Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)
Raspunsuri - Pagina 26
mirela10 spune:
LA MULTI ANI IRENE KARINA,MARINA SI IN SPECIAL JASMINE
.SA VA DEA DOMNUL MULTA SANATATE SI MULTE BINECUVANTARI.PT NORA O
SI UN
DE LA DANI SI SOCRELA.![]()
DEA, ce micutza a fost fetitza,dar a recuperat tare bine
.mai intra pe la noi.cu constipatia ce sa zic...si noi ne mai luptam cu ea.dar de cand cu piureul de legume(cartof,morcov,praz,fasole verde+carnita)e mai binisor.e bun si piureul de dovleac,si ceai de musetel
IRINATUNTZA,Pai daca pitica-i sanatoasa,energica si fericita,eu zic sa nu-ti faci probleme.dar poti incerca si cu niste vitamine...
PUPICEI LA RESTUL SECTEI CA SUNT CUDANI IN BRATZE SI IMI RUPE MANA...IN PLUS TRE SA MA MOBILIZEZ la pansat,dupa masa la dentist...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
ANAS,pai tre sa intri mai des daca si pleci la sf de saptamana,ca banuiesc ca acolo nu ai net.
la tiberici,ce-i mai faci de papalici?bey ce poeta sunt![]()
MARAKI,au luat spanioli bataie,sa-i vezi pe toti cu coada intre picioare...ai vazut cate fete ar plange dupa tine,si sigur mai sunt.lui angelos ii faci pasaport individual ,sau il treci pe al lui giorgios?
ANDIARO,bine ca ai terminat cu prezentarea,banuiesc ca acum intri mai des.sar'mana de informatii,ajung la concluzia ca numai in spania e atat de complicat cu actele copilului.ce mai zice alexander?
IOANA,mai da' ce scurta si concisa esti...mai zi si tu ceva de razvanelul sef de trib...
GIOVA,deci acum investiti in aer conditionat ,bun,asa nu mai are marcolino de ce sa se planga.spor la masaj
IRINA,CUM E ACASAAAAAAA?CRED CA-I BINE,CA NU INTRI SA NE ZICI NIK...
LA GOGOSAR
CUSCRA i-ai facut tort la nora
?
mai intru mai tarziu...
mirela10 spune:
ooooooo,am scris "spaniolii"cu un singur "i"
,rusinica sa-mi fie![]()
sim0 spune:
Neatza, mamici bosumflate sau blazate, dupa caz!!!
Dea, vino la noi ca suntem in efectiv redus...daca citesti din urma afli tu de ce. Si a mea se chinuia cu constipatia...avea si 5 zile in care nu facea...dar am rezolvat foarte frumos cu suc de portocala si de mar...chiar a avut efect. Voi nu beti suculetz? Intr-adevar a recuperat bine. A mea nu o sa aiba atat la 5 luni.
Da ce planuri ai mai Ano cu Tiberiu, ca m-ai facut curioasa?
Eu pe a mea o s-o dau la toate sporturile si artele posibile.
Cu inotul nush cum o sa fie...ca noi nu stim sa inotam ca sa mergem cu ea la piscinuta cum merge Gio.
Noi nu avem fetelor are conditionat si nici nu intra in planurile noastre pe urmatorul cincinal
. Asa ca va dati seama ca ne cam chinuim. Plecam in curand la tzara si scapam. Parca vad ca dupa caldurile astea vine ceva val de frig nasol.
poze Clara
anasebe spune:
Mirela Pai nu prea i-am mai introdus alimente noi. Doar brocoli si fasolea verde (dar si astea in cantitati mici). Am zis ca astept sa faca 6 luni sa-i bag si carnita si iaurtul sau branza de vaci. La fructe suntem doar cu mere si banana. O sa-i bag in curand si piersica sau/si caisa.
Fetele Para pot sa-i dau?! Ca i-am dat sa guste si i-a placut.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
canda_h spune:
Neatza fetelor
Din ce in ce mai liniste pe aici ...
Giova vad ca va luati aer conditionat. Si noi am umblat ieri sa cautam ceva ca fierbem in suc propriu 

. Am fost la Selgros si la Real dar cica instalarea dureaza de la 20 de zile in sus pentru ca au foarte multe comenzi
Sper sa avem saptamana asta racoare ca nu mai rezist.
Anasebe ce fain ca mergeti la sat. Noi am fost acum in weekend si filip s-a simtit tare bine pe acolo.
Incepem si noi marea diversificare am ajuns la suc de mar cu morcov si trecem la supa 
pupici
Angi
de motanel
(5.02.2006)
poze Filip
anasebe spune:
Canda Succes cu supa!
Adevarul e ca pana acum nu prea am fost la tara. Mai mult s-au dus ai mei, noi....noua nu ne place prea mult. Dar acum de abia astept!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
maraki spune:
Buna dimineata mamici,
Cand sa ma apuc sa scriu si eu...hop! Il aud pe Angelo, s-a sculat
V-am gasit pe pagina a doua
Dupa cum vad astazi iar avem o zi fierbinte, abea am iesit din dush si transpir
Dimineata eveniment: Angelo dormea pe burta
Sper sa inceapa sa-i placa si sa scap de sacaiala de care va scriam ieri.
La multi ani Karina, Maria si Jasminutza
Sa cresteti mari, sanatoase, frumoase,sa va bucurati parintii si sa rupeti multe inimi de baieti

Deea bine ai venit la noi
Sa va traiasca fetita, foarte bine a recuperat
Mai bine nu citi din urma
sa nu te faca sa te razgandesti ![]()
Anasebe nu stiu de ce aveam impresia ca Tiberica este mai mare decat Angelo, poate unde l-am vazut mai dezvoltat
si tot aveam in minte ca mananca aproape de toate ![]()
Intre timp l-am spalat, schimbat pe Angelo, l-am adus in sufra pe paturica, o sa-i dau iaurtul cu fructe si intru iar aici
Pupici la bebici si mamici 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
cosmi1975 spune:
neata fetelor si la multi ani tuturor sarbatoritilor.
fetelor ati luat scaunel ptr papa?de care ? cat ati dat ? si e folositor?pupici
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997
irinatunza spune:
Salut!
Si noi transpiram de nu mai putem. Vrem AC dar tare mult dureaza pina vine sa-l monteze. Trec caldurile pina atunci. As vrea sa-l iau in rate, dar am nevoie de cupon de la indemnizatie. Chiar asa , fetele care iau banii pe card, cum primiti cuponul (e un cupon asemanator cu cel de la pensie sau de la alocatii)?
Diana, tu ziceai ca daca AC nu bate pe noi sau pe bebe nu dauneaza in nici un fel. Dar daca il pun pe hol, oare mai are eficienta ? Eu am doua camere si un hol cam cit o camera mai mica si m-ar interesa daca o instalatie face fata la un apartament intreg, sau macar dormitorul si holul.
Fetele, eu imi racoresc fetitza cu citeva baite scurte pe zi (3-4). Oare e bine sa o bag in apa de atitea ori pe zi? Dar n-am ce face, ea e tare rea de caldura si devine lipicioasa de la transpiratie.
Cu papica ma stresez din cind in cind, de fapt cind vad copii de virsta ei mult mai corpolenti si in comparatie cu ei ea e cit o furnicutza. Da o furnicutza tare jucausa si precoce, o laud eu. isi tine bine capusorul, iar ''mama'', 'me', 'mu, ne, 'nu' etc zice de mult timp si inca o multime de lucruri face.
Giova, nu-i problema, trece datele cind ai timp. Si inca ceva , cum pot modifica semnatura si nickname-ul pt. ca asa ma numeam inainte de casatorie si as vrea sa-l schimb. Si eu nu ma pricep deloc. Pupici
Anasebe, super la tara. Si eu m-as duce , da n-am unde. Are tata un teren undeva linga Iasi ,cu o casuta , da neterminata, nu sunt pomi si nu e fain. Asa ca stam in casa si murim de cald. Azi avem 31 de grade in camere.
Gata, va las fetili ca eu daca ma apuc de vorba nu mai termin.
Pupici si sanatate.
Deea , bine ai venit si sa-ti traiasca bebitza.

Irina+Sabina Maria+23.02.2006