Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 30
toanca spune:
Multam mult fetelor.
Asa o sa fac...o sa scot vaccinul cu o ora, maxim 2 inainte de intepatura
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
micio spune:
Neatza!
Am fost ieri cu copilu' la pediatru, dar este in concediu pana pe 19. Trebuie sa-l duc la medicul meu de familie - care nu e foarte priceput la copii - asa zice lumea pe aici. Oricum este mai bine acum, nu-i mai curge asa rau nasul si nu a mai facut febra.
Mirelaacum am inceput cu supa de legume, pana la 6 luni sper sa se invete sa manance bine sa-i scot masa de lapte de la pranz, ca deja am obosit cu alaptatul asta, mai ales acum vara, dar ce sa fac!? Bafta multa, sa va ajute D-zeu sa va luati casa voasta, si noi am incercat dar nu ne-a acordat imprumut banca cu toate ca pentru noi era acelasi lucru in privinta banilor, ca rata la casa era cu 50€ mai mare decat dam chiria. Mai incercam cand voi lucra si eu.
Liliana ce bine ca ai gradina de legume! Astia pe aici nu au pastarnac, telina, marar , leustean, in schimb mananca alte ierburi, dar daca noi nu suntem invatati cu ele.....
Bee ai fost super cu emotionatul la "mama", acu de-o venii emotia ce sa-i faci!! 
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
toanca spune:
I-am luat aseara lu' piciulica mica canita de la AVent sa incerc sa-i dau laptic cu ea....
Da ce credeti ca a vrut?
EXCULS.
Tot cu bibe ne-am chinuit si de bine de rau a papat un pic de laptic (vreo 150 gr)
Asa ca eu cred ca sunt cam mititei pentru canitele alea cu supapa.
Vom vedea!
MAI INCERCAM!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
Bee spune:
Neata fetele?
N-avem sarbatoriti azi?
Cine schimba iute capitolul ca am si eu de zis una alta si mi-e ca n-am loc sa ma desfasor (adica sa ma lafai si sa ma intind ca o pata de ulei), cand vine vorba de sterilizat, canite, vorbe bebei, papa si alte alea alea.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
monica70 spune:
Ceau gagici,sunt la birou 
In legatura cu canile alea si cu refuzul bibe... si noi ne inscriem! Dar are perioade cand trage si din canitza cu supapa - desi iese f.putin din ea,chiar si din bibe mai trage,daca ii e sete...a baut apa sau suc de lamaie ,sau de grapefruit.Cu lapte nu am mai incercat.Dar mai bine bea orice din pahar sau cana normala! Ca deja si cu linguritza e aiurea...ca bea cantitati mai mari.
Azidimineatza am fost la analize,nici n-a simtit cand i-a luat sange din degetel,doar a tresarit.Rezultatul luni.
Aseara au apucat-o pe Diana strigaturile...ceva de groaza,am crezut ca trezeste tot blocul.Acum s-a prins ea ca poate striga atat de tare si da-i si exerseaza nene,ca m-a innebunit! Mai fain era cu mama si baba 

Dar sper sa isi revina...![]()
Hai ca va las,ca nu mai stiu ce voiam sa zic!
PUSI!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
teolinda spune:
Buna dimineata!
Noi ne-am trezit de pe la 8:00, am papat branzica cu caise si la 10:15 s-a tanguit pana la-a luat somnul. Legumele sunt iaaaaraaasi la foc.... asadar vesnica rutina.
Masina de spalat si-a facu treaba, acum trebuie sa merg la
.
Fetelor nu va imaginati ca am cine stie ce gradina de legume.Daca ati vedea-o mi-ati rade in nas. Acolo cateva « fire » ... mai mult pt Nicolas sa nu mai stau sa ma duc in piata pt fiecare morcov sau dovlecel. Pana s-or face ele toate... il satur cu alea de la piata. Dar dovleceii si fasolica s-au facut deocamdata si i-am dat din ele. Morcovii si pastarnacul...asa cum ziceam sunt mici dar cresc ei. Ardeiul ... ciuciu vad ca nu se prea face. In rest ceva verdeata... patrunjel, marar, leustean si niste rosii. A... si vinete dar alea nu sunt pt el.
Gio, Janina - am inteles cu zmeura, nu ma risc , mai bine sa am rabdare decat sa-l sensibilizez si sa il predispun la alergii.
JANINA – iese putina branzica din 250ml lapte dar daca pui si o mas de cereale si fructe se face destula cantitate. Macar sa pape Carlita tot.Eu acum ii mai fac uneori din 370ml lapte cu 3 tablete calciu daca vreau sa ii dau mai multa.
TOANCA – nici Nicolas nu se omoara cu cana, desi are tzutzuroiul de silicon . Tot fun biberonul cu manere e. Mut manerele la biberoanele care i se potrivesc si bea de n-are treaba. Am scapat de grija ca nu se hidrateaza.
MICIO – sper ca medicul de familie sa te ajute cat de cat la consult. Dar ai vreo problema speciala de trebuia musai sa mergi la medic , nu mai puteai astepta pana se intorcea pediatrul din concediu ?
MIELUTZA – ma bucur ca ai reusit sa mai uiti de griji chiar si pt cateva minute. Adevarul este ca maaare noroc avem cu copilashii nostri ca ne mai scot din gandurile negre pe care le avem din cauza grijilor cotidiene.
BEE – esti mortala abia astept mesajul tau cat o pata de ulei
.
MONI_ salutari miscacioasei, vorbarete si strigaretze si papacioasa si supla
( pai la cate face mai vrei sa mai puna si grame pe ea?).
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

de
!