Miresele anului 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bravo, cristina!

in cazul asta, sa le "stapanim" sanatoase, nu?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Asa-i fetelor, sa le "stapaniti" sanatoase si sa va faca mumoase mumoase in ziua voastra speciala (nu ca n-ati fi voi mumoase, dar stiti voi ce vreau sa zic ).
Noi n-am mai rezolvat pentru nunta, saptamana asta suntem la capitolul "casa - smotru". Doar cat mergem maine sa comandam florile. Dar sper sa terminam cu casa saptamana asta si saptamana viitoare sa ma ocup numai de ultimele detalii pentru nunta.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..asa sa fie Krelia!!!

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor. tocmai m-am intors de la coafor unde m-am vopsit si bineinteles ca n-a iesit ce voiam eu! Sa va mai zic ca am dat o poala de bani pe treaba asta? ca am zis ca, de, sa nu ma fac eu acasa ca fix atunci poate nu iese cum trebuie si sa merg la salon ca stiu ele ce fac. Culoarea este intr-adevar super misto, dar eu voiam altceva!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dya, nu inteleg, ti-a iesit alta nuanta decat cea care trebuia?
Oricum, daca te prinde, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Bai fete mi-a trimis mama o lista cu invitatii, de mi-e rau.Per total avem 161 dar pe noi, familia nu ne-am pus. deci inca 12 in plus. mi se face rau nu alta.

In rest nimic, a vb. mama cu preotul care l-a botezat pe Marco, tot el ne si cununa. cica ne pomenenste in biserica cu 3 sapt. inainte si cu o zi inainte de nunta la spovedit.Dar stiu ca e un preot super ok, asa ca nu mi-e frica.

Alynutza zi-mi rogute unde ai nunta de e asa de scump meniul. Dehhh. al meu sot e tare curios cand a auzit cat va costa mancarea. el a facut faculta. la Cluj si mai stie pe acolo.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

dya si alte miresici (va stiti voi), asa cum am promis...

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

ca la pozele mele nu se uita nimeni........... dupa ce m-am chinuit o seara sa le pun!!!!!!!!

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Uite ca le-am vazut eu. Ati avut o nunta frumoasa, va doresc sa aveti toata viata la fel de frumoasa impreuna.
Mi-a placut si costumul de cununie civila

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Alinush ai fost o mireasa frumoasa si eleganta.

Freia wow, cate peripetii, saracuta de tine! Vreau sa-ti zic ca cel mai groaznic cosmar legat de nunta e ca mi se imbolnaveste piticuta inainte.
Bine ca intr-un final nunta a fost OK si ati trecut peste greutati. Sanatate micutei! Ce are?
A ... si vroiam sa te intreb - de unde ai luat rochita de domnisoara de onoare? Zau daca am vazut pe undeva.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Raza, m-a innebunit rochitza de la civila...
Casa de Piatra!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput