Miresele anului 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

buna dimineata la fete
vreau si eu sa urez casa de piatra multa fericire si iubire miresicilor care urmeaza Bolecutza, ciciep,Freia,ooana,papusika,ralu_trancu,ramona2, sa aveti nunti asa cum va doriti voi si sa nu ne uitati pe noi, cele care urmam sa stati aproape si sa ne dati sfaturi
sa aveti o zi superba

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Fetele, poate ma ajutati si pe mine cu o informatie pretioasa. Cele care ati facut cununia civila vinerea (sau cele care stiti din alte surse)....pana la ce ora e programul la primarie, adica, care e cea mai tarzie ora posibila? Eu fac la sectorul 3, nu stiu daca difera de la un sector la altul....dar spuneti-mi oricum, la orice sector stiti, macar sa-mi fac o idee.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

cri, la Cluj serviciul de stare civila are program pana la 16.30. Dar cel mai bine ar fi sa suni la primaria de sector de care apartii sa intrebi care este cea mai tarzie ora la care se poate oficia o cununie intr-o zi de vineri. Asa o sa stii sigur.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

NU POT SA CRED!!!! Toata prognozele anunta maine furtuni!!!! Unde o sa facem noi poze???? Si ce o sa facem cu invitatii de la 4 cand se termina slujba pana la 6 daca nu putem merge in parc????

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

CASA DE PIATRA SI O NUNTA DE VIS!

ooana
papusika
ralu_trancu
Bolecutza
ciciep
Freia

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Hai, nu te panica.
Tinem pumnii strans, strans sa tina DD cu voi sa aveti macar juma de ora faina de facut poze.

quote:
Originally posted by ciciep

NU POT SA CRED!!!! Toata prognozele anunta maine furtuni!!!! Unde o sa facem noi poze???? Si ce o sa facem cu invitatii de la 4 cand se termina slujba pana la 6 daca nu putem merge in parc????

Miresica de 1 al lui Cuptor

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Nu eram prezenta printre miresici la acea vreme daaaaaaaaaaar am facut ceva cercetari cu "find on this page" si iaca ce am gasit eu in capitolul 1 la Miresele de 2006, pag 10.

"ralu_trancu : Trimise - 28/02/2005 : 09:36:01

ma primiti si pe mine la miresici 2006?
am de gand sa ma casatoresc cu iubirea vietii mele, Stefan, pe 1 iulie 2006 la Intim in Calarasi."

Ralule, acea zi este incredibil de aproape...
Numai de fericire sa ai parte si asa cum ti-am spus si ieri (pe msg) nu lasa NIMIC sa iti umbreasca fericirea acestei zile. Nu da uitarii ceea ce te-a animat sa faci acest pas... Iubirea...
Te pupam dulce si ne vom gandi la tine maine.
Va doresc sa fiti fericitzi toata viatza, indiferent unde va vor purta pasii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oncyk spune:

quote:
Originally posted by cri.

Fetele, poate ma ajutati si pe mine cu o informatie pretioasa. Cele care ati facut cununia civila vinerea (sau cele care stiti din alte surse)....pana la ce ora e programul la primarie, adica, care e cea mai tarzie ora posibila? Eu fac la sectorul 3, nu stiu daca difera de la un sector la altul....dar spuneti-mi oricum, la orice sector stiti, macar sa-mi fac o idee.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Buna!
si eu am to vineri programata cununia civila dar la sectorul 6.Aici, la sectorul 6, ultima programare este la ora 14:00.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by cri.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

buna fetele! si noi am intrebat pentru ca facem cununia tot vinerea si la sectorul 2 programul este pana la 14.00!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Mi-am mai facut ceva timp sa fac pe detectivul...
Si pe cine credetzi voi ca am mai dibuit?

Ooana - 21/03/2005 : 09:09:50

"HY !
Si eu sunt una din miresele anului 2006....o mireasa care nu poate ajunge la targ din pacate!!!
Poate ma puteti ajuta macar cu niste poze sa imi fac o idee macar!
La anul insa nu am sa mai lipsesc, cu siguranta voi fi prezenta!"

Oana, o nunta ca in povesti sa ai. Si toate urarile ce le-am facut Ralucai ti le fac cu acelasi drag si tie si tuturor miresicilor de maine.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput