Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

SERJ - hai mai, serios ... ca eu imi puneam mari sperante in jucarii alea ... Da cica nu se pun in congelator, ci in frigider. offf, nu mai stiu ce sa zic,m acu chiar ca m-ati derutat...

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by adar

VLADUT ... FELICITARI!!!!
Sa te faci bine repede, ca ne-ai tinut cu sufletul la gura, daaa???

NOE- vezi fata, daca am tinut io cu Italia, au si castigat Daa, asa e, Zidane a fost un porc la faza aia, trebuie sa-i ia si tricoul, dar io m-am tot uitat la DelPiero ala, de-l laudai tu, si zau, nu-mi place...
Te rog sa-ti revizuiesti comportamentul si sa-mi spui un alt fotbalist FRUMOS de data asta care iti place, OK????

minunea mea

[b][red]maia - minunea cu ochi mari

hehe, pai fara smocul de par, cred si eu ca si-a pierdut sex'appealu'..da eu ii raman fidela, ca , deh, ne stim de mult
si unu simpatic si frumos..ar mai fi fostul meu coleg de liceu lucian...da' inca nu are faima lu' Del Piero...si n-am nici poza

Noe si Anne-Bianca

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

MAi fetelor, ce faceti, unde umblati??? Sau voi dormiti noaptea??? Cred ca ar trebui sa incep sa dorm si io, ca daca nu, in curand voi fi zombilica cartierului

Of, m-am uitat la meci, acum ma uit la comerntarii, ca deh, nb-am de ales, sotul e Al Bundy la noi in casa , adica seful telecomenzii . Va dati seama ca sunt la curent cu toate comentariile facute, nuu???

Hai ca ma duc la nani, va pupez mult si, inca o data:

BRAVO VLADUT!!!!! SA FII SANATOS!!!

BRAVO ITALIA!!!!! SA JUCATI SANATOSI!!!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

of doamne, bine ca fata mea este obisnuita de la fratior cu balamuc, ca altfel printre claxsoane si pocnitori si artificii nu mai dormea nimeni in casa noaptea asta.
adar da, ai dreptate in frigider se pun. dar nu te dezamagi, la mine nu a avut succes,dar la alti copii poate are.
si oricum ramane sfant: ceva de ros

pe aici nu-si mai incap in piele, iar al meu baiat este extaziat pe balcon cu ce vede afara.

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

MP tocmai tie nu ti-am scris. ma bucur ca Vladut este mai bine si ii dorim muuuulta sanatate.
adar pai DelPiero era mai frumusel inainte sa-si faca frizura noua. noe a pus ochii bine, numai ca se mai schimba lumea....
noi inca mai suntem pe aici, ca in noaptea asta nu cred ca doarme italia

cristina
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Da, da, voi sunteti, dar eu va cautam la pg 12, de-aia nu va gaseam...

Mai, io incerc si faza cu covrigul rece, sa vedem ce va iesi...
Cat despre DelPiero...nu stiu cum arata, dar acu e praf si pulbere

Hai mai NOE, care smoc mama, ca eu nu l-am vazut niciodata nici cu si nici fara smoc

Hai mai fetelor ca eu MA DUC LA NANI, ceea ce unele dintre noi nu pot face ca....IS CAMPIOANE!!!!

Va doresc o noapte linistita si frumoasa si ma bucur ca am stat la taclale ca pe chat

Si, inca o data:

FELICITARI VLADUT!!!!!!

FELICITARI ITALIA!!!!!!

minunea mea

Mergi la inceput

Auzi mai SERJ, da ce fel de zgomote face baiatul tau, de fetita doarme la claxoane si trompete, ai????????????????????????+++

minunea mea

Mergi la inceput

Ca Maia mea s-a trezit aseara de 2500 de ori doar pentru ca vorbeau niste oameni in camera alturata....

minunea mea

Mergi la inceput

Sa nu va spun cum a fost cand i-au cazut unuia niste fise dintr-un buzunar ...
Ca eu la un moment dat am vrut sa-i omor pe rand pe fiecare.

Dar, FELICITARI SERJ, si tie dar mai ales baietelului care a reusit performanta. Auzi, nu-l trimiti si la mine o saptamana - doua, in vacanta, sa o invete si pe Maia sa reactioneze asa la zgomote????

minunea mea

Mergi la inceput

pai draga mea, a obisnuit-o de cand a venit acasa cu urlete (tip cowboy), si jucarii izbite si tot felul. na, ca baietii

cristina
Poze din vacanta

Mergi la inceput