Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Serj

noe cu placere, o sa revin cu mai multe. sper sa foloseasca...
sa stii ca nici eu nu sunt microbista, dar seara asta trebuie
ai vazut ca a intrat Del Piero?

noroc ca mi-ai spus tu, ca sotu tacea chiticdesi stie ca imi place Alessandro...iar eu patrulez intre patut, computer si frigider..(sa beau, ce va imaginati ca mananc la ora asta?).....sa beau APA

Noe si Anne-Bianca

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Noe, am stiut din prima, dar mai ales din a doua clipa ca tu esti cel mai serios om de pe pamant ... pana-n panzele alea de ziceai tu de ele ...
Dar ma gandeam ca ai chef de mistoace si ma gasisi pe mine
Hai ca eu deja am aflat ceva, cica e bun CALGEL ... dar inca nu stim decat ca e o chestie cu care se maseaza gingiile...daa, si mai stuiu ca la reclamamascata gasim jucarii speciale, chiar si din acelea care se tin la rece ... uite, vezi, chiar sunt panicata ... adica, as vrea sa trecem cu usurinta peste povestea asta cu dintisorii, nu trebuie sa sufere bebeii, daca au suferit altii. Acum exista multe alte posibitati, vreau sa ne folosim de ele. Noi de ex., am scapat de colici cu BFREE, sa-i dea Dumnezeu sanatate aluia care l-a creat ... ca niminea nu m-a crezut ca-i bun, pana n-au vazut ... si asa vreau si cu dintucii, sa fie usor pentru micuti, ca tare ma doare sufletul cand o aud plangand ...

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Noe - foarte rapida !!! Uite, ca sa vezi cat de mult te apreciez, ma uit la prelungiri si ma rog sa bata Italia! Asa, pentru tine!

Mariana - asteptam de la tine sfaturi pentru noul capitol de pe blog

minunea mea

Mergi la inceput

Serj - sssst, nu spune nimanui ... am o vecina de 8 luni, asta ma sperie ... plange micuta, draga de ea ... incep sa iasa dintisorii ... de-aia imi e teama...

Polixeni - eu sunt fumatoare, dar toata sarcina am evitat locurile pline de fumaciosi si nu m-am atins de cafea, tigari si cola.
Si m-am certat cu toate mamele iresponsabile din jurul meu!"!! Stii care e concluzia mea: nu le poti convinge! Daca treaba asta nu vine din inima, daca nu esti constient de cat rau ii poti face ... poate sa-ti spuna oricine, nu are valoare! Stii ce raspuns am primit de la TOATE, pe rand, de zici ca au facut o scoala de mamici fumatoare???

LASA CA AM CUNOSCUT EU PE X, CARE A FUMAT TOATA SARCINA SI ARE UN COPIL SUPER SANATOS!!!

Asa ca ......

minunea mea

Mergi la inceput

voi ati vazut ce-a facut ZIDANE????cam nesimporc...zic eu...

Adar, si noi suntem fani BFree!Cat despre meci, Franta oricum a pierdut LA IMAGINE, dupa gestul lui Zinedine....asa ca...

Noe si Anne-Bianca

Mergi la inceput

doctor Brown a inventat BFree, sa fie sanatos si voios!!!!!!!!!

Noe si Anne-Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

adar draga mea, nu-ti fie frica. uite apropo de jucariile care se pun in congelator, sunt tot felul de forme frumoase (rosii, morcov etc)si colorate, dar baiatul meu nu le-a vrut; tot cu gel pt masat gingiile am rezolvat. sa stii ca depinde de fiecare copil cat sufera, dar si de parinti cum stie sa aline suferinta.
noe eu il stiu mai bine pe Alessandro de la publicitate , altfel nici nu stiam ca ar exista.

IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! au reusit!!!!!
ciao

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,va pup,va multumesc pentru grija!

Vladut e mai bine;nu a mai facut febra!

Si Italia a batut!!!!!!!!!!!!

(ma intorc la lucrul pentru frantujii meihihihi).

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

ieeeeeeeeeeeee, nu a mai facut febra Vladutuuuuuuu!!!!!

ieeeeeeeeeeee, a castigat Italia!!!!!!!!!!!

P.S. Serj, si eu tot asa il stiu pe DelPiero..aparuse intr-un pictorial intr-o revista de duamne odata si..noah, mi-a facut cu okiu

Noe si Anne-Bianca

Mergi la inceput

[red]VLADUT ... FELICITARI!!!!
Sa te faci bine repede, ca ne-ai tinut cu sufletul la gura, daaa???

[b]NOE
- vezi fata, daca am tinut io cu Italia, au si castigat Daa, asa e, Zidane a fost un porc la faza aia, trebuie sa-i ia si tricoul, dar io m-am tot uitat la DelPiero ala, de-l laudai tu, si zau, nu-mi place...
Te rog sa-ti revizuiesti comportamentul si sa-mi spui un alt fotbalist FRUMOS de data asta care iti place, OK????

minunea mea

Mergi la inceput