Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mari78
Noe,la ce ora incepe meciul?
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
acu am vazut..meciu a inceput la 9....acu e pe terminate...
Noe si Anne-BiancaBebeBlog-Cooking for my Baby
Qamar spune:
adar, ce zici, deschid sectiune noua pe Bebe Blog despre dintisori???![]()
HAI ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!
....
P.S. eu nici macar nu sunt microbista, hihihi, da' sunt unii tare simpatici la italieni
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
Serj spune:
mariana uite am vorbit cu sotul meu care stie mai bine, si spune ca depinde de care E sunt, pt ca nu toti sunt rai.
iar "parmigiano Reggiano" este marca protejata, D.O.P. cum sunt si vinurile, da? deci acest parmigiano si nu altele este considerat bun pt copii, se vede si la pret, dar este bun.
scuze, dar am vrut sa stii ca doar un singur tip este bun. cauta si vei vedea, daca este pe la voi.
tu ce iti doresti sa fie de data asta?
pot sa te intreb ceva? de ce ai vrut neaparat 4 copii, si asa aproape unul de altul?
pupici 
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
adar spune:
NOE !!!!!!!!!!!!!
1. Daca faci misto de mine, sa stii ca e de rau!Ca te tin minte si ti-o iei alta data!!! Dar daca vorbesti despre chestia aia cu dintisorii, sa stii ca eu sunt tare panicata si ... DAAAAAAA, VREAU SA DESCHIZI SUBIECT NOU !!!:D
2. Tare faza cu apa fiarta si tinuta-n termos...eu il luam facut gata si dupa un ceas il aruncam la cateii din fata blocului...:D
Sorry, dar n-am "smilies", e goala lista...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
adar spune:
NOE - sa stii ca pe mine ma stimuleza... pot sa dau eu licenta in locul tau ??? :D
HAi pe bune, fa ceva cu "dintisorii", te rooog!!!!
Pupici, si ... pune mana de invata ca ceasul e super...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
Qamar spune:
mey Ada, nu fac mijto, vorbesc serios...Daca gasim informatii nu mi-e greu sa fac o sectiune despre dintisori!!RILI!
Oricum, cine are deja infos si vrea sa imi trimita deja, poate sa o faca pe adresa de yahoo sau ii trimit un PM cu adresa oficiala![]()
Ne-am inteles?![]()
P.S. asa e vocea mea, mai neserioasa, da' io sunt serioasa pana in panzele albe si verzi!
Noe si Anne-Bianca
adar spune:
Iote ca am din nou smilies ...![]()

![]()
Asa, acum am ...
Deci, ce zici Noe, inveti tu, sau ma lasi pe mine?????![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
Qamar spune:
Adar, ia priveste aici
..vezi ce rapida sunt?Acu trebuie numai sa avem cu ce sa completam spatiile libere ![]()
P.S...invat, ce sa fac..
Noe si Anne-Bianca
Serj spune:
noe cu placere, o sa revin cu mai multe. sper sa foloseasca...
sa stii ca nici eu nu sunt microbista, dar seara asta trebuie ![]()
ai vazut ca a intrat Del Piero? ![]()
adar ce trebuie sa stim despre dintisori? de ce esti panicata? stai linistita ca nu este chiar rau. sigur, depinde de la copil la copil, dar nu trebuie sa-ti faci probleme. ![]()
hai ca in seara asta bat recordul la scris ![]()
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Polixeni spune:
Helau voua!!!

bebicilor : AMBRA(SERJ), MARIO VALENTIN (EMA72), ANDREI IOAN (AILEANA)!!!SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!!MAMICILOR SA VA TRAIASCA COMORILE!!
Noe o sa scriu dspre diversificare aici de indata ce o sa ma puna in tema pediatrul.Oricum saptamana asta care vine mergem la control si o sa intreb.
In week-endul acesta am facut si noi 2 mini-calatorii..sa vedem cum ractioneaza bebacul la drum mai lungutz.Pot sa va spun ca a fost totul ok..a dormit piticu in masina n-a avut treaba,a papat bibe la taverna
,am facut poze in port,pe plaja.Acum doarme dus...deci pot spune ca mi-au mai trecut emotiile in ceea ce priveste calatoria pana in Ro.
Aaaaa azi am vazut 5 femei gravide care erau la plaja..una dintre ele bea frappe si
tigaradupa tigara.Am si zis..cata inconstientza!!!
V-am pupicit si promit ca revin cu pozici proaspete!!!