Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

scuze, 3 luni - Magnus Tiberius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Draga Catrinel la Cozia am fost we urmator celui in care am fost la tzara. Am fost la prietenii nostri la Calimanesti si ca de fiecare data am vizitat si Cozia. Intai au facut beietii o baita in apa termala si apoi am luat-o usurel asa pe jos pana la manastire ca nu este foarte departe. Imi place tare mult acolo ca e racoare si flori multe.

Auzi tu? da tipu din imagine e pretendentu lu Onika? Mishtoc gagiul. Oana ce zice?

Da plecam iar ca noi asa ne-am invatat numa pe drumuri. Abia am facut bagajul mandrutei si acum ma apuc sa-l fac si pe al meu, da mie cam lene.

mai vorbim. pup fetili frumoase foc

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

na ca uitasem. sar'mana Mari de complimente. si io pup fetili frumoase.

AndreeaG

_
Anamaria mami lu'

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Da, PISPI, gagiul e tare simpatic, mai ales cind rade. Numai ca aseara nu a vrut asa mult sa rada

Fetelor, ce se dacontra diareii la bebeii care nu au inceput diversificarea? Oana a primit pt prima data ieri apa goala si cred ca de la apa s-ae putea sa fi facut, voi ce credeti, se poate face de la apa?? Altceva nu i-am dat deosebit…

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Pispi,perlutza ta este dulce foc!!!Cum sa nu fie bunu topit?Si inca 1 mil de persoane?

Dananita,stai linistita,ce n-as da sa aiba si Thea 6.150 la 4 luni....Mie dr.(si nu orice dr.)mi-au spus ca bebeii in general au ritmul de crestere ca al nostru(al Theei,Onutei/Catrinel...) si ca,la 6 luni,bebelul trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere.Dar unii se dezvolta diferit din cauze diverse(lapte prea gras,prea mult,lipsa de miscare sau,fereasca D-zeu! din cauza unor probleme edocrine).Cert este ca am fost avertizata sa nu-mi indop copilul pt. ca bebel obez=adult obez(in 90% din cazuri)si sa-l las sa creasca cum vrea el,atata vreme cat nu exista semne de boala.Si nu-s,Doamne apara-ne!

Mari,renunta la paine definitiv,bea 2,3 l de apa pe zi si vei vedea rezultatele.A....si la cartofii prajiti!Si daca ai putea sa faci si ceva masaj(iti recomand maseuza mea,care vine acasa)ar fi super!
Si noi papam destul de des la Azzuro.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

ete ca am terminat si bagajul meu.boooon...acu stam si-l asteptam pe tati sa vina de la servici si uscheala. ca vaz ca aci s-a starnit o furtuna de a ridicat toate pungile de pe jos

AndreeaG multumim frumos de complimente, da adevaru e ca bunu si cu buni sunt morti dupa perluta. cica le-am facut cea mai mare bucurie.

Catrinel da esti sigura ca a facut diaree? da burtica o doare? io banuiesc ca daca nu e prea grav poti sa-i dai putin mucilagiu de orez. da nu stiu sa-ti spun cantitatea. banuiesc ca o lingurita e suficient. da hai ca ma duc sa caut sa vad daca gasesc pe undeva prin carti.

_
Anamaria mami lu'

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Bre, ciudata treaba, dau sa intru pe forum si constat ca al 10-lea capitol e inexistent. Asa ca a trebuit sa ma duc la pag. 20 de la cap. 9, sa dau click pe link si sa ma loghez a doau oara. Ce se-ntampla, doctore? Alooo, admin-ul???

Dananita, la multi ani!

Irina71, io as sta linistita, da’ nu ma lasa sufletu’. Sunt constienta ca toata lumea are probleme asemanatoare, da’ stii cum e: "problemele mele sunt mai mari pt ca sunt ale mele". Acu’ nu ca fac pe victima, da’ azi dimineatza, de nervi ca plagea copilu’ si nu vroia nici sa manance nici sa doarma, m-am dus in bucatarie si am inceput sa trantesc cu furculitele pe jos si sa car pumni si picioare in dulapuri. Dupa aia, am inghitit un sedocalm si m-am pus pe scaun sa ma linistesc! Hai ca-s patetica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Helau helau
bebeilor ALESSIA-MARIA(LUMYSTI),VIVIAN (ILE77),MAGNUS TIBERIUS(CRISTINA30)!!!SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI!!! voua!!

DANAITA!!!ITI DORESC SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE SI SA TE BUCURI ALATURI DE CEI DRAGI!!MULTA SANATATE SI FERICIRE!!! si tie!!!

In primul rand va fac cinste cu frappe sa ne mai racorim...
In sfarsit am apucat sa intru si eu in liniste...amandoi berbantii casei dorm dupa ce am avut show din partea piticului.Am iesit azi in plimbari si n-a dormit mai toata ziulica si cand sa-l pun in patut a inceput si nu mai termina.Asa face dragutu cand e obosit si pana sa adoarma...Acum ma chinui sa pun si ultimele poze cu nazdravanel dar tare greu mai merge netul asta.Am apucat sa citesc si eu din urma...mama da' tare mai sunteti la scris.

MARIANAcum te mai simti???Vai greturile alea ma terminau si pe mine....sper sa te simti mai bine acum.

MP m-am intristat cand am citit ca Vladut a fost bolnavior dar ma bucur sa aud ca e mai bine.

Catrinel stiu si eu cum e cu singuratatea...si husband-ul meu lipseste mai toata ziua si toata noaptea...ca are 2 job-uri.Noroc ca mai are ceva zile libere si mai stam si noi impreuna.De fapt asta e si motivul pt care mai "dispar" uneori de pe forum.Maine insa are zi libera si mi-a promis ca mergem undeva in afara Kalamatei (orasul unde locuiesc).

Ciuf inca nu m-am apucat sa faca bagajele dar asa ma ard mainile!!!! Dac-ai sti cu cata bucurie sterg zilele din calendar!! Pana la urma o sa plecam de aici pe 21 dupa-masa sa ajungem in Atena seara si sa dormim la o rubedenie ca apoi sa ne trezim pe la vreo 4 sa plecam inspre aeroport.

Chiar nu e nimeni de pe la mamicile de martie-aprilie din Brasov?Tare mi-ar placea sa ne intalnim...

Kim felicitari pt aventura voastra!!!Dar pana acum unde o scoteai pe pitica? Ce sarbatoare ati avut ieri?...am vazut ceva pe TV5Europe sarbatoarea Canadei(in Ottawa parca).Ati fost si voi?M-am gandit la tine atunci!!!

Apropo de diversificare...la cate luni au inceput bebeii vostri diversificarea?Ca al meu inca papa laptic si ii pun in fiecare dimineata 3ml de fier in bibe.
Am pus noi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/14dfre2&urlhint=actn,ren%3as,8%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

PISPI, a facut numai un pic mai imprastiat... adica mai apos, dar vad ca nu s.a mai repetat. a facut la ora 3 si acuma e 6, si cica e diaree daca face 6-7 scaune apoase pe zi. Asa ca sper ca nu se mai repeta. oare o fi fost o reactie ca i-am dat un pic de apa? pai la suc de mere distruge rezerva de scutece!!
Danke, Pispi. Multi iesim afara acuma la plimbare, ca husband si-a scos o masea si a venit mai repede acasa. poate asta e solutia sa-l aduc mai repede acasa

Mai scriu diseara.

Mariana, esti OK?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Nu mai vorbiti de lucruri sfinte precum frappe-ul...ca tare mi-e pofta si mie de unul bun, dar, din pacate, eu rar nimeresc cate unul facut asa ca la carte.....

Mergi la inceput