Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Kim,felicitari Aliciei pt. prima plimbare cu metroul!La mai multe,la fel de relaxante(pt. ea)!

Ciuf,nu-i asa ca azi iti serbezi sotiorul?Candva ma bucuram de o super memorie...
LA MULTI AAAAAAAAANI!!!Sa-ti traiasca,sa te iubeasca si sa te ajute!Si sa nu te mai lase singurica prea mult!Ce urari pt. bietul om!

Catrinel,Oana este super dulce si falcoasa!!!!!Cine stie,poate dam o fuguta in Germania anul viitor si poate ne intalnim cateva ore.Sau poate veniti voi in Ro?Dr. recomanda sa nu mai batem bebeii pe spatic de la 6 saptamani,dar eu tot fac asta dupa fiecare bibe,pt. ca mereu ragaie,uneori mai usor,alteori mai greu,dar o face si mai si regurgiteaza putin.Thea papa 5 mese pe zi a cate 90-150 de ml.Nu papa intotdeauna la fel si in nici un caz 750 de ml/zi,cum ar trebui.Am cantarit-o aseara(adica la 3 luni si 9 zile)si avea 5.400(si 64 de cm).Toti dr. mi-au spus ca e perfecta,bine proportionata,vioaie,precoce(din anumite puncte de vedere)si ca nu trebuie sa-mi fac probleme(ca ma tot gandeam).adevarul este ca la cat se misca!!!!!
Mai nou,de cate ori ii cant(adica de cateva ori pe zi)si are suzeta in gurita si-o scoate cu 2 degetele ca sa cante si ea.Ieri ii cantam naniiiiiii,naniiiiii si ea spunea iiiiiiiii.Mor si ma topesc si iar mor si iar ma topesc!

LA MULTI ANI,DANANITA!!!SA FII IUBITA SI FERICITA!!!

Doublemom,ieri am scris in acelasi timp.Culmea!Asteptam poze cu puiutele si le pupacim tare!Si pe mamica lor...

Ieri dimineata s-a nascut finuta noastra,Anastasia Stefana,prin cezariana,la Bacau.3.900,53 cm.Iar la ora 16,in Buc,la Giulesti a nascut prietena mea un baietel de 3.100(venita de la mare cu membranele rupte).Tocmai plecase cu o zi inainte,conducand tot drumul,dupa ce fusese la control si constatase ca bebelul sta bine merci si nu are ganduri de iesire.Ieri la pranz i s-au rupt membranele si in doua ore jumate a fost in Buc.
Asadar am avut o zi plina de...bebei,seara am fost la Cerasela la maternitate si m-a apucat o nostalgie si un doooor!
In alta ordine de idei,Thea a fost ieri super nervoasa si a plans intr-una si,din cauza surescitarii am avut hemoragie,dupa ce credeam ca am scapat(adica n-am mai facut masaj,din nefericire).M-am prins ce o supara:tipetele si certurile.Dormea in curte linistita cand vecinii nostri tocmai au inceput sa urle unii la altii(super zona!).S-a trezit si a inceput sa urle si a tinut-o asa vreo ora.I-am dat macerat de tei argintiu si s-a calmat.M-a mai auzit o data pe mine certandu-ma cu mama si la fel a facut.Ce sa fac daca e obisnuita cu linistea si cu o atmosfera calda si prietenoasa?

Acum fug la maternitate sa mai duc una-alta,apoi la cumparaturi si vin repede acasa sa pregatesc lasagna si praji,ca avem musafiri diseara.Mai trec si pe aici.pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Cosmina, micaalsa, noe, ama_kaly, MP, Kim, , multzam fain de urari!

Pupam si noi bebeii Andrei (Doina_cel), Harris Peter (Cosmina), Andrei (IRINA71), Matei Alexandru (Tecla), Magnus Tiberius (Cristina30) si bebelinele Alexandra (Aida_O), Maria (NSHIRO), Raluca Elena (Danielaneda), Alessia Maria (Lumysti)si Vivian (Ile77). Sper ca primiti urari cu intarziere.

Io am tras iar chiulu' pe forum, da' am si o scuza buna! Tre' sa ne mutam pana la sfarsitul lunii! Si nu gasim nimic convenabil! Asa ce m-am saturat sa ma plimb cu cortu' prin Bucuresti, in 4 ani ne-am mutat de 5 ori.

MP, totul bine la Suceava? Scuze ca m-am trezit acum sa intreb, da' abia am citit din urma. Ma rog la Dumnezeu sa ne fereasca pe toti de asa prapad!

Ciuf, ce gospodina esti!!! Ce-ar mai vrea si al meu sa-i gatesc. Da' eu nu fac altceva decat sa zac, coplesita de depresii postnatale. Apropo, fetele, pe voi v-au scutit? Ca io una mai am putin si-mi iau campii. Ma simt asa de singura si abandoanta!!!. Mama la constanta, soacra la Rosiori, logodnicu' la serviciu cate 16 ore pe zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ion si Maria la 50 de ani de casatorie

Ion si Maria la 50 de ani de casatorie.
-Ia zi Marie, de cate ori m-ai inselat tu in viata?
-Pai.., de 3 ori.
-Cand?
-Prima oara, mai tii minte cand aveai nevoie de un imprumut de la banca si nimeni nu vroia sa ti-l acorde?Mai tii minte cand tocmai directorul bancii a venit acasa la noi si ti-a acordat imprumutul fara sa puna nici o intrebare?
-Vai nevasta ai facut tu asta pentru mine? Te respect acum si mai mult! Si a 2 oara?
-Pai, mai tii minte cand trebuia sa fii operat si nimeni nu te-a ajutat? Mai tii minte cand tocmai cel mai bun doctor a venit acasa si te-a operat?
-Vai nevasta, iti multtumesc! Si a 3 oara?
-Pai, mai tii minte cand candidai la postul de presedinte si mai aveai nevoie de inca 17 voturi??!!?

De ce a fost violata femeia de serviciu
Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a trezit fata in fata cu faptasul, pe coridor..
-Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!?
-Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

MP, draga de tine, pupici tie si lui Vladutz. Tare m-am necajit sa aflu ca e bolnavior. Da' cu ce mamica faina are langa el, pun pariu ca-i trece febra si in cateva zile e iar pe picioare. Hai, curaj, ca trece repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Catrinel, ce m-am amuzat citind ce ati facut voi ! Sa stii ca si eu ma gandeam cum o fi sa vorbesti asa pitigaiat.Mi-ai dat idei !. Ia zi, ce secrete ii spune Oana prietenului ? Ma intrebai cate mese papa Teo : 5 mese, cateodata 6, dar inca se mai trezeste noaptea, pe la 4.30 - 5. Papa si pe urma doarme pana pe la 8. Pupici Oanei si tie
Alina, saru'mana ! Pai daca suni tu, zi-mi si mie. Eu tot uit sa te intreb, au ceva pomi pe acolo, adica dupa amiaza am unde sa o tin pe Teo la umbra, ca parca nu as tine-o numai in camera...ceva pozici de anul trecut ? Pup
Monica, nu-i asa ca Vladut nu mai are febra deloc ?
Andreea, sa va traiasca finuta Anastasia Stefana ! Ce nume frumos ! Sa fie sanatoasa si norocoasa ! Lasagna zici ? Poate trag si eu o fuga diseara la Azzuro sa pap ceva paste, cu Cata si Teo, bineinteles ...ca de slabit vad ca nu reusesc sa clintesc kg astea...in ultimele 2 saptamani s-au dus doar 2 kg, mancand normal, dar seara doar rosii cu branza. Pup

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrineeel uite poze aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=241ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/my_photos

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Fetelor,am intrat pe contul comun in cautarea unui nr de telefon si am vazut acest mail:
Sal! Numele meu este Gabriela Ferfelea, am un baietel nascut pe 19 aprilie 2006, greutate 3380g, Maternitatea Sfintii Imparati Constantin si Elena (fost Titan), Dr Parpalici Cristina, nota apagar 8-9 si as vrea tare mult sa apara pe lista bebeilor de martie-aprilie 2006 si as mai vrea sa am si eu un album unde sa pun poze cu el. Cum pot proceda sa am asa ceva?
Va multumesc!

Bine ai venit Gabriela! Sa iti traiasca puiutul! Te asteptam sa intri sa ne povestesti mai multe despre voi!

Hei,fetele,cine se pricepe sa treaca fata pe lista ca eu sunt varza.
Pupici!

Monica.

Mergi la inceput

si mai am fetelor poze si aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=1332re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/my_photos

si aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=a2dere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/my_photos

_
Anamaria mami lu'

Pispirica's album

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SA CRESTETI MARI BEBELUSHILOR...SA ASCULTATI PE MAMI SI PE TATI SI SA FITI NOROCOSI

Matei Alexandru - TECLA
Alessia-Maria - LUMYSTI
Vivian - ILE77
Magnus Tiberius - Cristina30

_
Anamaria mami lu'

Pispirica's album

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DANINITA SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE TOT CE TE INCONJOARA

AndreeaG si zici ca tii tu minte ca e ziua sotului lu Ciuf? pai atunci zic si io Ciuf draga sa-ti traisca hazbandul sa fie sanatos si sa va iubeasca pana la adanci batraneti.

ma duc sa fac bagaje ca plecam la Galati

_
Anamaria mami lu'

Pispirica's album

Mergi la inceput