Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
aida_o spune:
Uitai sa va zik: pe 6 iulie, la vaccinul de 2 luni, Alex a avut 5.6 kg si 61.3 cm (deci ne lungiram cu aproape 10 cm de la nastere si pin-acum)
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Serj spune:
buna mamici,
catrinel
, de fapt a fost rechemarea la vaccin si au fost tot 2 intepaturi ca si prima data. am facut anti-polio, epatite b, difterie etc. si antimeningococ este optional, dar l-am facut. deci nu stiu daca include si ce vaccin ai spus tu.
sa stii ca de data asta a ramas cu ceva mofturi si ambra, dar bine ca pana la 1 an nu mai facem nimic.
poze am sa pun la albumul vacante.
mariana
si sa termine greturile astea cat mai repede. am vrut sa te intreb, de ce vrei sa declari copilul? pe ceilalti i-ai declarat? eu am incercat sa-i fac acte romanesti aici baiatului , dar cand am vazut cat trebuie sa platesc am renuntat, i-am facut certificat ro, la 18 luni cand am fost in tara. iar acum nu fac nimic. oricum ei au cetatenie it, eu o fac pt a avea dubla cetatenie. dar din cate stiu in suedia nu poti avea dubla cetatenie, tu ce declari? (spune-mi daca gresesc)
intr-adevar este foarte diferita diversificarea cu ce este aici. mie in primul rand mi-a dat fructe pt ca ambra nu manca. iar pt cei mancaciosi incepe diversificarea de la 4 -5 luni.apoi biscuit si apoi faina de orez. nu am intrat imediat cu legume.
acum cu supitele, practic fierb legumele si doar zeama o folosesc cu crema de orez, porumb si tapioca. apoi ca sa fie gustoasa si sa manance de la inceput mi-a spus sa pun 1/2 borcanel de liofilizat de carne alba, o lingurita de ulei de masline si parmigiano ras (o lingurita). dar in primele 2 zile in care am pus parmigiano se pata pe obrajori si mi s-a spus ca poate fi alergie de la el, i l-am scos si nu mai are nimic. desi la baiat cand am inceput diversificarea nu a avut nimic, si orice i-am dat manca. acum am bagat si morcov, iar peste cateva zile o sa pun si cartof.
pe aici au fost niste calduri ingrozitoare cu multa umiditate si ambra se umpluse de bubite pe corp, am fost in farmacie si mi-au dat amidon de orez de pus la baita, si cu detergent doar la par si genitale sa o spal, acum i-au trecut.
iar la genitale eu sterg cu servetele si apoi dau cu pasta cu zinc.
nshiro unde ai disparut?
pupici la toate 
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI DIN PARTEA THEEI,URMATOARELOR DOMNISOARE SI DOMNISORI:ALESSIA MARIA
,VIVIAN
,AMBRA
,MATEI ALEXANDRU
,MAGNUS TIBERIUS
,DAVID ALEXANDRU
,MARIO VALENTIN
,ANDREI IOAN
!
Catrinel,anul viitor planuim un tur de Europa(cu multe zile de Paris) si,cine stie,poate...frankfurtim putin.
Ce ne facem daca le pica mandrelor ciuful?????
Mariana,anul trecut eu am fost pe post arhitect peisagist si mi-am facut gradina dupa bunul plac.Inclusiv plantat,udat,legat... .Acum insa,nu mai am timp si astept sa creasca Thea sa gradinarim impreuna.te simti mai bine?
MP,sper din tot sufletul sa-si fi revenit Vladutul drag!!!!
Noe,peste vreo 3 ani,sigur ajung iar la odisee,in niciun caz mai devreme!Nu-mi permit,dintr-un anumit punct de vedere...
Ciuf,ce ma bucur ca nu m-a tradat neuronul singuratic,manca-l-ar mama pe el!sa-ti traiasca inca o data!Sotul!Si copii!Si...
!
Honeypuma,Bephantenul este f. bun pt. asa ceva.Incearca-l!
Serj,bine ca mai treci pe la noi!Asa este,Onuta seamana cu Thea.
Ambrei sarbatorite!
Azi furam la un botez(doar la biserica),in vizita la finuti si la masa la socri si redescoperiram gustul mancarii facute de altii.Ne placu tare!Ciuf,ce zici de exprimare?
Maine plecam la casuta noastra de la Brasov unde vom sta pana joi iar vineri ne intoarcem in Bucuresti,spalam,calcam,facem bagaje si plecam in Delta,la un hotel plutitor de 4 stele,raspunzand astfel unei invitatii imposibil de nerefuzat.Pe Thea o lasam in grija Alinei,acasa la noi insa si deja mor de dor si de emotii.O vom pupa astea 4 zile la Brasov,de o vom albi si in contul zilelor in care o vom ,,abandona,, pt. prima oara.Partea buna este ca...VOI PESCUIIIIII!!!!Deci joi seara am de pregatit sculele de pescuit pt. Dunare(adica guta groasa,plumbi grei,carlige speciuale...).Cristin deja e disperat,gandindu-se ca ma va vedea cu mainile pline de rame si coropisnite.Iar eu sunt in extaz maxim!!!!
Nu promit ca mai reusesc sa intru pe la aici dar ma voi gandi mereu la voi si va voi trimite aer de munte.

si sa va gasesc sanatoase!
P.S-Inainte de plecarea in Delta,trag totusi o raita pe aici.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mariana_1976 spune:
Serj multumesc mult pt. raspuns la intrebare.
Aici este voie cu dubla cetatenie din 2001.Inainte era imposibil.Si eu am dubla de aceea,cf. legilor romanesti,primeste automat cetatenie romana.De asta cred ca in mod normal ar trebui sa-i declar nasterea la ambasada aici inainte a a implini 1 an.
Nu stiu exact ce contine "parmezanul" in Italia,dar aici nu se dau nici un fel de mezeluri si brinzeturi pina la 1 an.Eu am asteptat chiar 2 cu primii copii.In "parmigiano" din Suedia vad ca sunt E-uri!!
Aaaa, chestia cu amidon in baita am auzit-o si eu.Pina acum nu le-am pus decit ulei de bebe dar clima de aici nu se compara cu ceea ce in Italia.![]()
Aida, pai sigur ca e lunganca ca doar are parinti inalti,nu? Bravo pentru cele 5,600 g!
Al meu nu a ajuns la asa performante la 2 luni,desi e baiat!
Andreea-Georgianacalatorie placuta!Si eu as vrea sa mergem in Delta intr-un viitor apropiat ca sotul nu a fost decit o singura data si asta cu multi ani in urma cind nu stiam de hoteluri din alea...Despre "arhitect peisagist",noi chiar am platit pe cineva cind s-a construit casa, apoi am incercat sa urmam aceeasi linie pe care o trasase el...
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
Qamar spune:
cine tine cu Italia, cine cu Franta???hai, ca stiu sigur ca avem microbiste!![]()
P.S. eu m-am dat cu italienii
desi lipseste unicul si inegalabilul DelPiero
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
mari78 spune:
Am intrat de pe tel mobil.Sunt in parc,pe o bancuta,Teo doarme in carucior ca e aer curat afara,doar a plouat mai devreme...sunt tare trista,suntem singurele amandoua,ca tati a fost chemat la servici si a plecat de la ora 15...Noroc ca v-am citit pe voi...Ce rau e sa fii duminica singura. Va pup si va doresc o seara minunata
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
mari78 spune:
Noe,la ce ora incepe meciul?
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
Serj spune:
noe nu pot sa-mi tradez casa, asa ca HAI ITA!!!!!

dar uite ca nu au incept prea bine ![]()
andreea drum bun si sa va racoriti bine. in delta cred ca iar place si sotului meu care este ex pescar inrait... subsemnatata este vinovata de indepartat de pescuit
, inca mai viseaza ca va merge cu fii-su la pescuit, intr-o buna zi.
marianacu mare placere daca am fost de folos.
scuze, eu ramasesem cu legile vechi. am o prietena in suedia care a trebuit sa renunte la cea ro, ca sa primeasca. iar cu parmigiano nu stiu ce sa spun, nu este considerat branza, asa cum o vedem noi,eu cumpar doar cel proaspat taiat. si este recomandat de toti pediatri aici. iar branza se da de la 4 luni dar doar din borcanele facuta pt bb.
cu amidon am apelat dupa ce am folosit si ulei de baita. in schimb mi s-a spus sa renunt la uleiuri dupa baie ca inchid porii si nu respira pielea.
esti sigura ca este lege sa declari pana la 1 an? cand am fost in ro si am facut certificat nu mi-au sarit in cap 
pupici fetelor si.... sper sa castige italia! 
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
adar spune:
LA NOUA MARI, LA NOUA !!!! A inceput, e deja 1-1 ... evident pentru ... Franta!!!![]()
honeypuma - eu dau cu pudruta la recomandarea nasei, care e asistenta la pediatrie. La inceput i-am dat cu crema, dar nu prea i-a placut asa ca am trecut pe pudruta. Am dat-o cu Penaten, Nivea, Dalin, Fresh&Clean, Bubchen. Cea mai buna mi s-a parut PENATEN, apoi Bubchen, Dalin, Fresh&Clean si ... Nivea.
Eu recomand pudruta tuturor mamicilor cu bebei sensibilosi la bucinele. Maia adora pudra, iar in afara de eritemul fesier cu care ne-am pricopsit de la spital, nu a mai facut absolut nimic la fundulet. Daca sunt doar buburuze mici rosioare, da cu apa foarta si racita si lasa funduletul aerisit cat mai mult. Am intrebat-o pe nasa si zice sa nu pui in nici un caz crema pe un fundulet iritat. Acum ... faci cum crezi ca e mai bine. Doar stii ca instinctul de mama iti da cele mai bune solutii. Noi te ajutam cu mici pareri si sfaturi sincere! Pupam bucutele iritate! 
MP - sanatate multa lui Vladut si tie multa putere ...
Speram sa auzim de bine cat mai repede, ca tare greu trebuie sa iti fie, oooofffff, las ca Doamne Doamne nu il lasa pe Vladut-Puiut sa sufere ... ai sa vezi!!! 

Luizax - vezi sa nu incurci sticlutele si sa pui ulei din salata la fundulet ...![]()
Andreea_G - mama, ce fain ... vreau si eu cu voi ...
. Sper sa va distrati acolo si pentru noi, care nu plecam nicaieri anul asta ... desi planuisem o Italie mai prin septembrie, din motive de panica de mama ...
Auzi, Alina e sora ta, nu? Ca ma speriasem, nu stiam cu cine vrei sa lasi Theuta, ca veneam io la Bucuresti ...![]()
Dragelor si dragilor, va rugam sa ne iertati pentru intarziere, si sa primiti urarea noastra din inima de
LA MULTI ANI !!!
6: Matei-Alexandru - - TECLA
7: DANAITA
Alessia-Maria - - LUMYSTI
Vivian - - ILE77
Magnus Tiberius - - Cristina30
8: David-Alexandru - - DANANITA
baietel - - Ayryny
9: Ambra - SERJ
Mario Valentin - - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana
Fetelor, eu am vrut sa va propun ceva: in curand, vor incepe pentru mai toate, crizele dintisorilor. Haideti sa incercam sa ne documentam, sa intrebam in stanga si dreapta, sa cautam informatii si sa le adunam intr-un subiect, pentru ca eu chiar cred ca ne vor fi de folos ... ce ziceti???
Pupici multi,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Qamar spune:
AndreeaG, distractie megaplacuta la munte..si in Delta, si sa aveti grija la....tzantzari
ca e multi p-acolo..Noi avem un drum in toamna pana la un salon auto in Franta, da' eu cred ca iau si puiu cu noi, ca o sa fie mai mare...Oricum, sper ca luati aparatu' foto in Delta..
Serj, merci inca o data pentru infos, in curand o sa creez si sectiunea Diversificarea in Italia..Te mai astept cu retete
hihihi, io-te cu ce incearca hazband sa ma stimuleze pentru licenta...www.tictacarea.com/product_info.php/cPath/1_5/products_id/797?osCsid=f31d47dc37970942b9788c5f4f11e746" target="_blank">aici...ca de mult nu am mai purtat asa ceva, insa mie mi-e tare frica sa nu dau vrun kix si sa raman nelicentiata pana la anu....
revin, s-a trezit puiul, ca tare maraita a fost azi...
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby