Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

elisor, cutia aia de carton e cutia televizorului. vedem mai bine daca e pe cutie decat daca era pe jos direct pe mocheta. in sufragerie nu avem decat jucariile motatei, noi stam pe mocheta cand ne uitam la TV. mai avem un dulap cu haine ca nu avea loc in dormitor si o ladita cu jucarii. si mai nou am luat ieri un sistemut home cinema care citeste dvduri, mp3uri si cduri audio la 200 dolari si acum a aterizat langa TV.

loreen, pulpitele noastre sunt aratoase din cauza ca e mititica de tot, are doar 71 cm, ma rog, avea la 1 an. luna viitoare ne masuram iar. nu inteleg de ce e asa mititica, eu am 1.68.

chrisdun, filme... vorbesti de lucruri sfinte! si eu tot cu piciorutele goale o las, ca danelutza, mai ales ca e vara si e cald.

danelutza, si a mea a avut tentative din astea de mancat fire de iarba si pamant, dar i-am taiat-o scurt. multi vor sa incerce si caca, daca reusesc sa puna mana pe ea. cred ca de curiozitate.

nelia, daca e vioaie si daca analizele pe care le-ati facut ultima oara sunt bune, nu te ingrijora pentru apetit, copii au perioade cand mananca mai putin. copii care au "ceva" sunt apatici, iar din ce spui tu Tudora e vioaie si jucausa. si a mea se ingalbenise iar, si doctorul ne-a zis ca e de la prea multi morcovi sau citrice. dar era asa galbena, ca ma intreba lumea pe strada ce are copilul. si doctorul nu ne-a trimis nici macar la analize. iar eu nu m-am stresat deloc ca ar putea sa aiba hepatita sau alta minune. de apetit nu mai zic nimic, acum 2 luni avea 8.2 kile. iar acum cand cresc in inaltime nu mai pun la bulanase pulpite, de cand isi dau drumul sa mearga. cand sunt disperata o pun in fata televizorului, se uita si casca gura la papica fara sa-si dea seama, dar nu cred ca e o solutie prea grozava.

tdi, ce cosmar, citesc si nu imi vine sa cred. eu zic sa scoti din cap ca ar avea meningita, are probabil o reactie la vaccin, care este facuta cam de un copil din 6. asa m-a prevenit pediatrul de aici. sa va treaca febra.

bea, e nasol cu schimbatul avionului dar acum puiutul tau e maricel si poti sa-i arati una alta prin aeroport, si timpul trece repede repede pana la avionul urmator. cat aveti de stat?

olga, multumim pentru compliment!

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

elisor, uite si albastricile noastre aici! mai, tu nu mai repeti experienta cu BB3, ca tare-i frumusica moata ta?

rasfat nu stiu unde a cazut aceasta suzetica. eu am aruncat-o cu mare placere. dar zau ca nu inteleg mami de ce a cazut...?

pa, fetele! mai vorbim!

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna! Nu m-am apucat de invatat, dar nu am decat maxim 1 sfert de ora sa scriu. Au fost 2 zile horror la birou (nici nu am apucat sa deschid DC-ul), iar maine urmeaza una noua. CU ajutorul Domnului poate vineri sa fiu mai linistita.

A venit si azi dr si i-a facut Infanrixul, a urlat putin cand a bagat acul, febra vad ca nu are si sper sa nu faca. Priorixul, ANdutzy, il facem abia la 1 an si 3 luni, dupa cum ne-a anuntat (si ANa a facut la 7 luni antirujeolicul). Ana s-a dat in spactacol, se certa cu papucii nostri, a tras de geanta dr, de stetoscop si de tot ce mai gasea. Ne-a dat liber la mai orice mancare (inclusiv cartofi prajiti, 2-3 de pofta, acolo), porc inca nu. Cica sa fim circumspecti cu pepenele (rosu, dar si galben) ca ii face pe copii sa vomite.
Iar bubitele sunt de la caldura, chiar asa zgrunturoase cum se prezinta; nici vorba de dermnatita atopica, ca aia se facea inainte de 1 an (asa stiam si eu).
Dr zice ca a vazut ceva umflaturi si la masele, ea stie, eu nu prea ma priocep (apropo de ordine, cica maselele urmeaza dupa ce ies cei 4 de jos si cei 4 de sus, teoretic cel putin ca practic s-a vazut...).

Chris - aseara am vazut eu Lord of War (de-aia n-am mai avut timp sa scriu) si mi-a placut, sadic in felul lui, dar inteligent facut. In ultima vreme am mai vazut niste filme, dar mai mult balarii (Failure to Launch, Firewall).

Anky - nici eu nu pot vedea filmuletul si nu ma pricep sa-l activez. Dar am incredere in gusturile fetelor

Teddy - multa sanatate micutei si sa-i treaca repede buba.

Nelia/OlgaT/Sufletzica - cu pofta de manbcare nu stiu ce sa va recomand. Ana baga-n ea ca in spital si desi lumea zice ca dupa 1 an devin mofturosi (cazul vostru) ea nu refuza nimic. Ma bucur ca baga-n ea, nu de alta, dar femeia s-ar imbolnavi de-a dreptul daca nu ar manca (pentru ea mancarea si somnul sunt sfinte). Eu nu m-as stresa prea tare pentru ca am fost crescuta in spiritul: "Munca e obligatorie, mancarea mai putin." si acum si inainte am mancat la fel de bine (si mult).

Elisor - am uitat sa-mi cer scuze pentru tinutele indecente pe care le afisam. Dar cred ca toti umblam asa de cand cu caldurile, ma rog, cat ne mai permitem, ca nu stiu astia mici (cei care au doar un plod).

Pisik - ah, ce bulanite, le-as manca de tot.

Florentina - nu zici nimic? Ce e cu febra?

Beatrice - spor la bagaje si drum bun sambata! Sa petreceti bine acasa!

Andutzy - e musai sa luati olita? Sunt de acord ca copilul trebuie sa stie ce e aia, dar pe perioada vacantei se poate face o exceptie, zic eu. Nu ca ar fi grea, dar e voluminoasa si o sa va incurce de numa'.

Stiu ca mai intreba cineva ceva, dar sa ma calce daca-mi amintesc. Asa ca ma duc la dus si apoi la nani, daca oi putea ca se asfalteaza iar in fata blocului (numai ce imi dadea barbatul ultima strigare la asfaltat in balcon, oferta speciala). Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Asa, am dat in urma si era vorba de Sufletzica. Am sa-i iau si eu piscinuta ca tot salivam dupa ea si ne va folosi si la mare. Cat desre jucarii, vazand la Elisor ca Bianca are deja papusi mi-am dat seama ca are mai mult jucarii neutre" tot felul de animale/structuri (ca nu stiu cum sa le zic altfel) cantatoare, mai multe pianine cu capete de animale, care canta de asemenea, laptop, plusuri ca la balamuc (ultimele pe ordinea de preferinta), carticele de plastic, cuburi, ceva inele gingivale si jucarii zornaitoare si chitaitoare. Dar da-i o sticla goala sau capacul de la imprimanta si nici nu se uita la jucarii asa ca mari investitii nu mai vreau sa fac pana nu le apreciaza pe astea.
Gata, ca am depasit limita autoimpusa. Pe maine!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna seara fetele...iaca si eu prin preajma. Azi dimineata n-am avut net asa ca am lipsit. Cum m-am infoiat in astia de la firma cum a aparut si netul.Am avut ce citi in seara asta.

Danelutza pai vezi mama draga de ce ne incuscriram noi. Copiii au aceleasi apucaturi. Se pare ce cine se aseamana se aduna. Deci, unul la mana, cele mai frumoase jucarii pentru Dragos sunt surubelnitele, ciocanele ...si le manuieste de zici ca-i artist nu gluma. Doi, pamantul de la flori e ideal dar merge si nisip...asta cand apuca. Asa ca....A si nu-ti mai face griji ca mananca ceva pentru ca n-ar avea nu stiu ce in organism. Ei baga in gura....pur si simplu din instinct. Am intrebat si eu pediatra si m-a linistit de tot

Anky votat. Cu nota maxima. Bafta in continuare

Elisor am o idee. Nu vrei sa vii la mine si in 2 zile vizionam Stapanul inelelor si Harry Potter? Le am pe toate dar crezi ca am avut timp sa le si vad integral. Vedem noi ce facem cu copii si uite asa ne mai facem si noi de cap.

Teddy, Doamne fereste...meningita?Eu cred ca-i reactie de la vaccin. Nu-i poti da ceva mai tare decat paracetamolul? Eu stiam(de la pediatra) ca peste 38.5 se da Novocalmin sau ceva mai tare decat paracetamolul. Sigur si la voi exista asa ceva.la Alyssa.

Sufletzica...despre jucarii. Cand nu prinde sculele lui tac-su Dragos se joaca cu mingii( azi l-am invatat sa dea cu piciorul si sa alerge dupa ea), carticele cu animale(printre favorite), camioane, masinute( dar el e baiat),cu niste cuburi din cauciuc( Clemmi le zice), cuburi din lemn( dar cu astea darama ce construiesc eu)si cu animalul din dotare adica cu cainele.

Andutzy,cand am fost la parintii mei de Pasti toata masina era plina cu lucruri pentru Dragos iar pentru noi o plasa cat mai mica. Si era ticsita masina. Singurul lucru pentru Dragos care nu l-am luat a fost salteaua ....in rest tottttttttttt. Inclusiv jucarii.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Seara buna spre noapte buna!

Nu stiu cum a trecut ziua asta dar a zburat. A, a venit bunica-mea de la tara incarcata cu de toate draga de ea.
Bianca a inceput sa-mi serveasca crize de plans si nu ca ar avea ceva pur si simplu se supara ca nu o las sa se balaceasca in apa cat ar dori ea (mi-e mila si de spinarea mea), am echipat-o cu costumul de baie primit de la oma (cat l-am asteptat) si si-a frecat bulanele pe gresie foarte incantata de el uitati aici pana s-a pisat pe ea (am uitat ca nu i-am pus scutec), cand ma uit la ea se balacea in baltoaca mai sus amintita si am oprit-o la tanc inainte de a-l gusta. No, am bagat-o in vana si a gasit un lighean cu apa si cand i l-am luat a tras niste zberiete si imi arata palma a bataie si tremura toata de nervi aici dupa criza

Pisik ce vorbesti de bb3, 2 mi-am dorit, fata si baiat, asta am primit si am sigilat pe-acolo totul (legat trompetele), ai o albastrica tare dragalasa, imi amintesc ca ai tinut-o ascunsa luni bune pana am vazuta intr-o rochita bleu, parca, arata ca o papusica...si ca sa facem concurenta la bulanele voastre oferim si noi aici

Tdi ai incercat si algocalmin, asa cum zicea si Simona, la febra mare treci pe asta, acum nu stiu exact care e doza (un sfert de fiola sau de pastila). sa scapati de febra si maine sa fiti mai bine si poate ai si tu timp sa vedem cum a fost in concediu

Simona multam de invitatie, eu sunt innebunita dupa Vigo Mortessen asa ca nu cred ca as putea sa schimb o vorba pe parcursul vizionarii.

Olga stii si tu ca stresul e cel mai mare dusman al timpurilor noastre, da-o incolo de olita ca nu se va insura cu oala la fund, eu avand experienat primului nascut spre 2 ani o voi baga in decor, adevarat ca e mai costisitor scutecul dar si mai comod, la mine toti din familie (bunici, exceptie mami) erau cu gura pe mine sa pun cupilu la oala, am facut ca mine si l-am pus la 2 ani si 4 luni si in 2 zile si-o lua singur. Si pe bune ca n-am urmat exemplu canadian ci...lenea mea, recunosc
Pai ce faci, sari din lac in put? Nu-i stomacul, e ficatul? Sananatate si ai grija (mai multa) de tine

Monu e mai sanatos s-o deranjezi pe tanti dr. cu un telefon decat sa experimentezi "cum au ajuns unii doctori"

Cristina si Bibi e mai mereu in labutele goale prin casa, chiar si afara , ultimele zile cu netul in ograda, hm, daca esti impacata cu situatia e bine...

Ioana crezi ca-i prea interesata de jucariile proprii? Noooooooooo, tot ale lui frac-su sunt mai atractive aici

Stefania multam de complimente

Adina, Beatrice, Ruxel (in ordinea plecarii) vacanta placuta si relaxanta...

OlgutaM sa nu-mi spui ca Maya merge de esti tot dupa ea si nu mai ai timp de-o vorba...

Iuliana esti aici,esti acolo, unde esti?

Margott noi inca te asteptam...

Ne retragem ambasada ca ar fi timpul...Nani, nani puisor...

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina promit ca maine trimit si eu poza (daca nu, atata paguba, nu? ) Mai face Maya febra? Cum va mai e?

Ioana si zici ca ai postat intr-un sfert de ora? Fugi de-aici...
Deci bubele alea la pasa sunt de la caldura??? Slava domnului ca nu patim si noi, astea mari asemenea hidosenii

Cornelia mi-a scapat mie sau n-ai pus inca poze de la ziua Mariei...Fran si aniversarea lui Iepu ai tot promis-o la vizionat...

Ce logoree nocturna pe mine

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

elisor, nemaipomenit ii sta in costum de baie. pacat ca nu putem sa le punem pampersi. uite concurenta!!!

ioana, iti dau un pont ptr jucarii: telecomenzile!!! sunt irezistibile!!!

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Ce fetite dragute in costume de baie!

Am pus ceva poze de la ziua Mariei (nu sunt prea grozave, ca nu prea am avut timp de poze). Sunt in link-ul de la semnatura, in albumul 2006-07-02.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata! sper ca sunteti bine, la noi azi-noapte a fost horror...la un moment dat a avut Alyssa o perioada cam de 2 ore ca-i oscila febra de la 38 la 40 si inapoi in cateva minute, din cauza asta a si vomitat si plangea saracuta de mi se rupea sufletul. desi pentru febra nu e voie sa-i dam decat paracetamol de uz pediatric (tachipirina), i-am dat o doza de altul cu ibuprofen care ar trebui sa aiba acelasi efect ca paracetamolul dar e mai tare, dupa asta i-a scazut febra de tot, a si dormit linistita 3 ore dupa care a inceput cosmarul...ardea mititica cu 40 constant, alta doza nu puteam sa-i dau ca ala se da la 8 ore si nu trecusera decat 4, i-am pus comprese si i-am facut o baita la temperatura corpului, pana la urma i-am pus o supozitoare de tachipirina si pe la 5.30 s-a linistit, a baut niste apa si a dormit pana la 7, acum are intre 36.6-37.1 si doarme iar dupa un biberon de lapte.
fetelor, nu vreti sa stiti in ce hal sunt de disperare, m-am certat si cu consortul...a zis ca nu-i vina lui ca fata are febra...a sunat pana la urma la guardia medica si ne-am ales cu un ajutor de intrat bou si iesit vaca...ramanea varianta cu urgenta dar dupa ultima experienta cu ei am decis ca mai bine stam acasasi nu traumatizez copilul inutil, avand in vedere ca e reactie la vaccin nu te prea baga nimeni in seama si febra la copii e o chestie prea banala pentru gusturile lor. am asteptat dimineata sa-l sun pe pediatrul nostru, a avut dreptate pana acum in toate problemele pe care le-am avut cu pitika asa ca incerc sa ma calmez daca el a zis ca e normal...oricum peste o ora o ducem la control. va anunt cand ne intoarcem.
va multumesc inca o data pentru ca-mi sunteti alaturi, nu stiti ce mult conteaza pentru mine!

Album Alyssa

Mergi la inceput