Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova da Mateias al meu nu apare in album....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Giova, dar a stat Marco la tuns?
Cum ai reusit?
Eu abia cu chiu si vai reusesc sa-i dai uncghiutele....parul cred ca am fi groaznic

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by toanca

Giova da Mateias al meu nu apare in album....

poze

Toanca aici sunt doar cateva albume care sunt publice, restul sunt private si nu se vad doar daca ai parola.
Ai vb. cu Ursoaica pt. parola? o ai?

Pai l-am tuns in cada. s-a bagat Clau cu el si eu ma jucam cu bebe cu dusul si tat-su' il tundea. a stat, dar spre sf. a cam marait.
Eu unghiile i le tai super usor. asa de cuminte sta si se uita ce-i fac, de-mi vine sa-l pap.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

O sa vb. cu Ursoaica.
Multam.

poze

Mergi la inceput

Toanca vezi ca Matei nu are album pe contul comun. nu ai trimis cateva poze sa le puna Ursoaica?
Sau trimite-mi mie si le pun eu.(ioana.purdea@gmail.com)

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Giova, ti-am trimis poze.
Multam mult

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Alexandra lui Crisu, Diana lui Ingrid si Razvanelul lui Astery. Sa fie sanatosi si sa le aduca parintilor numai bucurii.

Astery, foarte dor de Buzau nu imi este, ciudat, dar nu mai avem nici urma de prieteni prin oras. Toti sunt plecati prin strainatate sau sunt in Bucuresti. Dar mi se face dor cand povestiti cum va intalniti voi...atunci mi-as dori sa fiu acolo. Cand am fost in tara ultima oara m-am intalnit cu gasca de pe subiectul de Buzau. A fost frumos si ne-am simtit tare bine...
Despre Crang si mama mi-a spus acelasi lucru. Ca arata frumos si ingrijit cum nu a mai aratat de multi ani. Oricum mie mi-au placut Crangul si bulevardul intotdeauna, am atatea amintiri faine...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Hai ca ma mai pusei la punct cu stirile (in mare).
Alexandra LA MULTI ANI!. Crisu, tu ziceai de mure (daca nu, scuze). Eu stiu ca sunt alergene toate fructele cu samburi mici (mure, capsuni, zmeura). BIne ca nu i-ai facut vaccinul. Il FAceai pe cel gratuit? Ca la ala stiu ca sunt probleme cu antipolio. Dar cred ca te-a speriat cam tare doctorul. CE stiam eu legat de antipolio oral e ca nu se papa o ora-2 dupa, sa nu verse/regurgiteze copilul papica cu vaccin cu tot (si sa nu se absoarba intestinal, ceea ce ar putea da o "ratare" a vaccinarii/rapelului respectiv. BAnuiesc ca si cu diareea e cam pe-acolo: copilul elimina cam tot ce inghite si ar putea exista pericolul ca vaccinul sa nu fie absorbit).
Adiaroro , eu sunt de acord cu concluziile tale privind "radacina raului". EU nu pot sa cred ca cineva ar putea fi manat de intentii rele.
MAraki, un nou dintos in secta! Felicitari!
Irinatuntza, ia-o usor pe puiuta mica. Cu atat mai mult cu cat e incapatanata cand nu vrea sa pape. Las-o in legea ei. Nu o forta sa pape cand crezi tu ca ar trebui sa-i fie foame. Si incearca cu consecventa sa-i dai sa manance (nu papa acum, da-i peste o ora. NU papa peste o ora, incearca peste o alta ora si tot asa, dar fara s-o fortezi deloc). Totul e s-o prinzi bine dispusa sau semiadormita. EU asa am dat-o pe brazda pe capoasa mea. Si acum e indragostita de sticla.
Tina, urechile se mai departeaza de cap si ca asa e materialul genetic. EU ce sa-i cer fiica-mi, cand si eu le am clapauge de-a drepul? A mea matza, s-a nascut cu ele lipite (ca ta-su), dar intre timp au cam "decolat". Mi-a trecut si mie prin cap ideea cu leucoplastul, dar mi s-a parut cam barbara. Lasa ca sunt frumoase si asa fetele.
Cuscra gasisi bre piscina sa imersam copiii?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toanca

Giova, ti-am trimis poze.
Multam mult

poze

am facut o tampenie: nici batuta nu mai stiu parola de la mail-ul care ti l-am dat. l-am creat acum 2 sapt. si nu l-am folosit.
ca te-am pus sa le treimiti acolo, sunt o proasta.
daca nu te deranjeaza sa-mi trimiti pe astalalt:ioana14nemes@yahoo.com
si scuze inca o data.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua si de la noi!

Tocmai ce am citit putin pe diagonala, recunosc pt ca sunt pe fuga... trebuie sa se trezeasca papanasul sa ii fac baita si sa ii dau papica si apoi il las cu Robert pt ca eu dau o tura prin Cora.

Azi au fost Anda cu Mark pe la noi si am bagat puradeii la apa in piscina si au fost foaaarte fericiti.

ANA de France – am terminat Gheisa .. am luat “Catunul”. Bai dar mamaliga aia tot n-am facut-o..

ANGI si MIRELA… si eu tot pana la 7 stiu sa numar.

GIOVA – ce ai avut bre cu bietul copil de l-ai cioplit ? Dar ii sta f bine asa ca n-ai de ce sa te plangi. Tot frumos a ramas !
Vereghetele nu m-am dumirit f bine dar sunt convisa ca sunt frumoase sa le satapaniti fericiti pana la adanci batraneti!

COSMI – lu bebe al tau I s-a acrit de lapte … asa am patit si eu.
Baga-l pe branzici si iaurtele sa suplinesti refuzul de laptic.
Eu de 3 sapt l-am scos cu laptele definitiv pt ca mai mult ne enervam reciproc insa azi dim. la 7 i-am dat un bibe cu 200ml si l-a baut. Asa ca poate luati putin o pauza.

BEE bine ai revenit in Bucuresti. Pune poze cu gagica bronzata.

NICOLE - pupici la placintica.

BOMBO, MIRELA .

ANOOO - esti tzepara?Mi-a soptit o pasarica cum ca altul a fost motivul absentei matale de la piscina.

MONI- multam de fripturi... mi-au mers la suflet

Scuze ca nu am reusit sa raspund tuturor! si

Am fugit ca mi-a expirat timpul la "sauna".

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput