Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

COSMI,eu cand m-am plans la dr ca nu vrea biberon,mi-a zis sa-i fac laptele cu cereale si sa-i dau cu lingurita
GIOVA,SA PURTATI SANATOSI VERIGHETELE SI SA VA UNEASCA PE VECIE!!!!!!!!MARCOLINO E TARE SCUMP SI ASA ,CRED CA FACE MAI MULTA LUMINA IN CAMERA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela, Toanca mersi de urari. Sa dea DD sa fie asa.
Toanca l-am tuns pe Marco ca avea la spate gaura-i s-a tocit parul, avea o chica, in parti ia picat si mai avea un mot sus in cap. Si am zis sa-l facem uniform.
Cosmi uite nu dispera, ca bebe te simte. vezi ca si alte fete au avut probleme cu mancarea.
Mirela macar nu mai trebuie sa folosesc becurile, caci si asa dau bani grei la Electrica.

In sf. am gasit branzica dulce si am facut papanasi.Asa ca m-am incins bine in bucatarie.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Buna!

La multi ani mini tot ce iti doresti si o viata senina si fericitra alaturi de cei dragi!
La multi ani si bbelusilor de azi sa aduceti numai bucurii in casa parintilor vostri!
Maraki merci pt sfaturi azi pitika a mancat mai bine si fructe si legume i-am dat fructele doar piersicuta ff coapta si un picut de banana si vad ca i-a placut, pesemne nu ii place marul o sa mai incerc iar legumele le-a mancat pentru prima data cu un sfert de galbenus.
Cu caldura la noi in casa este destul de acceptabil pentru am pus ac dar noapte inchid usa la dormitor(ac este in sufragerie) si aerul se supraincalzeste si cred ca asta nu a putut dormi, dar aseara am dormit cu usa deschisa si vad ca am dormit amandoua bine.
Eu credeam ca v-ati suparat pe cineva anume dar vad ca voi inca nici nu stiti cine a condus barfele si ma intreb daca tb sa da-ti credit cuiva care nici nu-l stiati, dar oricum este bine ca lumea si-a revenit.
Fetelor bbelusa mea are o ureche mai departata de cap decat cealalta si cartilajul este mai moale la ea, sti cumva un remediu pt treaba asta?

va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tina asa este si Angelo cu urechiusele, poate isi revine cu timpul.Fii-miu e cam marait in patut, cred ca ma duc sa-i dau iaurtul ca la 12.00 nu a mancat tot piureul de legume.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salut!
Cosmi aceeasi problema avem si noi. Sabina papa de citeva zile si mai prost ca inainte , dar mai ales de cind au dat caldurile astea. Marti de ex a papat numa de 3 ori, spre disperarea mea. Ieri a revenit la 5 , iar azi sper sa fie tot 5. Azi a papat doar de 3 ori pina la ora asta si cite putin, numa cite 60-70 . Si dupa ce papa putinul laptic incerc sa-i dau si citeva lingurite de cereale sau banana. Si eu sunt disperata din cauza asta pentru ca Sabina mea e tare micuta (la 4 luni are abia 5300) si nu ne permitem sa pierdem nici un gram. Si eu am tras un bocet azi linga ea cind am vazut ca se opreste la 60 si nu mai vrea. Si am incercat cu paharelul si culmea cu paharul a mai papat vreo 30. Daca Stef nu are probleme cu greutatea eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji, ca papa el cind vrea. Eu ma chinui asa de cind s-a nascut. O zi mai buna si 10 rele.
Bravo Gio! Bine ca ai revenit Ai pus si pozele cu Sabina pe albumul comun ?
Mami de Razvanel, parca , intreba cum facem dush cu bebeii. Pai uite de vreo doua zile si eu ii fac dush. Intru in cada cu ea , dusul e prins in suport , dau drumul si stam amindoua acolo si ne balacim numa asa fara sampon ca sa ne racorim. Ii place tare mult, nu zice nika.
Pupici

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinatunza/album?.dir=6607re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!
la toate si sa stiti ca am facut la baie in mare, cat pentru tot forumul. . Asta ca sa se mai racoreasca spiritele.
Cu peripetii cu tot, a fost minunat. Anukai sper sa-i fi priit, noi macar am ratat un val de canicula in Bucuresti (desi inca n-ash putea spune ca s-a racorit). Pe Ana am tinut-o la soare cam 10 minute dimineata (in jur de 9, ca abia la 8 se trezea) si 10 seara (in jur de 6), in rest cat stateam pe plaja (2 ore) goala la umbra deasa a umbrelei de plaja. I-a placut apa abia in ultimele zile, fiindca in primele se uita la "valuri" (care nu erau) cam circumspecta. Nici ea nici eu nu ne-am ars deloc (multam mult Janina pentru recomandare pe care si eu o transmit cui are nevoie: Avene cu factor 40, minunata si pentru copil si pentru mine-iar eu am o piele groaznic de sensibila si e prima data dupa 5 ani cand n-am facut alergie la soare. ). Ne-am intalnit cu Daniela si cu Ioana, marti seara. Si am vazut un bebe tare cuminte! Ioana nici nu stiam cand plange! Parca radea mititica. Daniela.
Moni, la multi ani! NOrocoasa, fericita si cu bani sa fii, ca frumoasa si iubita esti deja. Am vazut ca Dia a luat-o din loc. Cine o pazeste?
Giova, sa purtati o viata verighetele pe care le-ati luat!
Atat am apucat sa vad.
Aprofundez subiectul si revin, daca voi mai avea cum, ca maine plec la tara la socrii (calatorului ii sade bine cu drumul, asa si noi).
secta (sau ce-a mai ramas din ea)

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,de abea ai venit si pleci iar?ne-a fost tare dor de voi.a fost cuminte anutza,a papacit,s-a bronzat?
TINA,STIAM ca la urechi mai departate de cap se pune leucoplast si se tine ceva timp,pana se corecteaza.
IRINATUNTZA,nu mai fi suparata ca te simte si bebelina.nici dani nu mananca mereu tot laptele,dar se tine mami cu biberonul dupa el pana il inghite pe tot.de multe ori il lasam si incercam mai tarziu,peste o juma de ora/o ora si papa.sau papa cand iesim afara...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor, se pare ca tuturor bebeilor le-a cam pierit pofta de mancare din cauza caldurii.
Eu l-am cantarit aseara pe Mateias si are 7.900 kg.
E bine, e rau, nu stiu...
Cert este ca luna asta a luat doar 240 gr. in greutate....
Giova se pare ca nici tu nu esti superstitioasa (adica sa nu tunzi bebelul pana nu ii tai motul)

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irinatunza, a pus Ursoaica pozele in album. Daca vrei sa te uiti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/my_photos
Bee v-ati intors deja??? ma bucur ca nu v-ati ars la soare, ca ati avut vreme frumoasa si ca v-ati intalnit cu Daniela si Ioana.Si nu in ultimul rand, ca papa bine Ana. asta e ce l mai important lucru, de fapt.
Drum bun la socrii.
Toanca eu sper sa-i creasca ceva par sa aiba ce taia nasa, daca nu...tot asta bai sa fie.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mirela10, bine ar fi daca ar mai papa si dupa o jumate de ora sau dupa o ora. Uneori vrea, dar de cele mai multe ori nu. E tare incapatinata fata asta. Stiu eu cu cine seamana din pacate.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinatunza/album?.dir=6607re2

Mergi la inceput