Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Luizax spune:
frate...da' n-avetz somn? :PPP
Io calc rufe (dupe cum se poate opserva mhehehe). Giulia doarme in sufragerie in carucior...ca pe usha dila balcon dila dormitor ma frec io santind rufe (cica). Pe Alex l-am dus la tzara in wekend. Se distreaza...azi a pescuit toata ziua .... in galeata, a fost fain dar me-a zis ca n-a prins nici uin peshte :))).
Giulia e grasa si frumoasa si jmekera. Are motorash incorporat asha da din maini si picoare, rade tot timpul si vorbeshte. Mai nou si-a gasit de discutat cu cracile pomilor dupe drum.
E o purcioaica...cand am musafiri sau vine soacra./mamika, diversi pila mine....baga frate nejte soamne ziua de zice lumea...uooaaauu ce mijtoooo, cuminte , ai timp sa faci ce vrei. Azi am fo numa noi doo acasa...m-a frecat toata ziua, ba papa, ba kaka, ba apa...ba distractie, distractzie si iar distractzie....disacotecara o fac. I-am si zis..auzi fato! tu te dai cuminte la lume shacu ma bazdacai? pai daca povestesc acuma ce faci nu ma crede nemenea, hmmm. Noroc ca se culca pila maaaxim 9 si mai vorbim demenatza la 6 jiumaa..fata buna.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Luizax
frate...da' n-avetz somn? :PPP
Io calc rufe (dupe cum se poate opserva mhehehe). Giulia doarme in sufragerie in carucior...ca pe usha dila balcon dila dormitor ma frec io santind rufe (cica). Pe Alex l-am dus la tzara in wekend. Se distreaza...azi a pescuit toata ziua .... in galeata, a fost fain dar me-a zis ca n-a prins nici uin peshte :))).
Giulia e grasa si frumoasa si jmekera. Are motorash incorporat asha da din maini si picoare, rade tot timpul si vorbeshte. Mai nou si-a gasit de discutat cu cracile pomilor dupe drum.
E o purcioaica...cand am musafiri sau vine soacra./mamika, diversi pila mine....baga frate nejte soamne ziua de zice lumea...uooaaauu ce mijtoooo, cuminte , ai timp sa faci ce vrei. Azi am fo numa noi doo acasa...m-a frecat toata ziua, ba papa, ba kaka, ba apa...ba distractie, distractzie si iar distractzie....disacotecara o fac. I-am si zis..auzi fato! tu te dai cuminte la lume shacu ma bazdacai? pai daca povestesc acuma ce faci nu ma crede nemenea, hmmm. Noroc ca se culca pila maaaxim 9 si mai vorbim demenatza la 6 jiumaa..fata buna.
Luizax - karkotash shef!
no ashe!
Noe si Anne-BiancaBebeBlog-Cooking for my Baby
Catrinel_17 spune:
NOEEE, multumesc, am citit
Oana si-a mai revenit, seara asta a papat chiar bine de tot, in 6 minute a topit 140 ml din bibe. Fata lu’ mama papacioasa
Na, pai e chiar aproape o saptamana de la vaccin, era si cazul.
Oh, moamaaa, am rosit la complimente si mi.öau leunecat destele pe tastatura!!

COSMINA, sa ne intilnim, abia astept! Numerele mele de tel sunt in noitepad in contul comun. Pupici!
HONEYPUMA, poate bubitzele sunt de la caldura. Eu nu dau cu pudra deloc, curat numai cu apa. Nu folosesc nici sertvetele parfumate. Apa e baza. Usuc cu servetel de hartie si dau cu ulei. Crezi c-ar putea fi de la caldura bubitzele? Lasa-l de citeva ori pe zi fara pampers, sa se mai aeriseasca! Te pup!
SERJ, ma bucur ca mai aud de la voi! Ai pus ceva pozici noi? Ce vaccin ati facut, tot Infanrixu’ ala? Uff, n-am nici un chef de faza 2, nu puteau sa-l faca numa’ intr-o faza?? Uof... Pupici, intra mai des daca poti!!!!!!!!!!

LUIZAX, prevad un viitor stralucit pt Giulika! E jmekera tare, imi place de ea!
Asa se culca si Oana, de la 9 la 6 jumate, si ea fata buna (ca sa ma laud si io un pik)
ai terminat de calcat rufele alea? Vezi ca mai e un coltz la cearceafu ala ![]()
MONICULE, sper din suflet ca e mai bine Vladutzu... scrie-ne maine! Mamaa, da’ cu ce amigdalita s-a procopsit, nu pot sa cred, saracutzul de el. Mai e cald la voi? E groaznic sa fie cald si sa mai ai si febra. Numarul ala era de fix din pacate, l-am pus si pe ala de mobil in lista comuna, imi pare rau ca nu l-am pus mai demult 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
honeypuma spune:
Multumesc pentru raspuns.
Catrinel si la noi tot apa e baza, dar uite ca am patit-o....azi il voi lasa toata ziua in fundul gol si ma gandeam sa dau si cu Bepanthene acolo ac stiu ca e bun.
Luizax cu ce fel de ulei dai? Ce firma? Eu ma gandeam ca e cam aiurea acum vara pe caldurile astea sa stai cu ulei la fund, dar vad ca ma pricep de nu mai pot....
M-am gandit ca azi sa ne petrecem ziua in are liber si o sa mergem la padure undeva aproape, poate Bragadiru, de fapt sigur Bragadiru asa ca sper sa-i placa funduletului lui Eric aerul...Nu e prima oara cand mergem la padure cu bebe. Am mai fost luna trecuta tot asa intr-o duminica si i-a placut f mult, nu i-a trebuit nimic, nici mancare...daca nu ii dadeam eu, el nu zicea nici pas, studia natura...Punem poze cand ne intoarcem.
Pupici tuturor si sa aveti o duminica minunata.
Laura si
Eric (17 aprilie 2006)
Luizax spune:
catrinel avem cupii cumitza ce sa zic...ne trazni noroku :)). N-am calcat ciarshafurili, numa tricouri dalu Alex shi dale lu Vali (tacso).
Hanipooma - pai doar nu torni ulei cu sticla, io am nejte ulei de masline (de la botez) fiert de nasha. O dau cand mi se par emie ca e roshe la fund ca in rest, o sterg cu servetel umed si atat. Ii dai si tu o pelicula fiiina fina. Am si o sticlaontza de ulei de la sanosan. E bun. Dai un picutz cu deshtu cat sa nu se frece si sa se roada. Si la putuzlica la fel.Si poti sa-l mai lashi cu fundu la aer, e cel mai bine si sa nu se atinga piele pe piele acolo unde e iritat.
Qamar spune:
Mariana, am citit despre diversificarea in Suedia...zupeeeeerrrr!mai vreau!haideti fetele, ca doar noua ne raman informatiile astea!anyways, te pupez si sper ca esti ok!
Bebe mic ce mai face?da' prichindeii mai mari-in vacanta?
Numai bine,
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
mariana_1976 spune:
Am citit in sfirsit tot ce ati scris si vad ca tare harnicute sunteti!
Eu ma simt mai nasol decit la sarcinile anterioare,mi-e greata tot timpu´, da´ tot as baga ceva bun in mine si cind bag,mi-e si mai rau.
Monica sper ca Vladutz e mult mai bine astazi.Am auzit de la prietenele din Ro ca se obisnuieste sa li se scoata polipii la copilasii care fac infectii repetate.Amigdalele insa nu ar trebui scoase, avind rol in sistemul imunitar.Asta dupa suedezi care nu i-am prea auzit cu amigdalite,in schimb cu otite...
Ileana/Molde tocmai ma gindeam daca plecaseti deja in vacanta.Noi am fost cu bebe de 7 sapt in capitala si am facut multe ore pt. ca ne-am oprit mereu.Daca bebe nu sta deja in fund singur, e recomandabil sa va opriti la 2-3 ore.O colega de serviciu mi-a imprumutat un patut special de pus in masina pt.bebe cind nascusem al doilea bebe.A fost cel mai bun lucru care l-am avut.Acum insa cu 2 copilasi si un bebe nu ar mai incapea pe bancheta din spate...
Honeypuma poate ar fi o idee buna sa incerci sa schimbi marca de pampersi si sa-l lasi cu fara scutec un timp.Eu da-i cu Libero, da-i cu Pampers si nimic!Pina la urma am gasit un scutec frantuzesc ieftin si cu ala nu s-a mai oparit nici urma de inrosit,nici nimic!![]()
Andreea-Georgiana esti la inaltime cu banculetele ca de-obicei!
Felicitari pt. nasterea finutei de la Bacau!Ce frumos nume Anastasia!Si eu am o prietena care trebuie sa nasca acum la sf.lui iulie si stau ca pe ghimpi fiindca e la primul copil...
Aoleu, vreau si eu un gradinar din ala sa ne taie gazonu´ ca sotul tare o face numai din obligatie si atunci trebuie sa-mi folosesc toate "farmecele"...Aici nu vin gradinarii pt. atita lucru,ca s-au "shcolit" si majoritatea se specializeaza in "planificarea arhitecturala a gradinii".![]()
Mari nu-ti fa probleme cu slabitul ca se vor duce ele kg ca prin minune cind vei incepe sa alergi dupa Teo prin casa si pe-afara.
Poate chiar si mai devreme daca iesiti des cu caruciorul si mergi in pas alert.Vara ai toate sansele, ca e f. cald si nu prea bagam in noi proteine care genereaza calorii multe...
Dananita la multi anicu intirziere si bafta multa la examene!
Nici sa nu te gandesti ca ar fi de rusine ca bebe nu e asa de durduliu.Fetita mea a batut mereu "recordurile" (triste) la greutate: dupa 4 luni a fost constant la -15 fata de graficele de greutate de aici!Acum la virsta scolara tot "aschiuta" e!
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Aida ce bine ca ati reusit sa va mutati!Inceputul e intodeauna mai dificil da´ treptat o sa observi ca mult a foast putin a ramas.Important e daca puteti,sa nu lasati "pe maine" ca altfel mai tirziu va incarcati cu multe deodata...
Pispi, ce poze super aveti!
Are aia mica niste cercei de nota 10! 
Irina probabil ca ai avut imunitatea slabita din cauza oboselii!Sper ca te-ai facut bine intre timp! Nu vezi ca si eu ma vai in fiecare inceput de mesaj ca mi-e rau ca asa si pa dincolo...
Despre diversificarea in Suedia, observ ca fiecare popor cu obiceiurile lui alimentare...Daca ii dai putin spanac nu cred totusi sa fie asa de rau!
Apropo,UNDE sunt fabricate borcanasele alea cu cartof+ spanac?
Polixeni multumesc pt. incurajari!
Diversificarea am inceput-o la ambii baieti putin mai devreme de 3 luni fiindca nu prea le placea laptic, beau cam putin si aici la spital ne-au spus ca in cazul asta putem incepe mai devreme.Daca te uiti AICI IN JOSUL PAGINIIpoti citi ce am tradus despre diversificarea in Suedia.
mariana_1976 spune:
Catrinel Markus urla ca din gura de sarpe cind ne ducem in vizita la nasi si latra cainele acestora!Trebuie sa-i fac toate fitzele vreo 10 minute ca altfel nu se prea potoleste!
Despre kg. de pe pulpite, alea sunt din pacate cele mai greu de dat jos.La mine cind se pune ceva,parca nu se pune decit pe "copanele" si pe "posterior"!!!
De mii de ori l-am amenintat pe sot ca ma duc la operatie in Ro, da´ el nu ma lasa, ca zice ca-s mai feminina asa!
Doublemom bine ai revenit!
Vad ca sunt intr-adevar tare lungance "gogoselele", la capitolul inaltime il ajung pe Marcus al meu nascut cu o zi mai tirziu decit ele.
Kim bravo pt. calatoria reusita cu metroul!As avea o "mica" intrebare: eu stau si ma codesc de vreo 4 luni si ceva sa declar copilul sau nu autoritatiilor romane, ca noi toti avem pasapoarte suedeze si nu stiu la ce i-o folosi vreodata actele de identitate romanesti.Daca continui asa,stiu ca incalc legile, astept sa-mi dai o idee buna!![]()
Alinaalex pai si voi stati f. bine la 7 kg+!!Aici se da vitamina D de la 2 sapt si iti dai seama ce bine le face la burtica lor de bebei!!(daca nu-i apuca colicii le "bulverseaza" stomacelul in orice caz vitamina!Eu nu le-am dat decit 1 an desi acum se recomanda 2 ani.Cum e pe la voi cu vitamina D?
Serj iti multumesc mult pt. urari.
Ce frumos ca Ambra maninca deja supite!Al meu are un obicei sa dea din manute sa apuce lingurita ca nu stiu cum m-as descurca la supite.Aici se dau mai mult piureute amestecate cu lapte ca dupa ei, ar fi mai consistente decit supitele.Ce ti-e si cu nordicii astia!![]()
Noe imi pare bine ca ati calatorit ca lumea.O sa incerc sa mai pun ceva retete de diversificare pe la linkul ala.
Complet de acord: ar fi super sa mai citim si despre diversificarea in alte tari!
Mariana
mariana_1976 spune:
La multi ani tuturor bebelusilor si bebeluselor care si-au sarbatorit "lunisoarele" cind nu am intrat eu pe aici:
Matei-Alexandru - - TECLA 
Alessia-Maria - - LUMYSTI 
Vivian - - ILE77
Magnus Tiberius - - Cristina30 
David-Alexandru - - DANANITA 
Ambra - SERJ 
Mario Valentin - - Ema.72 
Andrei-Ioan - Aileana 
Mariana