Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)
Raspunsuri - Pagina 27
anasebe spune:
Maraki Noi am inceput diversificarea acum 3 saptamani. Asa ca...mai avem de tras.
Cosmi Eu am scaun de masa, luat de la Miniblu, 2,9 mil. Are spatar regalbil si mai multe inaltimi. Mie imi place. Iar de util, e util. Cand am treaba in bucatarie, si nu numai pun copilul in scaun, ii dau jucarii si el e foarte fericit.
Deea Bine ai venit la noi! A recuperat chiar foarte bine aia mica. Maraki are dreptate, mai bine nu citi din urma.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:

LA MULTI ANI JASMINE, MARIA SI IRENE!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
mirela10 spune:
SIMO,la noi sucul nu prea a avut efect...ca fi-miu seamana cu mine tzeapan la burta si intestine
.pai si tu ai planuri serioase cu pitica ta

![]()
COSMI,eu asa cum am spus,am luat scaunel ,dar e cu spatar nereglabil
,si am dat pe el 45euro...
CANDA,asa e ,dureaza o gramada instalarea aerului cond.tin minte anul trecut cand am fost in tara,si-au pus socrii ,dar au asteptat vreo 2sapt sa vina aia sa-i instaleze.ce face filipelul?
ANASEBE,ii place brocoli?mie mi-a zis de la 5luni ca pot sa-i dau carnita,iar iaurt ii dau de pe la 5luni jumate.da' acum faci cum crezi.dar daca n-are colici de fel sigur o sa le tolereze bine
MARAKI,i-a sa vezi ce bine doarme pe burtica.observ ca bebeii care pana acum au dormit pe spate ,se intorc pe burtaiar cei care au dormit exclusiv pe burta(dani de ex=)nu mai vor frate nici in ruptul capului decat sa doarma pe o parte...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
cosmi1975 spune:
FETELOR eu am ametit cu diversificarea asta loa bebei pana la urma peste 10 ani o sa i crestem cu aer .DR mea a zis sa incep sa i fierb carnea in supa si peste 1 sapt sa i dau.M a ametit de cap
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997
anasebe spune:
Mirela i-am pus cate o bucata de brocoli, nu foarte mult, dar nu l-a deranjat. Zici ca daca nu face colici sa-i dau carnita mai repede?! Hmmm....sa vad poate totusi incep si cu carnita.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
A mancat Marco o banana mai mica
+ o piersica, asta intre mese. dar presimt ca nu va papa mult supica + carnita.
Irinatunza nick name-ul nu stiu daca poti sa-l modifici. In schimb semnatura e usor. Mergi in profil personal si acolo jos unde ai scris semnatura, stergi asta veche si o bagi pe cea noua.
Canda daca dureaza asa de mult, atunci nu are rost, caci si asa il platim din buzunarul nostru. sa mai vb. cu Clau, poate aduce el pe cineva si-l platim, asta e. depinde cat costa si instalarea.
Anasebe ce planuri ti-ai facut pt. tiberiu? eu nu mji-am facut inca niciunul, doar ca nu-l vreau mamos si nici tocilar, asa putin mai smecheras.
Fete va las ca al meu nu stiu ce are, si urla de-a dreptul.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Qamar spune:
irina, eu sunt de la bebei mai mici, de martie aprilie dar citesc si aici; sa stii ca eu ii fac Biei (3luni jumate) dusuri de 2-3 ori pe zi, o iau cu mine in cada si ne balacim amandou, nu cu sampon sau sapun, numai cu apa calduta..si se mai racoreste.Nu vad de ce nu ar fi ok, mai ales daca copilului ii place in apa
numai bine!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Bebe Blog
Cooking for my baby
maraki spune:
Ce bine de Bee ca este pe plaja sau in apa la ora asta
Eu trebuie sa ma apuc sa fac

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
anasebe spune:
Noroc cu Maraki ca am uitat sa va zi ca am vorbit ieri cu Bee. Sunt bine, sanatoase si vesele. Ana mananca de rupe de cand e la mare. Vremea e bestiala iar apa e perfecta! Sunt de invidiat fetele astea doua!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Ursoaica spune:

Fetelor uite subiect de discutie ... cred...
Eu de la o vreme sunt ffffff nervoasa, voi aveti nervi??????????? Adica sunteti nervoase?
Oare de ce suntem asa nervoase?
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)