Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 22
Polixeni spune:
T-Celen imi pare tare rau sa aud asa ceva despre Ana-Maria ..n-ar fi mai bine sa ceri 2 pareri.Incearca sa nu te intristezi pana nu vezi ceva clar.Felicitari pt noua realizare a micutei!!!!
piticii tai!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
tcelen spune:
multumesc DELIA21 SI POLIXENI,am sa ma duc sa intreb 1-2 medici inainte de a face vreun pas!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Pispirica spune:
dragi mamici si bebici noi va pupam si imbratizam!
intrucat ne-am intors de la Galati azi dimineata suntem rupti de oboseala. ne-am trezit la 4 am incarcat bagajele si am plecat. io nu pot sa dorm in masina si oricum a trebuit sa imi sotul de vorba sa nu carecumva sa adoarma. 
si cum perluta a dormit neintoarsa evident ca acasa nu a mai inchis un ochi asa ca nici nu vad pe unde calc. 
acu il astept pe tati sa vina de la servici sa papam ceva si sa ne bagam la somnic, evident dupa ce adoarme mandra.
tcelen n-am apucat sa te sun, normal ca timpul a fost scurt si vizitele nu multe da lungi. da mai vin, promit.
revin maine ca acum mi-e tare somn.
si ma bucur ca a castigat Germania si Italia. sempatici baietii astia ce sa zic. ![]()
ma dus ca ma cheama perlutza. are un chef de joaca nebun.
intru maine si va mai povestesc una alta. va pupicim
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
kim spune:
Mai microbistelor, cat timp a fost meciul cred ca barbatii vi s-au uitat la meci iar voi v-ati chatuit pe forum. Noi am fost la munte asa ca am pierdut fazele (apropo ce gest a facut Zidane?), in schimb am vazut sute de italieni mandrii sa-si arboreze drapelul pe tricouri, sepci, masini, case (e comunitate puternica aici).
MP, sanatate lui Vladut! am inteles ca e mai bine?
Poli, da, a fost ziua Canadei, mersi ca te-a gandit la noi, am participat mai putin, nu la Ottawa, si nici in centru, ci mai linistit la iarba verde.
Noe, am fost si noi la munte si tare ne-a placut aerul de acolo, dar soarele si caldura... nu deloc! in schimb la baiata de dupa ne-a trecut supararea.
AndreeaG, vacanta placuta! mare pescarita esti, dai mana cu husbandu' meu, noroc ca mai si prinde ceva (ieri chiar am papat pastravi de munte prinsi de el!). Cat despre Delta, sa nu-i amintesc, eu n-am fost, dar el tot viseaza sa mai mearga, asa ca-n vremurile bune...
Mariana, nu stiu daca te ajuta cu ceva actele romanesti, depinde cat vrei sa mergi cu copiii prin Romania. De ex. daca vrea sa stea mai mult de 3 luni in Ro si n-are pasaport romanesc, e mai complicat: trebuie sa mergi sa prelungesti sederea, sa platesti taxe, etc. Deci totul se rezuma la taxele ce te pun romanii sa le platesti ca cetatean strain - cam asta e ideea.
Pup toate fetele
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
adar spune:
DRAGII NOSTRI, LA MULTI ANI SI MULTE, MULTE BUCURII PENTRU ANIVERSAREA ZILEI DE NASTERE 

,
SA NE IERTATI PENTRU INTARZIERE SI SA NU VA SUPARATI, CA NOI VA IUBIM MUUUUULT DE TOT ...
9:
februarie: Ambra - SERJ
martie - Mario Valentin - - Ema.72
martie - Andrei-Ioan - Aileana
10:
aprilie - Eduard Gabriel - - Simona Toma
aprilie - Krisztian - - Otilica
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Qamar spune:
quote:
Originally posted by adar
DRAGII NOSTRI, LA MULTI ANI SI MULTE, MULTE BUCURII PENTRU ANIVERSAREA ZILEI DE NASTERE,
SA NE IERTATI PENTRU INTARZIERE SI SA NU VA SUPARATI, CA NOI VA IUBIM MUUUUULT DE TOT ...
9:
februarie: Ambra - SERJ
martie - Mario Valentin - - Ema.72
martie - Andrei-Ioan - Aileana
10:
aprilie - Eduard Gabriel - - Simona Toma
aprilie - Krisztian - - Otilica
adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea
subscriu cu LA MULTI ANIU!!!

Adarsa inteleg ca esti pe metereze?
Noe si Anne-BiancaBebeBlog-Cooking for my Baby
adar spune:
micaalsa - intr-adevar, pentru voi "laptaresele" sefe
, e mai greu cu colicile ... hmmm ... habar n-am ce sa zic sa faci, eu stiu ca la noi a functionat de minune bfee-ul, sa-i dea Doamne-Doamne sanatate lu dr Brown, ala de zice Noe ca l-a inventat 
mariana - Maiuta mea e maraita daca nu suntem acasa, ca ieri seara eram la cumnata-mea, intr-o casa noua, goala, cu ecou grupa mare ... si la un moment dat a scapat cumnatu-meu niste fise, bani, pe jos ... de-aia s-a trezit cupilu, ca de obicei e tare bunuta, e un copil minunat ...

Daca o pun seara dupa baita in patul MEU, nu al EI, adoarme si o pot muta cum si unde vreau dupa aia ![]()
tcelen - vezi-ti de treaba si nu pune inca ghips pana nu mai auzi o parere. La cum sunt doctorii pe la noi ... iar tu, leaga maseluta de clanta usii si ...hrassst .. gata!!!!![]()
A, si inca ceva: bey, tu poti tine carutul ridicat, ca fata ta e mare, da noi nu putem, ca-s mici si n-au voie sa stea in fundulet, mey ...
polixeni - nu puiule, nu te speria, nu-i musai sa ii iasa dintii, doar ca sunt io disperata preventiv ... ![]()
![]()
![]()
delia - si maiuta se impinge cu picioarele cand o tin de brate, dar eu incerc sa-i explic de fiecare data ca e prea micaaaa ....
pispi - hey ...
pupici perlutei si felicitari pt calatorie!!! Cum a fost, cum s-a comportat, cum ati transportat-o???
Kim si restul fetelor - astazi am auzit care a fost motivul gestului lui Zizou ... si i-am dat dreptate ... s-o fi saturat de discriminari saracu ...
SERJ - mai fata, eu nu stiu ce-a avut netu meu aseara, ca la un moment dat nu am mai vazut nici un mesaj nou si m-am gandit ca te-ai dus in strada
sa sarbatoresti si ... m-am dus la culcare ...
Da mai fata draga, daca vezi ca-s baba senila si nu zic nimic de Ambruta ta, de ce nu-mi adusesi aminte s-o pupez mult si bine de ziulica ei, ai ?????
Iarta-ma, de-o bucata de vreme sunt pe cale sa devin zombilica si uit si unde am pus bibe, asa ca ... IERTARE!!! Sa va traiasca minunea si sa va fie sanatoasa, sa nu o doara dintisorii si ... sa i se implineasca toate visele ...
NOE - hai mai ca acu te cred, era frumusel, da zici ca si-a taiat si frumusetea odata cu ciufu ![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
Qamar spune:
asa deci...
no care era motivu lu Zidane?daca tot am inceput odiseea microbulista...ca inca nu am aflat, sotu e neinformat
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
Serj spune:
bun a fetelor!
un salut repejor ca in seara asta sunt si eu zombie, adar. multumesc de urari si la fel sa fie si pt Maia, sa nu aiba dureri fetele. aseara nu am iesit in strada, ca era si tarziu iar eu sunt tot baba sa stii ![]()
fetelor, este de la chicco din cauciuc special pt dinti, de ros. acum tre sa ma apuc sa caut tot ce a avut sergio si sa scot la indemana (ca io am psstrat tot, in speranta ca intr-o buna zi...)
kim bine v-ati intosr din mini-vacanta, daca o duci mai des pe Alicia o sa invete si ce nu i-a placut acum ![]()
da, a fost nebuneala mare pana tarziu, aseara. dar si azi tot au dat pe la TV, sunt tare mandri.
mariana sa stii ca si eu am aceiasi convingere, ca bb trebuie sa fie la distante mai mici, dar unde se poate...
oricum pt mine esti o curajoasa ca faci asa repede altul. ce iti doresti sa fie?
catrinel
, ce face Oncika? ai inceput sa-i dai ceva diversificare?
acum va las ca nu mai am mintea limpede (azi am umblat toata ziua pe drumuri straine de casa
)
pupici la toate si la multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Eduard Gabriel si Krisztian
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta