Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
Cornelia spune:
Buna seara!
Chris, eu fac cumparaturi numai de la Selgros. Dupa cum ti-a zis Loreen, gasesti iaurturi Prodlacta si multe altele. Carne de pui iau de obicei proaspata (studiez termenele si o aleg pe cea mai proaspata). Prefer si eu Transavia, dar am luat si Calarasi chiar in plina criza de gripa aviara prin zona
). Nu am avut niciodata probleme, dar nu iau decat cand este ambalata in ziua respectiva sau cel mult cu o zi in urma.
Laura, e asa greu sa gasesti o femeie de incredere. Tu stii mai bine cum stau lucrurile. Vorbeste cu ea, si pune cartile pe fata.
Stefanul meu e innebunit dupa femeia care ne ajuta la curatenie (asta e un fel de a spune, ca de fapt ea face tot
). A fost plecata doua luni si cand s-a intors, Stefan era in al noualea cer. Chiar o prefera pe ea, adica buni a cazut pe locul doi
. O striga prin casa: Lele!!! 
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cloreta spune:
M-am adunat si eu pe la PC.
Tdi, imi pare asa rau de Alyssa:( Cred ca nu afecteaza dantura definitiva dar mititica ce dureri o fi avut. Si pe mine ma sperie putin ideea ca s-ar lovi rau vreodata, asta dupa ce va merge. Acum da doar cu capul de mobilele care o inconjoara
. O puoam sa ii treaca.
Adina, sa dea D-zeu sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti bine, sa va relaxaxti si sa veniti odinhniti si cu bateriile incarcate! Si sa faceti multe poze Emei, ca e ffffff fotogenica si expreiva (ma repetdar asta imi spun de cate ori ma uit la pozele ei).
Am vazut si filmuletele, e asa de dulce
. Inca mai vorbeste la telefon vad:) Mi s-a parut ca a zis tati. A mea vorbeste in nestire la telefon si cand il vede pe Adi, zice clar tata. Eu pot sa plec si sa vin si tot nu zice mama cand ma vede.
Cornelia,a urez cu intarziere La multi ani Mariei,sa fie sanatoasa si sa te bucuri de amandoi. Zilele astea am fost nauca rau
.
De Permazole nu mi-a zis doctorita, de fapt nici nu am putut intra la ea, mi-a adus asistenta reteta. Dar mi-a zis asiatenta ca ar fi doar doar inca unu medicament pt oxiuri si ca nu se mai fabrica si ca si asta e pt peste doi ani. Eu am citit si de ce mi-a dat mie si de ce i-a dat lui Monu si am vazut ca la asta pe care mi l-a prescris scie ca sub un an se da in cazuri exceptionale, inteleg ca totusi dupa un an se poate da cu precautii.
Anky, votat maxim, stralucesti nu alta! Ma bucur ca ai revenit si mi-am amintit ca de la tine am luat niste sfaturi cand eram gravida.
Tora, cu parintii daca ai putea sa discuti, pe bona probabil ca o inteeseaza prea putin situatia. Grav oricum, eu i-as ocoli pana una alta.
Beatrice, spor la bagaje si drum bun!
OlgaT, nu te necaji cu olita. A scris una din noi - imi cer scuze ca nu mai tin minte cine - de chestia cu controlul sfincterului si e adevarat. Cred ca la ei e acum o chestie invatata mai mult si probabil de la senzatia pe care o au atunci cand le vine sa faca unii cer, altii nu. Ca in fond si a mea poate sa ceara si pana vin cu olita sa faca pe ea.
Loreen, urata faza cu femeia si nu cred ca trebuie sa lasi situatia asa. O fi cu state vechi dar e vorba despre copil nu de faptul ca a calcat prost o camasa. Sunt convinsa ca ai sa iei decizia corecta
.
Andutzy, ce de bagaje ai de gand sa iei. Mai iei si copilul?:))) Hai ca nu plecati in salbaticie.
Gusta, sanatate si capul sus, etsi puternica. O sa fie bine, ai sa vezi!
Monu, multumesc pentru raspuns. Mie mi-a dat o pastila d-aia sa ii dau jumate acum si jumate peste o saptamana. Probail ca peste doua ii voi repeta analiza. Am fost acolo pe Candiano azi, la casierie si inregistrare e baiatul doctorei
. Ma intreb daca vine cineva in control nu ar avea probleme sa lase un minor acolo?
Sufletica, unde ai gasit piscina cu bile? Ca noi nu am mai gasit. Sau ai luat-o mai demult?
Elisor, am uitat de un alt semn: cearcane si asta la noi se verifica. Am tot pus pe seama caldurii trezitul noaptea si pe urma dimineata la sase - in conditiile in care ea se trezea dupa ora 8 - maraiala, lipsa poftei de mancare si kk moale dar eu intrasem deja la idei. Mama a zis sa ma duc ca sa ma linistesc desi nu crede dar uite ca a fost cum am zis eu. Azi a mancat bine totusi, ieri i-am dat Peritol ca avea niste bube pe ea si poate si de aia a avut pofta.
Azi i-am luat Smecta ca a avut trei scaune moi ca putitoare erau oricum
. Am vrut sa ii iau si lapte hn dar astept sa vad cum e cu asta intai.
Gabitza, sa stapanesti sanatoasa cerceii. Este ca te simti mai bine?:). Ce de cm ai dat jos in talie! Eu am slabit bine, am 59 de kg dar in talie cam putin am dat jos. Adevarat ca nici abdomene macar nu am facut
. Plecati iar la mare, sunt invidioasa
.
Sunt franta, ma duc sa ma intind.
Pozele mele
pisik 4ever spune:
priviti pulpite de 8.2 kile la un an.
aseara am dat iama intr-un magazin de margelute, am stat 2 ore jumate sa aleg, dupa care mi-am facut un lantisor din margelute de sticla rosie de care sunt tare mandra. inca nu l-am terminat, imi trebuie ceva unelte sa pot prinde capetele. mai trebuie sa dau o tura pe acolo.
da ca azi e meci si maine la fel. ![]()
bea, mai putin de 2 ore pana in buc!!! 
tdi, nu te ingrijora, celor mici le trece repede. trebuie sa explore lumea. e mai dureros pentru mami decat pentru pui!!!
dar sfatul neliei e f bun, daca poti sa-l urmezi.
cornelia, cand o sa inceapa sa se joace amandoi o sa vezi ce grozav o sa fie!
anky, am votat si eu! era acum la 4.43 
loreen, taie-i tu mancarica seara si pune-o la frigider, numai sa i-o incalzeasca. asa esti linistita. eu am luat niste borcanele mici din plastic de 200 g, le umplu cu pireu de legume si le scot din frigider pentru puiuta.
... si
puiuta 08.05.05
simona_filipas spune:
In sfarsit m-am adunat si eu prin fata calculatorului. Asta inseamna ca am culcat atomicul si am si reusit sa strang dupa el. Am senzatia ca-i apare o masea si din cauza asta avem in program maraieli la greu, ciuciu pofta de mancare basca program de somn dus pe apa sambetei. Toata ziua a dormit doar doua ore asa ca tare ciufut a mai fost. Asa cum va spuneam si dimineata ziua a inceput promitator cu cu cucui si s-a terminat in acelasi ritm. Daca ma apuc sa va insir cate nazbatii a facut deschide Gabitza capitol nou.
Adina vazut filmulete.
pentru dulceata de Ema
Cloreta
lui Teodora sa scape cat mai repede de musafirii nepoftiti
Bea spor la treaba. Pe cand ajungeti in Romania?
Pisik tare captivata e Olivia de film. Si se pare ca-i si place![]()
Gabitza sa stapanesti sanatoasa cerceii.
Laura cu bona tu stii cum e mai bine sa procedezi. Imi pare tare rau sa aud asa ceva. Mai ales ca va cunoasteti de atatia ani.
Gata pe seara asta. Ma duc si eu sa-mi intind oasele batrane.
Va pup pe toate.
Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze
elisor spune:
Olga nu ma sperie Tony ca doar am avut si eu unul si inca tot asa e, o data cu varsta creste proportional si gravitatea faptelor, dar am imbatranit eu si nu mai am nervii tineretii ca mi i-a facut prastie Andreas, dar nu se stie poate fac fata, daca prima ar fi fost Bianca cred ca m-as fi descurcat altfel si cu Andreas, asa ca sunt nevoita sa refuz oferta
, ca sa nu ai reclamatii ulterioare...chiar asa Olguta, cum e rezultatul?
Laura pai nu am de gand s-o tund...esti buna de dat sfaturi la altii dar ar trebui sa iti vezi puntin si de sanatatea ta, prea s-au adunat multe in ultimul timp, te plangi de tot felul de dureri, nu-i de gluma, stii vorba aia intra cu acul si iese cu carul, vrei sa-ti vezi fetele mari, nepotii, pai cum, daca nu te ingrijesti...cat priveste femeia, lasa jena la o parte ca e mai important faptul cum are grija de Delia, iar daca tu nu esti multumita ce rost are sa mai faca pureci pe la tine
Pisik vazut bursucul curios, inginer o faci, dar voi n-ati despachetat inca?
Fetele din Canada unde culegeti voi capsuni? No, ca mi s-a facut pofta de-o spuma si nu prea mai sunt capsuni, apropos Androix ziceai de-un targ la Targoviste, pai cred ca tocmai a fost, n-ai mai dat sfoara-n tara, ce mai fac kk lui Filip?
Ioana te-ai apucat de invatat? OlgutaM hellauuuuuuuuuuuuuu, Stefania, Lucas, Adriana
Noapte buna!
Noi:A+B+C+D+E
ChrisDun spune:
Multam' Loreen si Cornelia, m-am linistit. Eram in stare sa car de-aici toate cele

Nu mai tin minte cine, parca Androix se plangea ca o mamica n-a vrut sa imparta cu ceilalti copii din parc jucaria progeniturii. Ei bine, in parcul Dr. Taberei (fostul Moghioros) am fost si eu azi, ca nu credeam ce-mi zicea taica-miu: puzderie de plozi + parinti pe spatiul verde, si jucarii la gramada, de toate pentru toti. Lumea pune jucariile pe iarba, si copilasii se agata de ce le pare lor mai interesant. Mi s-a parut super! Nu mai spun de atmosfera
De fapt, eu daca nu scot cupilu' in parc, n-aveam de unde sa stiu cum e...
Tocmai am vazut Mandrie si prejudecata - cel nou - si sunt impresionata! Wow! Probabil romanul e de vina, mai mult decat jocul actorilor. Dar nici cu ei nu mi-e rusine: impecabil. Bineinteles ca nu l-a detronat nimeni pe Colin Firth
Nu mai stiu daca v-am zis, dar in ultimele zile a adus sotziorul un proiector de la serviciu, si m-am lafait la Bridget Jones: The Edge of Reason, Harry Potter 3 si astazi, Mandrie si Prejudecata. Ce filme bune ati mai vazut in ultima vreme?
Olga T, detectez oarecare optimism in mesajele tale ...si ma bucur!
Anky, nota 5 (brrr, suna ca naiba, mai ales ca de la o vreme m-am obisnuit cu sistemul francez - note pana la 20)! Esti o super-mami! Participi des la petreceri dintr-astea?
Somn usor!
Danelutza spune:
Buna seara...
Elisor scumpa Bianca in poza unde da mincare la papusha, a mea nu se joaca cu papushile, are alte preocupari, ciocan, shuruburi, al ajuta pe tat'su la reparat trotuarele.
Laura rushine, rushine dar ar trebui sa-i spui, pai cum sa-i dea bucatzi mari de mincare, normal ca n-a digerit si de aia a si adormit tirziu ca poate o durea stomacelul.
... pentru Delia.
Florentina abia acum am citit, cum se simte Maya, sper ca nu mai are febra. 
Cloreta si eu am avut probleme cu rinichii, dar din alea urite ca nu puteam merge de durere. Spune-i sa bea cit mai multa apa, dar apa o fierbi seara, o lasi pina a doua zi, cind o poate consuma. Asta-i retzeta de la un doctor de aici, am bagat apa-n mine, ca nu m-au mai durut rinichii, i-am curatzit bine. Sanatate sotzului.
Gusta sanatate multa, curaj, putere, nu stiu ce sa-tzi mai spun.
ChrisDun nu stiu daca-i bine sa-i dai slapishori din plastic, una ca-i trebuie papucei ca sa-si formeze bine piciorusul si mersul, iar doi cred ca transpira ii ei si o infierbinta la picioare. Iote imi dau si eu cu parerea de baba ![]()
Eu o las in piciorutzele goale, afara prin gradina, in casa, doar la plimbare ne punem papuceii ![]()
Ioana ai ajutor in bucatarie de-acum, a mea cind deschide scoate si arunca tot din dulapuri, sertare...
NewMami si eu ma bucur ca spune kk, numai ca-l ratez, o mai las si-l culeg din pampers. Dar perseverez nu ma dau batuta, adica cum la 6 luni a inceput sa faca la olitza si acum numai in pampers.
Teddy

sa-i treaca Alyssei, a mea de cind a cazut la vreo 9 luni de pe pat, acum sta cocotzata in virful lui si nu mai cade, doar cind sint linga ea se da jos incetishor singurica si nu mai cade. Cit despre cazul pe gresie, a luat si ea vreo citeva trinte, nu prea periculoase, pentru ca acum e cel mai rau, a inceput sa mearga si deja vrea sa alerge.
Anky votat nr.5, erau punctele ca n.-am priceput ce era scris acolo.
Tora am trecut si eu prin asta, Isabella statea in leagan cuminte si s-a trezit cu o palma peste oki, sau alta data in carucior cu o papusha in cap. parintzii respectivilor copii nici macar nu si-au cerut scuze. Asha ca de atunci stau linga ea, daca vad ca se apropie vreunul cu intentii dubioase, incep sa-i explic ce si cum, dar nu a mai fost lovita. Daca sint copii violentzi, nu-i vina lor, a parintzilor.
Beatrice drum bun si saluta Romanica din partea mea 
Olga T cum te mai simtzi, au ieshit bine analizele ? Scuze poate ai mai scris si n-am citit.
Acum vin si eu cu o intrebare, mai sint copii care maninca pamint ? Acum citeva luni minca buruieni, flori, gusta din toate, acum analizeaza de zor pamintul, se unge toata, incerc sa-i explic, ii arat ca-i murdara, nimic dom'le. Oare de ce-l maninca, are vreo calitate-vitamina, ceva ce-i lipseste ei ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
elisor spune:
Pisik mor de placere privind-o, cum mai numai 8.2 pai uite ce pulpite scoate la vedere, imi vine s-o musc
Daniela stai asa ca si cu alea s-a ocupat, pai zilele trecute avea lavabila pe bulane, a umblat si ea cu spaclu si alde alea, dar cel mai mult adora surubelnitele, dar i-am explicat ca e fetita, totusi
...pamant de flori a fost hrana preferata a lui Andreas si uite-l ce mare e, 'nalt ca bradu si slab ca un tar
Cristina nu stiu cand a fost ultimul film bun vazut, dar a fost tare de mult de nu-mi mai aduc aminte, dar mi-e dor sa revad Stapanul inelelor (as fi in stare sa stau toata trilogia fara suflare, home cinema evident) si as vrea sa vad Harry Potter 4 si Narnia
Noi:A+B+C+D+E
Stefania Nicolae spune:
Buna la fete.
Sunt franta, am mers azi de ma dor picioarele, si zgatelu nu mai oboseste, la 21 si 20 era in plina distractie.
Loreen, Elisor - lasa cand or incepe a vorbi, o sa va rugati de ele sa o lase mai moale.
Elisor - pai i-am facut toate analizele sange - caca, pisu. E un deliciu. Pai mai am 2 ani.
Loreen - mai imi pare tare rau sa citesc prin ce chinuri treci, multa putere iti doresc iar cu tanti chiar daca e ca si din fam. tot ar trebui sa ii subliniezi doleantele tale vis-a-vis de Deliuta.
Adina - mai dulce rau puiuta ta vazut filmuletele, splendida.
Anky - votat, bafta, esti superba.
Tedy - pupam pui sa treaca repede.
In timpul in care am absenta si noi am luat o busitura urata respectiv in viteza ei de a iesi din camera , usa ne fiind tocmai complet deschisa, s-a inpiedicat de nimic si sa proptit cu capul intr-o muchie de usa , a facut un hematom urat, sa umflat pana sa reusesc sa ajung cu ea la frigider sa i-au gheata, dar in 5 min. uitase deja, am poze nu sunt foarte "lizibile".
Sper sa mai reusesc sa pun ceva poze ca nu m-am mai uitat de mult prin ele, si s-au adunat.
Noi nu cred ca ajungem anul asta la mare, pt. ca ne-am pus parchet, trebe sa cotizam cu ceva cadouri pt. 2 nunti si trebui neaparat sa ne luam camera digitala, ca aparatul face filmulete dar nu la o calitate atat de mare si de luat in rate nu mai putem ca avem deja prea multe. Dar la munte 3 zile tot trebui sa ajungem.
Va pup si va doresc o noapte odihnitoare, si multa sanatate piuti bolnaviori si mamici bolnavioare.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez