Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
ginutza2002 spune:
salutare miresici!
CASA DE PIATRA!!!
tuturor fetelor care au avut nunta in acest WE.
sa fiti iubite si sa aveti parte numai de bucurii!
bine ai venit nagliusha!
asteptam multe multe multe sa vedem si noi miresicile noastre frumoase!
sa inteleg ca nimeni nu stie un bijutier bun prin bucuresti?
atunci ma conformez si incerc sa imi schimb modelul!
asta dc reusesc sa il conving pe dl meu !
va pup si va doresc o saptamana cat mai usoara!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
krelia spune:
Mah, nush ce sa-ti spun..cum o fi in Ardeal..insa...toti cunoscutii mei (si eu, implicit, voi face asa) au sunat pentru confirmari pe toti cei intarziati, cu 2 saptamani inainte de nunta...pentru ca, daca stai dupa ei.....e mai bine sa "tragi" tu de ei, pt ca daca ei nu catadicsesc sa-si inkipuie (bai, oamenii astia pana la urma si-au facut o socoteala)..nu vor suna, asteptand sa fie sunati...
quote:
Originally posted by Alynutza
Uitasem sa spun ceva ce m-a impresionat intr-un mod extrem de neplacut din partea invitatilor: in afara de cei care ne-au confirmat/infirmat pe loc atunci cand au primit invitatie, NICI UNUL dintre cei care erau cu semnul intrebarii si trebuia sa spuna daca vin sau nu, nu au catadicsit sa dea un telefon sa ne spuna daca vin sau nu, a trebuit sa sunam noi la toti sa ii intrebam.
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Pai iti dai seama ca si noi am sunat, ca doar trebuie sa stim cate persoane avem pentru o gramada de lucruri (de la tort si bucati de marturii pana la asezarea la mese). Dar mi se pare asa de ... nici nu stiu cum sa spun... ca stiu ca trebuie sa confirme si nu catadicsesc...
Si e tare adevarat ca la o nunta iti dai seama de adevaratul caracter al oamenilor si ca ai parte de surprize la care nici nu te astepti... asa cum nici prin cap nu-mi trecea ca prietena de care ziceam nu va veni la mine la nunta pentru ca pleaca intr-un asa zis concediu in strainatate. Si daca as spune ca inteleg... dar pleaca pe barba lor la niste prieteni, deci nu-i vorba de "stii, am prins o oferta speciala si abia in 18 avem avion inapoi"... (sunt absurda? - adica eu consider ca daca voia sa vina la nunta, ar fi facut in asa fel incat sa poata veni)
Oricum, nu ma mai stresez, ca si asa avem numarul (aproape) maxim de invitati cati intra in sala.
Nunta noastra
Pregatiri
krelia spune:
mda..povestea cu marturiile o intampin si eu....s-ar putea sa imi mai trebuiasca...sa vedem...cate si daca imi va mai face...
hai, fruntea sus si nu te mai amari...!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
cri. spune:
Alynuta, ai dreptate...ce sa mai... Noi zicem ca le dam oamenilor invitatiile din timp ca sa-si stabileasca concediile in asa fel incat sa vina la nunta, dar de unde....ei isi pun concediile in asa fel incat sa aiba scuza sa NU vina Si zau daca mi-ar parea rau, daca n-ar fi trebuit sa spun la restaurant exact nr de persoane, cate cocarde, marturi....etc. Daca n-au chef sa vina, f bine, sa nu vina, nu-i obliga nimeni....dar sa-mi zica si mie!!!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
ginutza2002 spune:
si al meu viitor sotz facea nazuri ca io am inceput sa dau invitatiile din mai!
si se uita la mine sasiu ca de ce le dau de acum?? pt ca vreau sa stiu pe cine ma pot baza si pe cine nu!astfel incat sa nu aud atunci ca X e in concediu ca Y e plecat din tzara si tot asa!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Divine girl spune:
Alioooo!!!
Maiculitzaaa, da' cate DOAMNE gasesc eu p'acilea dupa cat am lipsit!!! Casa de piatra, fericire cat cuprinde, intzelegere deplina si ... tot ce va mai doriti voi, dragi miresici de 2006 ... si de 2007 ... si de oricand ...!!!
In sfarsit am terminat si eu cu nebunia de la serv si acuma pot sa haladuiesc pe aici cu voi
Stiu ca sunteti curioase sa ma vedeti miresica ( sau nu? ), numai ca ... daca pun poze pe forum ... sigur voi fi nevoita sa deschid un nou subiect intitulat "Divortzuri rapide" pt ca al meu barbat nu accepta asa ceva nici in ruptul capului si, sincera sa fiu, nici eu, ca nu am chef sa-mi apara moaca cine stie pe unde ... asa ca ... fara suparare, va rog eu, daca vreti sa ma vedeti, bagati adrese de mail la fata si promiteti solemn ca nu va apare nici o pozica de a mea salvata in albumul vreuneia dintre voi ... In speranta ca ma veti intelege, fug acuma la "Povestea nuntii ..."
Divine girl spune:
Maaama!!! ce nervi am!!! Tocmai a venit un nene sa ne auditeze si nu mai pot sa stau pe forum ca vine asta si baga okiu' pe monitoare ca sa-i arat cam ce fac eu pe aici ... si cica tre sa stea toata ziua Va pup dragele mele si ... maine povestea
PS: bai nene, si ce chef de povestit aveam acum ...
Alynutza spune:
Krelia, si eu inapoi, m-am descarcat, mi-a trecut, cred ca era mai mult ideea de "aveti grija si sunati ca asa sunt oamenii".
Cri, in ideea asta ziceam si eu, ca doar nu ne-am dus cu arcanul sa-i luam la nunta (din contra, ca noi aveam capacitatea maxima la sala de 130 de persoane si aproape 160 de chemat). Soacra-mea a sunat la ceva rubedenie de 3 ori pana acum si inca o duce cu vorba...
Ginutza, sa speram ca-ti si spun de acum. Oricum, ideea e ca partea cu "Va rugam confirmati..." nu o prea baga lumea in seama, asa ca insistati voi sa va spuna. (Si daca mi-ar fi spus cineva inainte, chiar n-as fi crezut, ca eu una intotdeauna am zis cand am primit invitatia daca sa conteze pe mine sau nu.)
Nunta noastra
Pregatiri
Giova spune:
Alynutza nu are rost sa te enervezi. Multi nu suna pt. confirmare/infirmare.Asa vom face si noi vom da telefoane, daca nu catadicsesc sa ne spuna.
Noi am cam testat cu invitatiiole de botez, dar tot asa...spuneau cand le-am dat invitatia, putini ne-au sunat.
Unii au chiar comentat...auzi invitatii la botez si trebuie sa confirmam. Tzarani prosti ce mai.
Doar si botezul l-=am facut la restaurant si trebuia stiut nr. de persoane.
Mi-e frica ca la nunta vor veni cativa si in ultimul moment si atunci sa vezi .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco