Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca am luat ceva poze din al;bumul tau de la semnatura si i-am facut un album lui Mateias.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/my_photos

Aici incepe furtuna si noi iesim afara.Dar suntem cu tati cu masina.

scriu mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele!
Intru sa va salut si sa va spun ca suntem bine, doar caldura ne omoara...Azi am cantarit-o pe Daria pe cantarul nostru electronic (poate avea o oarece marja de eroare ca am asezat-o sezand) si stiti cat arata??? 8.700 Kg... Dari mananca inca bine si asteptam sa facem vaccinutul saptamana viitoare.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bee asa reuseam pina acuma s-o fac sa pape, cind era semiadormita sau cind se foia in somn si incepea sa-si suga degetelele. Acu ca a mai crescut doarme mai putin si e mai greu s-o pacalesc. Si am incercat totusi sa-i dau sa pape cind e treaza. Asa mi s-a parut mie ca ar fi mai bine ca poate in final prinde drag de papa si va minca cu placere. Insa nu-i asa, papa mai prost.
Insa de-acu o sa incerc sa-i dau cereale cu lapte cind refuza sticla si poate o sa se indragosteasca si ea din nou de sticla.
Ce bine de tine ca ai reusit s-o dai pe Ana pe brazda, eu inca sint la faza cu speratul.
Si o sa incerc sa-i dau si supica de-acuma , desi intentionam s-o mai las pina pe la 5 luni numai pe lapte , suculet de mar si morcov si cereale. Insa vad ca s-a saturat de laptic, pt. ca pina acu am tot incercat vreo 4 tipuri de lapte si la fel de prost maninca.
Iaurt si brinza inca nu incerc, desi probabil ca la un moment dat nu voi avea incotro daca tot refuza laptele.
Pupici la fete si vreme racoroasa ca aici la Iasi vad ca ploaia refuza sa se arate.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinatunza/album?.dir=6607re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Gio, am vazut filmuletele cu Marco. E tare, tare dragalas.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinatunza/album?.dir=6607re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Crisu La multi ani pt. printesa Alexandra Sa fie sanatoasa, papacioasa, frumoasa si mult, mult noroc in viata
Bee bine ai revenit acasa Ma bucur ca v-ati simtit super la mare,va doresc si la socrii sa fie la fel de bine pt. Anuka
Anabordea pai e super bine cu greutatea fetita voastra Sa fie sanatoasa papusa si sa va traiasca
AnaM am uitat aseara sa iti urez sanatate pt. sotul tau si insanatosire grabnica !!!
revin, a inceput serialul meu

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

iar imi scoala italienii copilul Nu le ajunge sa urle, trebuie sa si fluiere

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Hai ca am aparut si noi!

I-am luat lui Tibi azi, suport de baldachin si baldachin, ca sa pot da drumul la ac-ul din camera noastra ca mutim, si noi si el. Si intr-adevar sta ferit de aer. Plus ca Tibi e fot foarte incantat de noua achizitie. Nu stiu ce i-a placut asa de mult, dar statea in pat si chiuia si dadea din picioare de mama focului.
Azi i-am dar pere de la nestle. I-a placut atat de mult incat pt. prima data a stat si el cu gura laaarg deschisa si astepta urmatoarea lingurita. Azi a baut surprinzator de mult lapte.

No, cam atat despre noi.

Bee Bine ati venit! Sa stii ca nu m-am interesat de loc de piscina. Dar mai vorbim.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara fetele...n-am mai intrat din cauza caldurii! Ridica si dracia asta de sursa temperatura in camera asa ca am preferat sa nu mai deschid pc-ul. Noi suntem bine, sper ca si voi la fel, nu stau sa citesc din urma deocamdata...vad ca oricum s-a scris foarte putin!
Ne-am intalnit cu Bee si Ana, care este o frumoasa si o fitzoasa ca numa in brate a stat, bine ca era si bunicuta cu ele ca sa poata face cu schimbul! Bee, pupicei la Ana!
Haideti fetelor care mai veniti la mare? Va vedeti si cu noi?
Ioana zilele astea a facut vaccinul, am trecut cu bine peste! Are 7.600Kg si 70cm! Ne diversificam si nu prea, dimineata mancam mar ras, ar fi cazul sa mai bag si alt fruct dar inca nu ma decid, cateodata in mar ii mai pun si putin suc de morcov sau de portocala, la pranz mancam piure de legume, tot felul de combinatii, am bagat chiar si cartof dulce, poate mai imi da si mie cineva ceva ideii si mai dupaamiaza am bagat incepand de azi branzica dulce facuta de mine din 200ml de lapte Dorna cu o lingurita de iaurt milli. Si aici as vrea mai multe idei de combinatii!
Va pupicesc pe toate!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, salutare.

Cusrcaaaaaaaaaa, ma bucur mult de tot ca ai revenit.
CAt despre ce se intampla pe aici sunt iarasi in ceata. Eu nu stiu, ori nu ma duce pe mine neuronul, ori am citit pe sarite si aici si la cele doua conferinte la care am participat, dar lipsesc multe elemente din mintea mea. O las balta, ca pe mine oricum ma depasesc chestiile astea...de aia am avut intotdeauna prieteni barbati.
Noi suntem inca la tara si alerg cu telefonul dupa trei liniute de semnal sa pot intra pe net si de multe ori o las balta.
Poze nu pot sa pun si nici sa vad pe Yahooo.
Bee, ma bucur a v-ati simtit bine si ca Ana a devenit o papacioasa. Nu pot sa spun acelasi lucru despre noi. Desi strumifta mea papa lapte la greu, il papa numai in somn, iar despre diversificare o zi da doua ba ca se pune pe invers. Am ajuns la concluzia ca Anastasia asociaza foamea cu durerea si cand trec mai mult de trei ore de cand a papat nu mai vrea neam sa pape...se zvarcoleste inclusiv in somn de zece mii de ori pana papa. Diversificat papa dupa lapte, adica dupa ce se trezeste si putin, in ritmul asta nu stiu cand o sa inlocuim noi mesele de lapte. Nu mai spun ca prefera mancarea noastra decat ce ii fac eu special, iar borcanelele nici sa nu le vada. Cel mai greu e cu fructele.
Astazi sunt ofitcata la culme pe mintea mea. Am un pireten in SUA care e psihiatru si mi-a zis sa il sun azi la ora 11(ora americii) sa ma puna in legatura cu o colega de-a lui(atunci avea intalnire cu tipa), psihiatru de copii, sa imi dea cateva sfaturi legate de modul Anastasiei de a papa. Mie mi-a intrat in cap ca ora 11 e 20.30 la noi si abia cand l-am sunat mi-am dat seama ce cu pluta sunt si ca nu ma duce mintea. Acum imi este rusine de el de mor si ma oftic la culme, cine stie cand mai am o asemena ocazie.
Na, ca m-am plans.
Giova, ma bucur ca nu numai Anastasia e chelioasa sectei...la noi a fos socul si mai mare ca avea o ditamai creasta inchisa la culoare si acum e 0.
Pupici, gagici ca ma duc la somn, abia astept sa vina ziua de maine sa vina Ovi, mor de dor!

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia

Poze cu familionul[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

A, inca ceva si ma duc pentru ca imi tot staruie in minte.
Bai Janino, daca despre tine s-a zis ca esti mama denaturata ca i-ai zis Carlei "bestiuta" ce s-o zice de noi care o alintam pe Anastasia "monstrulet" si mai ales ca pe mine m-a busit rasul cand mi-am vazut fata in patru labe cazuta din pat??? Dar nu m-am putut abtine si am aratat la toata luma primul cucui. Na, ca am zis! Si de cand suntem la tara e toata ziua desculta, dezbracata prin iarba, taras grapis, papa frunze si nisip, face dus in curte de la cazan si a uitat cu totul de mediul steril.
Gata, pupici, cred ca nu mai intru pana luni cand ajung acasa.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia

Poze cu familionul[/b]

Mergi la inceput