Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anasebe, LA MULTI, MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de cei dragi!

Slabuta miscare astazi...

Teolinda, ochiu' se zbate din lipsa de magneziu (parca ). Oricum, eu pana aduc magneziu in corp, prefer sa-l inchin de mai multe ori. Daca vezi ca dureaza mai multe zile, intreaba si tu un medic, dar poate nu-i cazul. Pupilici!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

LA MULTI ANI ANA!!!!!!!!!!!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!!
Ce faceti? slaba miscare pe aici, unde sunteti bre??????

Noi pe acasa, nu avem chef de iesit cu toate ca e racoare. Ne uitam la filme si acum vreau sa pun mancarea la foc. Ne-am trezit tarziu si am luat micul dejun numai acum.

si o duminica placuta in continuare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ana-LA MULTI ANI!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Anasebe la multi ani!

GIOVA poti nota datele Dianei la 6 luni 6,100 kg si 66 cm

In rest eu tot cu maseaua...
Diana chiar daca nu pune pe ea, papa bine si kk la fel. Spre deosebire de voi, eu apuc din piureuri doar cojile de la caise,piersici,prune,mere si pere Ba la pere am sacrificat una si pentru mine si Ghita, ca era superbuuuna. In concluzie,n-am cumparat atatea fructe de cand sunt. Nici cu legumele nu stam prost.I-am bagat si fasole verde deja. Spanac inca nu,poate cand ne facem noua.Dar cu caldurile astea,nici de mancare nu prea imi arde.

De strigat, striga in continuare mama si baba ,plus ca s-a pus pe chiuit. De rostogolit nu mai zic. Si am reusit performanta sa am iar printesa picata din pat.Si de fatza cu mine M-am intors un pic la dulap sa ii caut haine...si tronc,desi avea perne primprejur.Am gasit-o pe spate,noroc ca erau doar picioarele pe parchet,restul pe carpeta.S-a speriat,a urlat ,dar i-a trecut repede si continua gimnastica,spre disperarea mea.In patutz nu va zic ce face,tot printre gratii si demonteaza aparatorile.Pe salteaua de pe podea,ajunge in toate colturile casei,iar daca o leg in carucior,sau in scaun,atat da cu picioarele in ele,ca ma mir ca nu si le rupe.In brate nu sta, ca se zbate si se balangane in toate directiile,asa ca ... mi-e groaza pe cand incepe sa umble.Vai de sertarele,cartile si firele din casa asta!
Si pe aici chiar ca e pauza.
O zi si o sapatmana buna tuturor!
Ca eu...vai de mine!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-am uitat in tabel,evident ca Dia sta cel mai prost la capitolul kg,chiar mai prost decat cei nascuti prematur.Teoretic ar trebui sa ma apuce si pe mine depresia ,nu?
Marti mergem sa ii facem analizele alea,sa eliminam suspiciunea de viermisori sau anemie,ca astea ar putea fi o cauza (ca papa si nu ia in greutate),desi sunt aproape 100% convinsa ca genetica e cauza plus aerobica ei dusa la extrem.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANASEBE,LA MULTI ANI,MULTA SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!!!!!!!!
dani parca e mai bine un pic,in schimb mama saraca se lupta cu o durere groaznica de masea....
MONI,si tu tot asa?nu ti-a mai trecut?si lasa bine ca apucati doar coji,asa nu va.papa dia si pt voi
TEOLINDA,piureul de legume e facut de mama,de aia il pap,ca ala la borcanas e cah

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni am notat. Eu cred ca Dia nu are nimic, doar ca seamana la metabolism cu a ei mama si e prea energica.
Azi sunt mai bine cu maseaua. Luni ma programez la dentist. Vroiam sa merg cu Clau, dar el vrea numai dupa 15 iulie, si nu mai pot astepta ata. ii este frica si din cauza aia.
Mirela ma bucur ca Dani e mai bine. Acum sufera mami a ta? of,off. Cred ca la voi in casa nu a fost zi sa nu fie cineva bolnav sau sa-l doara ceva, asa-i? Cand trec bolile si durerile de la voi? trimite-le in Ro.

Marco a papat doar 80 gr, de porumb cu pui si acum doarme.
Eu de 2 ore trebaluiesc pe la buc. si nu am mai terminat. experimentez 2 feluri de papa noi, unul l-am scos din cuptor si acum e celalat. Mai vreau sa fac si Tiramisu. Profit ca nu e cald afara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moamaaa cata lenea pe-aici.

Si noi am lenevit astazi desi Nicolas ne-a dat desteptarea pe la 8, i-am dat bibe cu lapte... credeti ca l-a mai vrut... l-a aruncat cat colo, asadar minunea n-a durat decat 2 zile. In consecinta a trebuit sa ma scol sa ii pregatesc un iaurt cu cereale pe care l-a balotat doar jumatate. Apoi l-am pus la noi in pat sa mai atipim si noi numai ca el nu a avut stare si ne-a bombanit continuu si ne-a tras la pumni in fata de ne-a zombilit. Pana la urma a adormit iarasi la 10:00 si am mai tras si noi un pui de somn odata cu el..asa ca ne-am dat jos din pat la ora 12:00.
Azi am fost mama comoda si i-am servit lui Nicolas papica de la Hipp.. a ras dintr-un foc 2 borcanele a cate 125gr de pui cu orez.

Moni cred ca al meu se molipseste de la Diana ta. Ce ma plangeam ca e putoare si nu se intoarce.. acum eu il pun pe burta la somn el se rostogoleste pe spate si iar.. si iar ... si iar.. pana oboseste in final si cade lat.
Sper ca Diana sa nu aiba vermisori sau anemie... ci sa fie doar ritmul ei de crestere asa. la printzesa miscacioasa!

GIO - pai nu mai ti cura de slabire? Ai dat-o pe Tiramisu? Sau duminica nu ingrasa?(vorba Anei SEBE)

ANA - cum te-ai petrecut? Ce cadouri ai primit? Te asteptam cu vesti pana atunci uite inca si .

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

am uitat ce era mai important

Daniela, Irina, Pufumic... sunteti bine? Ca m-am speriat de imaginile de la TV din Cta.

Sper ca si celelate fete plecate la tara sa fie OK... Ralu, Silvi... care mai sunteti?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput