Miresele anului 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Problema la mine nu ar fi ca tre sa sun eu dupa ei, ca ma asteptam la asta, oamenii nu prea isi mai amintesc ca tre sa sune, pana la ce data....dar sper ca daca ii sun si ii intreb, sa imi zica adevarul, nu asa cum zicea Alynutza...poate ajungem...poate nu...

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Buna fetelor! Pot sa spun ca oficial am intrat in saptamana chioara? Au mai ramas cateva zile, mai avem destule de facut, sper sa ne incadram si...ce-o fi o fi.
Apropo de treaba cu confirmarile. Noi avem deja numarul de invitati dar avem o alta problema. In total sunt vreo 10 oameni care ne-au pus aceasi placa: noi nu putem veni, nu ne treceti pe lista, nu va bazati pe noi, dar daca totusi ni se rezolva problemele...ei 2 in plus n-o fi foc! Ei su uite asa din doi in doi am ajuns la aproape 10. Pe care nu ma bazez(conform spuselor lor) dar care ar putea sa vina.
Si acum, intrebare: voi de unde v-ati luat mireseii de pus pe tort? ca la noi la cofetarie costa un milion jumate si nu dau atata pe ei nici de frica! Iar la Alice(mihai bravu) ne-am dus cu banii in mana si cand ii intindeam vanzatoarei ne spune aia ca daca n-am luat tortul de la ei, nu putem cumpara figurina! Spiritul de afaceri la romani!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

ca la pozele mele nu se uita nimeni........... dupa ce m-am chinuit o seara sa le pun!!!!!!!!

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Eu m-am uitat, sunt tare dragutze, sa fiti fericiti! Scuze ca n-am zis nimic, azi sunt zuzu , se cunoaste trezirea de la 5 dimineata...

Briza... ce sa mai zic, bine macar ca te-au anuntat, tipa asta cred ca nici macar atat n-avea de gand, ca ea a plecat deja din tara. Eu sunt stresata mai mult de comanda de numar de meniuri si asezarea la mese, ca in rest, si asa suntem la limita maxima de capacitate a salii... (desi nu pot sa spun ca nu m-am intristat ca nu vine la mine la nunta, ca am copilarit impreuna si pana acum a fost la toate nuntile prietenilor comuni).

Of, m-am mai scapat de un stres: am programat exact orele la coafor/machiaj pentru sambata viitoare.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya
avem o alta problema. In total sunt vreo 10 oameni care ne-au pus aceasi placa: noi nu putem veni, nu ne treceti pe lista, nu va bazati pe noi, dar daca totusi ni se rezolva problemele...ei 2 in plus n-o fi foc! Ei su uite asa din doi in doi am ajuns la aproape 10. Pe care nu ma bazez(conform spuselor lor) dar care ar putea sa vina.
Si acum, intrebare: voi de unde v-ati luat mireseii de pus pe tort? c

pai ii bagi in cele 10 meniuri ale restaurantului!
miresei eu am luat de la Tip Top...au costat 350.000 si sunt mumosi rau! da' nu au la fel peste tot, sa stii!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

ca la pozele mele nu se uita nimeni...........

Eu m-am uitat, sunt tare dragutze, sa fiti fericiti!

Si eu m-am uitat (de fapt, stii)...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Carmen si eu le-am vazut. am si scris.

La noi nu se fac 10 meniuri in plus.Ap[eritivele se fac pe nr. de pers. pe care-l zic. Daca vin mai putini ghinionul nostru...trebuie platite.
Felurile urmatoare se fac atunci pe loc, si in functie de nr. de invitati.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inuta spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Buna fetelor! Pot sa spun ca oficial am intrat in saptamana chioara? Au mai ramas cateva zile, mai avem destule de facut, sper sa ne incadram si...ce-o fi o fi.
Apropo de treaba cu confirmarile. Noi avem deja numarul de invitati dar avem o alta problema. In total sunt vreo 10 oameni care ne-au pus aceasi placa: noi nu putem veni, nu ne treceti pe lista, nu va bazati pe noi, dar daca totusi ni se rezolva problemele...ei 2 in plus n-o fi foc! Ei su uite asa din doi in doi am ajuns la aproape 10. Pe care nu ma bazez(conform spuselor lor) dar care ar putea sa vina.
Si acum, intrebare: voi de unde v-ati luat mireseii de pus pe tort? ca la noi la cofetarie costa un milion jumate si nu dau atata pe ei nici de frica! Iar la Alice(mihai bravu) ne-am dus cu banii in mana si cand ii intindeam vanzatoarei ne spune aia ca daca n-am luat tortul de la ei, nu putem cumpara figurina! Spiritul de afaceri la romani!

Diverse pentru nunta

Noi i-am luat de la Nefeli, pe Stefan cel Mare, unde facem si tortul. Costa 400.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dya, eu pe tipa respectiva am luat-o "tare" ca si pe mine ma ametea ca sa vada, ca nu stie daca se intoarce in tara, ca bla bla... Si-am zis, fata, mie sa-mi spui clar acum daca vii sau nu vii, ca eu trebuie sa stiu si gata, si-atunci mi-a zis sa n-o trec pe lista, ca vin abia in 18... Daca nu e vorba de probleme serioase la cele 10 persoane de care zici, eu zic sa intrebi la fel: acum zici da sau ba, ca dupa-aia nu mai ai ce te razgandi. (probleme serioase sunt, si noi avem un verisor din partea logodnicului care a suferit un accident grav de munca - era cat pe ce sa-i amputeze piciorul - si stim ca isi doreste foarte mult sa vina, dar medicul nu-i da voie sa puna piciorul in pamant, asa ca noi il trecem pe lista si daca nu va putea veni nu ne suparam).

Gio, asa si la noi, aperitive platim la numarul de invitati pe care il dam noi la restaurant, restul la numarul real. Mi se pare super ok. Eu sunt stresata mai mult pentru ca vreau sa fac din timp aranjatul la mese, nu sa stau in noaptea dinaintea nuntii sa refac aranjarea ca s-au trezit unii ca nu mai vin/sau vin...

Edit: sa ma plang si eu ca n-ati zis nimic de marturicile mele?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Alynutza, oamenii mi-au spus clar ca nu vin, deci pe lista nu exista, nu voi face carduri cu numele lor. Doar ca au lasat o portita de genul: s-o gasi o strachina si pentru noi. Acu, sigur ca se gasesc, ca nici un restaurant nu face aprovizionarea la suta de grame. Dar intervin(in mintea mea) probleme organizatorice de genul: daca vin, la ce masa ii asez? ca nu vor fi cyuprinsi in schema initiala tocmai pt ca au spus ca nu vin! ma rog, asta sa fie problema, ca vin prea multi!
Raza, mersi de pont, de Tip Top uitasem complet! Inuta, si tie iti multumesc,dar eu am un Nefeli langa mine si mi-au spus ca nu au asa ceva, prin urmare nu am mai cautat la altyul, am crezut ca nu tin.
Carmen_Marieta, miliarde de scuze, ca eu cu pregatirile in toi, intru pe DC, citesc, vaz poze dar de scris scriu cand ma mai trazneste cate-o problema. Asa ca, iaca: miri frumosi, nunta frumosa, poze frumoase, distractie la greu, buchet mumosss! Sa fiti fericiti si sa aveti o viata ferita de griji majore!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

Alynutza sunt foarte dragute marturicile tale si ti-am vazut si eu pozele carmen si suteti foarte mumosi si voi sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu ca in prima zi
si fetelor va rog frumos nu va mai plangeti de invitati ca mie imi provocati o criza de nervi pentru ca si eu am acelasi cosmar de o saptamana INVITATII or venii, n-or venii...iar la mine este si mai rau: daca nu-mi vin pentru ca noi deja am incheiat un contract pe 150 persoane si indiferent daca vin sau nu trebuie sa platim 150 meniuri, nu numai aperitivele
si acum va mai aud si pe voi deja intru in panica

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput