Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Toanca mai bine "paranoia" ... si eu le fierb de fiecare data... decat sa iau bibe aruncat pe jos de bebe si apoi sa il bag in gura sa isi bea ceaiul in continuare. Asa am vazut in parc ca se face.

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ursoaico hai ca m-ai facut sa rad. Pai cum mama zmeilor?Prin ce parc umbli matale ca ma duc si io sa vaz?

Eu nu mai sterilizez nimic de vreo luna. Bibe cu lapte... n-am prea avut ocazia decat f putin timp . Iar cele cu ceai si suc...am renuntat deja desi oricum eu am sterilizat inca de la inceput cu solutie la rece.
In plus... putini anticorpi nu strica eu am terminat cu mediul steril ca doar am trecut de 6 luni.

MIRELA - bafta cu apartamentul!

GIO - spor la treaba. Si mie mi-e lene dar trebuie sa ma apuc sa calc si sa bag un aspirator.. macar pe la parter. Rufe nu spal azi ca bate vantul si mi le imprastie prin toata curtea.

Good-bye ca plange puradelul ca vrea atentie

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Giova, doar nu esti... gravi?
Frumos baiat ai! Are niste ochi... cu tine seamana.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

draga mea a fost f bine la tara chiar daca drumul ii lung vreo 300 km dar chiar imi place .Si eu fierb bibe in fiecare zii pe foc si le spal cu detergent de se fac super urate. FETELOR nici lui stef nu i mai place ori laptele ori bibe ca bea numai 100ml dar daca i as da mancarica buuuuuuuuun ii place asa ca o sa cumpar canita in curand cu toate ca mi se pare exagerat de scumpa.VOUA NU?

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici1
pentru inceput va anunt ca am scapat de masea,era varza,mi-a scos-o pe bucati...plina de puroi ....si evident ca n-a prins nici anestezia Preferam sa mai nasc de vreo 5 ori (evident cum am facut-o cu Diana ) ca acolo nu m-a durut deloc.
Asta e!
Voiam sa va mai cer scuze ca nu apuc sa ma convorbesc cu toate ca in alte vremuri. Nici filme sau poze nu am reusit sa vad,din motive de pc si de timp( si de masea
IRINATUNTZA eu nu i-am dat fier,nu mi-a zis nimeni.Dar vand in vedere ca eu sunt fatza palida si de aia tot stau bine cu fierul,chiar si dupa nastere,zic c anu are nici ea nimic,desi a mostenit tenul meu. Maine facem oricum analize si vedem.
BEE te astept la Arad,de cand tot zici ca vii!
Iar nu mai stiu ce voiam sa zic....si abia v-am citit
Daca pot mai intru! ca-s acasa...cu virusii din PC
A!! Cu sterilizatul...la noi nici vorba...doar in prima luna am facut-o de vreo trei-patru ori...pentru ceai - ca noi serveam tzatza .Sin inca o facem.Spalam toate normal.Poate de aia face kk de 5 ori pe zi si nu se ingrasa
Pusi!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

cosmi1975 canita Primii Pasi este 75.000 lei (vechi).
Hai ca nu asa de scumpa.
Deci, bebeii au personalitate...
Ursoaica...si eu am vazut bone sau mamici in parc care dau copiilor suzeta chiar daca au scapat-o pe jos....
Deci, de la un pic de anticorpi la microbi in toata regula e cale lunga.
Giova, acum caut in paginile mai vechi sa vad linkul

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

toancama referam al canuta care imita biberonul cea de la avent e vreo 500 asta mi se pare scumpa ca pe cea de la primii pasi n o stiu

Mergi la inceput

TOANCA se pare suntem vecine si eu tot in sec 2 stau

Mergi la inceput

Cosmi uite aici http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=649

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput