Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 22
simiena spune:
Buna ziua .
Nu am mai scris de mult pentru ca dupa ce Elian a implinit un an am inceput programul de ture si e mai greu cu scrisul . Noi suntem bine , Elian se chinuie sa mearga singurel si la mot a ales banii ,pixul si parfumul . La un an si o luna avem 10kg si 78cm. In rest ne omoara caldura dar asta este . Va pupam pe toti bebeii si mamicile si ma straduiesc sa citesc tot ce se poate
motat si dezmotat
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
babygirl spune:
Andreea.a,Loreen,m-ati intristat.Va doresc multa putere sa treceti si peste astea.Andreea,e bine ca ceri sfatul mai multor medici.Sper ca i-ai ales dintre cei buni.Astia marunti nu fac altceva decat sa tranteasca diagnostice fara sa CUJETE..Sper sa fie bine. Hamul este cumplit!Nu as pune-o pe Ema in el,iar daca as pune-o nu ar sta cu siguranta. Eu abia reusesc sa-i fac masaj in conditiile in care e cracanici. Imi inchipui ce trebuie sa simti.Eu plangeam doar ca n-are picioarele drepte.Sper sa va linisteasca urmatoarele vizite la dr.
Loreen,somatizezi si tu foarte mult problemele din ultima vreme.Eu cred ca perioada aceasta prin care trece Delia este fireasca,si mai cred ca nu va mai tine prea mult.De fiecare data cand scrii ceva despre manifestaile Deliei,ma gandesc ca asa este si Ema mea.Cu siguranta ca majoritatea ne regasim in ceea ce scriu celelalte mamici,doar d-aia suntem de mai-iunie.Hai,strange-ti puterile de Wonder Woman!Sanatate maxima pt voi2!
Film bun pe HBO ACUM!
filme si poze
loreen spune:
Adina
...in ceea ce ma priveste ai dreptate...faptul ca incep serviciul,lipsa Deliei,oboseala,frica si multe altele ma fac sa reactionez atipic...insa nu pot deocamdata sa trec peste pragul despartirii...ma uit la Delia si ma buseste plansul,apoi o strang in brate de parca m-as despartii pentru totdeauna de ea...in seara asta si maine seara vreau sa dorm cu ea sa o simt langa mine...poate asa o sa-mi mai treaca suferinta...
Poate vi se pare un moft insa ma doare sufletul de atata suferinta si zau daca pricep de ce...ca doar nu-i nici primul,doar ultimul...si pana la urma lipses doar 6 ore nu o vesnicie...
Beatriced radeam de Alex ca este tare shod cum face el cu gurita...
Florentina
...slabe sanse de racoreala...sa vezi la noi diferente intre plaja si restul orasului...aici la mine la bloc parca ar fi cu 10 grade mai mult decat pe plaja...
A inceput sa se cunoasca burtica?!
Andreea.a poate gasiti o gazda ceva pentru cateva zile...ar fi pacat sa nu profitati de caldura asta ...dar stiu cum este si cu finantele ca si eu as pleca dar n-am cu ce...
Oricum ideea unei balaceli balconice este nemaipomenita si Eric este cel mai incantat( ca la tine mi-e jena sa ma uit cat de bine arati)...
Simiena orice veste mica este binevenita iar Elian este atat de frumusel...dezmotat i se contureaza trasaturile...nu mai zic de ochi ca ma baga in boala...
Fug sa spal purcica plina de nisip...ca noi am fost la plaja si am venit acum juma de ora...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
fetelor, mmmoorrrr!!! m-au apucat greturile dintr-o data. si in special dupa ce o schimb pe Alexia de pampers.
6+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
babygirl spune:
Laura,poate ca nu-s ea cea mai potrivita pt a-ti da sfaturi,si sper ca mamicile care s-au intors deja la munca sa te ajute mai mult.Iti spun in schimb ce se intampla la noi pt ca nu-i mare diferenta desi eu nu incep serviciul inca, iar mama mea nu e bona,ci bunica. E un exemplu de "ASA NU",dar care poate ca te va mai linisti afland ca nu esti singura ce trece prin asa ceva. Asadar, dupa luni bune de dependenta, ma convinge o prietena sa ies din casa la un salon.Nu lipsesc decat 3ore in zilele ce mi le aleg eu.Ok, o chem pe mama si entuziasmata ma dichisesc sa plec.Ei bine, copilul care acum cateva luni chiuia de feicire cand o vedea pe buni bobo, acum rage doar cand intra pe usa.Daca pana acum ii spuneam "PA!"la plecare, acum mama mea nu mai stie cum sa o ascunda de mine cand plec pt ca Ema rage de-a dreptul de o aud pana la parter. Si n-ar fi nici o problema asta pt ca dupa spusele mamei Ema se linisteste in 10-15min, dar nu-ti spun cum plec eu,cum ma abtin sa nu ma intorc dindrum,cum ma stapanesc sa nu plang. Laura, copiii se obisnuiesc pana la urma,daca adultul ce ramane sa le poarte de grija este relaxat,la noi,inschimb,e un pic de muncit...:)Asa ca, daca Delia face precum Ema,adica:urla pana se ineaca,rage de o auzi din strada, se tine de picioarele tale cand vede ca te imbraci,vine dupa tine la baie cu lacrimi in ochi, se tranteste pe jos,zgarie/loveste de nervi,se inroseste toata,plange pana sughite,sufera de-ti vine sa-i alungi pe toti ceilalti,crede-ma ca stiu ce simti.Va trece si peioada asta. Un coleg de la curs, tata a 2 cucuiete de 6ani si 1an,imi spunea ca atunci cand crezi ca au innebunit,atunci se linistesc,ca atunci cand simti ca nu mai poti,atunci primesti un suflu nou...Te inteleg,draga mamica.Acum imi vine sa zambesc pt ca imi amintesc mai multe momente grele depasite in ultimele 13 luni.Au fost multe,nu-i asa?Eu zic ca dupa o luna de munca va va fi mult mai bine. Traiti si invatati si experienta de separare. E musai,ardeleanco!;) 
Te pupa fetele
filme si poze
andreea.a spune:
Ioana n-au explicatii pentru faptul ca merge si nici nu stiu ce determina osificarea intarziata a nucleilor.. Iar piscina sa stii ca ocupa tot balconul care este chiar mic. L-am rugat pe tata sa-mi ia cea mai mica piscina si el mi-a luat una de 1,60m ca s-a gandit el ca incape. De incaput, incape, dar Andrei, care e exilat sa fumeze pe balcon, tre sa stea cu picioarele in apa. Noroc ca si lui ii place.
Florentina spatiu nu va trebuie mult. Sacrificati balconul (intr-adevar, tot) pt o piscinuta si gata. Cand tre sa o goliti, trageti si o spalare de balcon si.. v-ati scos! ![]()
Adina multumesc! Incerc sa gasesc cei mai buni medici Pana acum am fost la 2 medici la la Grigore Alexandrescu, poimaine mai merg la CMU si pe 10 din nou la Alexandrescu. Culmea e ca daca nu mergeam la pediatra asta, nimeni nu avea nimic cu copilul. Acum nici nu stiu daca sa ma bucur ca m-am dus sau nu.
De linistit m-am mai linistit si imi urmez instinctele. Daca as vedea ca copilul sufera, l-as pune si in ham. Dar el e foarte fericit si umblaret. Nu cred ca ma poate convinge cineva sa-l traumatizez cu hamul ala. Mai ales ca unii, cum i s-a intamplat si Danelutzei, trantesc niste diagnostice..
Loreen ideea ma incanta din ce in ce mai tare. Stai sa-l molipsesc si pe sotzer si te sun daca venim. Si pe Oana! Si promit ca pana atunci nu mai mananc nimic, ca sa nu-ti stric parerea despre mine.
Mancarea v-am zis ca nici fi-miu nu prea mai mananca, deci nu va speriati. Ca daca nici el..
Monu succes! Castravetii murati n-au efect? ![]()
andutzy spune:
Andreea.a, Multumesc din inima! Intr-adevar copiii mai dolofani nu au cum sa aiba cutele exact simetrice, mie din cauza asta uneori mi se pare ca Dragpselu are un picior usor mai subtire decat celalalt, dar cand mai uit la el cum se tine din ce in ce mai sigur in picioruse nu imi vine sa-mi fac nici o problema, suficient l-am dus prin ortopezi cat a fost suspect saracu' de torticolis...NU MAI VREM ASA CEVA! El calca destul de strambutz si cu unul din picioruse dar pana nu il vad eu ca stie sa mearga si nu doar se prosteste, nu il duc, el momentan nici nu stie sa mearga singur, sa isi coordoneze bine picioarele...Chestia cu tasarea nu am inteles-o eu prea bine, dar mi se pare departe de realitatea copiilor nostri, care au fost crescuti cu tot ce a fost mai bun pt ei...
Loreen, curaj!!!
! Eu vorbesc, care la 7 luni am ratat o oferta super de job ca nu am vrut sa las Dragoselu singur...
Apropos de pulpane grasoase, luati de vedeti aici si aici niste poze cu Dragoselu cu fruntea zdrelita de covor acum cateva zile cand a facut pe kamikaze din pat si aici pe domnisoara Torei, Ana, fetele noastre de mai-iunie forumiste care ne insotesc in fiecare dimineata si seara in parculetz.
Si inca ceva, i-am luat lui Dragoselu o masinutza dragutza din Kaufland, din aia pe care se impinge cu picioarele si il amuza tare de tot chiar daca nu stie sa se dea cu ea...
Noapte buna!
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
loreen spune:
Adina eu am sa incerc pe cat posibil sa evit plansul Deliei dupa mine...femeia mea este destul de relaxata,chiar calma...nu se enerveaza doar se supara cand nu o asculta copii sau nu mananca sau sunt bolnavi...sunt convinsa ca va sti cum sa o ia pe Delia sa nu sufere prea tare...
Nici nu stiu ce sa mai spun decat ca voi vedea cum vor decurge evenimentele...momentan nu ma simt in stare sa ma gandesc ca cat de bine sau rau imi va fi cand intra in circuitul vietii mondene...
Apai daca-i musai,atunci trebe sa fac si asta...
Monu cand ma podidea greata sugeam bomboane acre cu lamaie sau portocale...sau covrigei sarati...sau mai bine pune pe altcineva sa o schimbe pe Alexia...![]()
Andreea.a las ca nu-mi schimb eu impresiile cu una cu doua...asa ca papa bine sa cresti mare flacaul mare...
Cand ne-om intalnii poate ma ajuti si pe mine sa iau o decizie legata de unghia lui Delia mai ales ca tu ai trecut prin asa ceva cu Eric...la cum arata acuma nu-mi ispira nimic bun...
Hai sa va zic acuma ce progres a facut Delia...teoretic progres...cand ii dau laptele ea isi pune palmutza pe gura mea sa io pup si apoi ma pupa ea si tot asa o tinem intr-o pupaciune...si mai nou cand vede neshte oameni la teveu ca poarta dialoguri mai ales cu fatza catre ea...le intinde manuta sa-i pupe palme si chiar le vorbeste...acuma ce-o crede ea ca-i in capul alora numai ea stie...
A... si mai face ceva...coboara singura scarile pana afara...si stam la etajul 2...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Stefania Nicolae spune:
Cu intarziere dar cu draga inima va doresc La multi ani sanatosi si fericiti sa aveti parte de bucurii nenumarate. Felicitari mamicilor pt. superbii si minunatii puiuti, sa va bucure viata asa cum au facut-o si pana acum, (nu in momentele de colici, eruptie dentara si altele asemenea), am citit f. putin din urma, dar mi-a placut tare mult ce a zis Gabita, asa e noi mai traim o dat prin ei si pt. noi poate e chiar mai mare bucuria de a descoperi iar lumea cu ei.
JULIANA, ALEXIA-IOANA, ANDREI-STEFAN, EMA ELENA,
FILIP GABRIEL, CARINA EMILIA, TEODORA-MARIA, DAVID, ANNA MIRUNA, SERBAN IOAN, MAYA ILINCA, NICHITA DANIEL, DRAGOS ALEXANDRU, CRISTIAN, MARIA ANTONIA, BIANCA TEODORA, CATALIN, BIANCA, THEODORA ANNA, ANTHONY, ISABELLA, ANA ILEANA, REBECCA ELENA, DIANA MARIA, ANA, SARA, ALEXIA, PATRICK RYAN, BIANCA, THEO, ERIC ANDREI, BEN STEFAN, JULIA ANDREEA, ROBERT, IULIA NICOLA, LUANA MARIA, CRISTINA, DARIA MARIA, ANA ILINCA, SARA, GEORGIA MARIA, ERIC CHRISTIAN, AIDAN ALEXANDER, EVA CHRISTINA.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE DE PAULA SI PAUL, pt. (Petru si Pavel).
Am terminat sesiunea si am revenit dar cam atat pt. noaptea asta, va pup pe toate mi-a si i-mi este tare dor de voi. De marea noastra familie.
la toata gasca.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Eva Christina!
La multi ani pt. toti cei dragi care poarta numele de Petru si Pavel!
Loreen, azi sau maine e ziua cea mare???? 
Pt. mine azi la 2 incepe week-end-ul! Nu am de gand sa stau nici un minutel in plus la serv. M-a apucat si pe mine un drag de copii si parca pierd atatea momente frumoase! Abia astept sa ajung la ei.
Ne pregatim de party! Duminica e ziua Mariei si avem mari emotii
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze