Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Giova
Alynutza nu are rost sa te enervezi. Multi nu suna pt. confirmare/infirmare.Asa vom face si noi vom da telefoane, daca nu catadicsesc sa ne spuna.
Noi am cam testat cu invitatiiole de botez, dar tot asa...spuneau cand le-am dat invitatia, putini ne-au sunat.
Unii au chiar comentat...auzi invitatii la botez si trebuie sa confirmam. Tzarani prosti ce mai.
Doar si botezul l-=am facut la restaurant si trebuia stiut nr. de persoane.
Mi-e frica ca la nunta vor veni cativa si in ultimul moment si atunci sa vezi .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Sa stii ca si si mie mi-e teama sa nu apara persoane care au infirmat si apoi s-au trezit in ziua respectiva cu chef de mers la nunta (sau mai rau, din aia care se trezesc pur si simplu sa vina, chiar daca n-au fost invitati). Ca evident eu imi fac planul dupa confirmari si carduri de masa tot numai pentru persoanele care au confirmat.
In rest, nu pot sa nu-ti dau dreptate, e de bun simt sa confirmi o invitatie de orice fel, si cu atat mai mult invitatii la evenimente din asta importante la care conteaza sa stii cate meniuri pui pe masa.
Fetele, am uitat sa va spun ca am pus poze cu marturicile. Am facut 2 de proba sambata. Si acum troneaza in geam, la caldurica, sa testam rezistenta bombonicilor.
Nunta noastra
Pregatiri
Carmen_Marieta spune:
Fetele va dau un sfat, cand aveti lista cu cei care vin sigur la nunta si mergeti la restaurant sa spuneti nr de tacamuri mai scadeti acolo cateva persoane, ca nu se stie ce se intamla in 7-10 zile... pot apare probleme carte nu tin de vointa persoanelor respective(la noi 3 familii nu au mai venit ca a aparut un deces...), iar rteferitor la confirmari/infirmari... depinde de seriozitatea persoanelor...
Sper din tot sufletul sa va iasa nunta cum doriti, si sa aveti cat mai multa lume!!!!
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
ginutza2002 spune:
io i-am rugat atunci cand le-am dat invitatia sa imi spuna pe loc, unii la care nu ma asteptam sa vina au zic Sigura ca da!, alti au mormait ceva in barba, iar alti au spus ca nu pot!
de fapt tb e in felul urm:am facut deja tabel la cine am dat si cu tel alturi, iar inainte cu vreo 2 sapt ii iau pe toti la sunat si vad pe care ma bazez sau nu!
sper sa nu am surprize sa zica ca daaaa venim si in ziua nunti sa stau cu ochii beliti pe usa sa vad c vine sau nu!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
M&M spune:
Si eu , ca si voi, Alynutza si Ginutza , inainte cu 2 sapt si juma de nunta, ma confrunt cu invitati care au zis ca vin pana mai ieri si acu nu mai pot veni!!!Ca pleaca in tari straine si numai intre anumite date se poate sau ca ei stiau ca nunta e pe 15 nu pe 22.iulie...
Bine ca i-am sunat ca altfel .....
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
Scuzati incoerenta celor scrise si greselile gramaticale , dar chiar sunt plina de nervi!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Alynutza spune:
Cristina, te inteleg perfect, dar n-are rost sa te enervezi, ca e degeaba. Si eu de "prietena" de care am zis am aflat absolut intamplator ca nu mai vine, dupa ce in urma cu doua saptamani m-a asigurat ca nu va lipsi. La noi atata noroc ca am dat comanda la tort in minus (mai ales ca la multe nunti am vazut lumea plecand inainte de tort) si la restaurant mai putem face modificari si cu o zi inainte de nunta.
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
Aly mama, sa ne luam de mana amandoua . Eu sambata am nunta si ieri si azi m-au anuntat 10 pers ca nu imi mai vin- printre ele fiind si singura mea verisoara primara (fata sorei mamei mele)!!!- in cond in care am cerut confirmarea pana pe 23 iunie!!!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Fetele va dau un sfat, cand aveti lista cu cei care vin sigur la nunta si mergeti la restaurant sa spuneti nr de tacamuri mai scadeti acolo cateva persoane, ca nu se stie ce se intamla in 7-10 zile...
Acelasi sfat! Pt k oricum la rest se pregatesc pt ink 10 meniuri. Cel mult, puneti 5-6 meniuri de la voi...plus cele 10 ale restaurantului.
Personal, am semnat ctr pe 80 de pers, cam cu o sapt inainte am spus la rest 100 si am avut...126! ma rog, la mine e caz fericit, dar...
Nu va bazati pe "poate vin..."! Sunati-i cu 1-2 sapt inainte si cereti sa va spuna SIGUR daca vin, ca tb sa dati meniurile la restaurant. Nu e nici o suparare atunci, ci dupa, daca nu vin.
Proaspat casatorita !
Foto
Carmen_Marieta spune:
ca la pozele mele nu se uita nimeni........... dupa ce m-am chinuit o seara sa le pun!!!!!!!!
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
emilyjeuly spune:
mey, fetelor aceasi problema o am si eu cu invitatii! nu suna nici .... batuti! bine macar ca nu am mai dat banii si pe carduri de confirmare ca oricum nu le baga nici ... in seama! si dupa ce ca nu suna, cand ii suni si le spui ca tre sa iti confirme/infirme te intreaba ca si cand nu ar avea invitatie sau nu ar sti cand este nunta! dupa ce ii repeti de cateva ori data zice ca "tre sa vorbeasca cu sotul/sotia" si ca suna inapoi! ti-ai gasit! tot noi tre' sa sunam si iar intreaba cand e nunta! e un du-te-vino de iti vine sa te cateri pe pereti!
pe mine nu ma deranjeaza ca nu vrea/poate sa vina! ma deranjeaza ca nu au bunul simt sa spuna ce au de gand! si daca nu vor sa vina incep sa gaseasca tot felul de scuze care mai de care.... sincer: I DON'T CARE, de ce nu pot ei sa vina! nu pot si gata!
in sfarsit asta e.... ne stresam degeaba ca multor invitati nu le pasa ca tu trebuie sa confirmi nr la restaurant, ca daca nu vin si tu iei mai multe meniuri tre' sa le platesti si altele! asta-i viata! LOTERIE!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon