Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Alioooo!!!
Maiculitzaaa, da' cate DOAMNE gasesc eu p'acilea dupa cat am lipsit!!! Casa de piatra, fericire cat cuprinde, intzelegere deplina si ... tot ce va mai doriti voi, dragi miresici de 2006 ... si de 2007 ... si de oricand ...!!!
In sfarsit am terminat si eu cu nebunia de la serv si acuma pot sa haladuiesc pe aici cu voi
Stiu ca sunteti curioase sa ma vedeti miresica ( sau nu? ), numai ca ... daca pun poze pe forum ... sigur voi fi nevoita sa deschid un nou subiect intitulat "Divortzuri rapide" pt ca al meu barbat nu accepta asa ceva nici in ruptul capului si, sincera sa fiu, nici eu, ca nu am chef sa-mi apara moaca cine stie pe unde ... asa ca ... fara suparare, va rog eu, daca vreti sa ma vedeti, bagati adrese de mail la fata si promiteti solemn ca nu va apare nici o pozica de a mea salvata in albumul vreuneia dintre voi ... In speranta ca ma veti intelege, fug acuma la "Povestea nuntii ..."
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
vreau si eu poze pe ramona.coman@astral.ro pleaseeeeeeee
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
M&M spune:
Nana eu te inteleg perfect, si intr-adevar multi cand aud ca lucrezi afara sau ca locuiesti acolo nu stiu cum sa te jefuiasca , si nu isi pun niciodata intrebarea cat de mult te stradui tu ca sa castigi fiecare banut...
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
elara spune:
V-am citit asa printre picaturi (a se citi pauze).
Ufff ce mai polemica aprinsa...
Initial ma gandeam sa stau in banca mea, da' ma mananca limba (degetzelele) sa-mi dau si eu cu parerea.
Noi ne-am gandit ca un meniu complet nu e necesar odata ce oricum la aperitiv nu e mai nimic consistent.
In opinia mea , rolul aperitivului oricum e mai mult estetic... si ca sa mai treaca timpul pana ajung si invitatii mai intarziati adik pana sa ajunga petrecerea in toi....
Si ne-am gandit ca sa le servim doua din felurile mai consistente, bauturi nealcoolice, cafea si tort.
Iar pe parcursul zilei cu siguranta ca oricare dintre noi poarta de grija sa ii serveasca (cineva din familie) si pe ei cu ce va fi pregatit acasa la miri pe mese. Nu?
Sau....ii invitam din capul locului de dimineatza sa se serveasca fara grija
Desi ar trebui sa fie de la sine intzeles.... dar sunt si persoane cu f mult bun simtz care poate nu vor indrazni sa se serveasca neinvitati...asa ca mai bine clarificam situatia.
Sau chiar ii punem la masa acasa la mireasa... E si asta o idee.. Nu? S-o gasi in casa o farfurie de mancare..ceva mai consistent asa..ca pentru pranz, nu?
Cam asa ne-am gandit noi.
Si atunci, oricum va costa si mai putin... Totusi o diferenta (fie ea si de doar 1-2 milioane) chiar conteaza, cu atat mai mult atunci cand iti faci nunta cu resurse modeste si cand stii prea bine cate te asteapta de platit dupa nunta....
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Giova spune:
Ce polemica frate!!!
Pe noi, DJ+ cameraman +fotograf ne costa 30 mil.+ o camera la hotel+ drumul Tm-Alba si retur, care se taxeaza la 10.000 lei/km.Dar pt. asta tot le dau 3 meniuri complete.
Tizabela cred ca iese super tare filmatul de la nunta, daca e la 4 camere.noi am vrut macar la 2, dar totusi ieseam cam scump. oricum un ochi obisnuit nu-si da seama ca e la o camera sau la 2. Mai trebuie si smotru, ca nu se poate altfel.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
alinush2005 spune:
Noi am avut meniu complet fotograf, cameraman si formatie.
Asa mi s-a parut mie normal, sa nu fac diferente.
Si vreau sa va spun ca chiar au mancat. Saracii au stat dupa fundul nostru de dimineata, normal ca le era foame.
Am auzit pe aici pareri ca la cat li se da sa isi asigure mancarea. Banii aia ii ia in mare parte firma, iar lor li se da probabil "diurna" ca si voua cand mergeti in delegatie. Iar din diurna aia nu cred ca voi ati manca masa de 1 mil, ci poate o pizza de 150mii. So...mai ganditi-va...poate va spune la un moment dat cameramanul ca el pleaca o ora la o pizzerie sa manance
...nu dati cu pietre, e parerea mea, si eu una nu as fi putut sa ma uit in ochii lor cand s-ar fi adus platourile cu diverse si lor nu li s-ar fi pus nimic in fata...
N-am saracit din meniurile alea, zau.
radu300 spune:
Haide sa ma bag si eu putin in vorba, pentru ca vad ca se exagereaza cam mult aici. Sa o luam pe rand:
1. Meniu pentru foto, video, dj: da, voi vedeti doar timpul pe care il sta la nunta, uitati ca de fapt in ziua nuntii el este la munca de dimineata (incepand cu pregatirea evenimentului, aparaturii etc) si termina a doua zi, dupa ce termina de strans/depozitat echipamente. In acest context, pentru ca de fapt va lucra aproape 18 ore, chiar daca voi nu vedeti lucrul asta, ar trebui sa aiba cel putin doua daca nu trei pauze de masa. Alegeti voi: pleaca la 12 noaptea sa manance ceva la fast foodul din colt (oricum costurile acestei deplasari, incluzand transportul si meniul le veti regasi pe nota de plata) sau ramane in locatie?
2. Alcool? Categoric nu! Nu isi va face treaba ca lumea, si la urma urmei e in timpul serviciului. Cofeina? (a se citi cafea, cola, etc) Cu siguranta da. Daca voi dansati si va miscati, ceilalti nu o fac prin natura muncii lor, motiv pentru care oboseala se resimte mult mai repede la ei. Precizez ca asm vazut si eu formatii "terminate" de cat au baut si chiar sunt unul dintre cei patiti. Insistati pe acest aspect. Daca auziti ceva de genul " ei, da o sticla de vin acolo, merge..." fiti fermi: nu merge!
3. Taxa pentru deplasarea in alta localitate? Legea spune clar: diurna, transport si cazare. Nu cred ca a cerut cineva sa stea la Mariott sau Sofitel, dar ma indoiesc ca vrei sa iti vina fotograful la drum de 80 km gata obosit si sa ai un teanc de jumate de metru de poze... obosite. Si la urma urmei a fost optiunea ta sa aduci un cameraman de la 100 km. De ce nu ai luat unul local? Ai ales in cunostiinta de cauza, incluzand aici si preturile.
4. Cat despre formularile pe care le-am intalnit pe aici, va spun ca este posibil sa jigniti fara rost niste oameni de care o sa aveti nevoie si care (sper eu) vor face tot ce le sta in putinta ca voua sa va iasa un eveniment de neuitat. Chiar crede cineva ca scopul unui fotograf sau a unui cameraman este sa manance sambata noaptea la restaurantul X? Scuze daca am inteles aiurea.
radu300 spune:
Referitor la ...
[quote]Originally posted by Alynutza
Ok, stau toata ziua dupa noi, dar nu stau moca, ci pe bani grei.
Afla ca banii grei de care vorbesti tu reprezinta extrem de putin din ceea ce incaseaza de fapt, restul este reprezentat de costurile imense de amortizare a echipamentelor extrem de scumpe care se folosesc. Ma indoiesc ca ai fi dispusa sa platesti tariful din State sau Germania, unde se lucreaza cu aceleasi echipamente dar pe preturi de 10 ori sau chiar 20 de ori mai mari ca la noi. Atunci poti sa spui ca lucreaza pe bani grei. Pana atunci, cand toata lumea reduce cat poate la costuri, incluzand aici asistent (pentru ca afara de la 300 de fotografii in sus trebuie sa platesti asistent si cate un fotograf suplimentar pentru fiecare 150 fotografii realizate in conditiile in care nunta este doar ziua, fara petreceri de noapte) nu cred ca problema ta cea mare este ... meniul fotografului sau cameramanului. Poti sa consideri altfel: pretul serviciilor nu include acest meniu, de cele mai multe ori, tocmai ca este de la sine inteles ca un om care munceste X ore si (sper eu) o face corespunzator, merita cel putin sa o faca linistit, si nu stresat ca nu a mancat nimic de azi dimineata si este ora 12 noaptea deja...
radu300 spune:
Cateva cuvinte, pe alta tema de data aceasta:
dupa pataniile din ultimele saptamani , ma vad nevoit sa trag un MARE semnal de alarma printre viitoarele mirese: atentie mare la locatia pe care o alegeti pentru a va fi restaurantul vostru! Scapati de cele mai multe ori din vedere iluminatul, iar acesta este de cele mai multe ori in Bucuresti, sa-i zicem "intim" (adica se face o maaare economie la curent de catre cineva in dauna luminii. Consecinte? Dintre cele mai grave: atmosfera apasatoare, filmare jalnica (sa nu-mi spuneti ca o sa vina cameramanul cu lampa de camera, ca nu tine locul luminilor de 2000 watt cat ar trebui sa aiba o sala de restaurant de dimensiuni medii, lampa de camera are 3-10 watt sau maxim 20watt!!!), meseni obositi prematur din cauza luminii "plapande". Atentie mare in special la locatiile asa-zis reustice (nu are rost sa dau nume, pentru ca sincer nu am gasit nici una iluminata corespunzator, cel putin pana acum)
krelia spune:
Buna dimineatza, dragelor si dragilor! (parca as fi Dobrovolski )
Revin si eu, dupa 2 zile de "absenta" dar, cu tema la zi!
Alinush, Oana, Freia - CASA DE PIATRA! fetele si numai fericire in viata sa aveti!
Alinush, mumoase poze avusasi
Carmen, je le vazui si p'ale tale (sa nu crezi ca ai scapat), dar n-apui sa zic..asa ca...zic acu'...mumoase mumoase!
Cat priveste polemica iscata ieri ...n-am sa mai pun paie pe foc (daca vreti, discutam discutii in particuler)...oricum, ramanem fiecare la parerea lui ...asa ca...decat sa ne paruim, mai bine despre miresici sa povestim, nu?
asa caaaa......am mai taiat ceva de pe lista, si anume makioza
am gasit o fata mumoasa si talentata, care vine si acasik
hai, trezirea!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
M&M spune:
...si eu sunt fericita ...mi-am gasit cosmeticiana, sapt viitoare ma duc la proba si in ziua nuntii vine acasa la mine !!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie