Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Monu-da' ca tunsa prea scurt nu v-a zis? Si deja are gauri pentru cercei...zau asa mey...
Androix-pai am vorbit cu tipa cu bb4 si am intrebat-o daca mai sta acasa...si cica da, nu vine pana la 2 ani...sa fi facut eu o gafa? Acu' pentru primii 2 kupii-care sunt majori, facuti in facultate cu primul sot, clar nu a avut CIC...eu stiam ca a intrat in CIC cam cu o luna inaintea mea...ma rog, nu conteaza...
Tdi-multa sanatate Alyssei Da' de ce se mira si dr. ca a mai primit tel de la mamici, e un vaccin nou?
Andutzy-cum adica daca am facut "Priorix-ul " in per asta? Noi am facut luna trecuta, da' nu facusem la 7 luni. Si da, a avut reactie- temperatura, tuse (in premiera la Iepu'-nu o mai auzisem tusind) si o usoara eruptie(da' usoara, zau)-la 7 si la 14 zile, cum ne si zisese pedi. La 7 zile a fost doar o zi si la 14 zile 2 zile. Temp-38(in ureche). Si ne-a zis ca temp nu e foarte mare sa nu-i dam antitermice, spre deosebire de temp de la infanrix. Habar n-am de ce...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Anky, tocmai asta e problema noastra, ca Tudora nu deschide gurita, nici inainte nu o facea, maninca exact ca o pisica, tati ii si spune pisicuta, cind o dezmiarda. E atit de delicata si deschide gurita puti-putin, sa nu se rupa si cum maninca aproape tot timpul singura, ia cu lingurita sau cu minuta exact cit ar ciuguli o vrabiuta. Dar acum as fi incintata si daca ar ciuguli... Analize i-am mai facut acum vreo luna si ceva, ca tot asa a avut o perioada si arata rau, am traumatizat-o intepind-o si i-au iesit bune, nu bune, perfecte. Nu a slabit, doar ca sta de trei luni la 10-10.200kg, un gram nu a pus.
TDI, sanatate! Poate ca e totusi o reactie de la vaccin si atit. Sper sa nu fie altceva.
Olga, si noi cind vedem camera lui Tony??? Ce, numai Newmami... Ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, alea de la stomac... dar imi pare rau ca nu stau la fel de bine si cu ficatul. Probabil ca e si normal, ca cita oboseala, stres si suparari ai acumulat in ultimul timp.
Cit depsre olita, nu stiu de ce va stresati. Pe bune! Si eu o mai pun pe Tudora, daca vrea pe olita, mai face, mai face pe alaturi, sau o ridic, ii pun pampers curat si face in el... dar toate astea sint normale. Abia dupa 20 de luni, spre 24, un copil poate constientiza acest lucru. V-am mai spus, am citit undeva ca atunci din copilul, lasat fara pampers, face pipi pe el si calca apoi in baltoaca fara sa-l deranjeze... nu e inca pregatit pentru a ramine fara. Agatei i-am scos defintiv pampersul de zi la 2 ani si cel de noapte la 2 ani si trei luni. Pina atunci am procedat ca acum, o mai puneam pe olita, o mai lasam fara pampers ziua, cind era cald, si cind a fost sa fie a fost. Multe lucruri care ne streseaza acum se vor intimpla peste noapte dupa doi ani, o sa vedeti! Dar pina atunci sint inca bebelusi, un pic mai mari, un fel de copiluti, dar sint extrem de mici ca sa faca ceva din ce fac copii care au peste doi ani. Daca le fac totusi, le fac inconstient sau ca asa ii invatam. Tudora face o gramada de lucruri, chiar mai multe decit ma asteptam, dar ma uit la ea si o vad ca le face din instinct sau pentru ca o vede pe Agata sau pentru ca i-am aratat eu... dar nu simt la ea constienta, asa cum o simt atunci cind ma tine de git sau chiar cind ma pupa sau cind suge sau cind plinge, sau cind spune mama, tata, Agata... Stie ce face, stie ce spune, se vede in ochisori. Astea le face in deplina cunostinta de cauza, sint sigura. Asa ca eu as zice sa-i lasam in pace, ca or avea ei timp sa stea in chilotei sau sa faca alte lucruri de copii mari. Dar as vrea totusi sa manince si sa doarma... toti! Astea sint esentiale ca sa ajunga mari si sa faca de toate!

Gata, trebuie sa ma duc, ca se catara peste tot si mi-e frica ca se loveste rau. O am si pe Agata acasa, ca s-a trezit foarte obosita. Si aseara era la fel, nu prea a mincat (foarte grav la Agata!!!), sper ca nu are ceva. Va pup! Si va multumesc ca existati, ca uite ca deja ma simt mai bine ca v-am scris citeva rinduri. Intre timp, Tudora a mincat o banana intreaga, asa ceva... Mai nou, nu mai vrea nici banana scoasa din coaja si taiata, tipa pina i-o dau asa cum o maninca Agata, adica i-o decojesc un pic si o tine cu amindoua miinile si o maninca asa, din coaja. Nici pepenele nu-l mai maninca taiat, il vrea tot cum i-l dau Agatei, adica feliute subitiri, cu tot cu coaja, si le tine cu amindoua miinule si roade ca un soricel pina ajunge la coaja... apoi o arunca peste cap, asta nu mai stiu de unde a scos-o, ca doar nu face nici unul dintre noi asa. Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Pisik, mai sigur voi aveti 8.200? ca aveti niste bulanase, mama, mama. Sa papam din ele...
Cu compania CIMBER AIR se face 1.45 poate aproape de 2 ore. Nasol este ca anul asta ne-au schimbat compania si ajungem cu altul, si schimbam in VIENA!

Cloreta, multumim...

SimonaFilipas, pe 8 iulie, 16.25 la Otopeni, aterizam...

Danelutza, salutam se poate...

Teddy, cum mai stati cu temperatura?

noi azi am inceput sa facem o parte din bagaje... Deja ma ia groaza cate sunt de pus... Asa ceva... Distractie frate nu gluma!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

M-am amuzat copios dupa amiaza asta in timp ce Dragoselu devora o rosie...vedeti poze aici, aici si aici. Tot la capitolul poze, postam si una facuta aseara in leaganul din curte.
Pupici!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia m-am tot gandit ce sa-ti spun cu Tudora...dar nu prea gasesc ce ca doar stii cat de des ma confrunt cu greva foamei la Delia... acuma daca spui ca s-a lungit mult atunci ar fi o explicatie...doar stii ca ei nu pot fi atenti la mai mult de un lucru odata,fie el si dezvolatarea organismului...sigur nu are nimic ca doar stii ca i-ai facut analizele...poate nu are nimic decat o perioada cu inapatenta accentuata...oricum conteaza si acele fructe care le mananca pentru aportul de vitamine...
Si apropo ...cu vitaminele acelea care ti le-a dat prima oara ce-ai facut?!Atunci stiu ca ai spus ca nu le mai iei ca incepuse sa manance...Acuma ar fi fost bune...

Olga bine ca-i bine cu stomacul ca doar vad si eu ce rau e sa te chinuie si sa te-ndoi de durere...cu ficatul cum spune si Nelia s-ar putea sa fie rau din cauza oboselii in proportie de 60 chiar 70 %...chiar si un icter mecanic nu ar fi exclus...

Pisik tu-ti bati joc de ochii mei?!Pai alea is copane la 8 kile?!Fii-mea are 12 si tot nu arata asa bulanoasa...ca doar poza nu-i trucata...

Adina spor la facut bagaje...si sper sa ne vedem...

Monu nu-i asa ca Alexia avea maselele puse in locul incisivilor si facea pozitia lotus stand in cap in timp ce scria la Colegiul Medicilor sa le spuna ce mare idioata afoana in viata a intalnit pe banii vostrii...multi nebuni circula liberi pe drumuri...macar te-ai amuzat si tu cu sotu'...a fost scumpa distractia?!

Mai am venit acasa si de atunci se jeleste Delia intr-una...sa stau numai cu ea in brate,nu am voie sa stau jos,nu am voie sa mananc,sa ma duc la wc sau sa fac ceva...sa o tin numai in brate...ma trage si de haine sa ma ridic in picioare...in schimb a fost potolita cu femeia,a mancat bine,a dormit la pranz...ei dar cand ne vede pe noi jelire mare...oare asa o va tine mereu?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

loreen urmele alea dupa H pylori, bacteria naibii e gastrita si mi-a dat medicamente pe 6 saptamani sa vada cum e. Mi-a dat un pansament gastric si inca un medicament care ajuta la golirea stomacului ca se pare ca fac pe baza nervoasa un fel de blocaj si alimentele nu mai trec spre intestin cum trebuie. Mergi la medic si vezi ce ai... Pe mine continua sa ma doara mai ales noaptea dar cu pastile e infinit mai bine.

nelia mi-ar face placere dar ma tot ameninti ca vii de vreo 6 luni, asa ca nu-mi mai fac iluzii ca ajungi. Cand te hotarasti suntem aici, dar tare ma tem ca se va indragosti Tudora de craiul meu si camera lui frumoasa si sta aici cu mine.

pisik e scumpa printesa ta si pare grasunica. Iar la fata e papusica de-a dreptul.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

monu sunt sigura ca Tony face chestia asta doar ca nu are rabdare si apoi e super capos. De obicei ce vreau eu sa faca nu face, asa ca nu ar fi de mirare cand nu mai insist cu olita sa mearga singur sa se aseze pe ea. Vreau sa cumpar si colacel pentru pus pe toaleta mare ca cine stie. Aici toti imi spun ca este timp pana la 4 ani dar nu vreau sa merg pe sistem canadian si sa-l tin in pampers mult timp.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Olga,nu il mai stresa pe Tony cu olita,e prea micut,mai asteapta pina dupa doi ani.Bianca a inceput sa mearga singura direct la toaleta,pe la doi ani jumate,i-am cumparat un capac de wc pt. copii cu scarita si e tare practic,se urca pe scarita si se aseaza singura.De atunci nu mai avem probleme.Copiii trebuie sa fie pregatiti pentru asta.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor, pe unde umblati? noi am fost in parc si de bine ca am inceput plimbarea ne-am certat cu un rrom, ca sa nu zic altfel, care era sa calce bb-ul cu masina ca mergea ca nebunul. si tot el era cu gura mare si se dadea la noi. deh Ro!
Eu ma simt mare cat un balon desi nu am luat un gram in greutate.

si ca sa nu uit. azi alexia a papat cus cus cu lapte parmalat junior. nu a fost prea incantata dar a luat cateva lingurite.
7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ciao...mersi pentru raspunsuri...tot cu febra ne luptam, acum stationeaza la 38.5 dupa ce a facut iar 40 acu' 2 ore, dupa siropul de paracetamol si comprese ii scade treptat dar nu reusim sa ajungem la normal. ma gandesc cu groaza la noaptea asta...de maine ar trebui sa fie mai bine! ma gandesc totusi ca nu poate fi meningita avand in vedere ca se joaca si misuna prin casa imediat ce-i scade febra, este molesita si plange doar de la 39 in sus...incerc sa ma linistesc ca altfel innebunesc de tot ca oricum mult nu mai am, ma pandesc si vechile mele crize ulceroase de cat m-am stresat.
a intrebat sotul la serviciu pe altii care au copii si au facut vaccinul asta in ultimii ani, cica toti au facut febra mare si s-au simtit rau cateva zile.
ah, era sa uit, se cheama Menjugate, este un vaccin pentru meningococii din grupul C (ca mai sunt alte zeci de tipuri care produc meningita)...am inteles ca nu e nou si ar trebui sa fie sigur, pe aici sunt foarte stricti in domeniul medical, mai ales cu preventia si vaccinurile, exista centre speciale, nu se ocupa pediatrii. peste 2 luni trebuie sa facem si cel pentru pneumococi...cu ce curaj oare?!?
fug ca am lasat-o pe piticuta cu tati care se uita la meci, se decide cu cine joaca italia finala duminica...
sa aveti o noapte usoara...si noi la fel sper. doamne ajuta sa scapam de febra asta nenorocita!

Album Alyssa

Mergi la inceput