Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 23
Cornelia spune:
Tdi, imi pare rau ca v-ati confruntat iar cu febra asa mare. Parca stiam ca e ingrijorator daca dureaza mai mult de trei zile febra de dupa vaccin. Sper sa nu fie cazul la voi si dupa noaptea asta sa va linistiti.
Pupici Alyssei!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
Neazta!
Tdi draga de tine, iti inteleg disperrarea, le-am trait din plin cu Andreas momentele cu febra mare asteptand sa treaca timpul sa pot sa-i dau urmatoarea doza, ma mir ca nu aveti voie algocalmin pentru ca la noi se recomanda in caz de febra mare. Am ajuns si la spital cand era bb tot din cauza febrei cauzata de vaccin, asa ca imi imaginez prin ce-ai trecut, sa speram ca azi va fi o zi mai normala pentru voi, hai curaj, poate urmatorul vaccin nu va avea acelasi efect, ma ingrozeste boala in sine ce-ar fi putut cauza daca vaccinul a fost atat de violent.
sa scapati de febra si s-auzim vesti bune.
Pisik chiar sunt dulci papusile in costumasele de baie. Si a ta e o dulce, chiar daca i-am admirat doar dosul. Si a mea e mica, la 77 cm are 10.4 kg.
Cornelia am vazut petrecerea, ce de copii ati avut, atat de animata, pe Maria intradevar ati surprins-o numai in ipostaze serioase, cert e ca Stefanu' s-a distrat.
Desenele sunt foarte bune pentru varsta ei, reusit portretul fratiorului...
Hai s-aveti o zi buna!
Noi:A+B+C+D+E
monu spune:
Neatza, acum am venit si eu de la Fundeni si analizele sunt bune. acuma astept ziua de 18 iulie sa mergem la echo. Alexia e bine dara aprins o pasiune carti si le tot scoate din biblioteca![]()
Tdi mi se strange sufletul cand citesc de voi. sa dea domnu sa scapati mai repede de febra si sa se faca puiu bine. 
Nelia cum se mai simte Tudora?
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
elisor spune:
Florentina m-am executat si eu cu poza, in functie de ceilalti alege te rog poza care crezi ca se potriveste, eu as prefera-o pe 2 ca suntem trupa de bebelusi, nu?
Laura daca tot ai netul la munci (felicitari) te asteptam...sa dai binete, cum ne-ai obisnuit
Noi:A+B+C+D+E
fran spune:
Buna !
Elisor-promit solemn ca pana maine ies la interval cu poze
Pozele pe care le trimitem Florentinei cum sa fie? De la petrecerea de 1 an, fatza...?
Monu-de la ce firma e sucul ala de rodii? Ca ma gandesc sa-l incercam si noi...
Si mai am o intrebare
, le-ati dat cereale integrale (cini-minis, bla, bla...? De care?
Tdi-pe aici daca urca febra intre orele la care se poate da paracetamolul/ipubrofen-astea alternate la 4 ore-se articuleaza si un supozitor cu novocalmin...Indiferent cat timp a trecut de la paracetamol/ipubrofen ca are alte "ingrediente" de scazut febra...
pentru voi
Pisik-si Iepu' haleste la TV, cu dezlegare de la pedi pana la 18 luni, cica macar sa haleasca si dupa aia o sa o invatam cu "disciplina" mesei
Deci daca a zis "invatam" eu am inteles ca se baga si ea la dezvatat
, ca eu cred ca deja e dependenta de TV k lumea. Da' oricum, cand am fost la mare din toate camerele din hotel cu pustime in ele se auzea muzica astora, deci pare a fi un fel de epidemie...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Fran sucul e de la Santal. Ca mi se pare ca numai ei fac asa ceva. Cereale nu i-am dat. Am incercat fulgi de porumb cu lapte fara succes si cu oarecare succes cus-cus cu lapte.
Azi i-am facut pui cu smantana. Sa vad daca mi-l scuipa si pe asta.
OFfF iar au venit caldurile!
8+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Tdi spune:
ne-am intors de la pedi...i-a revenit si febra la 39.4 acum o ora, momentan coboara dupa ibuprofen, m-am gandit cat o mai fi cazul sa-i dau din asta ca poate cu paracetamolul s-a obisnuit organismul si de aia nu prea merge treaba. cica nu are meningita (a zis ca n-as vrea sa vad cum arata un copil bolnav de asa ceva!), a controlat plamani, urechi, gat, ganglioni si el mai stie ce...e doar o reactie la vaccin si n-o sa aiba urmari.
i-am pus o gramada de intrebari si mi-a explicat pe indelete, o sa-mi adun creierii sa va scriu si voua ca mi s-au parut chestii importante (sper sa nu fie cazul!).
hai sa termin cu vestile proaste, ca sa va amuzati pun un filmulet de la mare cu Alyssa dansatoare de rap
, rog faceti abstractie de shuncile celulitice ale mamei dansatoarei
.
www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20060630&ctime=185716" target="_blank">DANSEZ
Album Alyssa
simona_filipas spune:
Am intrat sa dau si eu binete ...mai pe la amiaza ce-i drept.
Wowwww Elisor ce costum fain aveti.
Laura lasa hartogaraia ca zau ca nu-ti ridica nimeni statuie la servici. Hai aici la noi si mai dsa un semn de viata.
Ioana ce rapida esti...15 min?
Teddy imi pare tare rau de printesa ta.
sa-i treaca repede. Amn vazut si filmuletul....mare dansatoare
Cuscra nu te lasa Isa sa ne scrii si noua doua trei randuri?
Fug si eu la cratita bca am pus la fiert o oala de fasole cu ciolan afumat ...si-mi cam miroase a afumat
la toata lumea si spor la treaba
Simona si Dragos Octavian
Androix spune:
mah, tu vrei sa mor acia
nu de alta dar de cateva zile am intrat in greva, nu mai gatesc nimic si stau mai mult nemancata. Apa, cafea, tigari si ceva fructe e tot ce inghit. Mi-am pus in cap sa slabesc prin orice mijloace
iar infometarea este cel mai eficient mijloc.
Da las ca ma laud si io: am facut dulceata de zmeura
acu ramane de vazut daca o sa se lege si n-o sa curga ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
elisor spune:
M-am nerfat ca nu mai merge imprimanta si vroiam sa listez budinca de gris si uite-asa am scris-o de mana
, mai bine scriu un roman la taste decat sa mai creionez manual, of, ce-nseamna progresul
Tedi voi n-aveti pe-acolo novocalmin/algocalmin? reactie tare urata a mai facut, of, sper ca e ultima zi...vazut dansatoarele, of, of ce vreau si eu la mare, n-am vazut nici o sunculita, dar am vazut un deget ridicat al Alyssei, ceva in genul 
Simona pana aici se simte ciorba ta 
Fran poza poate sa fie oricum...dar sa fie cea mai tare
, eu nu-i dau ceereale de-alea ca mi-e teama, deocamdata ca inghite ca haplea si mai mereu se ineaca de ma invinetesc de spaima
Merg sa halesc si eu cartofi frantuzesti ca m-a luat o foame sora cu nebunia si sa creez budinca
Androix si la tine vin 
pa...pa...
Mami de puiuti: Bianca (13.06.2006) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei