Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
Naty spune:
Buna fetelor!
Nu am ami scris de mult ... vroiam sa le urez si eu celor care deja s-au casatorit CASA DE PIATRA!
Si miresicilor din acest weekend : Distractie palcuta, sa aveti nuntile pe care le-ati visat!
Eu nu am mai facut nimic pentru nunta si am intrat intr-o panica teribila.
Saptamana urmatoare sunt super prinsa, dupa aia plecam o saptamana la mare si cand ne intoarcem am 3 SAPTAMANI in care sa pregatesc totul - rochie, pantofi, invitatii, cocarde, etc, etc.
Asta pentru ca parintii mei (care sunt singurii cu care pot sa o las pe Ioana dupa masa) pleaca o luna in strainatate si deci dupa 15 august nu mai am nici un moment in care sa umblu prin magazine.
Aaaa si in cele 3 saptamani ramase la dispozitie nu sunt in concediu deci pot sa umblu numai dupa 6 seara si nu in weekend ca tre sa stau cu cupilu.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Giova spune:
Ciciep frumoase poze.Ati fost frumosi amandoi.
Se anunta furtuni in toata tara, dar poate da DD sa fie frumos macar pt. poze. Nu disperati si nu lasati vbremea sa va umbreasca cea mai frumoasa zi din viata voastra.
In alta ordine de idei: Bolecutza, ciciep, Freia, ooana, papusika,ralu_trancu Casa de Piatra si multa fericire.
Oana are azi cununia civila. Oare la ce ora devine Doamna- dar cu acelasi nume.
Elara mi-ai luat-o inainte cu primele postari pe acest forum.
Fete eu azi noapte am avut un cosmar: la nunta nu au venit nasii, nici nu stiu cum ne-a cununat preotul. Pe urma invitatii din partea mirelului nu au venit. Invitatii mei erau suparati ca nu i-am chemat pe toti si aveau mutre de inmormantare. Nu se dansa deloc. Noi am uitat sa deschidem nunta cu dansul nostru. eu eram super crizata si plangeam de asa nunta.
asa ca va imaginati cum m-am trezit dimineata.... si am zis....ce bine ca nu e adevarat...ca totul e un vis.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
elara spune:
Hi-hi... eu am visat despre nunta dar de bine.
Cica eram la local si imi aratau ca dupa niste paravane mai au mese si ca se poate mari sala daca avem nevoie.
Asa ca eu cand m-am trezit am regretat ca era doar vis.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
dyadya spune:
salutari pe ziua de azi!
CASA DE PIATRA SI NUNTI DE VIS
pentru ciciep
Freia
ooana
ralu_trancu
papusika
ramona2
Bolecutza
Fetelor, sa fiti fericite, sa aveti maine nunti asa cum v-ati dorit si o vreme care sa tina cu voi.
cri. spune:
Multumesc mult fetelor pt. raspunsuri, sunteti asa prompte...ca nush cum sa va multumesc
Ciciep, stai linistita, ca toata saptaman au anuntat ploaie si la mine in cartier nu a fost strop....prin alte parti de Bucuresti cica ar fi dat cate un dus.....asa ca nu se stie cu prognozele astea....si unde mai pui, ca daca iti ploua la nunta, inseamna bogatie, ia-o si asa....in caz ca se intampla. Eu iti doresc sa ai o nunta asa cum ti-o doresti!!! Casa de piatra tuturor miresicilor foste si viitoare!!!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
emilyjeuly spune:
sa zic si eu pana nu plec acasa:
CASA DE PIATRA SI O NUNTA CA IN POVESTI
pentru
Ralu_trancu, Oana, Freia, Ciciep, Ramona26, Bolecutza si Papusika! fetelor, sa aveti parte de o vreme superba si o nunta asa cum a-ti visat! fericire multa si petrecere frumoasa!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
elara spune:
Fetelor, va mai amintiti cum a fost sa vi se ceara "prietenia"?
Va mai amintiti acele vremuri?
Iaca ceva pentru acelea dintre voi care sunteti nostalgice. Eu una recunosc ca am udat ochisorii la un moment dat....ca prea m-am regasit in multe descrieri...
http://www.woow.ro/?file=Copilaria_generatiei_X#
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alynutza spune:
Elara, da, ma regasesc... ce nostalgii mi-ai trezit... ma tem ca-mi dau lacrimile si o sa se uite colegii la mine ciudat. Dar recunosc: am avut o copilarie si o adolescenta frumoasa.
Nunta noastra
Pregatiri
pepenash spune:
Revin si eu, dupa cateva zile de munca asidua, in primul rand pentru a ura Mireselor de Inceput de Iulie Casa de Piatra. Sa fiti radioase si sa va iasa nunta exact asa cum va doriti! Pe Trenurelu am avut ocazia s-o vad azi si arata foarte bine, complet lipsita de emotii. Bravo ei
Printre picaturi, am reusit sa mai facem si noi cate un pas inainte: am achitat luna de miere (Tenerife here we come!), am facut programarea, de data asta oficiala, pentru cununia civila - joi, 13 Iulie, ora 13 (sa mai zica cineva ceva de superstitii... deh, daca tot am ratat 06.06.2006), am facut degustarea diverselor sortimente de tort si saptamana viitoare facem si o proba, precum si alte detalii organizatorice. Oricum, ne mentinem in grafic!
Freia spune:
gata, am comis-o. avem certificat somon amu
sunt rupta de oboseala. a fost fain. cand a inceput cu cetatzene si cetazeanco ma luse cu chef de ras. Dupa faza cu DA, deja imi muscam buzele si ma uitam in gol.
habar n-am de ce... dar ma pufnea rasu. Ne-am pozat la fantani (sect 2), prin primarie, pe strada.
am pasat-o pe fimea la mama i seara asta, sa dorm si eu ca omu, o mai vad maine la biserica.
sunt rupta de somn, asa ca ma duc la nani.
Fetelor sa aveti o petrecere frumoasa, vreme buna, voie buna, si vant din pupa.
Pupam miresicile
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema