Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne-am intors si noi din oras. acum il asteptam pe tati sa vina, pe urma iau masina si merg eu dupa vaccin. Sper sa nu vin cu ea busita acasa.
Liliana eu i-am pus pastarnac, am gasit la piata, si chiar si conopida ii bag de mult timp.
Janina aparatul e de la Carrefour este redus 50%. Prietenul asta al nostru lucreaza acolo si asa am aflat de el. Nu mai stiu sa-ti zic caracteristicile, dar in raport cu pretul e super ok. De sapt. trecuta e promotia. si sunt o gramada de tampenii. Un LCD meserias, dar ala n-are cum sa ni-l trimita .
Oricum ap. nostru era praf, ca l-a scapat Clau de la et. 5 pe santier si nu mai prea facea contact la acumulatori.

Ma bag la calcat, poate termin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova ok, banuisc ca in toate Carrefururile e promotia si ii zic socrellei sa-mi ia, oricum e f ieftin.
Lili pai asa e frumos, tare imi pare rau ca anul asta nu am plantat nimic la tara. Macar fructele sa iasa ok ca am curatat pomii in toamna.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Cam tarziu, dar mai bine acum decat deloc:
Razvan, Paul, Sebastian, Peter

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu sunt pe vine cu o raceala si sunt cam doborata. Asa as dormi si eu, non stop.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
Janina, nu dispera daca branzica ti-a iesit putina. Asa iese. Mie abia din 250 ml lapte de vaca si vreo 60 g iaurt imi iese branzica pt 2 zile.
Fug si eu sa ma uit la Lost.
Mai fetelor, daca bebeii striga neintentionat si fara sa fie constienti ma-ma sau ta-ta, se pune? CA eu ash zice ca nu! Io m-am decis sa ma emotionez la Ana doar cand va stii clar ce vrea sa spuna. Momentan sasaie si zazaie cu limba intre dinti.
SI tot n-am reusit sa pun poze de la mare si filmulet cu fata. Poate maine.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)

Mergi la inceput

Janina uite link cu aparatuil:
http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action?product=DSC-W30&site=odw_ro_RO&pageType=TechnicalSpecs&category=DPH+Digital+Still+Cameras

m-am intors teafara si masina e ok. Dar am avut niste emotii.... de acum merg mai des singura ca ma descurc.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO - felicitari pt condus. Sa stii ca cel mai bine inveti singura asa ca mai repeta figura.
Am calcat si eu, pentru Robert, doar 4 camasica ma plictisisem. Si am retusat la calcat niste pantaloni pe care i-am avut la curatat la Cora si mi i-a calcat "varza".. 3 dungi facuse la ei. La 2 dintre perechi inca nu m-am uitat dar parca vad ca sunt la fel.

JANINA - am verificat pastarnacul.. e miiiic adica are vreo 10cm lungime dar e subtire.. pricajit. Inca nu s-a facut. Mai astept.
Bafta cu pomii! Nu toti au facut recolta bogata anul asta. De ex. visinii ... ciuciu.

Fetelor zmeura putem sa le dam bebelushilor, e la fel de periculoasa ca si capsunile? Ca am destula in spatele casei si bag doar eu.

BEE - am citit si io la nenea Capraru si cica astea cu pa-pa, ma-ma, ta-ta mai pe la 8-9 luni incep sa fie constientizate... asa ca... nu stiu ce sa zic.
Macar al meu nu le zice... sa nu ma emotionez degeaba

Va doresc noapte buna!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

acum mi-am adus aminte ce vroiam sa mai intreb:mai e cineva care a renuntat la alaptat de vreo 2luni jumate si nu i-a venit cm?eu nu ma ingrijorez,dar vroiam sa stiu daca mai sunt cazuri...
TEOLINDA,eu nu stiam ca ai gradina de legume,ce bine.o sa creasca papanasul sanatos
BEE,multa sanatate!
GIOVA,ce n-as da sa fiu si eu asa viteaza si sa plec cu masina,dar deocamdata mi-e tare frica de ea
TOANACA,URSOAICA,nu-i bai daca sterilizati bibele zilnic,nu-i paranoia.fiecare cum crede ca-i mai bine.eu il cresc mai spartan asa
MONI,pt masea,sa vezi ce bine e fara.si eu incerc sa o conving pe mama sa mearga la dentist,dar vorbesc cu peretii.
dani a fost fenomenal azi la baita.a fost un ras si o balaceala pe el,de radeam toti trei si ne bateam cu apa.am facut o lacaraie in baie,iar eu si dani am luat ceva apa la bord.am uitat de orice griji pt cateva minute.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Liliana am inteles ca toate fructele astea cu samburi sunt periculoase. asa ca...si zmeura. lasa papa numai tu anul asta.
Pana acum am condus numai cu Clau si abia de o luna merg mai mult. ce sa-ti zic, cand am fost gravi nici nu am pus mana pe volan. Trebuie sa mai merg singura de cateva ori si pe urma impreuna cu marco.
Mirela am vazut in poze si chiar vroiam sa te intreb ce fel de cadita ai? e interesanta si nu am mai vazut asa ceva.
Mas bucur ca v-ati distrat la baita si ca ii place.
Pai tre sa fiu viteaza daca vreau masina, dar numai la anul, ca acum e imposibil.

referitor la ma-ma, pa-pa...nu mai zic nimic. al meu nici nu mai vrea sa zica. Acum ma rog si ii repet toata ziua chiar si ta-ta, dar nimic. va zice el cand o vrea.

Gagici va in si ne auzim maine.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GIOVA,cadita e si masa de infasat,se da la o parte masa si ramane cada.este plianta ,nu ocupa mult loc si e dintr-un plastic moale,ca o mushama.cred ca n-ai intzeles nik
al meu copil rade de mine cand zic ma-ma ,ta-ta,ba-ba...asa ca deocamdata silabisesc eu la greu

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova merci mult. Bravo ca ai condus singura, eu am carnet de un an jumate si din ziua examenului nu am mai condus. Eu am target pana la sfarsitul anului sa-mi ia o masina... sa vedem.
Lili si eu zic la fel, nu-i da papanasului fructe cu seminte ca in cel mai bun caz face urticarie si devine sensibil. Papa tu - si eu mananc la greu. Ai dreptate cu visinii, si eu am doi si au trecut foarte brusc de la necopt la prea-copt, asa ca acum matur dupa ei zilnic ca nu are sens sa culeg! nasol!
Mirela nu stiu ce sa-ti spun, eu inca nu am intarcat de tot dar mi-a venit al doilea ciclu deja, oricum bucura-te ca nu ai... ca la mine primul a durat 2 saptamani! Asta vad ca trece repede. Dar ce, te stii cu musca pe caciula de intrebi?
Fetelor eu m-am chinuit sa o adorm pe Carlita ca pe plantatie, abia la 11 jumate am reusit, bina macar ca nu a plans, doar se fatzaia. mai nou o culc pe spate iar dimineata e pe burta. Adica in sfarsit a reusit sa-si salte fundul sa se rasuceasca pe burta, ca deja eram ingrijorata.
Bee am inteles, eu ma asteptam sa iasa ceva mai multa branza. sa vedem maine ca incerc cu Ca lactic asa cum m-au invatat fetele, sper sa iasa mai ok. Vroiam sa te intreb daca a mai eliminat Ana ceva din mesele de noapte si dormi si tu mai mult?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput