Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La multi ani fericiti Ana! Sa fii sanatoasa si voioasa si sa te bucuri de Tiberica! Sarbatoreala frumoasa si tot ce iti doresti!
Un pupic mare si o imbratisare calda de la Razvan si mama lui!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salut, fetele!
Ana, La multi ani !cu sanatate ca e mai buna decit toate.
Se vede ca e weekend, cam liniste pe-aici.
Moni, numai Diana ta si Sabina mea sunt codase la greutate. Ca si a mea are abia 5300 la 4 luni. Spre deosebire de Diana care papa la greu, Sabina mea tine la silueta spre disperarea mea. Cred ca si la ea tot genetica e de vina. Am vazut filmuletele cu Diana. E super dragalasa mititica. Fa-i analize ca nu strica. Eu nu i-am facut ca e cam mica pt. intepat, in schimb ii dau fier de pe la 2 luni pt. ca i s-a parut doctoritei ca e cam palida. Oricum din ce-am citit eu, cam toti copii tre sa ia fier de pe la 6 luni intru-cit pe la virsta asta li se termina rezervele acumulate in burtica.
Mirela, tie iti cade parul parca. Si mie la fel, peste tot numai par si fata asta a mea cum ma prinde cum isi infinge degetele in parul meu. N-am solutii pentru problema asta, astept sa vad . Sper sa nu ramin cheala
Gio, gospodina mamei esti tu. Tiramisu, yammy!!! Imi place Timisoara, am fost si io de citeva ori pe-acolo. Luna asta prietena mea cea mai buna s-a mutat si ea la Timisoara si la anul abia astept sa ajung pe-acolo .
Pupici la toate fetele si la toti bebeii.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinatunza/album?.dir=6607re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dupa atata leneveala am iesit si afara putin. e frig la noi.
Fetele de la Constanta, chiar, cum stati cu apa? am vazut si eu putin la stiri si m-am ingrozit.
Liliana nu am mai ajuns sa fac Tiramisu azi.
Vezi ca a inceput si Nicolas sa se intoarca? Marco ma dispera cata energie si cum se intoarce. Mai nou adorme doar pe o parte, pe stanga. asa se intoarce si in somn, si cu picioarele incrucisate. Cand doarme pe spate e cu ele in sus.
Bine macar ca Nicolas mananca iaurtul si branzica, chiar daca nu mai bea laptic.
Irinatunza pai a trebuit sa mai fiu si bucatareasa, ca de nu divorta al meu. De 2 sapt. nu am mai gatit nimic, doar pt. Marco.
Poate ne vedem cand veniti in vizita in Timisoara. e un oras frumos, occidental si linistit.

Fete ne bagm la baita, papa, pe urma Clau are treaba la comp. cu mobila de buc. asa ca ne auzim maine.
si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

LA Multi Ani ANA!
Noi am avut o zi agitata, lui Eduard ii curge nasul, nu respira bine si tuseste, este iritat pe fata , posibil din cauza salivei. MAine mergem la dr sa vedem ce si cum cu raceala asta si sa-l intreb daca sa-i dau ceva supliment de lapte ca de cateva zile adoarme tare greu seara, ma gandesc sa nu-i fie foame si laptele meu sa nu-i mai ajunga.

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
LA MULTI ANI ANA!Nu intri la raport cu stiri despre ginerica? VAd ca si fii-mea a luat-o pe urmele lui, dar parca nu-i asa intelectuala. Ea vrea ziare nu carti! Daca e sa aleaga intre jucarii si ziare, prefera ziarele. Am si prins-o molfaind satisfacuta Academia CAtavencu.
LA MULTI ANI bebeilor nascuti pe 31, 1 si 2!
Noi am fost la socrii la tara, agitatie mare, nebunie la greu, fii-mea plange la oricine de ma dispera deja. Si are o predilectie la a se speria de oamenii "negri". Adica mai inchisi la ten sau mai bronzati (Andiaroro si Irina, clar ca Franta plina de negrii si magrebieni nu-i de noi). Plange de nu se mai opreste. In rest plimbata bine, mancata bine, adormita cu greu zilnic. Aerobic cat incape. Am sa pun si eu un filmulet cu mica mea "rama". E teroare. Numai pe burta tarash dupa toate alea din raza ei vizuala.
Teolinda, nu m-am prins eu cu ce-ash fi chiar mama eroina, dar multam oricum. Eu una o spurc pe Ana cu borcanele, fiindca suntem mai mereu "in deplasare".
Giova, Ana mea la 6 luni avea: 7.300 si 71 de cm. Lunga si frumoasa. Era cat pe ce sa aterizam si la Timisoara luna asta (iulie) cu tati cu tot in delegatie. DAr cred ca RAdu o sa ajunga acolo dupa jumatea lunii cand noi o luam de la capat cu kineto, asa ca ratam, din pacate. DAca ajungeam la Timisoara, cum noi tot bifam pe rand orase din tara, cred ca dadeam si pe la Moni prin Arad, asta in drum spre rudele din Oradea. DAr cred ca balamucul drumurilor la distanta se amana pe septembrie.
Moni, scape de beleaua de masea.
fetele ca plange comoara. Noapte buna!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Chiar asa Ana nu a dat pe-aici de teama sa nu faca cinste. Cred ca asteapta sa treaca ziua ei.

BEE - mama eroina ... ca rezisti la mofturile printzesei. Ti se pare putin lucru? Gatitul degeaba iti mai lipsea ca nu stiu dupa aceea in ce categorie te mai incadram. Zici ca Anei nu-i plac bronzatii? Inseamna ca va plange si daca ma vede pe mine... ca mai am putin si concurez cu negrii fetelor din Franta. Cand incepi kineto poate dati o fuga pe la noi la aer curat .. ca suntem la 2 pasi. Poate ii place Anei piureul pe care il prepar eu lui Nicolas. In plus sapt asta caisele se vor coace de-a binelea.. asa ca nu e de ratat .

GIO - lasa ca ai scapat de niste calorii astazi. Sincer nici eu nu stiu cum mai e sa gatesti... mancare de adulti. De muuuulta vreme n-am mai experimentat. Dar m-am specializat in papa pentru bebenaci.

Vad ca bate vantul si pe-aici nu doar pe-afara asa ca va spun noapte buna, in caz ca nu mai apare nimeni .

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Micio, sanatate lui Eduard.
Ursoaico, ce mai face RAisa cu bubitele? I-au trecut? Eu cand am avut mici probleme de iritatii (caldura/pampersi) am dat cu Altermed powder cream (ceva mostra primita la targurile de bebei) si totul a disparut rapid. Si eu am avut azi un mare soc. 3 buboice gigantice pe picioruse. Din care una pe incheietura degetului mare de la picior. Primul gand: alergie. Si mai eram si undeva dincolo de Ploiesti. Gandul 2: bubitele erau de ieri dimineata, dupa o noapte torida in care dormisem cu toate geamurile deschise. Le vazusem evident si ieri si am zis ca sunt de la tantari, dar ieri erau micute micute, in timp ce azi erau mari si urate. M-a luat barbatu-meu si mi-a amintit de 2-3 buboaie pe care le am si eu pe picior de la mare si nici dupa 10 zile nu trecusera complet. Asa ca tb sa feresc fata de barbarii de tzantari.
IN rest, Ana e un pic fornaita cred ca de la transpiratie din timpul caldurii. Asa ca eu azi si ieri, desi s-a racorit, am tinut fata mult prea dezbracata pt gusturile soacra-mi. Si n-am auzit decat texte de genul:" Nu e dezbracata fata? Mu-i e frig? Nu-i pui o caciula?". De mult prea multe ori si chiar si pt rabdarea mea imensa, a fost mult prea mult. SI dupa a nu se stie cata observatie a soacrei am spus "Nu, nu, nu si nu". Nu infofolesc copila si gata! Am si eu fixurile mele. Mie mi-e frica de alimentatie, alergii si alte belele decat sa sufere fata mea de frig.
Mirela si lui DAni sanatate! SI eu cred ca gatul rosu trece si fara absolut nimic, cu atat mai mult cu cat n-a facut febra! La noi e o mare prostie ca se dau antibiotice in disperare si la copii mici si cand nu e cazul, doar ca sa se previna cine stie ce complicatii care nu apar (singura complicatie care ramane dupa ce indopam bieti copii cu prostii e ca au stomacurile paradite, flora intestinala varza si sistemul imunitar la pamant. Eu sunt un exemplu viu=inca- al modei de a da antibiotice aiurea).
Fug la culcare si maine stau pe baricade alaturi de voi, ca de marti iar ma duc la alta tara (de data asta la ai mei).

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara gagici,

ANA LA MULTI ANI, MULTA FERICIRE, SANATATE SI BANI!

Bee bine ati revenit acasa, ma bucur ca v-a priit la mare si sper ca te-ai odihnit si umplut bateriile!
Moni ma enervezi cu maseaua aia, de ce nu te duci la dentist sa scapi de ea? Stiu ca si eu am avut probleme mari (culmea ghinionului, mi s-a umflat maseaua cu cateva zile inainte de cununie ) dar trebuie sa o rezolvi cumva! Si zici ca Di si-a luat a doua tranta? Bravo!
Micio bine ca mi-ai zis de spanac ca planuiam sa-i cumpar maine sa-i bag in piureul de legume. Pai atunci ce naiba sa-i dau, ca nu vreau cartof inca... mai mult, trebuie sa-i scot morcovul fiert ca face cam tare! Fetelor help!!
Raluca ma bucur ca mai intri, pupici la fitzoasa ta - tare frumoasa e! Cum e la tara?
Giova am vazut verighetele, sunt frumoase si va urez sa le purtati toata viata! A, sa stii ca arata foarte bine Marco chel. Si au vroiam sa o tund pe Carlita dar cred ma asasineaza familia daca ii tai carliontii.
Liliana daca ti se bate ochiul inseamna ca ai lipsa de minerale... nu se intampla nimic rau!
Ana de France, mi-am comandat o carte "Particulele elementare" de Houellebecq, are reviewuri foarte bune, sa vedem...

Vroiam sa va ?, maine vreau sa-i dau Carlei branzica, din ce sa-i fac? Vad ca voi faceti din lapte de vaca, e ok sa-i dau la 5 luni de vaca sau sa-i fac din formula?? Si cu ce o amestec? Cu fructe?

Fetelor atat a tinut neuronul. Va pup. Ne mai auzim maine!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Liliana, m-ai lamurit! Un copil am si eu. Mofturos, dar al meu. Am citit eu pe la un topic cu "atachement parenting" ceva cu un model de diversificare dupa pofta bebeilor. CEva de genul : intinde copilul mana dupa o piersica, tu i-o dai si bebelul morfoleste piersica (sau banana/marul, ce-o fi) pana o termina desi poate nici nu are dinti! Cred ca asa trebuia sa incep eu cu diversificarea. Ana nu prea papa mere pasate. DEsi i le cumpar pe cele mai frumoase, dulci si zemoase (ca sa nu mai spun scumpe). Ieri la tzara halea barbatul meu niste merisoare ca de la tara: mici mici ca niste nuci, lovite si acre rau! Si Ana il urmarea cu niste ochi pofticiosi! Si i-am rupt din mar bucatele si le-a morfolit cu o satisfactie ceva de groaza! Dupa care i-am dat marul din care muscasem si il sugea si-l mesteca cu gingiile. . Si noi ne chinuim cu mixat, pasat, amestecat si fiert.. N-o sa ratez invitatia la caise! SI eu ma laud cu una bucata gradina cu de toate ecologice pt fata. Cred ca tb sa schimbam impresii. CEl putin zarzavatul e al meu 100%. Si ceva din rosii (dar se pare ca pana la supa de rosii mai avem).Mai da=ne vesti de Anda si Mark, ca parca v-ati vazut.
ANda, tot suparata esti?
Chiar ca plec. Noapte buna.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Va multumesc pentru urari!

Fii-miu e bine. Papa de toate. Azi i-am dat carnita de pui! Si i-am bagat seara si Gute Nacht-Brei de la Hipp. Doamne ce-i place!
Fug inapoi la invitati!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput