Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana ai dreptate cu hidratarea. Am noroc ca marco bea foarte mulkt ceai, de fapt e mai multa apa, dar trebuie sa-l prostesc, caci apa pura nu o bea.
Maraki eu as plange dupa tine.Chiar daca e totul vitual, s-au legat prietenii frumoase aici.
Cata mi-a cerut sa o sterg de pe lista, si din cate stiu eu nu va mai intra.
Astery, eu pun gris cu putin ulei in tigaie, si il calesc,cat sa isi schimbe culoarea.
Sa poarte sanatos Razvanel scaunul de masa.
Mirela e putin sod, asa chel sa zicem, ca mai are ceva fire, dar era musai, ca la 33 grade cate avem acum in casa.....SAUNA scrie pe noi.
Ursoaica spor la treaba.

A fost proprietara la noi, a zis ca e de acord sa punem AC, dar nu ne poate da banii decat peste vreo 2 luni, ca are ceva datorii, a murit maica-sa.
Acum trebuie sa ne socotim noi, daca putem si avem sa dam 10 mil. pe AC + 2 luni chiria.
Si ne mai lasa si TV-ul nostru, are 4 ani saracul si e primul lucru cumparat in Italia.
Gata nu ma mai plang, ca sunt de mult off-topic.

Merg in pat, poate imi trece durerea asta de cap.
, sa ne auzim cu bine maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Monica, fii sigura ca si dupa tine mi-ar parea rau. Eu am un defect: ma atasez de oameni, chiar si de cei virtuali. Ce sa facem, traim in era virtualului. Stiu ca nu totul este ceea ce pare, dar... de voi chiar m-am atasat. Ne-am fost alaturi (mai mult sau mai putin), ne-am suportat reciproc, ne-am sustinut, si dintr-o data: FLEOSHC! S-a spart balonul. Pacat ca acest conflict a fost lasat sa mocneasca... dar ma rog, acum eu nu mai pot face nimic.

Multumesc pt. urarile de scaun, abia astept ziua de maine, sa-l folosim. L-am pus in seara asta pe bebe in el, sa vedem care-i reactia. Moaaama, pai statea ca sultanul de tac'su! Cracit de numa'!
Nu v-aqm spus ca am incercat piureul de spanac (hipp). Cred ca 2 bluzite le-am compromis definitv. Pai daca n-a facut ca motoreta si s-a stropit.... Nu cred ca mai repet curan experienta. Eu ii dau si la borcanel, ca sa-l obisnuiesc, sa nu fie carcotash la papa. Poate plec undeva si nu pot sa iau dupa mine morcovii si al;te leguminoase, si-atunci iau borcanelele, este mai simplu.
Ah, si zilele astea trebuie sa ne invatam in car seat, ca pana acum l-am folosit pe post de scaun de papa.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Anda, pupici multi si La multi ani(mai bine mai tarziu decat niciodata)!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai puterea de a te bucura de tot ce te inconjoara!
Am citit si eu articolul, felicitari pentru micul crestin, sa va umple viata de fericire!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Scriu acum si fug la soamne.
Deci, cine vrea AC, fara probleme. Sfat: nu va zgarciti la bani, daca tot faceti investitia. Nu cumparati orice stift. Astea chiar sunt pretentioase, cat dai cam atata face. Mai bine un pic mai scump, dar bun. Parerea mea. Noi avem Daikin si sunt super multumita de el, si-l am de 5 ani. Toata smecheria este sa nu bata aerul direct pe voi sau bebe. Cereti sfatul cuiva avizat, pt. ca cei care instaleaza nu va vor sfatui neaparat bine, interesul lor este sa fie cat mai rapid de montat, sa nu stea ei sa insire metri de conducte. Sper ca am fost de folos.

Giova, am retinut cum este cu pesmetul prajit. Merci.

Monica, dush placut!

Am gasit piscinuta gonflabila, n-am cumparat-o inca. Nu stiu ce sa fac. E rotunda si destul de inaltuta (si ieftinuta). Razvanel deja de din picioare... si face numai apa. Noi il spalam in living, pun cadita pe canapea ... ma rog, astea-s conditiile.

Gata, plec. PUP PE TOATA lumea.
SOMN USOR TUTUROR, MAMICI SI BEBICI!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Haideti ca m-au tras anumite fete de urechi ca nu mai scriu!
Na ma ca scriu, dar la ora astaaaaa, nu am cu ce sa ma laud. Dar nu am plecat nicaieri, asa ca intru de dimineata sa va zic ce carti a mai citit fii-miu. Na!

Pup pe toate si prezente si absente!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am terminat mai repede decat speram hi hi ...
Maraki si eu as plange dupa tine.
Astery pai ... sa rupeti cat mai tarziu scaunelul!
Mai Ana mai, tre sa te traga fetele de urechi? Of...
Tibi este cel mai precoce la citit ... sper ca nu il faci (a se citi tocilar) ci il mai lasi si la o miuta.
Hai mai des pe aici ... te rog!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor, sint o mamica de la martie-aprilie 2006, dar fetita mea s-a nascut cu 2 luni mai devreme pe 23 ianuarie 2006, la 1700 gr si 45 cm. Ea este bine acum, la 5 luni are 6800 si cam 65 cm, eu zic ca a recuperat destul de bine. Acum mi-a picat si mie fisa sa intru la voi sa vedem si noi ce va fac bebelinii care sint mai apropiati de virsta cu Mia mea.
Am inceput diversificarea cind ea avea 3 luni si de atunci am intrat si pe lapte praf. Singura problema care o avem este constipatia, chiar azi mi-a facut kaka tare si ea oricum face la 3 zile, regulat, la aceeasi ora.
De intors nu se intoarce decit dintr-o parte in alta, inca nu s-a intors pe burtica si inapoi, dar circula in tot patul. Face vocalize in fiecare zi mai descopera cite un sunet ce nu-l scosese inainte si e tare fascinata de chestia asta.
Va pup ... si acum ma apuc sa citesc un pic din urma si sa va admir bebelinii ...

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata, fetelor!
Maraki, Mirela10, Diana posibil ca Sabina sa nu pape si din cauza caldurii, insa eu cu ea am problema asta aproape de cind s-a nascut. E un copil sanatos dar care primeste putin lapte, e f. energica si maruntica. Am trecut de vaccin , cu bine pot sa spun, a facut un pic de temperatura, dar n-a depasit 38, i-am pus supozitor cu paracetamol.
Ma duc ca vad ca tipa, poate mai papa ceva ca n-a papat decit 50 de lapte si 25 suc de morcov cu mar.
Pupici

Irina+Sabina Maria+23.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Irene- Karina, Jasmine, Maria,
Astery normal ca luam AC bun, dar acum pt. ap. asta in chirie luam, daca luam cel mai ieftin, adica 10 mil. Pt. al nostru cauatam ceva fain ca design si bun.
Dea bine ai venit pe la noi. sa-ti traiasca mogaldeata.
Anasebe ma bucur ca ai intrat, nici eu n-am nimic de zis, dar tot intru sa salut fetele. Chelosul meu e ok, caldura ne supara, dar rezistam eroic.
Irinatunza esti trecuta pe tabelul meu din comp. dar trebuie sa-l reactualizez pe asta de pe net. si nu te mai stresa cu papica.

Fete la masaj. revin pe urma.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ursu Ca sa fiu sincera nu vreau sa-l las pe Tibi la o miuta in spatele blocului. As innebuni! In schimb am alte planuri pt el, cred ca toate ne-am facut pt. copiii nostri!
Acum doarme Tibi, iar eu am pus legumele la fiert. In ultimele zile nu a mai mancat asa de bine, dar o fi din cauza caldurii. Treaba lui, nu-l fortez, dar ma oftic.
Sambata a zis ca plecam si noi la tara, sa ne racorim si sa iesim din Bucuresti pt. ca eu o iau razna, incet dar sigur. O sa-i cumpar pana atunci si o mini piscina, ca sa-l pun pe fii-miu sa se balaceasca.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput