Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Poftiti la masa. Mancarea-i gata.

Androix si eu bag la greu cusi cu.Iar de gatit nici eu nu ma mai omor dar azi imi vine berbantul asa ca...daca-i musai cu placere.

Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua mai pe seara...

Nelia imi pare rau ca Tudora nu se simte bine, astazi cum e, a papat ceva ?
Anky eu pe Isabella o las in fiecare zi in funduletzul gol prin gradina, asha ca am scapat de mult de problema funduletzului roshu.
Tdi sanatate multa Alyssei. Dar pentru febra de ce nu-i faci niste impachetari cu otzet indoit cu apa, treci pe leacuri babesti, asta spun ca eu cind eram mica faceam febra mereu, ca saraca mama nu mai apuca sa doarma si deja eram marisoara de-mi aduc aminte de aceste impachetari. Am vazut filmuletzul, sa fie sanatoasa dansatoarea.
Sufletica nu mai arunca banii pe jucarii caci cu toate se intimpla la fel, se uita vreo doua zile la ele dupa care, pa... te salut, nu se mai joaca. Asha ca ascunde-i o parte din ele, iar dupa vreo 4-5 zile i le dai ca si cind ar fi noi, apoi i le ascunzi pe celelalte. Sa vezi ca functzioneaza.
Olta T daca-i doar tratament tot e bine, sotzul meu dupa biopsie i-au dat un sac de medicamente, pe care i le-au diminuit ca acum are doar un sfert de sac pe zi. Asha ca, eu spun ca tot e bine. Cred ca trebuie sa stai atenta pentru ficat cu mincarea, si mai ales nu mai pune totul la suflet, trebuie sa fii un pic imuna. Ufff, ... buna sint la dat sfaturi, poate invatz si eu ceva. Cu olitza, am inceput s-o port dupa mine, ma mai asez eu pe ea sa-i arat cum se face, iar de doua zile vad ca incepe s-o indrageasca, adica o probeaza nu ca ar face ceva in afara de pipi, dar tot e bine. Ca pina acum fugea, doar daca i-o aratam.
Pisik kk n-a probat inca, pentru ca nu-l vede ca-i in pampers Scumpa rasfatzata cu suzetzica, sau fara , iar imbracata in costumashul roshu de dementziala, imi vine sa-i musc sunculitzele.
Simona sa ne traiasca odorashii mincatori de pamint
Elisor he-hei, alea-s bulanashe in toata regula, tare-as mai musca din ele

Mai fetelor, eu sint batuta-n cap, am inceput capitolul "educatzie", am vazut ca fetei mele au inceput sa-i apara o frumoasa pereche de cornitze. Arunca tot cind ii dau mincare, nu mai vrea sa mearga pe jos, urla la mine, cind ii spun Isa hai sa facem nanitza, ma prinde de mina si se ashaza in pozitzia "ia-ma in bratze", drept pentru care nu o iau si vine in urma mea bodoganind. La prinz, o asez in patutz, inchid usha si trebuie sa faca nani. Dar sa vedetzi ce se cearta cu mine. Azi i-am explicat, dupa ce i-am atins usurel minutza ca a aruncat mincarea, ca mama s-a trezit la 6 sa faca papa pentru ea, ca dupa aia am calcat toata dimineatza hainutzele ei. Stitzi cum se uita atenta si serioasa la mine, a papat tot fara sa mai miriie.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua, fetele, sunt VARZA!VARZAAAA!
1.Mi-am facut testele la alergolog! Am aelrgie la acarieni! Adica la praful decasa, cu microvietatile din el! Si la asta, nu pot face decat un tratament de desensibilizare si asta numai dupa bb2, ca dureaza mult...Mai nasol insa e ca sunt suspecta si de giardia(bine, ea zicea ca 90%din noi purtam asta) si daca iese pozitiv giardia, trebuie sa mai amanam bb2 din cauza tratamentului...Dar cum frate giardia, ca noi nu avem simptome?!! NU diaree, nu lipsa pofta de mancare, nu altceva!!! oricum, la mine primavara se accentueaza alergia din cauza combinatiei cu polenul, deoarece am si la ala alergie...oricum cica sunt la un pas de astm alergic si daca il fac si pe asta...KANCHI bb2!!! Sunt asa suparata, ca am pierdut cred si coerenta!
2.Imi iau inima in dinti si maine facem priorix-ul! nenea Craciun baga mana in foc ca se face la un an si o luna, chiar daca l-am facut la 7 luni pe AR! IoanaIlinca, saru mana de raspuns, dar va trebui se pare sa ma conformez...Mai nasol va fi insa cand vom merge la med de fam pt celelalte vaccinuri si va vedea ca pe asta i l-a facut altcineva...dar ce sa fac daca el nu vrea sa i-l faca pana la un an si 8 luni???
3.Ioanailinca cat despre olitza, la noi e musai! Dragoselu face la ea de la 8 luni si mai nou, daca il apuca in parc si normal, nu avem olitza la noi se opreste din facut si mai face acasa, cand il punem pe oala! cred ca nu se mai screme bine cu pampers-ii pe el, nu stiu ce sa zic....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua fetelor...

Am citit repede si pe fuga si mai mult ca sa ma deconectez ca doar ce-am inceput un lung sir de certuri cu boul ala de sef al meu ...azi a fost prima si in final cred ca ori se da ala pe brazda si ma trateaza ca pe un om nu ca pe negru pe plantatia lu' ma-sa,ori plec de-acolo...

Tdi apai faci ceva in el vaccin daca are asemenea reactii nasoale... daca vrei sa-i dai algocalmin poti sa-i administrezi 10 picaturi cu efect garantat...si impachetari la greu...iar restul antitermicelor merg si la 4 ore,cel putin astea ale noastre ...nu stiu cele de-acolo...
Si sa treceti mai repede peste perioada asta...

Elisor,Pisik voi va bateti joc de mine cu pozele bulanoase...sa mor nu alta,unele mai apetisante decat altele...iar costumele ce sa mai zic...faceti concurenta bag seama...

Simona as lasa eu hartoagele dar nu ma lasa ele pe mine si geaba stau cu voi ca tot la munca de jos ajung...dar asta nu ma impiedica sa balesc si eu putin dupa afumatura ca fasolea nu-i pasiunea vietii mele...

Cuscra da de unde ai gasit zmeura?!Ca ce-am mancat capsuni,zmeura as devora cu tonele...

Andutzy pune mana si fac bb2 si lasa cautarile pe la medici si apoi te tratezi si de eventualele boli...io daca era dupa medici pe Delia nu ar trebui sa o am ca am fost depistata cu poliartrita reumatoida, atrofiere de valva mitrala,tahicardie cronica,microlitiaza renala bilaterala,sterilitate cronica(asta mi-a pus capac)fibrom uterin...si la cap nu mai tin minte diagnosticul...asa ca de suparare am zis ca fac un copil ca stiu ce o sarcina regenereaza organismul...

Daniela ti-o trimit si pe-a mea la educatie...ca ori se face ca nu pricepe ori metoda nu-i buna ca geaba ii explic esenta celor 7 ani de-a acasa ca tot nu pricepe...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tembela de mine m-am strofocat sa bag incarcatorul in mobil apostrofandu-l pe Andreas, bineinteles, ca mi l-a stricat de-abia ce l-am luat, noroc ca mobilul e mai destept decat toanta de mine si m-am prins in final ca nu sunt una si aceeasi marca, puteam sa jur. Mi-am cerut si scuze de la cupil ca l-am acuzat pe nedrept.

Bibi a inceput sa-mi serveasca nervi, pachete si pachetele, am prins-o cu labutele in cosul de gunoi, sorta gunoaiele si apoi le gusta , am indepartat-o - crize, am luat cosul - crize, se arunca pe jos si urla, apoi tipa de nervi de ma dor timpanele, imi arata palma (o fi vreo amenintare), iar in final isi pune capul pe maini si-si plange de mila, imi arata si un botic suparat, of, of ce personalitati incoltesc...
Dan se tot plange ca au inceput sa-i puta kk rau de tot de la o vreme incoace, mie mi se par la fel de puturoase de cand e diversificata, acum nu stiu daca ar trebui sa ma alarmez, mai nou le are si moi si oare buzele albe sunt de la deshidratare, dar baga in ea lichide suficiente zic eu.

Daniela tare as vrea sa te mai vad stand pe oala, printesa silitoare

Laura "felicitari"! Esti detinatoarea unui pomelnic frumusel

Andutzy ia-o-ncet, apuca-te de bb2 si nu mai sta pe ganduri, asa cum zici si tu daca o mai amani poate nu-l mai faci in veci si ti-l doresti mult, Laura are dreptate ca o sarcina face si lucruri bune p-acolo prin organism, cel putin asta a fost convingerea mea pe toata perioada sarcinii si e bine sa gandesti pozitiv...in rest sanatate!

Tdi cum mai stati cu febra, o imbunatatire?

Florentina nimic nu mai stim de voi...Maya cum se mai simte?

Merg sa-mi fac si eu un dus si iesim afara, va pupez!

Mami de puiuti: Bianca (13.06.2006) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

40.2 are iar...of of, chiar cand credeam ca am scapat!
vrea sa stea doar in brate la mine si se plange pe limba ei...imi vine sa mor...

Andutzy - si eu am (avut) astm alergic, la inceput a fost nasol dar cu putina grija si vointa n-ai probleme, am facut tratament aproape 4 ani cu niste injectii de la inst. cantacuzino de la voi. acarienii ii rezolvi renuntand la covoare, draperii, tapiterii, aspirat des (ideal ar fi aspirator cu aburi), etc. cu polenul e mai greu ca nu poti sta sigilat in casa. hai ca vine bb2 si rezolva toate problemele.
Loreen - vad ca-mi faci concurenta serioasa cu sanatatea...nu ma apuc sa insir bolesnitele ca umplu forumu' si se cruceste lumea da' sa stii ca ma cam simt in fruntea clasamentului

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Of Tdi imi pare tare rau ce suferinta trebuie sa fie si pentru ea si pentru voi. Pupici si va tin pumnii sa scapati de febra ca la sfaturi medicale nu mai pricep.
Si eu sunt vraiste, nu pot sa pricep de la ce, de ieri dupa-masa intai greata, apoi temperatura, azi ma doare tot corpul si febra ba 37 ba 38 si nu pot sa mananc nimic...La doctor mi-e prea rau sa ma duc si probabil ca mi-ar da oricum vesnicul paracetamol. Noroc ca bebita e extraordinar, a facut o chestie care m-a lasat masca, m-a vazut ca stau in pat si a venit la mine si s-a lungit langa mine si a motatit vreo 2 ore la o ora la care nu prea are chef decat de joaca. Stau si ma intreb de la ce naiba o fi, ca pe mine m-au apucat iar dietele pentru ca fustele stramte dinainte de bb nu imi intra decat daca nu respir..., si ieri mancasem inainte sa imi fie rau numai un pumn de cirese pe care le-am impartit cu bebita si el n-are absolut nimic...
Newmami am uitat sa iti zic, asa ne-am bucurat si noi Forza Ferarri cine stie, poate pana la urma reusim!!!
cu sapca eu cel mai usor ti-as recomda sa cauti pe e-bay probabil ca ai sa gasesti imediat. Si eu am vrut sa ii iau lui Robert chiar de la fata locului ca am fost cu totii la o cursa, dar sepcile au borul ala destul de lung, si o "vede" tot timpul si vara nu suporta mai nimic in cap decat dc nu stie ca o are..drept pentru care ne-am "descurcat" si cu un tricou pt care m-a bombanit tati ca e foarte scump
Elisor cat de de dulce Bibi, cred ca atunci cand o sa vorbeasca o sa fie o figura...
va pup
monica&robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

EU ma dau batuta! Dra mea nu agreeaza laptele de la parmalat. I-am dat cu fulgi de porumb, cus- cus, biscuiti si nici cum nu prea mananca. gusta cateva lingurite si gata. nu mai vrea. pot sa ii dau biscuiti cu lapte praf?

8+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai sa va spun ce facea Tudora dimineata: a luat unul din bebelusii ei, pe care ii poarta peste tot, il tinea in brate ca pe un copil, cum o tin eu pe el si il batea pe spate usor si ii spunea: mama, mama. Exact asa ii fac eu cind o impac...
Tudora tot nu maninca, traieste doar cu fructe si cu lapte de la mine. Mai bea si cite un pic de apa si cite doua lingurite maxim din ce ii pun in fata. E pamintie la fata, astazi a facut de patru ori kk si un pic mai moale decit de obicei si cu un miros schimbat, nu neaparat urit, dar altfel decit de obicei. Ieri am aflat ca baietelul nasilor ei, cu care ne-am intilnit la ziua Agatei, are rubeola! Agata a avut la 7 luni, dar ma intreb oare Tudora o coace!?! Asteptam, vedem... pina atunci ma bucur ca nu refuza macar fructele si laptele. Am cintarit-o si masurat-o eu ieri, are 80 cm si 10.200kg! Eu tin minte ca avea 76 acum o luna si ceva, e o lungire spectaculoasa, zic eu, la virsta asta si in timp atit de scurt. Am facut si o poza astazi in parc, cind dormea, ca sa vedeti cit de lunga e, si carutul nu e din ala mic. Cu cine o semana, ca eu am 1.68 si sotul 1.76, deci nu sintem prea inalti.

Astazi am fost in parcul obisnuit, dar in care nu mai fusesem de ceva vreme. A fost atit de frumos! Am facut si o poza, am prins doar o parte din parculetul de joaca, pentru ca, exact ca de obicei, nu mai aveam baterie )... Au dat drumul la toate tisnitorile, au umplut cu apa toate locurile amenajate special si era plin de copii de toate virstele. Dar pliiin! E vacanta si sint in tabere de o zi, cum se numesc aici si fac tot felul de activitati in aer liber: unii jucau tenis, altii fotbal, altii volei, altii mincau, unii faceau gimnastica, altii se balaceau in apa... Ce mai, a fost frumos, nu-mi mai venea sa plec. Pentru mine, pentru ca Tudora a dormit mai tot timpul, ca niciodata. Miine o tin si pe Agata acasa sau o iau mai devreme ca sa mergem din nou, pentru ca majoritatea vorbesc engleza si ei ii este dor sa o faca. In aceeasi idee, i-am gasit curs de inot la piscina de linga parcul respectiv, ma duc miine sa platesc. Ar fi primul curs singura, fara noi, se numeste Junior 1... sint curioasa cum se va descurca. Pina acum nu a avut inaltimea corespunzatoare.

Loreen, nu i-am dat vitamine, pentru ca isi revenise si cum eu nu sint adepta medicamentelor, am zis sa mai astept. Dar dupa ce-si revine cu burtica, incep sa-i dau, ca asa nu se mai poate. Imi pare rau ca ai probleme la serviciu, poate totusi renunti pe motiv a Delia nu se adapteaza si stai acasa pina la doi ani, ca altfel iti faci nervi de pomana. Si apoi mai vezi tu!
TDI, prin ce treceti! Sper sa fie intr-adevar reactie de la vaccin. Sanatate!

Am citit ce ati mai scris, am vazut si poze, dar acum trebuie sa ies, ca exact ca si Ioana, mi-am fixat doua jumatati de ora pentru calculator, una dimineata si una seara, pentru ca, avertizata de voi, am facut un calcul si am ajuns la concluzia ca stau destul de mult pe net. Nu neaparat pe DC, ca aici nu mai intru de mult decit pe subiectul asta si pe cel de Canada.. dar mai am si prieteni, mai citesc si presa romaneasca, si carti si colind cam peste tot, ca sint curioasa si ador sa citesc despre orice. Dar statul acesta il fac nu in detrimentul copiilor, de care ma ocup si nici macar al casei, ca aici fac si eu ce pot si ce e musai, ce nu... asta e, nu ma bate nimeni. Dar o fac in defavoarea mea, si mai ales al somnului, ca cel mai mult stateam noaptea, dupa ce adoarme casa. Asa ca, mai rarut ca e mai bine. Va pup si la jumatatea de ora de seara, va mai spun ce si cum, daca mai am ce! Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si-a dat in sfarsit drumul si Andrei la binecunoscutul mers al soldatului care se preda, cu mainile sus Vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=98909&cdate=20060706&ctime=200008" target="_blank">aici. Si deja stim sa vorbim la www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=98909&cdate=20060706&cimg=4" target="_blank">telefon

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput