Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mai fetelor, ce sa zic ... FELICITARI ca puteti sa aveti grija de bebe, sa faceti mancare, curat in casa, si sa nu va plangeti de sanatate ....
Eu de vreo luna trag de o boala, adica nu stiu ce este, asa, ca o oboseala, groaznica, abia ma tarasc, ma doare tot corpul .... iar imi trece, bag Paracetamoale, iar ma ia ...
Azi noapte a fost ceva de cosmar : m-am culcat (dorm cu bebe in camera) pe la ora 22, la 1 m-am sculat fleasca de transpiratie (luasem un paracetamol), schimbat camasa de noapte, la 3.30 m-am trezit cu o tuse INGROZITOARE, nu ma puteam abtine, s-a trezit si sotul din camera alaturata "ce-i, mai ?", "uite, tusesc si mi-e ca scol copilul" "treci tu aici si dorm eu in sufragerie - stau cu urechea la bebe, nu-ti fa probleme !" Ca eu aveam vata cu spirt in urechi .... si frisoane ... am cautat in seratarul noptierei si am gasit niste bulinute homeopate ... le-am luat si am adormit ... ma scoala sotul la 7 "copilu se foieste de o ora - ii fac lapte praf?" "nu, lasa ca ma duc si-i dau san". Noroc ca imi trecuse tusea. L-am trimis azi-dimineata pe sot la farmacie si mi-a luat Oscilococinum -am luat un tubulet. Pe prospect scrie ca se da si la sugari, preventiv. Acuma, bebe pare sa nu aiba nimic, dar azi-noapte mi s-a parut ca tusea putin, plus ca saptamana viitoare mergem la vaccinul de 4 luni si stiu ca trebuie sa fie perfect sanatos .....
Voi ce ziceti, sa-i dau Oscillo, preventiv ??
In continuare mergem pe san + formula (Nan1) + ceiut.
Astazi i-am dat prima lingurita de suc de morcov .... i-a placut !

ciuf, pai avem voie varza calita, daca alaptam ? Oooofff, ce-as mai manca si eu ... De cand am nascut, adio varza, fasole, ceapa, usturoi ...

Mariana, m-am uitat putin la subiectul cu diversificarea in Suedia si am ramas putin socata cand am citit : "Copiilor sub 1 an nu li se vor adauga deloc sare sau zahar in mancare, nu li se vor da legume care contin nitrati cum ar fi sfecla,spanacul,napii, si nici legume/fructe conservate, sau citrice gen portocala, lamaie, mandarina, ananas, kiwi,stafide. Nici mirodeniile prea puternice,mierea, produsele lactate preparate din lapte de vaca,ficatul,legumele care baloneaza sau la care prezinta reactii alergice nu sunt indicate." Adica, aici sunt borcanele cu spanac + cartof (am cumparat eu) pt. bebe de 4 luni (nu i-am dat inca), plus ca multe meniuri pt. bebei contin branzica de vaci ! Si chiar se recomanda branza calcica (250 ml lapte de vaca + 2 tablete Ca lactic)!! Ce chestie ... si nici portocala ?? Si nici ficatelul ??

Serendipindity, stai linistita ca nu esti singura cu depresii. Daca ai sti de cate ori ma apuca pe mine ca sunt singura pe lume, nimeni nu ma ajuta, etc. Mama mea e la Craiova, i-am zis aseara la telefon sa vina aici sa-mi faca si mie o frectie si sa mai stea cu bebe macar 2 zile, sa pot si eu sa zac, sa iau pastile si sa ma fac bine, si ea cica "pai nu pot, ca n-am treierat". Bai, s-a "tzaranit" de tot de cand s-a mutat la sat (langa Craiova, Maglavit, daca ai auzit).

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Salutare fetelor!

Andreea Georgiana si Pispirica multumesc de urari! Numai bina va doresc!

Noi nu prea mai intram de suparare, suntem cam slabuti si necajiti, la 4 luni avem numai 6.150 de la 3.400 la nastere. Probabil ca de saptaman aceasta o sa introducem si noi laptele praf si alte minuni. Noua nici nu ne place suculetul de mar sau morcov sau porto :(. Cel mai mult am papat 5ml de mar+morcov.

Va pup si mai vorbim. Sa termin si eu cu examenele si o sa scriu mai des!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mari, ti-am trimis un PM. L-ai primit?
Vrei poze de anul trecut?
Uite aici, la concediu:

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

La multi ani,Dananita!! Sa fii fericita si iubita! Multi ani traiasca,multi ani traiasca...La multi ani!!

Bafta la examene!

Fetelor,nu pot scrie mult...Am Vladut cu febra si Matei marait.Combinatia ideala...
Va pup!!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Multumesc la fel Monica! Sa fie!

Multa sanatate la puiuti si putere tie!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ciuf,La Multi Ani, sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de cele doua minuni : Luca si Eva !
La multi ani, Dananita ! Numai bucurii si sanatate ! Nu-ti mai face probleme cu greutatea lui bebe, ca mie nu mi se pare deloc slabut daca are 6150 grame!
Irina, multa sanatate ! Uite un pup sa-ti treaca repede !

Pispi, super pozele cu Biuta Perluta. Pup falcutele ei

La multi ani Matei Alexandru - TECLA
Alessia-Maria - LUMYSTI
Vivian - ILE77
Magnus Tiberius - Cristina30
Sa fiti sanatosi si norocosi !

Alina, am primit, cum sa nu, ti-am raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reli75 spune:

Salutare la toata lumea,

Am fost si eu pe www.crazytoys.ro si am luat niste jucarii foarte haioase pentru Vladut. Am gasit o promotie misto la niste produse Little Tikes si i-am luat un felinar cu povesti. Este super jucarioara - vorbeste cu copilul (ii spune povesti - in limba engleza ce-i drept dar vocea este foarte placuta), canta si se aprinde. Si o poti folosi si pe post de lampa de veghe. Si e aproape la juma' de pret acum.
Puteti sa o vedeti aici:
http://www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=LT1631
Produsele in promotie le gasiti in pagina de Oferte Speciale:
http://www.crazytoys.ro/oferte.php

Si i-am mai luat un camion super haios:
http://www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=LT1649

Ce e misto la el e ca poate fi folosit pe post de premergator sau masinuta de dat cu ea sau camion de tras.
Una peste alta au meritat banii. Eu stiam de Little Tikes de la sora mea din state care i-a mai trimis lui Vladut cate ceva. Fac lucruri trainice si de calitate. Merita banii. Livrarea a fost rapida asa cum a zis si Honeypuma si gratuita. Nu au valoare minima de comanda ci la valori peste 1.000.000 lei iati aduc acasa gratis (daca esti din Bucuresti).

De hainute stiti vreun magazin virtual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARA, nici pe mine nu m-au scitit depresiile. Ma simteam asa de singura, uaaai, a fost nasol de tot. Si ploua atunci afara, si era trist de tot, nu puteam iesi nicicum, macar sa ma plimb, sa vad si eu lume! Plingeam intr-una, mai ales seara! Husband venea pe la 9... Acuma, dupa ce a venit mama, e mult mai bine, schimb si eu o vorba cu careva. Dar saptamana viitoare pleaca trebuie sa ies in parc, sa intru in vorba cu alte mamici, alta sansa nu am, ca ma timpesc, daca nu....hai capul sus, afara in parc! E cea mai buna solutie!

PISPI, uraaa, vazut perlutza dragutza! Are niste ochi fantastici perlutza ta frumoasa! Vazut si bobocelu’. Cind ati fost la Cozia? Eu am fost cind aveam 10 ani, imi amintesc si acuma de vacanta aia. Iaaar plecati? Mai, sa fie, ce calatori sunteti voi!

ANDREEA, sa stii ca se poate sa plinga de la tzipetele vecinilor, si oana a plins amarnic cind a tzipat odata un baietzel de citeva ori in apropierea ei. Da, Thea tot seamana cu Oana, si dimensiuni, si stil de papa...Ieri oana nu a vrut deloc sa pape bibele de seara. Dar nicicum! Cred ca ii era foarte foarte somn, nu a prea dormit ieri. Si s-a culcat asa… Uof…. Si io cu o inima grea de ce naiba intram (unele din noi) in asa o panica,,,cind nu papa bebe? Parca e o frica d’aia ancestrala ca i se intimpla ceva… cum e cu maceratul de tei argintiu? De unde il cumperi?

MARI 78 seara numai rosii cu brinza fara paine? Nu suna rau…. Io mai am de dat fro 6 kile….da’ par ca-s bine intzeüenite pe burta si pe pulpe.

IRINA, mamaaa, cu ce raceala te-ai captusit! Io zic sa-ti pui un fel de masca pe fatza cind ii dai sa suga, nu, stai, nu gumesc, asa am citit in mama si copilul, si daca nu ii sufli in fatza cit suge, nu are sanse mari sa ia….Apropo de diversificare, aici se recomanda fix asa cum a scris Mariana, dar spanacul se da de la cam 8 luni in sus. Miere nu se da pina la un an, banana dupa 8 luni, portocala la fel, capsunile&co, dupa un an. Brinza (din lapte de vaca)– dupa un an din cauza albuminei (cred ca aia-i eiweiss) si nu-i buna pt rinichi, ii suprasolicita. Brinza poate fi facuta in casa din calciu+lapte praf. Poate asa-i facut si iaurtul ala Hipp/Milupa pt copii.
Te pup, sper ca te simti mai bine! ai grija de tine!

DANANITA, la multi ani si multa fericire! Nu te ingrijora, nu e asa slabutz Alex!! Si o sa se obisnuiasca si cu suculetzele, trebuie rabdare, mai lasa-l cite o zi doua si incearca din nou! Pupici multi!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

La multi ani bebeilor care implinesc astazi:

4 luni - Alessia Maria4 luni - Vivian
5 luni - Magnus Tiberius!

DANANITA!!!

Mergi la inceput

Mari si Catrinel mii de multumiri si pupici!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput