Filip Andrei
10:
Eduard Gabriel, Krisztian
9:
Ambra
Mario Valentin
Andrei-Ioan
8:
David-Alexandru
Nu am avut timp sa citesc din urma ca ati scris tare mult de cand nu am mai aparut. Si cum cu timpul stau prost ...
Noi suntem bine, Eva e o cumintica, doarme, se joaca, la doua saptamani dupa ce si-a vazut mana dreapta a descoperit ca mai are o mana, si anume cea stanga care si-o folosea numai pentru bagat in gurita. urmareste jucariile, ne raspunde la zambet, iar mami noteaza fiecare progres in albumul micutei.
In we am facut pregatiri pentru ziua sotului, am petrecut bine, cu mancare multa (ca romanii, sa pui si din aia, si din aia) de au plecat motzafirii cu burtile pline precum "greierii bortosi".
We asta plecam in Aspen cu cortul pentru noapte. Temperatura va fi mult mai ridicata ca in Yellowstone asa ca ne facem curaj sa mergem cu Eva la cort. Vom mai inchiria o masina ca sa putem pleca cu toata trupa. Drumul va dura cam trei-patru ore pana acolo. Sa speram ca Eva va fi cumintica, daca nu mai oprim sa o linistesc cu o tzitzi si apoi purcedem.
Am pus poze aici: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552153693&security=SlbbOT
Sa-mi spuneti daca se vad. Probabil nu a trecut inca jumatate de ora de cand le-am upload-at.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Aloooooooooooooooooooo, adminu! Scoate naiba tzantaru 'ala ca e mai mult decat enervant. Io nu mai intru pe site-ul asta daca-mi bazaia insecta aia in cap. Ce porcarie! Cine a facut reclama aia e un mare bou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Salutare fetelor, noi tot in febra cautarilor de apartament suntem. Am intrat in criza de timp, mai sunt trei saptamani si trebuie sa evacuam locuinta!
Sunt plina, plina de nervi! Dar nu din cauza mutatului. Colac peste pupaza, mai trebuie sa umblu si dupa o gramada de acte, ca sa ne depunem dosarele pentru alocatia de stat, indemnizatia de crestere a copilului si alocatia pentru noi nascut.

Auziti ce a putut sa-mi debiteze o functionara NF. Ca de ce am venit la Constatanta sa depun dosarul pentru alocatie, daca am viza de flotant pe Bucuresti? Ca ea nu poate sa-mi ea nici un act pana nu-mi expira viza de flotant, in ciuda faptului ca eu ii adusesem negatie eliberata de Primaria sectorului 6 ca nu am solicitat nici un ban de la ei. Idioata, insa, o tinea una si buna ca am domiciului in Bucuresti si ca sa ma duc acolo cu dosarul. Dupa ce i-am explicat ca eu am resedinta, si nu domiciliul in Bucuresti, si ca intre cele doua cuvinte e o diferenta de la cer la pamant, iar legea imi da dreptul sa depun dosarul in localitatea de domiciliu, atat timp cat prezint negatia ca nu am depus actele in localitatea de resedinta, mi-a trantit dosarul pe birou si mi-a zis sa vin cu sotu' sa dea declaratie in fata ei ca e de acord sa ridic eu aia 240.000 de lei, altfel nu-mi primeste nici un act. Mi-am iesit de-a binelea din pepeni si mai ca nu am facut-o proasta pe fata. Tati lu' bebe e la Bucuresti si nu se poate invoi de la serviciu decat cel tarziu joi, ca sa nu mai spun ca lucreaza 18 ore pe zi si un drum de 10 ore dus-intors cu rapidu' care merge ca melcu o sa-l termine.

Alt birou, alte probleme. De data asta insa, am dat peste un tip super de treaba, care mi-a pus in fata niste forumlare de m-am crucit cate dracii trebuia sa declar. Astia de la Constanta sunt mai catolici decat papa, vor enshpe mii de adeverinte pe care nimeni la Bucuresti nu mi le-ar fi cerut. De, daca n-am buletin de Capitala, ce sa-i faci. Functionarul ala de treaba m-a lamurit imediat de ce atata hartzogaraie: cica e un asterisc la nu's ce punct din lege care da dreptul autoritatilor sa ceara alte acte doveditoare, alea pe care le considera ei de cuviintza. "Doamna, legea e facuta in asa fel incat sa fim la mana consiliilor locale", asa mi-a zis functionarul cel de treaba.

Asa ca nici dosarul pentru indemnizatie nu am putut sa-l depun. Zac acasa la ai mei, ma uit la mare de la balcon si oftez, asteptandu-l pe Godot, pardon, pe tati. Nici la plaja nu ma pot duce, ca acum doua zile mi-am luxat glezna. Am cazut pe scari ca o pleasca.

Hai ca m-am lamentat destul. Sper ca nu v-am indispus, da' n-am pe umarul cui sa plang, casunt singura acasa si ma simt asa de neajutorata!!!

Si cand ma gandesc cadupace o sa se termine totul, va trebui sa astept vreo doua luni pana vor veni primii banutzi!!!

Doar bebe ma mai inveseleste. Mananca mereu, semn ca ii prieste aerul de la mare. E insa cat se poate de marait, daca s-ar putea sa-l tii numai in brate, insa nu oricum, ci la verticala, ar fi cel mai fericit bebe din lume.

Pup fetele! Si iertazi nervii unei mame depresive!

Mergi la inceput