Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

sufletica,iti dau maine un nr de tel si mai multe detalii despre inter,ok? acum nici eu nu stiu care este programul,dar cred ca abonamentele sunt nominale.

loreen, cred ca reusesc sa-mi imaginez ce ti se intampla in ultima vreme. incearca sa le iei pe toate usurel. incepe cu lucrurile mai simple...sunt multe schimbari la care trebuie sa faci fata pt ca in continuare sa iei decizii de la care sa nu fi nevoita sa te abati..sper sa-ti fie mai bine cat mai curand.

am reusit sa agat cateva filmulete noi pe care le puteti vedea.eu zic ca merita.:)

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Seara buna!

Tedi, printesa mica si ghidusa! Sa-i treaca repede "buba" si sa nu pastreze nici o amintire a cazaturii. I se mai clatina cei 2 dintisori de care spuneai? In 5-6 ani de-acu' incolo oricum trebuie sa-i schimbe
Am si eu o intrebare pentru Constanta: va faceti cumparaturile din Selgros? Unde mergem noi, la Eforie, o sa avem un gratar in curte si ma batea gandul sa luam si piept pui, sa le facem copiilor la gratar. Pot sa iau din Selgros? Dar iaurt Prodlacta au pe-acolo (prin Selgros, adica)? Prima si ultima data cand am fost intr-un Selgros a fost acum doi ani, chiar la Lazu ... si nu prea sunt familiarizata cu produsele pe care le au. In fine, multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Loreen, pai n-ai si tu un jurist mai prietenos, sa iti spuna daca ai sau nu dreptul la program de 6 ore?!
Va pup ca ma ushuie barbatul de la PC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

anky am intrat sa-ti spun ce bine arati si cat de plina de viata si fericita. pe bune sotul tau trebuie sa fie un om foarte fericit. Sa-ti traiasca familia si sa ramai mereu la fel de frumoasa si exuberanta. Am dat si eu votul, pacat ca nu se putea da 10.
gusta curaj si sa dea D-zeu sa fie bine. Nu te gandi la rau si aduna toata puterea si energia pe care o poti pentru Mara ta scumpa si draga. Stiu ca ti-e frica dar ai incredere si fii tare.
tamar ai primit invitatia noastra? Daca nu ai primit-o doar da un semn.
Iuliana pe unde esti si cum sunteti? Ultima data era cam neagra situatia.
Noi de ziua Canadei am sarbatorit muncind, asa ca Nelia pe bune te invidiez. Poate la cules de cirese ma indur si mergem si noi. Am renovat camera lui Tony, noi singurei. Am izolat, zugravit, vopsit usi si ferestre. Rezultatul e super. Camera lui e albastra ca cerul si restul alb. Arata bine si suntem mandri de munca noastra chiar daca asta a insemnat sa ne mancam zilele libere si sa avem acum febra musculara amandoi. Doamne mare noroc am sa am un sot ca al meu, care se pricepe la toate.
saryta sunteti super. Eu inca stau pe ganduri la bb 2 de frica sa nu am un alt uragan in casa in afara lui Tony.
Cornelia nu fi trista ca se va schimba totul cu Maria. O sa vezi ce fericita va fi ca are un fratior intr-un an doi. Dai timp si nu-ti face reprosuri. Ai doi copii frumosi si sanatosi si vor fi si buni frati; cat despre controlul situatiei - nu prea cred ca puteai mai bine de atat. E vorba de personalitati diferite si varste foarte apropiate intre copii.
Suntem iar in greva foamei dupa ce am mancat bine 3 zile, doarme putin mai bine dar nu grozav. E scump, iute, alearga, povesteste cat e ziua de lunga. Tristetea noastra e olita ca si a altora vad. Nu vrea sa stea nici o secunda pe ea si pace. Si daca as incerca sa-l pun la kk la olitza ar fugi cu productia dupa el.
elisor asta-i discriminare. Tot newmami sa aiba parte de doica buna? Hai si la noi, dar cred ca te-a cam bagat Tony in sperieti.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

of tdi, de ai stii ce rau imi pare. Pupici printei si incearca sa vezi un dentint pentru copii, sper ca exista asa ceva. Cum ii spuneam si Neliei, de asta ma tem ca de foc si eu dar nu-i putem tine sub clopot de sticla, mai ales copii ca ai nostri zvapaiati si plini de energie.
loreen e groaznic ce spui. Pai cum nu te asculta bona? Oricum cred ca totul e exacerbat acum si din cauza neimpacarii tale ca a trebuit sa mergi la lucru. Da, nimeni nu mai poate sa aiba grija de ele ca si tine dar ai altceva de facut? Era bine sa ne nastem toti bogati si sa putem sta acasa. Incearca sa vorbesti cu ea si explica-i temerile tale si ca astepti sa te asculte in ceea ce priveste meniul Deliei si programul ei.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
am terminat si eu treburile si m-am pus la PC. Maimutza mea a fost terminata de oboseala. Am fost in parc si ne-am intalnit cu Fran si Iepu (multumim de biscuiti). Haioasa foc Iepu si nu sta o clipa. Are atata energie! Iar a mea s-a dat direct la carutul fetei si i-a papat biscuitii fara nici o jena. Ba s-a luat si de tricicleta unui baietel. Ce e al altuia e mai interesant.
Loreen imi pare rau sa aud vesti atat de neplacute. O pupam pe Delia. Cat despre bona, fara jena, schimb-o. Daca isi permite sa faca asa e si mai grav cu cat va cunoasteti de atatia ani. Data viitoare ce o mai face?
Anky cred ca nu am vazut bine. tu esti blonda aceea superba plina de viata?

ma duc si eu sa imi fac injectia de igoare si sa ma var in pat. pupici

7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Chrisdun la Selgros gasesti cam tot ce-ai insirat tu ...eu carnea o cumpart refrigerata de la Transavia in cel mai rau caz...in cel mai bun de la mine din complex...in schimb au si iaurturi prodlacta si covalact si napolact si multe alte...nu stiu celelalte selgrosuri ce furnizori au dar astia au cam de toate...daca vrei carne buna sunt cateva locuri in Cta,dar banuiesc ca nu ajungeti pana in oras...
In ceea ce priveste juristul la noi nu are treaba cu drepturile noastre...aia sunt cei de la personal iar acolo tocmai acel nenoricit m-a bagat in ceata si mi-a spus ca am dreptul ca apoi sa nu mai am...insa de data asta am incetat sa mai fiu amabila cu ei si ii astept la cotitura...ca am cu ce...

Adina eu stiu ca tu stii si mai ales iti dau dreptate numai ca acuma orice pot lua usurel numai situatia actuala nu...cand sunt cu nervii la pamant orice mi se pare groaznic,iar cu femeia poat exagerez,ca doar ea a avut grija de Bianca de la 6 luni...insa la Delia parca nu mai accept stangacii...si vad la ea un oarecare dezinteres si nu stiu cum sa gasesc modalitatea de ai spune asta mai ales ca fiind de ani de zile la mine parca ar fi de-a casei...

Olga si analiza cum a iesit ca nu ai zis nimic...

Si ca sa se termine ziua de marti in toata splendoarea ei mi-a zis sotu' ca de luni vine si socrela sa o duca pe Bianca la plaja...pai sa vezi atunci alti draci,alti nervi...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Salutare gagici!
Anky, am votat si eu. Din pacate eu nu m-am prins care esti tu in pozele de pe site-ul respectiv, mi-ar fi placut sa te vad si pe tine! oricum party-ul se pare ca a fost tare de tot!
Adina, pe mine ma tenteaza sa revin la MIlumil sau sa il trec pe Dragosel pe perioada concediilor de teama ca mai ales la munte, la mare nu se pune vorba, nu voi gasi lapte la cutie si neaparat din cel pe care il consuma el permanent...Oare laptele praf( nu formula) le-o face rau? Cu o cutie de-aia ar fi cel mai simplu...Eu sunt hotarata sa ma inarmez si cu medicamente pentru diferite situatii neplacute (doamne fereste), patut pliant, carucior sport, mancare gatita si congelata pentru primele zile...haine, etc etc si repet, toate astea cu trenul...cred ca pana la urma rezerv un vagon de cfr intreg...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Andutzy cred ca-ti faci prea multe probleme si sa nu fii prea procupata de griji in loc sa te simti bine...eu am fost cu Delia la munte prima oara cand avea 4 luni...a fost bine...apoi iar am mai fost cand avea 10 luni,iar la 11 am plecat la Sibiu cu o halta pe la tzara la bunici...din ce cresc se adapteaza mai usor si chiar le face placere sa vada locuri noi...Iar de lapte de ce sa-l schimbi?!Ce lapte ii dai de zici ca nu se gaseste aici?!
Si au mai fost copii care au calatorit cu avionul amar de distanta...asa ca nu-ti mai fa atatea griji...ai sa vezi ca Dragoselu' se va distra de minune...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Andutzy,uite acilea sint eu:
http://www.whiteandshine.nl/content_php/movieclips_view.php?ID=245
Fetelor,merci mult de complimente.Si eu va doresc voua tot binele din lume.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Anca ma uitam la filmulet si ma intrebam daca esti tu sau nu...insa subscriu si eu la ceea ce au zis fetele...si sper sa castigi ... oricum parea frumos acolo si distractia pe masura...

Mergi la inceput