Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 22
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Raza, m-a innebunit rochitza de la civila...
Casa de Piatra!
Multumesc, olguttza! e creatie proprie... modelul, adica...si lucrata de-o prietena..
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
emilyjeuly spune:
fetele, am vazut toate pozele de la nunta si doresc sa va felicit pe toate, sa va urez multa fericire, sanatate si o casnicie asa cum va doriti!
poate intrati si la "povestea nuntii..." sa ne povestiti in detaliu cum a decurs tot! va pup pe toate!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
Naty spune:
krelia poti sa ma pui si pe mine in legatura cu cosmeticiana cu pricina? Oare vine oriunde in Bucuresti?
Fetelor, am si eu o intrebare, fiindca nu am luat rochita si nici nu am o idee clara despre cum vreau sa arate: care credeti ca e modelul potrivit pentru o persoana hm ... cam nedotata la bust? Adicatelea la mine nu prea are pe ce sa stea o rochie si mi-e frica sa nu cada (apropos, fetele, aia cu "daca alaptezi iti cresc sanii" e un mit; mie mi s-a intamplat exact pe invers )
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Alynutza spune:
Naty, nici eu n-am bustul generos si tanticile de la salon mi-au recomandat ca rochia sa arate www.davidsbridal.com/bridal_gowns_detail.jsp?stid=2635&prodgroup=127" target="_blank">asa in partea de sus si in nici un caz www.davidsbridal.com/bridal_gowns_detail.jsp?stid=1893&prodgroup=127" target="_blank">asa. Acum nu stiu cata dreptate au tanticile alea, dar rochitza mea e sus ca in prima poza. Partea de jos depinde de tine. Apoi mai sunt si trucuri la care poti apela: sutienul din silicon despre care s-a tot scris pe aici.
Succes la gasirea rochitzei! (oricum o vei gasi doar in momentul in care probezi, tu poti aprecia cum iti sta bine)
Nunta noastra
Pregatiri
krelia spune:
Naty, acelasi lucru vroiam sa-l spun si eu...
incearca o "parte de sus" dreapta....si evident pe un oareshce corset. Daca rochita este ca in prima poza data de Alina, merge la fix....in plus, daca a-i putea sa-ti iei si niste "tzatzici" false ..fii sigura ca nu-ti pica
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Carmen_Marieta spune:
Raza sunt superbe pozele... sa fiti sanatosi si sa va iubiti muuuuuuuuuuuuultttt....
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
M&M spune:
RAZA !!! SUper pozele !!! Si mai ales rochita de la civila ...ti-a stat super !!! Sunteti atat de fericiti in poze, dar tu radiezi!!! Nu iti doresc decat sa continuati in ritmul asta casnicia !!!!!!!! CASA DE PIATRA!!! inca o data .
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
CArmen acum ma uit si la pozele tale!!1 Am ramas in urma cu vizionatul pozelor... Sunt inca la pozele de la civila...super unde ati facut pozele!!! E cumva la primaria sectorului 2??
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
Carmen , gata , am vazut si pozele de la nunta voastra!!!! Mi se pare mie sau tu erai foarte emotionata????!!!
Frumoase pozele !!!! Inca o data va urez si voua CASA DE PIATRA!!! si o casnicie plina de dragoste, fericire si intelegere!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
magda raluca spune:
mai fetelor, am tot incercat si eu sa vad pozele Razucai, dar ... pauza! RAZUCO!!!! cum sa te zaresc?
si, ca sa trec la alt subiect, nici eu nu sunt o dotata in domeniul sanilor, dar, la nunta, fara sutien (nu pot sa-l sufar)toti se minunau ce rochie dotata aveam. daca vrei, iti trimit o fotografie, s-o vezi, ca tocmai am "de-postat" pozele
pup fete frumoase!