Miresele anului 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Raza, m-a innebunit rochitza de la civila...
Casa de Piatra!

Multumesc, olguttza! e creatie proprie... modelul, adica...si lucrata de-o prietena..

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

fetele, am vazut toate pozele de la nunta si doresc sa va felicit pe toate, sa va urez multa fericire, sanatate si o casnicie asa cum va doriti!
poate intrati si la "povestea nuntii..." sa ne povestiti in detaliu cum a decurs tot! va pup pe toate!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

krelia poti sa ma pui si pe mine in legatura cu cosmeticiana cu pricina? Oare vine oriunde in Bucuresti?

Fetelor, am si eu o intrebare, fiindca nu am luat rochita si nici nu am o idee clara despre cum vreau sa arate: care credeti ca e modelul potrivit pentru o persoana hm ... cam nedotata la bust? Adicatelea la mine nu prea are pe ce sa stea o rochie si mi-e frica sa nu cada (apropos, fetele, aia cu "daca alaptezi iti cresc sanii" e un mit; mie mi s-a intamplat exact pe invers )

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Naty, nici eu n-am bustul generos si tanticile de la salon mi-au recomandat ca rochia sa arate www.davidsbridal.com/bridal_gowns_detail.jsp?stid=2635&prodgroup=127" target="_blank">asa in partea de sus si in nici un caz www.davidsbridal.com/bridal_gowns_detail.jsp?stid=1893&prodgroup=127" target="_blank">asa. Acum nu stiu cata dreptate au tanticile alea, dar rochitza mea e sus ca in prima poza. Partea de jos depinde de tine. Apoi mai sunt si trucuri la care poti apela: sutienul din silicon despre care s-a tot scris pe aici.
Succes la gasirea rochitzei! (oricum o vei gasi doar in momentul in care probezi, tu poti aprecia cum iti sta bine)

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Naty, acelasi lucru vroiam sa-l spun si eu...
incearca o "parte de sus" dreapta....si evident pe un oareshce corset. Daca rochita este ca in prima poza data de Alina, merge la fix....in plus, daca a-i putea sa-ti iei si niste "tzatzici" false ..fii sigura ca nu-ti pica

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Raza sunt superbe pozele... sa fiti sanatosi si sa va iubiti muuuuuuuuuuuuultttt....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

RAZA !!! SUper pozele !!! Si mai ales rochita de la civila ...ti-a stat super !!! Sunteti atat de fericiti in poze, dar tu radiezi!!! Nu iti doresc decat sa continuati in ritmul asta casnicia !!!!!!!! CASA DE PIATRA!!! inca o data .

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

CArmen acum ma uit si la pozele tale!!1 Am ramas in urma cu vizionatul pozelor... Sunt inca la pozele de la civila...super unde ati facut pozele!!! E cumva la primaria sectorului 2??

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Carmen , gata , am vazut si pozele de la nunta voastra!!!! Mi se pare mie sau tu erai foarte emotionata????!!!
Frumoase pozele !!!! Inca o data va urez si voua CASA DE PIATRA!!! si o casnicie plina de dragoste, fericire si intelegere!!!

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

mai fetelor, am tot incercat si eu sa vad pozele Razucai, dar ... pauza! RAZUCO!!!! cum sa te zaresc?
si, ca sa trec la alt subiect, nici eu nu sunt o dotata in domeniul sanilor, dar, la nunta, fara sutien (nu pot sa-l sufar)toti se minunau ce rochie dotata aveam. daca vrei, iti trimit o fotografie, s-o vezi, ca tocmai am "de-postat" pozele
pup fete frumoase!

Mergi la inceput