Miresele anului 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ciciep felicitari si Casa de piatra!!!

Fete aici a inceput o furtuna...mi-a rupt jaluzelele verticale de la dormitor.
Adio solar pe ziua de azi, daca nu se opreste.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Si din partea mea (asa mai pe fuga) CASA DE PIATRA MIRESELOR din acest week-end :

Bolecutza
ciciep
Freia
ooana
papusika
ralu_trancu

Sa aveti nunti perfecte, sa va bucurati de fiecare moment si o casnicie de vis. Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Doar 2 vorve vreau sa va spun...
Prima...in legatura cu pernutza pt verighete... Nu-si are rostul decat daca ti-o doresi cu adevarat... Se poate sa dai pur si simplu verighetele...in cutiutza sau saculetz sau ce-o fi... Dar eu am vrut neaparat pernutza care sa aiba logo-ul nuntii... si a fost de efect... A dus-o mirele mic de la intrarea in biserica pana la altar... Din punctul meu de vedere s-a meritat

A doua chestiune...ii de fapt o rugaminte... Am mers azi sa-mi schimb buletinul...si-i mai complicat decat am crezut... Noi stam momentan in apartamentul unei matusi... care-i plecata in SUA. Pe adresa asta nu putem face buletin, pt ca cica tre sa fie si ea de fata... Pot sa-l fac pe adresa parintilor mei...dar atunci tre sa schimbe si puiu buletinu... Pot sa fac eu pe adresa alor lui... asta nu-i asha greu... Dar daca peste 2 saptamani ne gasim apartament...ce fcem? Schimbam amandoi actele iar? Mai este cneva in situatie? Cum ati procedat?

Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Daca sunteti siguri ca in maxim 2 saptamani va luati apartament...eu zic sa mai stati ...uite, maine o sa ma interesez cum a facut nasa mea cand s-a maritat, ca nici ei nu aveau casa atunci si au stat la ai lui.....
cazul nostru - deocamdata nu ne-am facut mutatia si tocmai ce ne-am dus astazi sa ridicam un colet, trimis pe adresa la care stam, evident diferita de cea din buletin. Dupa "admonestarile" functionarei, ni s-a spus ca putem veni cu o chitanta doveditoare ca noi stam acolo (lumina, telefon)....
eventual...poti lansa o intrebare la un ghiseu al politiei - evidenta populatiei, poate exista vreo modalitate, sa va dea o dovada..io stiu....

quote:
Originally posted by BlueEyes

A doua chestiune...ii de fapt o rugaminte... Am mers azi sa-mi schimb buletinul...si-i mai complicat decat am crezut... Noi stam momentan in apartamentul unei matusi... care-i plecata in SUA. Pe adresa asta nu putem face buletin, pt ca cica tre sa fie si ea de fata... Pot sa-l fac pe adresa parintilor mei...dar atunci tre sa schimbe si puiu buletinu... Pot sa fac eu pe adresa alor lui... asta nu-i asha greu... Dar daca peste 2 saptamani ne gasim apartament...ce fcem? Schimbam amandoi actele iar? Mai este cneva in situatie? Cum ati procedat?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Ciciep, Casa de Piatra si sa fiti fericiti! Asteptam si cele 3 pozici si asteptam si pozici de la nunta; unele dintre noi asteapta cu mare interes pozicile de pe la biserica

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata!
Eu, matinala ca de obicei, cand sunt in concediu...
In primul rand, va multumesc mult celor care ne-au adresat urari, de fapt, tuturor ca-mi sunteti tare dragi si cred ca nu o sa ma pot "dezlipi" asa usor de forumul asta!!
In al doilea rand, ooana, Freia, ralu colegele mele de "suferinta", CASA DE PIATRA, sa fiti fericite si sa aveti nunta pe care vi-o doriti (si sa nu ploua, decat eventual pe seara)!!
Cat despre ieri a fost foarte frumos si foooooarte cald... Am facut la sectorul 2, bine ca am fost mai devreme ca ne-au luat pe sus si am intrat cu vreo 10 minute mai devreme.Ne-a luat tanti aia cu "cetatene si cetanteanco", matzul meu a rostit un "da" tare si hotarat iar eu...il priveam pierduta si tremuram ca varga...la un moment dat am observat chiar si eu cum imi tremura buchetul in mana...asa ca "da"-ul meu a fost cam sugrumat, iar cei din spate incepusera sa faca mistouri cum ca nu m-au auzit...si inca o chestie haioasa: dupa ce tanti aia terminase de spus, noi tot mai asteptam si ea a trebuit sa spuna "acum poti sa-ti feliciti sotia" si noi "hai sa ne pupam"!!
Dupa ce s-a terminat, am iesit la fantani, am facut o gramada de poze, m-am pupat cu toata lumea si am plecat spre casa. Acolo, desi invitasem doar pe nasi si pe parinti, mai invitase si soacra pe vreo cativa care au venit si cu copiii, asa ca s-a umplut casa de lume!!! Inutil sa va spun ce caldura se facuse in casa...
Ca o concluzie, ma bucur ca le-am facut separat pt ca astfel, ceea ce parea doar o formalitate, respectiv cununia civila, a devenit ea insasi un motiv de prime emotii si bucurie, asa pe indelete. Eu sunt o persoana mai tare, mi s-a parut intodeauna aiurea sa plang la nunti, ca doar nu-s inmormantari si n-am plans, insa v-am zis, am avut asa niste emotii si asa o bucurie care treceau dincolo de lacrimi
By the way, imi zicea aseara o prietena la telefon "mai inca nu-mi vine sa cred ca sunteti casatoriti" la care eu i-am raspuns foarte sincer "nici noua"
Uitati si cele 3 pozici, astea erau pe aparatul nasei si le-a downloadat in calculator. Celelalte, saptamanile care vin
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciciep2004/album?.dir=3e66re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ciciep2004/my_photos

bafta fetelor de azi si maine!!
Va pup
Cecilia

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

In primul rand..Buna dimineata miresici!
Am intrat sa fac si eu urarile veteranelor mele!
So...Ralu, Oana si Freia sa fiti fericite, implinite, sa vi se indeplineasca visele iar drumul in doi sa fie o binecuvantare! Multa intelepciune si daruire va doresc in casniciile voastre! Casa de piatra, dragele mele! ...
Aceleasi urari de bine pentru miresicile: Bolecutza,ciciep,papusika,ramona26!!!

Casa de piatra si mult soare in suflete, dragelor!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Am uitat sa adaug ceva: am holul PLIN DE FLOORI!!! In viata mea n-am primit atatea flori si miros ataaaat de frumos...

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bolecutza
ciciep
Freia
ooana
papusika
ralu_trancu
ramona26

CASA DE PIATRA!
Sa aveti nuntile de vis pe care vi le doriti si sa va dea DD un drum in doi plin de iubire, intelegere si impliniri.

Un mare si special pentru o ardeleanca speciala. Oana, sa fii iubita si fericita toata viata!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata !!

Am intrat ca sa urez mireselor din acest weekend CASA DE PIATRA!!!! si fetelor sa aveti o nunta frumoasa si o casnicie si mai frumoasa!!!
Bolecutza
ciciep
Freia
ooana
papusika
ralu_trancu
ramona26

CASA DE PIATRA!!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie