Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 25
loreen spune:
Monu eu i-am dat Deliei biscuiti dati pe razatoare in loc de cereale in laptele de seara si copchilu a fost foarte incantat,cel putin a lins continutul...De ce nu incerci sa-i dai parmalatul simplu...sa vezi ce parere are asa si dupa aia sa-l combini cu diverse...in schimb sa mor de-as manca cus-cus cu lapte...mai bine un orez cu lapte si cu coaja de portocala(este bestial) sau un gris cu lapte...sau niste paste barilla cu lapte...
Eu cereale i-am dat,ca parca tu intrebai,daca nu scuzoaiele mele profunde da-s dusa rau dupa ziua de azi,cini minis care au avut cat de cat trecere si am incercat si chocapic sau nesquik si am primit flit profund...
Tdi sa stii ca nu simt deloc nevoia sa fiu on top la capitolul asta insa tin'te bine ca vin tare din urma...la cum m-am descleiat in ultima vreme am sanse sa recuperez terenul si sa bag noutati...cel putin stomacul si ganglionii sunt de mare actualitate si la mare cautare...iar tratamentul aplicat de medicina proprie nu mai da randamente...
Fa-i impachetari Alyssei ...nu care cumva sa faca doamne fereste convulsii de la febra...
Elisor astia mici trebuie sa bea 150ml/kg/corp lichide pe zi...acuma fa si tu un calcul apoi compara cu ce papa bulanoasa si vezi sa nu-ti dea cu virgula...tu poate te-ai obisnuit cu mirosul de pampersi puturosi,dar Dan ca-i miroase mai rar poate avea alte senzatii olfactive...
Delia dupa aproape o saptamana de stat cu femeia pare in parametrii normali...mananca bine cu ea,doarme la fel...in rest nimic scimbat...iar cand vin eu acasa incepe hora bratelor...si sa nu cumva sa plec din fatza ei...ce sa mai zic de wc ca se crizeaza spontan...tot sper sa-i treaca fazele astea cand si-o da seama ca nu-i dracu asa de negru...
Azi am auzit-o spunand apa cand a inceput sa traga de geanta caruciorului stiind ca acolo-i termosul cu apa...si asta din prorpie initiativa,exact ca si coboratul scarilor...parca vad ca maine poimaine imi spune "mami vreau un porche"...tot din proprie initiativa...
Am primit si Baby Einstein ...pai sa vezi ce lectii de culturalizare tragem in we asta,incat luni ma invoiesc de la munca si o inscriu la Oxford grupa avansati...
MA duc sa ma pun in pat ca nu mai pot de durere...cap-stomac-burta si o senzatie reala de voma ...ca peste tot ce aveam mi-a venit si ciclu...of vai viatza mea...
Noapte buna si linistita pentru toate si toti...sanatate bolnaviorilor...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Seara buna, fetelor! Intru iar ca vijelia (de data asta nici 15 minute nu imi mai acord - care apropo, au fost depasite aseara, cu consecinte dezastruoase asupra mea mea azi) ca iar e trecut de ora de somn. Am intrat intr-o stare de oboseala de nu stiu ce-i cu mine si e musai sa recperez cumva; cum Ana se trezeste tot mai devreme (5.45. azi
), iar dupa aceea nu mai adoarme decat tarziu, spre 8 solutia e sa ma culc mai devreme.
Teddy - multa sanatate Alyssei, poate azi scapati odata. Si nu uita sa ne spui ce alte generalitati ti-a zis dr. Am vazut si eu mareata dansatoare, e haioasa foc.
ANdutzy - succes cu tratamentele; eu le-as face intai si apoi bb2 pentru ca desi sarcina regeleaza mult, da si multe altele peste cap si nu se stie...
Bravo pentru Dragos cu olita, in ritmul asta aveti sanse sa scapati repede de pampers.
Cu Priorixul da-i inainte, fie ce-o fi, ca la 1 ans si 8 luni e cam tarziu, intr-adevar.
Nelia - bine ca tu citesti presa, eu nici asta nu fac, avem la birou nu stiu cate abonamente si degeaba. Nici daca mai e guvebrul la putere nu mai stiu.
Gabitza -
felicitari pentru puiul umblator!
Bbaygirl - nu mia zici nimic, cum stati cu bagajele? Ah, abia astept sa mergem si noi la mare saptamana viitoare!
Gata, va pup, sanatate la puiutii bolnavi si noapte lunga si somnoroasa sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Elisor - nu era vorba de bube la pasa (alea i-au trecut intr-un final, desi se irita in continuare extrem de repede), ci de pe manute. Am sa incerc sa o dau cu ceva crema hidratanta sa vedem...
Am vazut costumul de baie (si pe al Bursucai) si sunt dragute foc: vazusem ceva in genul ala la Cora, dar cel mai mic era pentru 3 ani si parea destul de mare, asa ca e bun si pampersul anul asta. Acum m-a izbit faptul ca in continuare nu am costum de baie (cred ca voi lua slipul de la cel vechi si voi face topless
) si ca nu stiu cum o voi convinge pe ANa sa tina palariuta pe cap (nu numai la plaja, ci si prin statiune
.
Gata, acum chiar plec. Pa.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Mercedes spune:
Salutare fetelor!!
Am revenit si noi din concediul de anul acesta. Am fost in Felix si la socrii in jud.mures.A fost superb daca fac abstractie de cele cateva intamplari sa zicem nefericite.
Am ajuns cu bia la radiologie deoarece a facut contuzie la manuta de care o tin cand merge( nu vroia de fel sa o foloseasca si plangea, nu se mai intorcea pe manuta aceea).In sfarsit am scapat i s a pus o fasa si mi ceva unguent s o ung. In sfarsit peste doua zile n a mai avut nimic.
gabitzam - felicitari pentru mersul piciului tau
Va rog sa mi dati mailul florentinei sa trimit si eu o poza plizzzzzzz
mygirl spune:
buna dimineata de la mare!
Ioana , ca sa-ti raspund eu in locul lui Babygirl, iti spun ca Adina a ajuns cu bine la Constanta, ieri a fost cu Ema si Mihai in vizita pe la noi, fetele s-au jucat, alergat...fiecare cam in legea ei. Oricum, in afara de Kg si culoare (de ten, ochi si par), fac amandoua cam aceleasi lucruri si apun cam aceleasi cuvinte (favoritul este "pute"
). Acum fam Hrincu este la Eforie Nord, unde cred ca la ora asta stau cu burta la soare, pe plaja
. Sper ca daca veti veni si voi vom face cumva sa ne intalnim, sa vedem ochisorii minunati ai Anei.
Noi duminica am aranjat o intalnire, convoc acum fetele din Constanta, vine si Gabitza, Adina, asa ca va fi adunare maaare.
Teddy, cum se mai simte Alyssa? I-a mai scazut febra? Multa sanatate si pupici micutei dansatoare din partea noastra 
Nelia, imi pare rau ca ai probleme cu Tudora. Sanatate multa si pofta de mancare! ca am admirat-o cat de frumos si elegant mananca mititica.
Gabitza, abia astept sa ne vedem, sa le alerge Andrei pe fete...sau invers![]()
Superba parada costumelor de baie. Eli, Pisik, frumoase costumele dar manechinutele sunt absolut minunate. Eu am renuntat sa-i mai pun Alexandrei slipi, ptr ca de cand a descoperit apa e mereu uda, asa ca decat sa raceasca, mai bine sa stea cu funduletul gol, se mai aeriseste si ea un pic. Pan acum nu mi-a facut surprize de genul kk pe plaja, cu toate ca se mentine la norma de 5-6 pe zi.
Mercedes, mailul Florentinei este florentina_ghita@yahoo.com.
NewMami, plzzz...trimite-mi si mie invitatie la albumul vostru. Adresa mea e oanarules@yahoo.com
Eli, ai facut budinca de gris? Eu da, si a iesit taaare buna...pe gustul meu, ca doar eu am mancat-o
. Alex semana cu Paul la gusturi, amandoi s-au strambat cand am pus-o pe masa. Mai bine, mai mult ptr mine
.
Poate va mirati cum de m-am intins asa mult, nu e genul meu...dar am timp ptr ca Alex isi face curat in dulapuri
, isi probeaza palariile si isi indeasa hainute si jucarii intr-o sacosa...isi face oare bagajele ptr munte?
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
ChrisDun spune:
'Neata! E week-end!!
Si intru in concediuuuuuuu ![]()
Tdi, MULTA SANATATE ALYSSEI !! Incearca cu impachetari cu apa calaie si cu sosetele cu otet. Si, cum zicea si Nelia, alterneaza-i antitermicele!
Nelia, nu e musai sa faca si Tudora rubeola. Tin minte ca sor-mea a avut oreion, pe la 10 ani, si eu (12 ani) care am dormit in aceeasi camera cu ea n-am avut nimica. Multa sanatate puiutelor tale!
Loreen, nu te lasa! La mine la serviciu e o moda sa se stea peste program, uneori fara rost, dar eu am ingrosat obrazul si sparg usa fix dupa 6 ore.
Laura, in alta ordine de idei, am aruncat un ochi la produse pentru bebelusi in Carrefour, si n-am vazut Humana Junoir (parca de asta intrebai, nu?)
Oana, cand duminica?! Noi plecam duminica dimineata spre Eforie Nord, si in functie de ora la care va intalniti ne oprim intai in Constanta. Loreen, nr tau de tel e pe zapp si se termina cu 20?! (am un nr in agenda si nu sunt sigura ca e al tau
)
Cornelia, mergeti la plaja in Eforie ? ![]()
E prima zi cand nu mai am net acasa (si la serviciu mai stau doar pana la 13.00), asa ca pana luni pe 17 iulie va doresc sa va fie copilasii sanatosi, sa manance bine, sa aveti vreme frumoasa si sa vi se intample numai lucruri bune!
simona_filipas spune:
Neatza fetele
Poftiti la 

si la orice mai vreti voi
Na acum o sa va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ce este cu Baby Einstein sa nu mor si eu prosta.
Va pupacim pe toate si va dorim un wikend superb
Simona si Dragos Octavian
andutzy spune:
BUna ziua, poate macar la voi, ca noi suntem tare suparati!
Dupa ce ca eu ma simt horror, Dragos a facut azi noapte febra, 39 rectal fara sa stim motivul. Mananca cu pofta in continuare, dar acum dimineata iar avea 38 si acum o ora urcase la 39 de l-am bagat in prosoape reci si cu sosete cu otet. NU stiu ce sa mai cred, are pe mana o ciupitura ca de paianjen care e f fierbinte si cand nu are febra, a spart caninul si se pare ca si maseaua de langa da sa iasa, il doare burtica si are gaze multe, a facut un kk care miroase cam ciudat dar nu diaree, toate alea rele....Plus ca mi-e teama ca la mine durerea in gat nu e doar alergie ci si un pui de raceala pe care e posibil sa o fi luat-o si el, ca sta numai in sufletul meu toata ziua 
Dupa masa vine nenea Craciun sa vada ce si cum. Din pacate azi pica vaccinul si uite asa va trebuie sa-l mai chem o data si pt vaccin, alti bani, alta distractie, mai ales ca la vaccin nu ma costa doar 700 consultatia lui ci si prestatia asistentei, 300...oricum, cand e vorba de el nu-mi pare rau, dar inainte de concedii, acum, cand toti banii sunt masurati...sanatosi sa fim insa!!!!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Cornelia spune:
Sanatate multa lui Dragos!
Fetelor in concedii sau constantence, incercam si noi sa ajungem duminica, dar asa ne-ar fi convenit sa fie intalnirea la Eforie
.
Intrebati de Iuliana. Este cu fetele la Eforie. Poate reusim sa ne vedem in dupa amiaza asta.
Chris, noi cu plaja mai rarut, ca nu ne innebunim nici unul dupa ea, dar poate ne vedem in Eforie. Reamintesc tuturor celor care isi petrec concediul in Eforie, ca ne gasiti prin zona sapte zile din sapte
.
Cereale: ii dau de la Nesstle cam de toate (exceptand cei cu cacao). Cu Cini Minis (sau cum s-o scrie) se cam ineaca. Ii plac mult Cheerios. I le dau cu iaurt.
Ma apuc sa pun si eu niste poze cu distractia din dimineata asta la... furtun.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
patriciaRO spune:
Salutici!
Simona, buna cafeaua ta... De cateva zile astia de dimineata ne tin fara net din cauza unor lucrari naspa la retea si abia in jur de 12 ora noastra ne dau drumul...
Gabitz, felicitariiiii pentru umblaret... Pupam mult la el. Este un dulce, ce sa mai!
Pisik, in Viena, stam vre-o ora dupa care schimbam avionul...
Ioanailincam, multumim!
Noi sapt asta am dat cu ulei parchetul cum va ziceam si aseara am terminat in toata casa... Azi bagaje la greu, ca nu stiu ce sa bag mai repede si mai multe si sa para putine... Noroc ca e vara si lucrurile sunt mai subtiri ca altfel nu stiu ce ma faceam...
Am niste emotii in stomac ca parca cine stie, dau vre-un examen... In fine sper sa fie bine...
Pupam la fete ca nu stiu cat mai intru si ne auzim din RO! daca reusesc mai intru si va mai zic detalii!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">