Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 26
teolinda spune:
JANINA - eu i-am facut inca de la inceput branzica din lapte formula... mai exact Bebelac. 250ml lapte cu 2 tablete Ca lactic. O amesteci cu ce fructe vrei. Daca se constipa bebelina de fel evita sa ii bagi banana ca oricum branzica are tendinta de a constipa. Succes!
Merci de raspuns si tie si lu' Astery. O sa bag niste magneziu ceva . Desi vad ca m-a cam lasat
. Probabil ca sapt trecuta am mancat mai cu masura iar de 2 zile am dat iama prin chestii"porcaresti"
.
BEE - se prea poate ca Ana ta sa fie genul de bebe care papa ce papa adultii nu bebenacii. Verisoara mea are o fetita de 1 an jumate si ea niciodata n-a mancat piureuri la blender sau borcanele. Asa ca i-au adaptat cumva hrana lor si au servit-o pe "precoce".
Gradina mea sigur e mult mai mica decat a ta... dar eu nu pre am mari ajutoare, doar un "gradinar" angajat care vine cand si cand sa ma scape de balarii. In rest eu trebuie sa ud si sa strang recolta ![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anymony spune:
Janina, si eu m-am apucat de citit "particulele elementare'da n-am apucat sa o duc la bun sfirsit..mi s-a parut destul de ciudata....
Mai fetele...a mea Ioana a cazut azi din pat. M-am dus sa ii fac laptele am pus-o pe mijlocul patului si cind m-am intors era pe margine pe burta...statea...si pina sa ajung sa pun o mina a cazut pe burta...n-a patit nik slava Domnului, da a plins saracuta de sperietura...si eu cu ea...
Noi am fost la tara simbata -de aia n-am mai intrat pe aici... Ne-a plouat torential tot drumul si ne-am intors rapid ca nu era de stat.
In rest vad ca s-au mai calmat spiritele si ma bucur.Tineti-o tot asa!!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
cosmi1975 spune:
salutare la fete abia am venit de la tara si suntem tare obositi la multi ani sarbatoritilor si mai vb pupici
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997
Giova spune:
Neatza!!!
Bee daca veniti pe aici, sa ma anunti, ca e musai sa ne intalnim.
la printesa mofturici.
Liliana ieri am sarit peste Tiramisu, dar acum ma duc sa-l fac
.
Janina pai si sora-mea a zis ca e urat asa, si ca ne-am batut joc de el. ei ii placea, chiar daca era un smoc doar.Sunt curioasa cum va reactiona fam. cand mergem in 15 acasa. Dar ii mai creste ceva-SPER pana atunci.
Anymoni bine ca nu a patit nimic. 
Cosmi
.
Fete atata treaba am....tre sa caut organza ivory pt. marturii, mama nu a gasit in Alba, tre sa ajung sa platesc asig. lui Clau, facturi si eu nu am chef.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
anymony spune:
GIOVA, faine verighete...sa le stapiniti sanatosi impreuna..si sa fiti fericiti..si sa va iubiti 1000 de ani..
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
mirela10 spune:
LA MULTE LUNITZE SI ANI PT RAZVAN GABRIEL,PAUL,SEBASTIAN SI NU IN ULTIMUL RAND PETER!!!!!!!!!SA CRESTETI MARI SI SANTOSI,PUI MICI SI FRUMOSI!!!
eu sunt tot pe alergatura,ca incercam sa cumparam un apartament si trebuiesc o groaza de acte pt banca,sa vedem daca obtinem imprumutul.....in plus tre sa dam o garantie de 3000euro,si acum scartaim si ne indatoram...
dani a fost ieri marait si aseara avea 37.6grade,i-am dat paracetamol si s-a foit cat e noaptea de larga...mai e un pic ragusit,dar transpira pe caldura asta ceva de speriat.mai ales in masina...apoi cand iesim afara,cum sa nu raceasca?
mama e tot cu durere de masele saraca,nici nu stie ce sa-si mai puna,leacuri babesti si nebabesti.ia antibiotic(amoxicilina,dar nicic o ameliorare).eu cu toata alergatura,nu mai am timp nici la pansat sa ma duc...
ANYMONI,
la pitica,bine ca nu s-a intamplat nik si gata,ati intrat in clubul bebeilor care plonjeaza
.dar asa se fac mari
JG,SI CUM AI FOST LA CUNUNIE,TI S-A RETRAS UMFLATURA SAU NU?mai bine o tunzi pe carlita acum cat e cald rau,si apoi ii lasi parul sa
creasca...
BEE,ti-am mai zis ca-mi place stilul tau optimist?intotdeauna ma optimizez si eu cand citesc postarile tale,sar'mana pt doza...
anei,si tare buna ideea ta cu fructele,dar nu se ineaca de la bucatelele de mar?
COSMI,cum a fost la tara,v-ati relaxat?
TEOLINDA,mai e papanasul agitat?ma tare va invidiez ca stati la aer la curte
MICIO,ati inceput marea diversificare?
MONI,ESTI MAI BINE?
GIOVA,spor la alergat,te inteleg perfect...si papa si pt noi tiramisu
VOI mai sterilizati zilnic instrumentele bebeilor?ca eu ,o data pe saptamana mai fac solutie la rece si bag biberoanele si linguritele.
mai vroiam sa intreb ceva,dar cu alzheimerul meu cam greu![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
toanca spune:
Salutare fetelor
Am ajuns la servici, dar abia acum m-am eliberat si eu sa vad ce faceti.
Fiul meu are PERSONALITATE!!!
De vineri seara nu a mai vrut sa bea deloc lapte DIN BIBERON; cand vede biberonul se stramba si face ca toate alea.
O sa incerc in seara asta sa-i dau cu canita din aceea speciala sa vad daca asa o sa vrea sa bea laptic.
Ne-am invat si vrem numai cu lingurita

A mai patit vreuna dintre voi asa ceva cu bebelul?
Si daca da, ce masuri ati adoptat, pleeeeeeeassssssseeeee!!!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
toanca spune:
mirela10, sa nu ma crezi PARANOIA, dar eu sterilizez instrumentele lu bebe (biberon, lingurita, castronel, etc) dupa fiecare utilizare. Am sterilizator la cald.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
Giova spune:
Mirela doamne ajuta sa obtineti creditul sa aveti ap. vostru.
Pap si pt. voi Tiramisu...ba nu..il pun pe Clau ca el e slabanogul familiei.
Eu nu sterilizez, decat o data pe sapt. ca si tine, la rece. am solutie. In rest le spal cu detergent de vase.
Toanca pai normal, a crescut bebeul si nu mai vrea bibe, ii place lingurita mai mult.
Vezi ca ti-am pus cateva poze in contul comun. daca citesti in urma vezi ce prostii am facut si ti-am dat si linkul catre cont.
Praji e gata, dar trebuie sa sterg praful. Azi nu mai alerg in nici o parte. sunt asa de obosita, dar nu stiu de ce. Imi vine sa tot dorm.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco