Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
NewMami spune:
Anky, primit poze
sarut'mana si votat caci meriti din plin. Doamne ce copilasi frumosi ai, dar ce ma mir cu asa o mamica si tatic numai frumosi puteau iesi. Si ce de distractie pe capul tau - vin si eu la tine.
Simona_filipas, nu trebuie sa ai cont pe webshot ca sa vezi pozele. Tot ce trebuie sa faci, dupa ce faci click pe link e sa nu alegi obtiunea cu login ci cea cu "No thanks, just show me the pictures".
Elisor, eu l-am vazut si pe Andreas cu carlionti - oricum daca n-are carlionti sigur are par f. bun. Sa nu cumva sa-i tai carliontii lui Bibi ca te mananc. E asa de scumpa 

.
OlgaT, ma bucur ca ati rezolvat camera lui Tony.Poate acum o sa doarma si el mai bine. Las ca va odihniti vou in urmatorul long weekend in august.
babygirl, distractie placuta si timp cat mai frumos la mare.
Gabitzam, asa de bine s-a inteles Patrick cu mama, de fapt e tare greu sa nu te intelegi cu mama.Nu cred ca o sa o mai invit pe o perioada asa de lunga ca e tare greu dupa ce pleaca. Ma bucur ca Patrick e inca mic si uita repede ... dar eu 

????
Azi a venit prima zi baby sitter -easa care va sta cu Patrick peste vara 2 zile/saptamana. Mi-e asa de mila de el saracul, ca e asa un copil bun si incearca sa accepte pe toata lumea dar ce-o fi in sufletul si mintea lui??? E tare greu sa fi departe de cei dragi chiar daca viata e mult mai usoara si avem cam tot ceea ce ne dorim.
Nelia, trimis invitatie si la tine. Daca faci gem de capsuni trimite un borcanel si la Sarnia, ca eu nu ma am cu astea.
Maine inpoi la munca si am o sedinta toata ziua
plus vre-o 120 de e-mail-uri de citit. Dar nu ma entereseaza ca e saptamana scurta si vine weekend-ul repede.
De cand a plecat mama nu stiu ce-i cu mine dar nu mai am chef de nimic - tot ce vreau e sa vin acasa si sa-mi tin baiatul in brate.
NewMami &
Patrick Ryan
loreen spune:
Buna dimineatza...
Am intrat repede sa vau binete si sa ma duc la calvarul zilei de azi...macar nu-i marti ...ca restul is la locul lor...inclusiv durerea de stomac...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Sint tare suparata! Nu v-am mai zis, ca aveti probleme mai mari decit a mea, dar sint ingrijorata si stresata ca Tudora nu maninca. Nu a mai pus nici macar un gram, s-a lungit in schimb destul de mult, mi se pare ca nu se mai tine bine pe picioare, e palida, are cearcane... ce mai, nu arata deloc bine. Nici nu doarme suficient! Ori coace din nou ceva, ori ma intorc din nou la paranoia parazitilor, ori e anemica, ori... Ia trei guri si gata, scuipa, se joaca cu mincarea, nu o mai arunca pe jos, dar se joaca de-a masinuta, de-a trenuletul, de-a avionul, numai ca nu aterizeaza nici un dumicat in gurita. Nu-i mai place nimic, maninca bine doar fructele si laptele de la titica. Cereale nu, carne nu, pestele il mai maninca cind si cind, legume nu, lactate nu... Chiar nu stiu ce sa-i mai gatesc, cum sa o mai imbii. Si isi revenise, minca nu mult, dar de toate si multumitor. E in grafic cu greutatea, nimic de zis, are 10.200 kg, dar e si lunga... dar nu arata a copil sanatos, e pamintie la fata. In seara asta chiar m-a podidit plinsul in timp ce-i povesteam sotului, pentru ca atita fac toata ziua: am grija de copil. Si cind o vad cum arata, mi se face rau. De doua zile nu mai fac nimic in casa, pentru ca trebuie sa stau dupa ea, se urca peste tot. Dar peste tot: s-a urcat singura, fara scaunel, pe masuta de lemn si de pe ea pe dulap, s-a urcat pe scaunul inalt de la calculator si de acolo pe birou, pe paturi si sare, danseaza, ea crede ca ma distreaza... Se da huta pe usa aragazului, pe masuta de la scaunul ei de masa, astazi am prins-o exact cind isi tragea cuptorul cu microunde in cap. Unde vede o usita, se apuca de miner si se lasa in jos. In curte urca si coboara scarile, atit, nu o mai intereseaza nimic, decit sa urce si sa coboare. A cazut o treapta, noroc ca am prins-o si si-a belit nasul si are o vinataie sub ochi. Nici nu o pozez, ca va speriati cum arata, slaba, palida si cu vinatai la ochi si zgirieturi pe nas. Daca merg in parc nu face decit sa urce si sa coboare scarile de la tobogan si atit! De cumintica e cumintica, in general ma asculta si face ce ii spun, intelege TOOOT! Mai putin chestia cu urcatul si coboritul si huta-huta pe usile din casa... Si e atit de calma si linistita cind face toate astea, nu se grabeste, nu se repede, nu e furtuna ca Agata... de zici ca e cuminte foc si nu ar face nimic din tot ce am spus. Parca le calculeaza, le gindeste, le proiecteaza si dupa aceea ii ies din prima! Of! Si asta e inceputul...
Nu am somn, ma duc sa mai citesc, poate voi faceti mai bine decit mine si ma mai invigorati si pe mine. Ca face toate astea nu ar fi o problema daca ar minca macar!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
anky spune:
Fetelor,merci inca o data.
Cloreta,ma bucur ca te-au ajutat sfaturile mele.
NewMami,Patrick e tare frumusel,seamana cu tine.Mai vrei inca un bebe?.Si hai la Holandika in vacanta.
CrisDun,iesim des in weekend,prin cluburi sau discoteci sau mergem la concerte.In 3 septembrie vreau sa merg la concert cu Madona.
Nelia,imi pare rau pentru Tudora ca nu maninca.Cris a avut citeva zile bune diaree,era tare rosu la fund,i se facuse rana ,nu mai stiam cu ce sa il ung.L-am lasat citeva zile in gradina in fundul gol si vad ca azi dimineata funduletul lui arata bine.Cred ca e de la masele,care acum ii ies.Ieri si alataieri i-am dat sa pape orez si vad ca are efect.O sa ii dau si azi tot orez.
http://www.whiteandshine.nl/content_php/movieclips_view.php?ID=245
Numai bine
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
monu spune:
Ola, am aterizat si noi de afara. am fost in parc si ii place tare mutl sa se joace cu pietricelele, sa se uite la copii dar sa stea la distanta. inca nu stie sau nu vrea sa se joace cu alti copii. acuma i-am facut baie, am dat-o cu solutia de bube (arata muuullttt mai bine) si ne chinuim sa oa dormim ca la 13 tre sa fimla homeopat.
Nelia daca a crescut brusc in inaltime e normal sa fie mai slabuta. numai sa nu aiba si ceva carente de vitamine. ca oricum a fost o crestere brusca (daca am inteles eu bine). cu pofta de mancare insa....nu stiu ce sa zic.
Chris ultimul film vazut cap coada, in liniste, nu ma bucatele..... nu imi aduc aminte
inseamna ca a trecut ceva timp.![]()
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
Hello,
Loreen,cred ca daca plecam mai des cred ca nici eu nu ma ambalam cu toate astea...
Cat despre lapte, nu la C-ta imi fac probleme ca nu gasesc, ci la Busteni unde vom sta o saptamana si nu stiu ce magazine alimentare si cat de dotate or fi pe acolo...Dragos bea lapte Milli la cutie albastra cu 1.5% grasime...
Anky,m-ai omorat ce petreceri misto
ai pe acolooo...si esti mamica, tare mandri sa fie puii tai de tine!
Nelia,niste analize sa vezi ce e cu piticutza?
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Andutzy noi am fost cu alexia de 2 ori cu trenul pe distante mari. am avut multe bagaje si am optat pentru vagonul de dormit. cat despre medicamente, noi am avut un rucsac intreg plin cu de toate pentru toate cazurile (raceala, febra, diaree, tuse, dureri de dinti, dureri de burta, etc.) si bine am facut ca acolo unde am fost noi, unele medicamente nu se gaseau sau se gaseau greu. si mai mult, poate nu gasesti farmacii deschise in miez de noapte si aprovizionate cu ce ai tu nevoie.
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
fran spune:
Buna !
Cum ati auzit ne-am intalnit ieri cu Monu si Alexia in parc. Cat am fost noi de fatza sa stiti ca Alexia e fost foarte cuminte, acu' o avea si ea momentele ei de glorie, da' per total mie mi s-a parut cumintica
, cel putin in comparatie cu Iepurele topaitor...Super haioasa pustoaica sa o vedeti cum arata unde e limbutza si fornaie pe nasuc ca un calutz (la comanda "unde e nasul?")
Monu-tu iti faci singura injectiile? Brrrrr...
Loreen-nu stiu daca te ajuta cu ceva da' am inteles ca stai 8 ore la serviciu...poti sa intri oricand inapoi in CIC, eu am avut o colega care a facut figura asta (la bb3)-acum e in CIC cu bb4 (diferenta 22 de ani intre bb1 si bb4
) Deci tipa a venit bine merci la serviciu pe la un an al kupilului-a stat pana s-au facut maririle de salariu anuntate-adica 2 luni - si apoi a anuntat ca nu se descurca...si salut, nu a fost nici o problema sa revina in CIC...Deci se poate...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Tdi spune:
Ciao fetele! mai vreti vesti proaste?...din pacate vad ca facem colectie
...Alyssa a facut febra mare dupa vaccinul de ieri, de aseara e cu 40 masurat in ureche, dupa paracetamol si sosete ude scade incet sub 38 si cam in 2 ore iar revine in jur de 40!
pediatrul a zis ca de azi-dimineata a primit deja inca 6 telefone de la mamici cu copilasi in aceasi situatie, sa-i tin temperatura sub control si sa asteptam . am sunat-o si pe doctora mea de incredere din Ro (care ma trateaza pe mine homeopat) si mi-a zis ca probabil a facut o forma usoara de meningita
...sa-i dau niste pastilute homeopate din jumate in jumate de ora si ceaiuri...m-am apucat sa i le dau ca le aveam deja acasa, alte alternative n-am deocamdata. daca o duc la spital or s-o tina sub observatie, nimic altceva...avand in vedere cat ii e de frica de medici nu as face decat sa-i inrautatesc situatia. l-am intrebat pe pediatru daca ar putea sa aiba meningita si a zis ca n-a mai pomenit asa ceva, sa stau linistita, cica vaccinul e contra meningitei nu pentru...asa o fi dar sunt speriata si moarta de ingrijorare.
acum are 38.5, se comporta aproape normal...adica a reluat deschisul/inchisul usilor pana la disperare si vrea musai sa umble singura, a mancat niste lapte, ceai si jumate de iaurt.
...of...iar ii creste temperatura...39.2
...i-am dat iar paracetamol si se pare ca a adormit...merg sa stau langa ea.
imi cer scuze ca nu apuc sa va scriu altceva, sa va raspund...ma intelegeti...
Album Alyssa
Androix spune:
Ce cic pentru bb4 ma, ca se da doar pentru 3 kupii...
Scriu telegrafic ca m-am intins pe alte parti si nu mai pot sta acum
Elisor, kk e cat de cat ok, sunt 2 la numar, unu moale unu tare
am renuntat sa ma mai stresez sau sa mai inteleg...
Loreen, din vasta mea experienta de viata
po sa-ti zic ca treburile se imput incepand de la bani. Cand ai vorbit ultima data cu tanti bona despre asta? Provoac-o la o discutie, spune-i cinstit ca o vezi obosita si nemultumita fata de cum o stii si intreab-o daca are vreo problema cu fetele sau daca e altceva. Poate considera ca mutandu-va la o casa mai mare si tu intorcandu-te la munca aveti mai multi bani si poate considera ca merita mai mult. Sfatul meu e sa mai observi situatia cateva zile, o saptamana si daca nu ti s-a parut poarta discutia asta cu ea.
Eu nu vad nik in nici un link pus de tine Anky. Se deschide un fundal, o optiune de a vota, mult scris in olandeza dar atat. Nici o poza, nici un cantec, nici un filmulet sau mai stiu eu ce-o trebui sa fie acolo
De asemenea nu pot sa vad nici un film pus pe dropshots de Adina, le-ai facut private? Ele apar in meniul din dreapta, dar cand le clickai nu se incarca.
Andreea mamica lui
Filip Stefan