Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
loreen spune:
Buna fetele...
Am facut rost de net la munca si nu-mi mai incap in piele de fericire ca le-am tras-o in mod original macar la capiolul asta...
Printre mormane de dosare si hartii am citit ce-ati scris...
Tdi si eu i-am facut Deliei vaccinurile antimeningita dar nu am avut deloc reactii...ce-i drept le-am facut ea fiind mica,acuma nu stiu daca asta conteaza...
Fran am sa recurg la metoda asta doar in caz de forta majora ...deocamdata nu vreaus a le dau satisfactie insa nu stie ca pamantul...
Andutzy sigur gasesti Milli...au aparut alimentare bune si pe-acolo...
Cu femeia am avut o discutie de dimineatza ...ma doare fix undeva blazarea ei sau sicktirul profund...cand a luat banii de la mine un an jumate nu a mai fost blazata...I-am spus sa nu o mai compare pe Delia cu Bianca si sa o ia ca atare si mai ale pana apuca sa o cunoasca sa o ia de buna tot ce-i spun eu...si-a dat seama ca m-a suparat mai ales ca nu am facut un efort prea mare sa ascund asta.
A ramas ca mine deocamdata dar stai sa ajung acasa sa vad si ziua de azi si mai ales impresiile ei dupa ce am scos fixul din uz.
Cuscra vis-a-vis de ce spui tu cu banii este treaba ei...eu nu sunt dispusa sa arunc cu milioanele pe geam ...vrea cat ii dau bine nu vrea este libera sa plece...pentru opricum mai mult de 3 mil nu-i voi da,atata timp cat are si mancarea la discretie si nu-ti inchipui ca nu-i mofturoasa...adica daca Bianca vrea salam de Sibiu,vrea si ea,nu mai zic daca fac crema de zahar ars ca nu mai apuc sa mananc si exemplele ar putea continua...
Gata fug la treaba...dar mai trec pe la voi
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
sufletzica spune:
Clara, piscinutza cu bile am luat-o duminica din Metro Militari.Are 50 de bile nu 100 si costa cam 500.000 lei (ma rog vreo 400 si ceva).
Si este ok si cu apa, adica este destul de maricica pt bebe.Nu incapi si tu cu ea impreuna dar nu aveam de gand sa ma balacesc cu kupkilul in piscina, la tzara.Ca aici in Bucale nu am cum la apart, noi nestand inca la casa noastra, ci la ai mei.
Loreen, tu ii dai femeii doar 3 mil? pt 2 copii? Pai aici in Bucuresti nu gasesti asa ceva ...sau cel putin asa cred...sunt scoruri de 7-8 mil.In cazuri mai fericite 5-6...Dar cu 3 nu am auzit pana acum...
Fetele care au bona, nu este asa? Nu de alta dar si pe mine ma intereseza ca tare mi-este ca ajungem curand si noi la aceasta solutie...Offff....
Mai zi-mi odata ce fel de functionar esti tu...Am o prietena buna care a lucrat ani buni la RU si cunoaste legislatia asta pacatoasa...Poate te pot ajuta cumva, sa gasim legea cu pricina.
Anky nici eu nu pot vedea filmuletzul cu pricina.imi apare si mie ca si lui Androix un ecran gol cu o gramada de text in olandeza...
Sara s-a umplut si ea de bube de la transpiratie.Si nu mai trec...
I-am luat ieri niste talc si vad ca s-au mai linistit oleaca.aratau mai bine azi dim dar oricum inca mai sunt si sunt multeeeee...
Nu stiu ce ma fac ca fata mea nu mai vrea sa pape piureul ei de legume cu de toate...Imi spun bunicile ca tot mai des il refuza...Cred ca vin vremuri grele de gatit zilnic sau oricum mai des decat pana acum...
Mai vroiam s ava intreb ceva: copchii vostri cu ce jucarii se mai joaca? as vrea sa ii cumpar niste jucarii noi si nu prea mai stiu ce fel d ejucarii s aii iau sa ii si placa....adica s anu arunca banii degeaba...Cubuletze are, din alea de bagat in forme are, i-am luat si o oratanie s ao traga dupa ea prin casa...voi ce mai aveti in dotare si cu succes la pitici?
Adina, multumesc
Pupici pt mamici si pitici
andutzy spune:
Loreen, merg pe mana ta, poate tu oi fi ajuns mai curand decat mine pe Valea Prahovei si sigur asta pt ca eu nu am mai fost de o vesnicie...
Dar stati asa, ca avem de carat:OLITZA(de ea uitasem...), patut, carucior sport (astea sunt mai voluminoase), haine, medicamente, lotiuni, pampers-i, cereale, bla, bla...Sa nu radeti de mine, da? Va rog mult...
Off, cat priveste Priorix-ul sunt disperata, am facut si subiect nou si tot nu ajung la o concluzie, vineri vrea medicul sa i-l faca si nu am mai auzit la nimeni nici macar la voi sa-l faceti in perioada asta, mai ales daca l-am facut la 7 luni. Daca pateste copilul ceva? Si acum inainte de concedii...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
anky spune:
Sufletzica,inseamna ca aveti Fire Wall care nu va da acces la unele siteuri.Trebuie sa activati accesul la site.Click undeva in susul paginii.
Nelia,cind vrei sa ii dai Tudorei sa manince si nu vrea,pune-i o carticica in fata si povesteste-i din ea,o sa deschida gura automat.Cel putin la noi functioneaza,fi-miu imi arata si el cu degetu in carte si deschide gura automat.Incearca, poate reusesti asa.La fel faceam si cu Bianca.
O zi buna
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
loreen spune:
Sufletica "functionar public cu statut special" adica mai pe romaneste lucrez in MAi si sunt polistist...
Si femeia nu are grija de Bianca...doar de Delia...oricum la noi scorurile sunt mai mici ca la Bucale...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Tdi multa sanatate Alyssei. Mergi totusi cu ea si la alt medic? Nu ca as contrazice homeopatia, dar e bine.
Loreen, Elisor [/blue, Danelutza multumesc ca va interesati. Analizele la stomac au venit bine. Adica nu mai am bacteria si acum ma apuc sa peticesc si sa repar ce a stricat ea. Nimic mai grav, doamne multumesc. La ficat in schimb au iesit nasol rau in asa fel incat mi-a mai dat de facut o groaza ca cred ca-mi ia 1 l de sange si apoi discutam despre tratament.
nelia asa mananca de obicei Tony. Noi intamplator mancam cate 2-3 zile bine. Si toti imi spun ca-s nebuna ca sunt asa ingrijorata, inclusiv medicul. Deci la medic mi-au spus ca atata timp cat nu a slabit la cantar nu exista motive sa te trimita la analize si impungi degeaba copilul. Cat despre ffaze de mancat si nemancat am inteles ca sunt normale, in sensul ca uimitor dar atunci cand cresc apetitul scade. Ciudat, nu?
Chrisdun nu e optimism e starea mea normala. Si nici inainte nu era depresie ca erau motive... Am ajuns la concluzia ca degeaba ma plang ca si asa nu rezolv nimic si nici nu ma ajuta nimeni. Deja m-am obisnuit sa vorbesc singura cand e vorba de problemele mele.
Tamar nu am timp sa-ti scriu un mesaj dar sa ai parte de drum bun si multa bafta. Era bine sa nu ajungi la procedura dar parca ai de ales.
newmami cand veniti sa vedeti camera? Acuma adevarul e ca ii cam trebuie ceva mobila. Am decis ca nu-i iau pana nu decid pe ce culoare, ma rog nuanta si stil va fi patutul de copilas. In asta de bebe nu mai incape deloc.
Tony a dormit a doua dimineata pana la 8. Asta e evenimentul secolului. E drept ca s-a trezit de 4 ori dar frate asa se poate trai. Sper ca nu doarme asa bine ca e cu noi in camera, ca l-am mutat pe perioada renovarilor. Am inceput sa-i dau ceva homeopat ( deci vezi ca cred, tdi?) pentru dereglari de somn la bebei. Si cred ca functioneaza. E un siropel de la BOiron care se numeste quietude si ii dau dimineata si seara cate o lingurita. Mai daca functioneaza le trimit la astia scrisoare de multumire. Am scris asta pentru mstroie, [blue]tdi si alte mamici cu probleme similare cu a noastra. Sa vedem ce se intampla ca cica te opresti la ziua a 10-cea si noi suntem la a 4-a.
Olga
Si maine e o zi
anky spune:
Sufletzica,ar trebui sa incerci si tu la fel cu o carticica,sa ii povestesti din ea,acum e si cald si maninca mai greu si nu au stare sa stea intr-un loc,le place sa fie mereu ocupati cu ceva.La noi merge cu o carticica.
http://www.whiteandshine.nl/content_php/movieclips_view.php?ID=245
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
monu spune:
Andutzy stai calma ca si noi am carat carucior si olitza dupa noi. iar olitza am incercat-o in tren![]()
Sufletzica Alexia e fascinata de tot ce piuie, are luminite si in general face zgomot. Am gasit ceva frumos la TCM la Vatra Luminoasa saptamana trecuta si am mai scapat de cautat alte jucarii. Este un fel de pian (plat) dar are si butoane care fac ca animalele sau au melodii gen vals. Si mai si inregistreaza. A costat 470.000 lei (cam asa).
Tdi pupam bolnavioara si ii uram multa sanatate. E tare ciudata reactia si mai rau daca ar fi sa fie meningita. Dar daca au fost mai multe cazuri poate o avea ceva lotul de vaccinuri. Ca nu e normal! Noi am facut infanrix de fiecare data cand a fost cazul si din cate stiu eu (sper ca nu gresesc) este si pentru meningita (adica Haemofilus influentza - ala. parca sa se scrie).
Fran injectiile nu mi le fac singura pentru ca nu am atata curaj. Mi le face sotul (care nu e nici dr nici asistent medica)
A fost instruit bine de asistenta de la Fundeni.
Asa.. acum sa va zicem de noi. Am fost la un alt dr homeopat. Ce mai! Ne-am distrat pe banii nostri. E de rasu'- plansu'. Dupa ce ca am sculat copilu' in mijlocul somnului de frumusete si l-am luat cu japca si flamand ca sa nu intarziem, tanti de acolo ne-a scos pe ea bolnava si pe noi dusi cu pluta
Concluzia e ca ramanem tot la tanti a noastra (vroiam sa mergem al asta de azi ca sa nu o mai deranjam pe dr noastra, ca noi nu mergem la ea la cabinet si o frecam cu tel). Deci, a zis ca Alexia are cam asa - strabism clar la ochiul stang (am fost si la oftalmo de bb-ii pentru control derutina si cea de acolo a zis ca bb e ok), este palida, are nevoie la soare ca are lipsa de Ca, este slaba!!! (sotul a inceput sa rada la faza asta), este prea agitata (din cauza ca nu ii dam noi, cica, suficienta apa), ESTE IN PAMPERS!!!!! LA VARSTA ASTA!!??!!! ca ce nu stie sa se ceara la wc?
ca ar trebui sa ii dau capsuni (desi are semne ca ma mosteneste pe mine deci ciuciu capsuni), mai lipsea sa o scoata ca are si ceva la urechi sau ca merge nu stiu cum si eram giugiuc. De mine s-a luat ca de ce iau acid folic si Vit ca nu e necesar in sarcina si alte o mie de prostii ca te faci sa te intrebi cum de a ajuns homeopat sau mai rau toti sunt dusi cu pluta? noroc ca stiu ca exista si homeopati adevarati. Concluzia - ne-am distrat pe banii nostri!
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
OlgaTarziu spune:
Scuze ca a iesit albastru, nu era intentia mea.
Olita sunt ingrijorata ca desi i-am cumparat-o la 8 luni, am pus olita in camera lui sa se familiarizeze, el nu vrea sa stea pe ea.
E greu sa-l tin cu forta pe ea cand el nu sta in fund nici 1 secunda. Eu pe copilul asta nu l-am vazut stand mai mult de cateva secunde. Cand e obosit plange sa-l iau in brate, nu stie sa se aseze si sa se relaxeze. Deci sa stea pe olita nu am nici o sansa. Am incercat cu jucarii, carticele, etc. daca el nu sta in mod normal ar fi culmea sa accepte sa stea pe olita. Asa ca am ingrijorari mari. Si acum dimineata la trezire l-am tinut fortat, s-a ridicat dupa ce s-a muncit cu mine si s-a pisat si kk in toata casa.
Concluzie, exista olite pe care le poti lega de fund pentru copiii in continua miscare?![]()
Sau mai rau, suntem in pampersi pana la majorat? Ca aud ca unii se cer la olita.
Olga
Si maine e o zi
monu spune:
Olga, cand o sa creada ca e momentul se va pune singur pe olita. cred ca deja ne stresam prea mult cu olita. unii vor acuma altii mai tarziu. nasa mea are fetitza de 3 ani si abia la 2 ani a invatat-o sa faca kk la olitza. de pisu nu mai vorbim.
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)