Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Cosmina spune:
Catrinel, gata, am schimbat linkul. Merci, nici nu observasem. Da, ne mutam in Ludwigshafen, e chiar langa Mannheim orasul, deci cam la 80km de tine. Poate reusim si noi sa ne vedem. Ochisorii lui Haris ii are de la bunici, ca eu ii am caprui si sotul verzi.. As fi vrut si eu sa ii am albastri dar...
MP, Monica, multumim, esti o dulce. Sanatate multa la frumuseii tai!!
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
http://www.dropshots.com/cosmina
cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done
aida_o spune:
pupam fetele, si ne scuzati daca intram mai rar
e frumos sa ai casa noua si mare, da' sunt o gramaaada de lucruri de facut in ea, si zau daca nu-s epuizata. cred ca dac-as avea doi copii as lua-o razna.
Monica,
draga de tine, ce greu trebuie sa-ti fie
pupici la Vladut, sa se faca bine si tu sa nu mai suferi atita. cred ca si eu m-as imbolnavi, sa-mi vad copilul bolnavior...
Multumim pentru urarile de 2 luni tuturor 
Noi am fost joi la vaccinul de 2 luni, ne-a insotit si cumnata (sotia fratelui lu' sotu-meu). Vreau sa zic ca pitica a plins tare (pai na, au fost 3 intepaturi), si am bocit si noi, astea doua m*u*i*e*r*i
Totusi, Alexandra a fost cuminte dupa aceea, ca i-am dat suzeta si s-a linistit. Doctora ne-a spus sa mai stam 15 minute pe hol, sa vedem daca are vreo reactie alergica, si abia apoi sa plecam.
Nu va zic ca in alea 15 minute Alexandra nu era doar calma, dar o apucase si pofta de vorba
Pupa mami pe ea, ca tare cuminte a fost! Si eu, care ma temeam ca o sa-mi faca show de plinsete in masina, pe drumul spre casa! Si nici febra n-a facut, nimic, doar ca a dormit mai mult decit de obicei.
Cred ca ma paste prima menstruatie de dupa sarcina, ca vad ca las pe chilot niste pete bejulii, ca de inceput de menstruatie. De alaptat, alaptez, dar vad ca nu sunt reguli fixe legate de cum vrea organismul sa functioneze.
Apropos de alaptat, si eu am un sin mai plin si unul mai gol, desi am pus-o pe ventuza asta mica la ambii. E drept ca si inainte de sarcina aveam un sin mai mic si unul mai marisor, iar acum sinul acela mai marisor e si cel mai plin. Eh, dar nu-mi fac probleme.
Pupam grupa de mamici si pitici

poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Qamar spune:
buena sera, ragazze i reclama - reclama mascata !!!! sa nu uitam ca...la vita e bella!!!
tocmai ce ne intorsaram de la...Slanic Prahova...
cica hai sa facem o tura cu masina prin oras, si ne-am trezit in varf de Slanic...la hotel, cu pensionari trisit in jur, Bia a mancat, a admirat umbrelutele de soare de la terasa si a impartit zambete si bezele..eu m-am luptat cu doua pulpe de pui (ca altceva nu prea aveau comestibil) si m-am delectat cu aerul de munte sarat..
..Dragos..la fel si el, in extaz, insa fara pulpe![]()
ia sa citesc eu din urma, ca multe vad ca am pierdut
P.S.Catrinel, ti-am raspuns la Parintii intreaba
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
honeypuma spune:
Fetele, am si eu o intrebare: voi ce fel de pudra folositi pt bebei? Eric a facut niste bubite rosii la putica, de fapt sub putica si nu stiu cu ce sa ii dau sa ii treaca ca nu as vrea sa se agraveze. O fi si de la pampers? Dar il schimb des de pampers si il spal intr-una si il dau si cu pudra de la nivea...nu inteleg....
MP inca o data iti doresc sa se faca bine cat mai repede puiutul tau!!!
Qamar spune:
deeeeci...
Pispirica, ia zi, ce a prins hazbandu la pescuit?
Am vazut poze noi, f f frumoase, mai ales aia cu alaptatu' in natura
Bravo!!!!!!!
Catrinel, am vazut si pozele Oanei cu noul ei preten
hihihi, simpatici foc amandoi! Cat despre prietena din Karlsruhe, tipa e originara din Jimbolia, cu mastere in Chemie, s-a maritat cu un sas de la noi si au plecat acu vro 14 ani in Germania...e exact genul tau (sau invers), finuta si tare tare simpatica
AndreeaG, felicitari pentru bebeii din jur si...te vedem si pe tine la odisee cu Mariana?
Ca pe mine m-ar bate gandu', da' inca nu sunt foarte hotarata...
Mara, stai calma, ca de-aia suntem femei , printre altele, ca sa avem depresii![]()
Si pe mine ma apuca destul de des, da' nu ma las..Ori dau drumu la muzica si ma apuc de dansat prin casa (da, singura, de nebuna
), ori ma pisicesc pe langa Dragos pana se enerveaza si pe urma ma enervez si eu si gata, nu mai sunt deprimata, sunt nervoasa..si nervii se consuma mai repede...Sau,,exista intotdeauna cate un pahar de vin rosu...(zic eu, care nu mai alaptez..)
si numai bine lui Iustin
Noe si Anne-Bianca
Qamar spune:
Monica, inca o data multa sanatate Vladutului si sper ca e spre bine...Eu am bagat la greu Fervex, oscilococcinum si vitC si vad ca m-a cam lasat raceala..insa stiu ca nici macar nu se compara cu raceala de pui mic..
Abia astept sa ne facem toti bine si sa ne mai vedem la o cursa de carucioare....
Lady Hawk, se poate una ca asta????Nici un semn de viata?rusiniiiiica!!!!!!!La fel si Catrinutza, mai, mai ,mai...cred ca fetele au fugit cu pui cu tot in Hawaii sau Ibiza....
irina si eu m-am luptat cu raceala si am luat Oscilo..insa lu' bebe nu ii dau pana nu intreb pediatra, acu la vaccinu de 4 luni..MUlta sanatate tie si numai bine!
Noe si Anne-Bianca
Luizax spune:
hanipuma-io n-am dat niciodata bebeii cu pudra. Da-l si tu cu ulei sau cu crema de galbenele ... ca sa nu se frece.
Qamar spune:
Polixeni, am vizionat si pozele voastre, super super faine!cat despre diversificare, noi nu am inceput-o inca, o sa incepem la 4luni si un pic..Uita-te si aici si daca vrei sa scrii si tu despre diversificarea la voi, spune-mi si iti trimit username si parola
Ciuf, cu intarziere la multi ani lu tata de Luk si bebelina, si numai bine voua!
Ile, noi am facut traseul Bucuresti Hunedoara, via Rm Valcea, deci in total 7 ore de masina cu pauza la Valcea 2 ore...Bia a fost cuminte, numai pe ultimii km nu mai avea stare ca se incalzise in carseat...Pupam!!!!!!!
Delia, am vazut si pozele voastre, sa inteleg ca deja Rudy e amator de petreceri?Cool asa, ca nici Bia nu se mai satura!![]()

Aida, ce ma bucur sa te mai citesc!!Pupaturi titzei Alexandra si numai bine !
Noe si Anne-Bianca
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Luizax
hanipuma-io n-am dat niciodata bebeii cu pudra. Da-l si tu cu ulei sau cu crema de galbenele ... ca sa nu se frece.
Luizax - karkotash shef!
atttaaaat?atat aveti pentru noi, tanti Luiza?
ia, detalii, ce fac prichindeii, tot, tot!!!!!

Noe si Anne-BiancaBebeBlog-Cooking for my Baby
Serj spune:
buna mamici,
iar ajung sa intru rar dar nu prea stam pe acasa si din pacate nici nu am tinut ritmul cu ce ati scris...
sa incep cu MP ca imi pare tare rau ca Vladut este asa bolnavior
. iti doresc multa sanatate si Matei sa fie super sanatos. te intreb daca te-ai gandit si la un tratament homeopatic? poate asa poti sa rezolvi. pe aici se apeleaza si la asta si functioneaza. multa sanatate si multa putere tie sa rezisti cu puiutii.
mariana de cand ai dat vestea mareeee, eu nu am avut posibilitatea sa intru, asa ca iti urez cu intarziere sarcina usoara!!!! tu chiar esti curajoasa.
catrinel si andreea fetele voastre chiar au ciuful la fel ![]()
sa va spun de noi... ambra a trecut deja pe supite. nu este o mare schimbare cu pofta, mananca la fel, si cred ca asa este ea.
in schimb i-a placut supa facuta si cu morcovior. la sucul de fructe si piure de fructe ii plac mult; si asta ma bucura.
a facut si vaccinul faza 2, si de data asta a fost mai agitata. a si plans.
ile aici spun ca in masina cu bb mici trebuie sa faci pauze dese, cam la 2-3 ore, daca drumul este lung.
doublemom ma bucur ca ai mai intrat, si ca sunteti bine.
felicitari la toti bb care sarbatoresc lunitele 
tina ????
pupici la toate mamicile si o duminica placuta
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta