Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
kateryna spune:
Chiar daca va scriu mai tarziu vreau si eu sa urez Casa de piatra! miresicilor din acest week-end. Fetelor nu fiti triste daca ploua. Se spune ca daca ploua la nunta o sa aveti o viata plina de prosperitate si bogatie. Fie ca aceasta zi sa va umple sufletele cu caldura si sa nu simtiti lipsa soarelui de pe cer. Inca o data Casa de piatra!
Vine barza
diverse aranjamente nunta
Carmen_Marieta spune:
fetele scuze... le-am pus aseara tarziu si din graba uitai sa-i dau "public" ... ce ti-e si cu incepatoriiiii...........
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Giova spune:
Neatza!!!
Carmen ati fost frumosi, o nunta reusita, cel putin asa se vede din poze. Chiar daca ati organizat-o singurei. Si noi tot asa o facem, doar mama ce ma mai ajuta, in rest nu vreau sa se bage altcineva.
Azi-noapte am vorbit cu Ralu/d-na Andreescu, a fost totul superb, o nunta reusita, a racit putin din cauza vremii, dar mai conteaza????
O las pe ea sa va povesteasca cand va intra.
Oricum fetelor/doamnelor din weekendul asta sa aveti parte de multa fericire, sanatate si noroc.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
krelia spune:
Buna dimineatza miresici!
Si, inca o data, pentru miresicile week-endului trecut
Bolecutza, ciciep, Freia, ooana, papusika, ralu_trancu, ramona26
CASA DE PIATRA!
si numai fericire, iubire si bucurii!!
ps....am mai taiat ceva de pe lista, pantofiorii de miresica
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Inuta spune:
Casa de piatra tuturor miresicilor de 1 iulie:
Bolecutza, ciciep, Freia, ooana, papusika, ralu_trancu, ramona26!
O viata fericita si plina de impliniri!
emilyjeuly spune:
neata fetele!
gata: azi am depus actele la primarie si vinerea dinaintea nuntii la ora 12.30 devin 'duamna' cu acte in regula!
Carmen, inca o data felicitari pentru nunta! a-ti fost frumusei si din poze se vede ca v-ati distrat!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by nagliusha
pupici pentru frumoase miresici!
may i enter in tha club '??
vreau si eu sa ma treceti pe listutza pe 1 octombrie
de azi in trei luni sunt DUAMNA!
v-am urmarit de ceva timp si daca tot mai am 3 luni pana la nunta mi-ar face placere sa conversez cu viitoare miresici, la fel de emotionate ca si mine, nu?
va pup pe toate si casa de piatra pentru miresicile de azi
BINE AI VENIT!!!!! POVESTESTE....DESPRE NUNTA TA....
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
Alynutza spune:
'Neatza!
Azi am depus si noi actele pentru civila... o adevarata nebunie, ne-am trezit de la 5 jumate si pe la 6 si ceva eram deja acolo si am fost al treilea cuplu. Daca mergeam la 7 cum ni s-a spus, nici vorba nu prindeam ora la care voiam. Si asa ne-a luat-o prima pereche si a trebuit sa ne multumim cu un sfert de ora mai tarziu, dar tot e bine, nu ne plangem. Cat despre pile si alte chestii, nici poveste, daca vii din timp sa-ti prinzi ora bine, daca nu, te priveste. Inca ne-a arata tanti lista cu programari cand am zis ora la care voiam, ca sa vedem ca doar 2 programari avea pe lista si una din ele era la ora la care am zis noi. Am inteles ca au avut reclamatii, cuplul care era la coada dupa noi chiar au facut poze sa poata demonstra cate cupluri erau in fata lor in caz de nevoie.
Parca acum, cand e aproape oficial, incep sa am emotii...
Nunta noastra
Pregatiri
krelia spune:
Fii binevenita, nagliusha!!
Te-am trecut pe listutza, cu data nuntii!!
quote:
Originally posted by nagliusha
pupici pentru frumoase miresici!
may i enter in tha club '??
vreau si eu sa ma treceti pe listutza pe 1 octombrie
de azi in trei luni sunt DUAMNA!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Uitasem sa spun ceva ce m-a impresionat intr-un mod extrem de neplacut din partea invitatilor: in afara de cei care ne-au confirmat/infirmat pe loc atunci cand au primit invitatie, NICI UNUL dintre cei care erau cu semnul intrebarii si trebuia sa spuna daca vin sau nu, nu au catadicsit sa dea un telefon sa ne spuna daca vin sau nu, a trebuit sa sunam noi la toti sa ii intrebam. Inca una din "prietenele" mele de care stiam ca pleaca in strainatate, dar se intoarce pana la nunta si care mi-a spus chestia asta acum 2 saptamani, acum nu se mai intoarce pana la nunta, si am aflat din pura intamplare pentru ca am dat nas in nas cu ea pe strada si am intrebat-o din nou (stiind ca pleaca) si a dat din colt in colt, ca nu stiu cand se intorc, ca s-ar putea sa vina doar in 18, dar ca oricum ii trimitea pe ai ei sa-mi spuna... cand? Cu o zi inainte de nunta? Nici nu stiu ce sa mai zic, oamenii astia au impresia ca facem nunta in cort la tara unde oricum e oala plina cu sarmale si cati vin atatia vin si gata?
Nunta noastra
Pregatiri