Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 28
Giova spune:
Am mai scris un mesaj si nu stiu pe ce a apasat Marco ca mi-a inchis site-ul
.
Astery mai stii?
Zilele astea tre sa vina CM si vom vedea. dar nu prea am cum sa fiu.
Moni bine ca ai scapat de masea. si eu urmez, dar nu la scos ci la plombat.
Liliana noi am facut sambata curat- adica Clau, eu azi tre sa sterg praful, ca nu am mai apucat, am bagat si o masina la spalat si mai trebuie si sa calc. Noroc ca nu e cald afara.
Ursoaica ce mai face Raisa?
Cosmi atat e cana de la Avent. acum am pus-o pe sora-mea sa-mi ia Fisher-price ca e mai ieftina si Maraki zicea ca e super buna.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
teolinda spune:
Despre cani eu i-am luat una de la Bertoni... cu mututoi de silicon dar nu se prea omoara cu ea. Tot biberonul cu manere e preferatul lui.
Am reusit sa pun si eu aspiratorul cam 3/4 si sa spal pe jos cam jumatate ca a trebuit sa pun bebelul la nani. Doaaaamne cat s-a jelit. L-am tot luat de vreo 3 ori in brate si tot nu adormea. Cum il puneam in patut incepea jalea. M-a sfasiat... dar de la o vreme ( cam 2 sapt) numai jelindu-se adoarme. Ce naiba s-o intampla?
Am stat putin cumintica sa adoarma mai bine sa pot pune aspiratorul si in living si apoi sa spal pe jos si sa calc(urasc operatiunea asta la ora asta
).
A... si sa sterg si praful. GIO te-ai scos cat de cat in Week-end cu Clau
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
cosmi1975 spune:
GIOVA dar ce are draga cana de este atat de speciala???????????
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997
J G spune:
Hello,
Liliana si eu am probleme cu adormitul copilului, foarte greu reusesc si de altfel este singurul motiv pentru care mai plange! In plus, niciodata nu stiu cum va adormi! La san, cu bibe, cu ceai, leganata pe picioare, cu suzy, e nebunie, ce mai. Zice pediatrul meu ca bebeii cresc si observa din ce in ce mai multe lucruri, culori si asta ii streseaza un pic!
am facut branza din Bebelac - a iesit un rahat, am pus lamaie ca sa se adune dar crde ca trebuia sa mai astept, eu am pus-o la scurs repede asa ca mi-a iesit o lingurita de br pe care am pus-o in piure de mere+piersica, a mancat ok. Mai nu pot sa ma fac comoda si sa iau din comert branza de veci de la Oke?
ca asta nu-mi iesee!!
Oricum, eu cu legumele am problema mare, ce legume sa-i mai dau, in afara de cartof?
Mirela mult succes in gasirea unui apartament - cu maseaua a fost nasol ca s-au luat masuri urgente de dezumflare, adica mi-a facut o gaura in gingie ca sa iasa pe acolo mizeria. Fara anestezie, evident!!
Moni felicitari ca ai scapat de maseaua aia, o sa-ti fie bine acum.
Anymoni zici ca e ciudata cartea? Am cumparat-o tocmai pentru ca am citit ca e controversata. Sa vedem! Cred ca peste o saptamana ajunge!
Giova eu sincer prefer un bebe chel dar care arata ingrijit decat unul cu par dar cu chelie, cum e Carla! Dar nu ma lasa ai mei sa o tund, mai ales Cristi a zis ca ma asasineaza daca ma ating de zulufii ei. mai astept, asta e. dar de ce nu te intinzi un pic daca esti somnoroasa? Poate e vremea asta ciudata!
J si Carla (05.02.2006)
toanca spune:
JG, eu branza de vaci i-o fac cu pastila de calciu lactic si iese buna; mie nu i-a dat voie dr. sa-i dau din comert.
Referitor la legume eu ii dau absolut din toate: morcov, albitura, mazare verde, conopida, dovlecel, ardei gras si ceapa (da ceapa o scot si apa - o las doar la fierbere).
Si papa Mateias mamammmmaaaaaaaaa/.....
Fetelor care ati facut vaccinul de 6 luni...HELP
Eu ii cumpar vaccinul de la farmacie.
Dr.mi-a zis sa-l scot din frigider cu 24 de ore inainte de vaccin, iar farmacista mi-a zis sa le scot din frigider doar cu o ora inainte...
E, EU ACUM CUM FAC?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
Giova spune:
Liliana eu in mare am terminat. Mai am de calcat, dar s-a trezit copilul si iesim afara. oricum a iesiy soarele.
Cosmi cana aia am inteles ca e buna si nu e nici 500.000 lei.
Janina asta e si parerea lui Clau, din cauza asta l-a TUNS.sa speram ca, creste rep[ede parul.
Toanca pe vaccin, daca nu gresesc scrie ca se scoate cu 2 ore inainte din frigi. eu tot asa l-am scos. Azi cumpara si Clau Pentaximul, ca l-a adus la farmacie.
Am luat o bestialitate de ap. digital Sony, la 125 euro, dar din Franta, de la Carrefour. mi-a ajuns la sora-mea in Italia, acum tre sa-l trimita in Ro, prein sefi.
mergem afara, va
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
anasebe spune:
Toanca Eu stiu ca vaccinul trebuie sa fie la temperatura camerei. Deci sa-l scoti din frigider cu 24h inainte mi se pare aiurea. O ora, doua sunt suficiente.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Gata curatenia, dar de calcat inca IOC.
Intre timp am mai hranit puradelul odata.
JANINA - eu fac cu Ca lactic.. cum am zis. Iese bine. DUpa ce da laptele in clocot pun pastilele si las pe foc pana se separa branza de zer.
Legume pentru inceput poti sa pui: morcov, pastarnac, albitura, dovlecel, ardei, fasole pastai, ceapa(o scoti dupa fiert). Cartof mai peste o luna decand i le dai p-astea si conopida tot pe-atunci ( din cauza ca provoca gaze).. eu asa am facut. Conopida inca nu i-am pus sincera sa fiu. Pofta buna bebelinei!
TOANCA - cu o ora inainte e suficient. E aberant 24h .. mai ales ca e si vara
.
Tinem pumnii sa nu il doara pe Mateias vaccinul.
Fetelor merg sa calc... sau sa il scot pe Nicolas in curte
( e soare dar e cam vant).. vad eu pana la urma ce fac.
LILIANA
si
J G spune:
Liliana aha, deci mai las sa fiarba si dupa ce am pus in el Ca sau lamaia, in cazul meu! Ok, asa fac de maine. Merci mult si de legume, o sa-i bag de maine si ardei si ceapa. Deocamdata faceam doar din telina morcov si dovlecel. Pastarnac nu gasesc nici sa dau cu tunul.
Toancamerci si tie, sa stii ca vaccinul se scoate cu max 2 h din frigider, nu o zi intreaga!
Gio 125E?? de unde mama ca imediat o trimit pe socrella sa-mi ia! Merci!
J si Carla (05.02.2006)
teolinda spune:
Janina pai aia e ca acum nu se gaseste pastarnacul la piata ca inca e prea mic
. Nici eu nu i-am mai pus de ceva vreme. Dar la sf sapt il incerc p-asta din curte sa vad daca e ceva de ales de el. Morcovii acum o sapt erau mici .... cat degetul mic... deci n-aveam cum sa ii folosesc.
Semintele le-am pus in acelasi timp si la morcov si la pastarnac dar am aruncat pliculetele si nu stiu care era perioada de recoltare
. Deh pionier in ale gradinaritului
.
LILIANA
si