Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 23
Qamar spune:
deci..gata, am terminat treaba..si m-am mai si inscris pentru licentza..acu , gata, nu mai e drum de intors
mai mult decat atat, e si puiul racit
..de unde a luat raceala???DE LA MINE, evident indubitabil si inevitabil, e mucioasa si are putin rosu in gat- am trecut pe panadoale, vibrocile si vitamine c..In mod bizar, mie pediatra mi-a zis ca e prea mica Bia pentru Oscilo..si sa mai asteptam...Din fericire, e anti-antibiotic, deci nu intoxicam fata....Azi-noapte am dormit iepureste, ca mi se parea ca nu poate sa respire
...si ea saracuta s-a foit aproape toata noapte...Ce sa-i faci, vorba Monicai, nimic nu e mai rau decat puiul bolnavior...![]()
tcelen, vad ca ti-au raspuns si fetele, mai intreaba nu 1 , 2, 3, cati or fi si pe urma ia decizia cea mai buna...Pup fetita mica si ii doresc numai bine!
micaalsa, am citit ca ii dai Novocalmin.Asta contine Algocalmin?nu de alta, da azi am citit undeva pe net, ca americanii au scos de tot Algocalminu de pe piata, precum si derivatele lui.Asa o fi?Poate stiu mai bine fetele din SUA/Canada...
Mariana, uite, iti trimit un val de energie pozitiva sa te simti mai bine
Pe mine ma trec toti fiorii cand imi amintesc trim 1...dar cred ca am mai zis asta deja
...brrrr....Anyway, mare microbista nu sunt, da' mai arunc si eu cate un ochi la baetii cu mingea, mai mult asa de dixtractie si sa fac putin misto cand e hazbandu prea serios la meciuri
...Am citit despre dintisori in Suedia...SI in caz de febra?Din cate stiu eu, febra este o reactie a organismului la o infectie sau la o stare de genul iesirii dintisorilor...unii medici stiu ca recomanda metode mai putin medicamentoase de scadere a temperaturii ..nici eu nu vreau sa imi bombardez puiu cu diverse substante..acu sa vedem daca ma tine
Pup!AA, in legatura cu stimulentele: al meu e exact invers: il apuca asa din senin, si sa nu te mire da' la Craciun, si alte sarbatori de-astea, uita, sau nu e interesat![]()
Cosmina, de obicei tin caruciorul culcat total, dar uneori il mai si ridic la 30grade...
Polixeni, foarte frumoase pozele!!!!!!!
kim, Zidane l-a pocnit pe un italian (chiar golgetteru' italienilor) cu capul/fruntea in stern..asa din senin, sau ma rog, din cauza a ce i-o fi spus ala..oricum, un gest total ne-sportiv
Ce mai face Alicia?Poze noi, ceva?
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
Delia21 spune:
Noe,cica italianul care a incasat-o de la Zidane i-ar fi zis acestuia din urma terorist ,caci se trage dintr-o familie de algerieni,tara din care BinLaden isi selecteaza ucenicii.Asa am cetit eu in ziar.Acu sa nu creada nimeni ca i-as lua apararea lui Zidane.Multumim ca te-ai uitat la pozicile noastre!
Ciuf-ulici,pe unde mai esti scumpa?
Catrinel_17 spune:
Ceau fetelor!
Ieri mi-a crapat minunatie de computer si nu am mai putut intra. ce m-am putut enerva...
DELIA, imi amintesc ca odata am fost la iarba verde cu cineva care avea o bebelusa care tot voia sa stea in picioare si mi-au dat-o si mie s-o tin... Pai n-am rezistat nici 10 minute! aia mica era greutza si tot musai in picioare - mama-mama! Tough vremuri ne asteapta.
SERJ, nu am inceput diversificarea, o incep dupa ce implineste 4 luni, am emotii.Se pare ca incepem cu cite o linguritza de morcovi la pranz (sau mere), cind stiu exact scriu aici si pe blogu' lu' NOE. Tu parca ai inceput cu cereale in lapte, nu?
NOE, nici io nu-s microbista, dar la meciuri din astea la nevel inalt ma uit...si mai imi raman nume si informatii in cap pe care le plasez la momente potrivite de au microbistii o foarte buna parere despre mine ![]()
Mey, PYSHPY, deci ati venit! si unde e urmatoarea calatorie? Lui Oana nu ii place deloc in scaunelu' ala de masina, dar cred ca nu e obisnuita. Zbiara ca din gura de sarpe cind o pun in el. Ati facut des pauze pe drum?
TCELEN, imi pare rau sa aud de Anamaria, mai intreaba un medic, dar si daca chiar are ceva, chestiile astea se repara asa de repede acuma. Dar chiar, cum de n-a vazut de prima oara???
SIMONA, la multi ani lui Edutzu, sa creasca mare si frumos!! 
POLIXENI, tare faine pozele, unde ziceai ca ati fost?
La multi ani Bogdan, David si Filip sa cresteti mari, frumosi, si sanatosi!!!
Oana aseara a adormit asa de greu, tot se tanguia in patutz.... am ridicat-o sa ii dau ceva ceai si cind a inceput mai frate, cu niste zbierete... nu mai plingea - tzipa asa ascutzit, isteric, cumva. Dupa ce i-am dat ceiutz s-a potolit si a adormit. Brrr! ce poa' sa scoata din ea! Iar e cald aici azi, 33 de grade. Avem iar ce indura, uoffff.....
MONICA, cum se mai simte Vladutz? 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Pispirica spune:
LA MULTI ANI MEY PITICUTILOR, SA CRESTETI MARI SA FITI SANATOSI, FERICITI SI NOROCOSI SI SA ASCULTATI DE MAMI SI DE TATI
8:
David-Alexandru - DANANITA
baietel - Ayryny
9:
Ambra - SERJ
Mario Valentin - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana
10:
Eduard Gabriel - Simona Toma
Krisztian - Otilica
11:
Bogdan - DIANA1968
David Nicholas - TINA WELSH
Filip Andrei - Ioana22
etete draguta de Ambra e singurica intre atatia baietei... ![]()
![]()
![]()
Biuta perluta a zis sa va pup pe toti mey bebeilor, da? 

_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Qamar spune:
LA MULTE LUNI SI NUMAI BINE, FLACAIANDRILOR!!!!

Bogdan - DIANA1968 

David Nicholas - TINA WELSH 

Filip Andrei - Ioana22
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
Pispirica spune:
ce maifaceti mey dragutelor mey? ce va mai fac bebeii? bine sanatosi?
MP sper ca Vladut e refacut si ca ardeiasu nostru cel iubit nu s-a procopsit de la Vladut. oricum noi va pupam si va imbratisam ca sa va refaceti cat mai repede. 
Catrinel din cate am paucat sa ma uit prin carti ca a venit repede tati acasa si am plecat la drum
, zice pentru diaree de mucilagiu de orez, dar n-am gasit cum se prepara, sau ceai de anason. si mai cred ca e posibil sa faca diaree de la apica, daca este foarte incinsa, incalzita, ma refer la Onika si apica este un picut mai rece. poate totusi a fost o alarma falsa.
si vezi cum faci cu Tataluoana sa ii ramana totusi vreo 2 dintzishori in gura, totusi
.
Polixeni cum ramane cu frapeul ala? 
ile succes la invatat pentru scoala de soferi. noi am mers cu bebe in jur de 4 ore maxim si n-am avut probleme. 8 ore n-am mers ca n-am avut unde pleca la asa drum lung. 
Delia Rudy e un scump, sa-ti traiasca asa frumusete de baiat. 
honeypuma noi nu folosim absolut deloc pudra, doar ulei de masline si din cand in cand bepanten. 
Noe hazbandul, mare pescar de felul lui a prin vreo 6 kg de peste si sa stii ca nu exagerez.
a fost mancat prajit si saramura. 
Luizax sa-ti traisca asa cupii cuminti ce ai si mari pescari.
fetelor revin ca nu mai are rabdare pispirica asta mika. s-a plictisit.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
tcelen spune:
ADAR,multumesc ptr grija ta!am mai vb cu cineva ieri si mi-a zis sa stau linistitita sa nu ma grabesc sa-l pun in ghips,ca daca e adevarat se poate rezolva si altfel,prin masaj sau cu gheatuta ortopedica!!! cu maseaua as vrea eu sa serezolve asa,.........
iar cu carutul,scuze,ceteodata uit ca fiicamea e cea mai mare de aici si am impresia ca toti sunt de aceeasi varsta
catrinel17,noe,multumesc mult ptr atentia si grija fata de fiica mea,si am sa intreb mai multi medici stati fara grija,chestia e ca spui "mie nu-mi se poate intampla niciodata",si cand ti-se intampla,parca nu-ti vine sa crezi ca e adevarat,dar eu am incredere ca se va rezolva cu bine pana la urma
pispirica,nu-ti fa griji,si asa a fost vreme naspa,na-i vazut ca a plouat mai tot timpul,mie imi era sa nu te superi tu ca eu ti-am vazut mesajul cu sambata chiar sambata si era prea tarziu ca sa mai raspund
[LA MULTI ANI,SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI
Bogdan - DIANA1968
David Nicholas - - TINA WELSH
Filip Andrei -- Ioana22
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Pispirica spune:
sa revenim ![]()
aida o sa-ti traisca lungana cea frumoasa.
ca es lungi bine in 2 luni, n-am ce zice. ![]()
mariana ce faci? cum te simti? mai ai greturi?
sa treaca toate relele. ![]()
AndreeaG deci te duci la pescuit? in delta? io ma duc peste 2 saptamani tot la un hotel plutitor in Murighiol. tu unde te duci? pai si oricum iti urez fir intins. ![]()
Mamaaaa, artificiile astea... parca e razboi, Oana doarme. Claxoanele urla, Oana doarme. Lumea cinta de zor, Oana doarme. Si freza ii sta 

sa pup fata asta somnorica
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Am trimis mesajul fara sa vreau, ca mai am vreo 2 vorbe de zis, acu ca doarme perlutizika.
liliprejbeanu intra mai des pe la noi si mai spune-ne si noua ce face piticutzul tau. 
tcelen nu te grabi sa-i piciorusul in ghips Anutzei Mariutzei, cere parerea a cel putin inca 2 medici cand e vorba de asa ceva. sa nu chinui cupilu degeaba.
aveti grija, da?
micaalsa sa-ti traiasca Iulia cea durdulica. deja ati inceput cu dintzishorii? succes, ca ma cam apucagroaza cand ma gandesc. 
adar multumim. sa stii ca noi nu suntem la prima calatorie. da pispirika mika n-are nici o treaba. papa la plecare, eventual si in masina si apoi adoarme. si de obicei se mai trezeste cand ajungem la destinatie. acu de exemplu am oprit la slobozia la benzinarie si s-a trezit. a stat cat a stat si apoi am luat-o in brate. s-a uitat pe geam pana aproape am ajuns. i-am dat iar sa manance si a adormit iar. numai ca am ajuns acas si s-a trezit iar. ca nu-i mai canta motorul la urechi.
dar in general in masina doarme si daca nu doarme o tin in brate si se uita pe geam. e foarte interesata de ce vede pe geam.
Catrinel cum povesteam si lu adar perlutza doarme. numai ca io n-o tin scaunel de masina inca ci in carut. ca cosuletul de la carut e detasabil si sta culcata in carut si doarme. side obicei nu facem pauze pe drum, da nici drumul nu e lung. adica in maxim 3 ore am ajuns la destinatie. mai mult am facut cand am fost la Calimanesti pentru ca au fost extraordinar de multe tiruri pe drum, dar atunci chiar a dormit neintoarsa. ![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
si stati asa ca mi-am adus aminte sa va povestesc ce-mi facu mie cupilu pret de vreo 2 saptamani in urma, cand era matusa la noi.
io ii dadeam cupilului sa pape, ca de obicei tzitzi. si observ la un moment dat ca piciorusul pe care statea aproape se invinetise. m-am speriat cumplit. vine si matusa si-mi zice "da-i jos repede pampersul ca sigur o strange". ii desfac pampersul, isi revine copilu si zic o mailas un pic cu putza goala sa se racoreasca, ca vorba aia erau calduri mari. termina de mancat o ridic pe umar sa ne zica vreo 2 vorbe pe limba purcelina
. si cum o tineam io asa de fundulet, imi simt mana caaaalda caaaalda. si ii zic lu' matusa...iote face pipi la mine in palma.
si matusa zice " ha ha ha ba bine ca nu-i pipi ca e ditamai cacaloiu la matale in palma" si uite asa ma umplui de noroc. pai cu asa cupil cred si io ca-s norocoasa, nu? ![]()
acu noi o asteptam pe tanti doctor sa vina sa ne vada si pe noi, asa ca pentru controlul de 3 luni ca sa vedem cat am crescut si sa o intrebam daca ne lasa sa plecam la mare.
ca asa ar cam fi planul...sa plecam sambata la mare o saptamana si apoi in delta cateva zile si apoi iar la galati. da sa vedem ce zice si tanti doctor.
va povestesc dupa amiaza ce ne-a zis. hai ca acu va pup siva las ca v-am facut capul prastie, desi vaz ca numai io is pe aci.![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album